AlMag1 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Στο πρώτο βήμα όταν ανοιγω το cmd κάνει κάποια βήματα και μετά λέει " server not running" και απο κατω "finished" χωρίς να μου ζητήσει άδεια superuser το κινητό Έχεις τικάρει το usb debugging? Ερώτηση.. Μήπως ξέρει κάποιος πώς αλλάζουμε τα permissions σε κάποιο φάκελο? Edited December 11, 2012 by AlMag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 με root explorer κανεις mount r/w και μετά αν κρατήσεις πατημένο έναν φάκελο σου ανοίγει ένα παράθυρο και εκεί έχει επιλογή permissions Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 με root explorer κανεις mount r/w και μετά αν κρατήσεις πατημένο έναν φάκελο σου ανοίγει ένα παράθυρο και εκεί έχει επιλογή permissions Α οκ! Ευχαριστώ! :) Γιατί προσπαθούσα με ES αλλά δεν έβρισκα επιλογή στον φάκελο για permssions... BTW τί έγινε με το κινητό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Ξεφεύγω λίγο, αλλά, αν τελικά πάρουμε major update τελικά πιστεύετε ότι θα είναι 4.1 η 4.2; Με δεδομένο ότι η 4.2 και η 4.1 έχουν λίγες διάφορες, δεν μπορεί να πει κανείς ότι παίρνει την 1 και όχι την 2.. Sony Τα μέσα Δεκέμβρη που θα έβγαινε η ανακοίνωση πλησιάζουν.. Κανόνισε...! :-P Αυτη την ανακοινωση περιμενω και εγω για να δω αν θα παρω το sole. Και αυτο γιατι εχω ακουσει οτι η 4.1 ειναι πολυ πιο smooth απο την ICS. Βεβαια ολα εξαρτώνται απο το πως θα την εξελιξει η sony για να την βαλει στο sole. Αν ειναι να κανει προχειροδουλεια απλα για να λενε οτι δωσανε και στο sole JB τοτε καλυτερα η ICS... Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Αυτη την ανακοινωση περιμενω και εγω για να δω αν θα παρω το sole. Και αυτο γιατι εχω ακουσει οτι η 4.1 ειναι πολυ πιο smooth απο την ICS. Βεβαια ολα εξαρτώνται απο το πως θα την εξελιξει η sony για να την βαλει στο sole. Αν ειναι να κανει προχειροδουλεια απλα για να λενε οτι δωσανε και στο sole JB τοτε καλυτερα η ICS... Αν είναι να περιμένεις μέχρι τότε, καλύτερα να πας σε κάτι άλλο.. Όχι πως έχει κάτι το σολε αλλά τα android εξελίσσονται τόσο γρήγορα που δεν αξίζει να πάρεις κινητό ενός χρόνου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Αν είναι να περιμένεις μέχρι τότε, καλύτερα να πας σε κάτι άλλο.. Όχι πως έχει κάτι το σολε αλλά τα android εξελίσσονται τόσο γρήγορα που δεν αξίζει να πάρεις κινητό ενός χρόνου.. Η αλλη μου επιλογη ειναι το ace 2 το οποιο λογικα δεν προκειτε να παει πανω απο JB οποτε δεν με πειραζει να περιμενω. Αλλωστε μονο μερικες μερες αναμονη ειναι ακομα. No problem... :p Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Πως γίνεται να παίζει το sole flash video κατευθείαν χωρίς να τα μετατρέπω σε άλλο αρχείο.......? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 αν δεν παίζει με τον κανονικό player δοκίμασε να κατεβάσεις κανέναν flv player από το store Α οκ! Ευχαριστώ! :) Γιατί προσπαθούσα με ES αλλά δεν έβρισκα επιλογή στον φάκελο για permssions... BTW τί έγινε με το κινητό σου? τίποτα :P , του έκανα sunbathe και λύθηκε... :wacko::wacko: δουλεύει ρολοι. βεβαια σε κάνα μηνα λογικά με δίμηνο θα το παρουσιάσει ξανά και δεν το γλιτώνω το service αλλα προσπαθώ να το τρενάρω όσο μπορώ εφόσον δουλεύει ;) http://talk.sonymobile.com/thread/45545?start=50&tstart=0 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Έχει παρατηρήσει κανείς ότι την ώρα που ακούς τραγούδια στο YouTube αν πας να κανείς οποιαδήποτε άλλη διεργασία σταματάει; Καλα γιατί γίνεται αυτό; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξουμε; +++ τι γίνεται τελικά με το sar? Ειναι όντως υπερβολική η τιμή του που λένε; Πρέπει να χρησιμοποιούμε όπως και δηποτε ακουστικά; Edited December 12, 2012 by astraxan15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Σε όλα τα κινητά γίνεται αυτό με το YouTube νομίζω, δεν παίζει στο background.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 αν δεν παίζει με τον κανονικό player δοκίμασε να κατεβάσεις κανέναν flv player από το store τίποτα :P , του έκανα sunbathe και λύθηκε... :wacko::wacko: δουλεύει ρολοι. βεβαια σε κάνα μηνα λογικά με δίμηνο θα το παρουσιάσει ξανά και δεν το γλιτώνω το service αλλα προσπαθώ να το τρενάρω όσο μπορώ εφόσον δουλεύει ;) http://talk.sonymobile.com/thread/45545?start=50&tstart=0 Το έχω ξανα ακούσει αυτό με το sunbath.. Πώς στο καλό φτιάχνει με τον ήλιο? Άβυσσος η ψυχή των smartphones.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 έλα ντε. είναι πραγματικά ότι πιο περίεργο έχω δει. είχα ρωτήσει και στον παρελθόν αν κανένας μπορεί να το εξηγήσει αλλα προφανώς κανεις δεν ήξερε :P:P υποθέτω ότι έχει σχέση με το floating touch (???) γα@!$αι το σύμπαν. η οθόνη κάνει τα δικά της. το βγάζεις στον ήλιο για 5 λεπτά...βουαλά. σαν καινούργιο για κάνα δίμηνο:blink::blink: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Α πιανει μονο στο sole; Νομιζα σε ολα τα κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostsif Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 παρατηρησα οτι βαζοντας σε λειτουργια το XLOUD στο sole μου στην δυνατοτερη ενταση κανει ενα περιεργο ηχο(σαν παφ-παφ οπως ειχε αναφερει και ενας φιλος αρκετα ποστ πιο πισω).το κανει στις 2-3 βαθμιδες πριν το τερμα και μεχρι σε αυτο της εντασης!βγαζοντας το XLOUD ακομα και στο τερμα ακουγεται κανονικα αλλα πιο χαμηλη ενταση και πιο φτωχη σε ποιοτητα.τελικα επεσα σε ελλατωματικο κινητο η ετσι ειναι σε ολους?δεν το κανει σε ολα τα τραγουδια αλλα σε πιο δυνατα σε μπασο.και στο youtube και στα βιντεο επισης. καποια βοηθεια? Καλησπέρα έχω 2 μήνες που ασχολούμαι με αυτό το θέμα του ήχου.Το έχω στείλει δύο φορές μέσα σε ένα μήνα το κινητό στη sony αλλά δεν εντόπισαν τίποτα.Έχω κοιτάξει και σ'άλλα καταστήματα της περιοχής μου και δουλεύουν και τα άλλα έτσι.Είναι πολύ ενοχλητικό αυτό το άκουσμα δεν ξέρω αν υπάρχει λύση εύχομαι να μας πει κάποιος κάτι μήπως και αλλάξει αυτός ο ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλησπέρα έχω 2 μήνες που ασχολούμαι με αυτό το θέμα του ήχου.Το έχω στείλει δύο φορές μέσα σε ένα μήνα το κινητό στη sony αλλά δεν εντόπισαν τίποτα.Έχω κοιτάξει και σ'άλλα καταστήματα της περιοχής μου και δουλεύουν και τα άλλα έτσι.Είναι πολύ ενοχλητικό αυτό το άκουσμα δεν ξέρω αν υπάρχει λύση εύχομαι να μας πει κάποιος κάτι μήπως και αλλάξει αυτός ο ήχος. αρα δεν ειμαι τρελος:lol: ευτυχως!!αφου δεν απαντουσε και κανενας αλλος νομιζα οτι ειναι χαλασμενο το κινητο μου.παντως χωρις το xloud δεν το κανει τον ηχο αυτο.απλα ειναι λιγο πιο χαμηλος ο ηχος....οποτε περιμενουμε μηπως λυθει με καποια αναβαθμιση ισως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 alex21 mx player κατέβασα και φαίνεται καλό . . . . . Ερώτηση.... Γιατί όταν συνδέω το sole στο pc μου ανοίγει το pc companion αλλά δεν βρίσκω το κινητό πουθενά στο '' ο υπολογιστης μου'' εκτός και αν έχω την ρύθμιση να κάνει ερώτηση για την εγκατάσταση του pc com....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparrowbird Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 φίλοι μου , αν ξεκλειδώσω τον bootloader χαίνετε η εγγύηση? ξέρω ότι μπορείς να τον ξανακλειδώσεις μετά αλλα δεδομένου ότι ξεκλειδώνεται από το site της sony με imei κτλ, δεν ξέρει η ίδια η sony ότι τον έχεις ξεκλειδώσει με αποτέλεσμα να χάνεις την εγγύηση? :!: κανεις;;:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 λογικά χάνεται.. εκτός αν εχει βγει τρόπος να ξεκλειδώνει χωρίς αυτό της sony.. γιατί θες να ξεκλειδώσεις? αν θες για custom rom, εχουν βγει αρκετες που δεν απαιτουν ξεκλειδωμα, τσεκαρε xda το γραφουν στον τιτλο συνηθως οι περισσοτεροι εδώ μέσα πάντως έχουν βάλει brainsrom (ή κάπως έτσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Α πιανει μονο στο sole; Νομιζα σε ολα τα κινητα.. όχι γίνετε μονο στο δικό μας :P :P SOLAr power :lol::lol: alex21 mx player κατέβασα και φαίνεται καλό . . . . . κυριλέ , εγώ να σου πω χρησιμοποιώ τον default αλλα δεν έχω χρειαστεί ποτε φλώ οποτε ok Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 ειχα ξαναρψτησει στο παρελθον αλλα δεν πηρα απάντηση....υπάρχει τρόπος να κανουμε το σολα να δέχεται και άλλα ακουστικα εκτος από τα δικά του??εχω αυτα απο το x10 mini αλλα δεν τα δεχεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 γενικά δέχεται άλλα ακουστικά, τα παλιά sony ericsson έχουν το πρόβλημα. βαλτα σε οποιοδήποτε άλλο κινητό η mp3 και θα δεις οτι αν δεν κρατάς πατημένο το κουμπί ο ήχος δε βγαίνει κανονικά. αν τα θες μόνο για ακουστικά, πάρε ένα λαστιχάκι και τυλιξε το γύρω από το κουμπί ώστε να είναι συνέχεια πατημενο (δεν λειτουργει το μικρόφωνο) αν θες handsfree, απλά αγόρασε άλλα.. εγώ είχα πάρει από το ebay και ήταν μια χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21035 Βγήκε καμία ενημέρωση σε κανέναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 τι σελιδα ειναι αυτή? στο επίσημο πάντως δεν λέει κάτι.. http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-sola/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Α οκ τότε δεν θα βγει κάτι.. Σε αυτή τη σελίδα δημοσιεύονται, εκτός από τις μελλοντικές αναβαθμίσεις, και οι αναβαθμίσεις που τεστάρει η σονυ.. Άμα παρατηρήσεις το ιστορικό, πολύ λίγες από όλες αυτές που λέει έχουμε πάρει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2035620 Για όποιον θέλει να αλλάξει το bootanimation.. Έχει πολύ ωραία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Το matrix πολύ όμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts