spaceboy1 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Όλες οι costume rom που υπάρχουν είναι root. Όταν θέλετε να "τρέξετε " κάποιο script είτε για root είτε για cwm να απενεργοποιείται στο pc σας τα antivirus. Καλή χρόνια σε όλους! εχω την κανονικη ρομ,, εβαλα τη 10 μετα το script και μετα τη 54 αλλα δεν δινει δικαιωματα το superus ...μπορεις να βοηθησεις... Edited December 31, 2012 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) λοιπόν , πάρε τα οοοολα από την αρχή. θα κατεβάσεις αυτό εδώ ( http://d-h.st/PEX ). είναι η 6.1.1.B.1.10. θα την φλασαρεις μέσω flashtool όπως ξέρεις.δηλαδή κλειστό κινητό και το συνδέεις με πατημένο το vol down. περιμενεις μέχρι να τελειώσει το φλασαρισμα.θα καταλάβεις ποτε τελειώνει η διαδικασία από το flashtool. μετά στο καπάκι θα το κανεις root.θα κατεβάσεις αυτό (https://www.dropbox.com/s/86lly1qv70lymtb/Root_with_Restore_by_Bin4ry_v17.zip). και με το usb debugging on θα συνδέσεις το κινητό στο pc (ανοιχτο το κινητο). θα τρέξεις το runme.bat και θα επιλέξεις normal κτλ. θα εμφανιστεί στο κινητό ένα παράθυρο , θα επιλέξεις επαναφορά η κάτι τέτοιο τέλος πάντων, το κινητό θα κάνει επανακίνηση και το "runme.bat" θα κάνει τα δικά του. αφού τελειώσει τσέκαρε αν είσαι root. Edited December 31, 2012 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) λοιπόν , πάρε τα οοοολα από την αρχή. θα κατεβάσεις αυτό εδώ ( http://d-h.st/PEX ). είναι η 6.1.1.B.1.10. θα την φλασαρεις μέσω flashtool όπως ξέρεις.δηλαδή κλειστό κινητό και το συνδέεις με πατημένο το vol down. περιμενεις μέχρι να τελειώσει το φλασαρισμα.θα καταλάβεις ποτε τελειώνει η διαδικασία από το flashtool. μετά στο καπάκι θα το κανεις root.θα κατεβάσεις αυτό (https://www.dropbox.com/s/86lly1qv70lymtb/Root_with_Restore_by_Bin4ry_v17.zip). και με το usb debugging on θα συνδέσεις το κινητό στο pc (ανοιχτο το κινητο). θα τρέξεις το runme.bat και θα επιλέξεις normal κτλ. θα εμφανιστεί στο κινητό ένα παράθυρο , θα επιλέξεις επαναφορά η κάτι τέτοιο τέλος πάντων, το κινητό θα κάνει επανακίνηση και το "runme.bat" θα κάνει τα δικά του. αφού τελειώσει τσέκαρε αν είσαι root. κατεβαζω 1.10 ειναι 360 mb βλεπω, μετα κανω root και μετα περναω 54 με το γνωστο τροπο και ειμαι root? Κανω κατι λαθος? Τελικα παλι εσυ θα με σωσεις βλεπω.... οταν θα φλασασρω τη 10 θα ναι κλειστο το debugging η ανοιχτο η δε παιζει ρολο με κλειστο κινητο.. Ευχαριστω πολυ πολυ:ninja: WWW.SPACEFM.NET Edited December 31, 2012 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 αστήν την 6.1.1.B.1.54 , μείνε με την 6.1.1.B.1.10. όταν φλασαρεις roms δεν παίζει ρολο το debugging όχι. αν θες οπωσδήποτε 6.1.1.B.1.54 τότε πρέπει να φλασαρεις την 6.1.1.B.1.54 (http://d-h.st/432) μετά να κατεβάσεις τον kernel της 6.1.1.B.1.10 (http://d-h.st/YyD) να τον φλασαρεις και αυτόν. έπειτα κανεις root και μετά ξαναπερνάς τον kernel της 6.1.1.B.1.54 (είναι στο ίδιο link με της 6.1.1.B.1.10). εγώ πάντως σου λέω μείνε με την 6.1.1.B.1.10 για να μην μπλέξεις , δεν αλλάζει κάτι έτσι και αλλιώς Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) αστήν την 6.1.1.B.1.54 , μείνε με την 6.1.1.B.1.10. όταν φλασαρεις roms δεν παίζει ρολο το debugging όχι. αν θες οπωσδήποτε 6.1.1.B.1.54 τότε πρέπει να φλασαρεις την 6.1.1.B.1.54 (http://d-h.st/432) μετά να κατεβάσεις τον kernel της 6.1.1.B.1.10 (http://d-h.st/YyD) να τον φλασαρεις και αυτόν. έπειτα κανεις root και μετά ξαναπερνάς τον kernel της 6.1.1.B.1.54 (είναι στο ίδιο link με της 6.1.1.B.1.10). εγώ πάντως σου λέω μείνε με την 6.1.1.B.1.10 για να μην μπλέξεις , δεν αλλάζει κάτι έτσι και αλλιώς τωρα πηγαινει σφαιρα το κινητο μετα θα πηγαινει παλι με την 1.10? Mε τον ιδιο τροπο φλασαρω και το κερνελ? τα εχεις πολυ αναλυτικα και τα καταλαβαινω...αν τα κανω ετσι θα μαι ενταξει μετα ε.. H 54 ειναι official σν αυτη που εχω τωρα η θα ειναι στα αγγλικα και τετοια Edited December 31, 2012 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) ναι με τον ίδιο τρόπο. γενικά δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορες ανάμεσα στην 10 και την 54 οποτε εγώ σου λέω να μείνεις με την 10 που είναι και λιγότερο μπλέξιμο. στην τελική πέρασε την 10 και "ροοταρε" την να δεις πως είναι και στον μέλλον κανεις και την 54 και οι 2 official είναι Edited December 31, 2012 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 ναι με τον ίδιο τρόπο. γενικά δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορες ανάμεσα στην 10 και την 54 οποτε εγώ σου λέω να μείνεις με την 10 που είναι και λιγότερο μπλέξιμο. στην τελική πέρασε την 10 και "ροοταρε" την να δεις πως είναι και στον μέλλον κανεις και την 54 και οι 2 official είναι Ξερω πως να το κανω δεν εχω προβλημα απλα δεν εκανε ο αλλος τροπος που μου ελεγαν...τι παλαβο θα με βγαλουν? Aυτοι μου ελεγαν οτι το εκαναν ετσι...εγω τους παω στοιχημα οτι αν ειχαν τα δικα μου αρχεια δε θα το εκαναν γιατι απλα δε γινεται.. Παλι με εσωσες:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 μην είσαι απόλυτος , τα παιδιά ξέρουν , και ο charlie_pace και ο almag και ο karthan.και εγώ εδώ έμαθα. δεν φταίνε αν δεν είχες τα σωστά αρχεία. και αρχεία υπάρχουν στους οδηγους. όπως και να έχει σημασία έχει να δουλέψει. το έκανες? :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) μην είσαι απόλυτος , τα παιδιά ξέρουν , και ο charlie_pace και ο almag και ο karthan.και εγώ εδώ έμαθα. δεν φταίνε αν δεν είχες τα σωστά αρχεία. και αρχεία υπάρχουν στους οδηγους. όπως και να έχει σημασία έχει να δουλέψει. το έκανες? :happy: Ειδικα ο almag μου την ελεγε πολυ οτι εγω κανω λαθος και να μη το παιζω πολυξερος και τετοια..τελος παντων σημασια εχει να δουλεψει...ολα τα παιδια με βοηθησαν δν εχω παραπονο απλα εσυ μου λυνεις το θεμα απο οτι φαινεται.....:ninja::lol::lol::lol: Kατι που ξεχασα να ρωτησω οταν φλασαρω θα εχω τσεκαρισμενο ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ FLASH ΤΟΟL Edited January 2, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 δεν τσεκάρεις εσύ κάτι , αφήνεις ότι έχει τσεκαρισμένο από μονο του :clap::dance::yahoo::up: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :w00t::food::food::wink: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Επίσης alex21!!Εύχομαι σε όλους ένα χαρούμενο νέο έτος με υγέια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 καλησπερα και καλη χρονια...αγορασα προσφατα το συγκεκριμενο κινητο και προσπαθωντας να στειλω ενα μυνημα ειδα οτι ειχα 70 χαρακτηρες διαθέσιμους.απο κει και περα προστειθεται ενα ακομη μυνημα.ξερει κανεις τι ρυθμιση μπορω να κάνω για να στελνω 160 χαρακτηρες? ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων την έχει την επιλογή εξοικονόμησης κόστους. αν όχι τότε είτε κατεβάζεις ένα άλλο app για sms από το play store , είτε κοιτάς εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085&page=3 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 no final verification Το μεταφράζει κάποιος στα Ελληνικά Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων την έχει την επιλογή εξοικονόμησης κόστους. αν όχι τότε είτε κατεβάζεις ένα άλλο app για sms από το play store , είτε κοιτάς εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085&page=3 ευχαριστω πολυ μια ερωτηση ακομα αν το παω στην αντιπροσωπεια θα το φτιαξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 ναι. μην φοβάσαι δεν υπάρχει κανένα θέμα. και εγώ παραεισαγωγής είχα , παρουσίασε πρόβλημα το πήγα και όλα ok :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 no final verification Το μεταφράζει κάποιος στα Ελληνικά Όχι τελική πιστοποίηση, ή κάτι τέτοιο... Που στο βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) Xοονια πολλα και καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βοηθεια που μου δωσατε αλλα πιο πολυ θα ηθελα να ευχαριστησω το φιλο μου τον ALEX21 που μου ελυσε το θεμα. Υ.Γ. Αρα εγω δεν εκανα κατι λαθος απλα τα αρχεια δεν ανταποκρινοταν στην πραγματικοτητα:ninja: Edited January 2, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 χεχε. καλή χρονια. τίποτα φιλε μου , να είσαι καλά. Όχι τελική πιστοποίηση, ή κάτι τέτοιο... Που στο βγάζει; είναι επιλογή στο flashtool , αλλα δεν έχω ιδέα τι κάνει...υποθέτω ότι τσέκαρει μετά αν έχει περαστεί σωστα το firmware (???) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Όταν γράφεις CD/DVD το no final verification σημαίνει να μην μπορείς να γράψεις κάτι μετά, αφού γραφτεί το cd.. Τώρα κάτι παρόμοιο θα είναι και με το flashtool.. Δεν νομίζω πάντως πως παίζει μεγάλο ρόλο.. Το έκανα με, το έκανα και χωρίς και δεν είδα κάποια διαφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Τελικά το τσεκάρουμε η όχι στο flashtool Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Είπα ότι το έχω κάνει και με τις 2 επιλογές.. Δεν είδα κάποια διαφορά.. Όλα οκ έγιναν.. Τσέκαρε το όμως εφόσον το λένε οι οδηγίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Μετά από τη χρήση και των 2 roms (ultimate sola v2 και xICS Hybrid) κατέληξα στην πρώτη... Ο λόγος είναι ότι ναι μεν η δεύτερη ρολλάρει καλύτερα αλλά έχει πολλά πράγματα και πολλές καρτέλες οι οποίες δε με ικανοποίησαν και γενικά δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα.Όσο για τη πρώτη μου άρεσε πολύ η γραμματοσειρά που έχει, η πληκτρολόγηση των μηνυμάτων μου και γενικά το touch είναι πολύ καλύτερο και γενικά το όλο μενού...Το μόνο αρνητικό της πρώτης έκδοσης είναι ότι κολλάει στο ρολλάρισμα του μένου... Περιμένω και από εσάς να μου πείτε την άποψη σας και αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε όσο αναφορά τις ρομ!! Καλή Χρονιά να χουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Παρατηρησα οτι στην xICS δεν δουλευει η τοποθεσια μεσω δικτυων.. πρεπει να ανοιγεις gps.. μεγαλο μειων για εμενα κ μαλλον θα παω σε ultimate κ εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 χρόνια πολλά και καλή χρόνια να έχετε παιδιά! να πω κουράγιο στα παιδιά που δίνουν απαντήσεις-λύσεις μέσα στο φόρουμ και θα συνιστούσα μεγαλύτερη υπομονή-ηρεμία σε όσους έχουν κάποιο πρόβλημα με το κινητό που δεν βγάζουν άκρη! όλοι εδώ μέσα θέλουμε να βοηθήσουμε και όχι να "την λέει" ο ένας στον άλλον! ψυχραιμία παιδιά! ;) Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts