Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς τι μέγεθος torx κατσαβίδι χρειάζεται για τις κάτω βίδες; Οι πάνω θέλουν Τ6.

Απαντάω μόνος μου αφού κανείς δεν ξέρει. Οι κάτω βίδες θέλουν μέγεθος Τ3 (για όποιον του χρειαστεί)

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορεις να φτιαξεις θεμα. Οχι οπως καναμε στα symbian καποτε.

Κατεβασε καποιον launcher και παιξε με τα θεματα και δες ποιο σου αρεσει.

Ευχαριστώ πολύ για το reply!

Δηλαδη τα μονα πιθανα θεματα ειναι αυτα που εχει μεσα;

(Που στην ουσια ειναι το ιδιο απλα με διαφορετικα χρωματα).

Για να γινω και εγω λιγο κακια ομως, πουθενα δεν εγραφε οτι εγω πρεπει να περασω πρωτα τα ftf στο στο σκληρο και ΜΕΤΑ να θεσω σε λειτουργια το flashtool. Εγραφε οτι αντι για drag n' drop επρεπε να κανω copy paste. Επίσης πουθενα δεν εγραφε οτι πρεπει να πατησω τον κεραυνο. Το φορουμ γι'αυτο το λογο ειναι νομιζω, για να μαθαινουν και αυτοι που δεν ξερουν. Δε γεννηθηκαμε ολοι προγραμματιστες και τοσο εξυπνοι οσο εσεις... Προσωπικα αν δεν ειχα παρει καποια pm, ακομα αυτο θα εψαχνα.... Mη κραζετε λοιπον, ακομα κ αν ο αλλος ρωταει κατι που εχει ξαναειπωθει. Μπορει να μην εχουν ολοι το χρονο να ψαξουν 200+ σελιδες.... ακομα κ αν εγω το εχω κανει....
:luck:

όχι δεν έχουν , αλλα στην προηγουμενη σελίδα νομίζω μπορούν να κοιτάξουν ;) και όπως είπα , αν δυσκολευτεί κανεις εδώ υπάρχουν παρα πολλοί γνωστες , και ατομα που ακόμα και αν δεν είναι τσιμανια , αν μπορούν να βοηθήσουν απαντάνε, όπως σου έστειλα πιο πάνω ας πούμε για τον κεραυνό, απλά καλο είναι ο καθένας να ποστάρει τις δικες του απορίες πάνω σε κάποια διαδικασία (και για καλο δικό του και άλλων , που θα έχουν παρόμοιες απορίες) και όχι την ίδια ερώτηση που η απάντηση έχει δοθεί χίλιες φορες :happy::happy:

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Ευχαριστώ πολύ για το reply!

Δηλαδη τα μονα πιθανα θεματα ειναι αυτα που εχει μεσα;

(Που στην ουσια ειναι το ιδιο απλα με διαφορετικα χρωματα).

Ακριβως.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να γινω και εγω λιγο κακια ομως, πουθενα δεν εγραφε οτι εγω πρεπει να περασω πρωτα τα ftf στο στο σκληρο και ΜΕΤΑ να θεσω σε λειτουργια το flashtool. Εγραφε οτι αντι για drag n' drop επρεπε να κανω copy paste. Επίσης πουθενα δεν εγραφε οτι πρεπει να πατησω τον κεραυνο. Το φορουμ γι'αυτο το λογο ειναι νομιζω, για να μαθαινουν και αυτοι που δεν ξερουν. Δε γεννηθηκαμε ολοι προγραμματιστες και τοσο εξυπνοι οσο εσεις... Προσωπικα αν δεν ειχα παρει καποια pm, ακομα αυτο θα εψαχνα.... Mη κραζετε λοιπον, ακομα κ αν ο αλλος ρωταει κατι που εχει ξαναειπωθει. Μπορει να μην εχουν ολοι το χρονο να ψαξουν 200+ σελιδες.... ακομα κ αν εγω το εχω κανει....
Είσαι λίγο άδικη πιστεύω. Σημείο εκκίνησης για όλους τους νέους χρήστες Android είναι ο Οδηγός αρχαρίων. Εκεί θα έβλεπες πόσο αναλυτικά περιγράφεται ο τρόπος χρήσης του flashtool. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδιά γίνεται να κάνω save στο minecraft pocket edition(το free) ή έχει κάποιο πρόβλημα το σολε και δεν γίνεται?

Πώς γίνεται να βάλω κωδικό πρόσβασης σε κάποιες εφαρμογές? Δηλαδή όταν πας να τις ανοίξεις να ζητήσει κωδικό.. Κάπως το είχα βρει πιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι πως..

Παιδιά το κινητό πως πάει με την ICS, έχει bugs? Ρωτάω για να δω τη σόι αναβαθμίσης δίνει η sony σε περίπτωση που θέλω να αγοράσω κάποιο κινητό. Ευχαριστώ!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα αφού είπαν πως δεν θα πάρουμε official jb τελείωσε η υπόθεση..:mad::(

EDIT:Μπορεί να ήταν η jb που δοκίμασαν πάνω στο sole(ας πούμε τώρα)

Jelly bean δεν θα παρουμε. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα σταματησουν τα updates για την 4.0.4 απο την Sony.

Ρε παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα...Συνδέω το sole με το αυθεντικό usb το διαβάζει και μετά δεν το αναγνωρίζει ξέρετε τι να κάνω?(είμαι firedroid rom)

καποια προβληματακια/αποριες....

εχω την indian ics rom και οχι αυτην που ειχε το κινητο μεσα..1) η οθονη δεν κλεινει με τιποτα μετα απο 30 δευτερολεπτα παρολο που εχω αυτη τη ρυθμιση...2)εχω θεματακι με τα sms/ελληνικους χαρακτηρες...η cosmote δεν αναγνωριζει το ΥΠΟΛ για να μαθω το υπολοιπο μου...και επισης δεν μπορω να στειλω μηνυμα με πολλους χαρακτηρες καθως δεν υπαρχει η επιλογη εξοικονομησης κοστους...

εχω την indian ics rom και οχι αυτην που ειχε το κινητο μεσα..1) η οθονη δεν κλεινει με τιποτα μετα απο 30 δευτερολεπτα παρολο που εχω αυτη τη ρυθμιση...2)εχω θεματακι με τα sms/ελληνικους χαρακτηρες...η cosmote δεν αναγνωριζει το ΥΠΟΛ για να μαθω το υπολοιπο μου...και επισης δεν μπορω να στειλω μηνυμα με πολλους χαρακτηρες καθως δεν υπαρχει η επιλογη εξοικονομησης κοστους...

1) Μπορεί να είναι bug της έκδοσης

2)Λογικό.. Κατέβασε Handcent SMS

3)Δεν ξέρω

4)Ό,τι και στο βήμα 2.. :p

Ρε παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα...Συνδέω το sole με το αυθεντικό usb το διαβάζει και μετά δεν το αναγνωρίζει ξέρετε τι να κάνω?(είμαι firedroid rom)

δοκίμασε σε άλλη θυρα και σε άλλο pc. δεν νομίζω να φταίει το κινητο, μάλλον το pc φταίει.. κάτι θα παίζει με τους drivers.

Το Pc Companion μου εβγαλε notification για το νεο update!

τι firmware? εδω δεν εχει κατι: http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-sola/

μηπως εννοείς το update της εφαρμογής? ενα τετοιο μου εβγαλε και εμενα

Μπα αφού είπαν πως δεν θα πάρουμε official jb τελείωσε η υπόθεση..:mad::(

EDIT:Μπορεί να ήταν η jb που δοκίμασαν πάνω στο sole(ας πούμε τώρα)

δεν νομίζω.

το firmware είχε κωδικό 6.1.1.B.1.75 και τώρα είμαστε στο 6.1.1.B.1.54.

αν ήταν τόσο σημαντικό update θα ήταν 6.2.x.x.n.x.x για να μην πω 7.x....

η cosmote δεν αναγνωριζει το ΥΠΟΛ για να μαθω το υπολοιπο μου...

μπορείς να βάλεις μια από τις παρακάτω εφαρμογές:

cosmote info: στέλνει μήνυμα για σενα, και το διαβαζει, παρουσιάζοντας συνοπτικά τα αποτελέσματα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nikoloco.cosmoteinfo&feature=search_result (ανεπίσημη, δουλεύει σε συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια)

COSMOTE My Account: σου λέει απευθείας το υπόλοιπό σου, αλλά χρειάζεται internet ( επίσημη της cosmote)

Edited by charlie_pace4

Καλησπερα σας.Επειδη οι σελιδες ειναι απειρες μπορει καποιος να μ πει αν μπορω να ρουταρω το εν λογω κινητο στην εκδοση 6.0.Β.3.184?κ αν ναι υπαρχει καποιος ογηγος?ευχαριστω πολυ.

)εχω θεματακι με τα sms/ελληνικους χαρακτηρες...η cosmote δεν αναγνωριζει το ΥΠΟΛ για να μαθω το υπολοιπο μου...και επισης δεν μπορω να στειλω μηνυμα με πολλους χαρακτηρες καθως δεν υπαρχει η επιλογη εξοικονομησης κοστους...

τι θέμα έχεις με ελληνικούς χαρακτήρες? παλιότερα είχα φλασάρει και εγώ την indian και δεν είχα κανένα πρόβλημα. επίσης , για την εξοικονόμηση κόστους , η όπως είπε ο AlMag κατεβάζεις ένα άλλο app από το store η κανεις αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085&page=3

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Μια ερωτησουλα και απο μενα παιδια... οταν μου ερχεται ενα μηνυμα στο sole θελω να παταω ενα κουμπι και να σταματαει η μουσικη γιατι μπορει πχ να θελω να κανω ησυχια και να μην το χω αθορυβο... υπαρχει καποια τετοια δυνατοτητα? γιατι τα δοκιμασα ολα και ακρη δεν εβγαλα...

Μια ερωτησουλα και απο μενα παιδια... οταν μου ερχεται ενα μηνυμα στο sole θελω να παταω ενα κουμπι και να σταματαει η μουσικη γιατι μπορει πχ να θελω να κανω ησυχια και να μην το χω αθορυβο... υπαρχει καποια τετοια δυνατοτητα? γιατι τα δοκιμασα ολα και ακρη δεν εβγαλα...

Οταν κατεβαζεις την notification bar δεν σταματαει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!Εκανα root τη συσκευη μου και νομιζω πως ολα πηγαν καλα αφου στο τελος της διαδικασιας εμφανιστηκε και η εφαρμογη superuser.Ανοιγωντας ομως το titanium backup μου εμφανιζει μηνυμα πως η εφαρμογη δεν μπορει να αποκτησει προνομια χρηστη root?τι μπορει να συμβαινει?

αν μπεις στο superuser σου λέει μέσα στις εφαρμογές το titanium? κανονικά την πρώτη φορα που ανοίξεις το titanium θα έπρεπε να πετάγεται ένα παραθυράκι που να σε ρωτάει αν θες να του δόσεις δικαιώματα su.

καλημερα!Εκανα root τη συσκευη μου και νομιζω πως ολα πηγαν καλα αφου στο τελος της διαδικασιας εμφανιστηκε και η εφαρμογη superuser.Ανοιγωντας ομως το titanium backup μου εμφανιζει μηνυμα πως η εφαρμογη δεν μπορει να αποκτησει προνομια χρηστη root?τι μπορει να συμβαινει?

Δώστου δικαιώματα μέσα από την εφαρμογή superuser..

σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την μνήμη (32 gb) για να την γεμίσω με ταινίες/σειρές αλλα και να στείλω κάποιες εφαρμογές (κυρίως παιχνίδια) που πιάνουν μεγάλο χώρο και γεμίζει η εσωτερική μνήμη του sole.

υπάρχει πρόγραμμα για root συσκευές απότι είδα στο xda και λογικά θα δουλευει καλά εφόσον είναι class 10

ερώτηση 1. η συγκεκριμένη μνήμη κάνει για το sole?

ερώτηση 2. έχει δοκιμάσει κανείς να μετακινήσει παιχνίδια σε εξωτερική sd και αν ναι ετρεχαν καλά ? (σε βίντεο στο youtube έπαιζε απαιτητικά παιχνίδια και ήταν οκ). ή θα ήταν καλύτερα να μην το κάνω και να αρκεστώ στις ταινίες/σειρές?

ερώτηση 3. υπάρχει κάποια καλύτερη μνήμη απο άποψη μάρκας να επιλέξω ?

Edited by Mindfreak89

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola