alex21 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 στα sony center εννοείς? κάνουν επισκευές η μονο πουλάνε , γιατί είχα την εντύπωση ότι έκαναν μονο πωλήσεις και ότι για service πρεπει να το πας σε κάποιο service point από αυτά εδώ... δεν εχω ξαναχρειαστεί service οποτε δεν ξέρω... (βεβαια είναι αρκετά παλιο το post στο link οποτε μπορεί να μην ισχύει πια) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2596123#post2596123 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 από ποιο μαγαζί το πήρες? παρτους τηλέφωνο (μπορεί να το στείλουν αυτοί) ή αν είναι κοντά σου πέρνα μια βολτα.. πχ πλαίσιο λογικά θα το πάρουν, θα το στείλουν, θα το επιστρέψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 το είχα πάρει εκτος Αθηνών :p:p Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 στα sony center εννοείς? κάνουν επισκευές η μονο πουλάνε , γιατί είχα την εντύπωση ότι έκαναν μονο πωλήσεις και ότι για service πρεπει να το πας σε κάποιο service point από αυτά εδώ... δεν εχω ξαναχρειαστεί service οποτε δεν ξέρω... (βεβαια είναι αρκετά παλιο το post στο link οποτε μπορεί να μην ισχύει πια) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2596123#post2596123 http://www.sony.gr/support/el/repair για δες εδω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 παιδιά το το touch από το σολάκι μου μας άφησε χρόνους :( από χθες το μεσημέρι δεν ανταποκρίνεται. κάνει τα δικά του και δεν μπορώ ούτε να το ξεκλειδώσω. έκανα reset , hard reset , γύρισα πίσω σε stock rom αλλα τίποτα... δεν ανταποκρίνεται :mad: έχει κανεις να μου προτείνει κάποιο service point? :(:( Δοκιμασες και επιδιορθωση με seus; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 [ATTACH]28611[/ATTACH] Οδηγίες για εγκατάσταση ROM και CWM (recovery) Πιο αναλυτικά πεθαίνεις.. :p Καλη επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) [ATTACH]28611[/ATTACH] Οδηγίες για εγκατάσταση ROM και CWM (recovery) Πιο αναλυτικά πεθαίνεις.. :p Καλη επιτυχία! Ξεχασες να μας γραψεις στο τελος,εναν αριθμο λογαριασμου για να κανουμε donate (Δωρεα..!) Χαχαχα!!! :p Ενα μεγαλο ευχαριστω ειναι πολυ λιγο!!!! Να σαι καλα φιλε!!! Να σαι σιγουρος οτι εσωσες πολυ κοσμο,απο μεγαλη ταλαιπωρια!!! :rolleyes: ps...ενα αρχειο hotfix που δινει το XDA στην ιδια σελιδα με τη Brains rom,πρεπει να το φλασαρουμε επισης? Η απευθυνεται σε αυτους που αναβαθμιζουν τη Brains rom απο εκδοση 1 (.110) σε εκδοση 2 (.154) ? Απλα, αναφορικα ρωταω..! Edited December 10, 2012 by orion79 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ξεχασες να μας γραψεις στο τελος,εναν αριθμο λογαριασμου για να κανουμε donate (Δωρεα..!) Χαχαχα!!! :p Ενα μεγαλο ευχαριστω ειναι πολυ λιγο!!!! Να σαι καλα φιλε!!! Να σαι σιγουρος οτι εσωσες πολυ κοσμο,απο μεγαλη ταλαιπωρια!!! :rolleyes: ps...ενα αρχειο hotfix που δινει το XDA στην ιδια σελιδα με τη Brains rom,πρεπει να το φλασαρουμε επισης? Η απευθυνεται σε αυτους που αναβαθμιζουν τη Brains rom απο εκδοση 1 (.110) σε εκδοση 2 (.154) ? Απλα, αναφορικα ρωταω..! αχαχχαχαχα ο,τι εχει ο καθένας παιδιά καλοδεχούμενο.. :P Αν δεν κάνω λάθος ναι είναι αυτό που λες.. Γιατί θυμάμαι που διάβαζα ότι του ζήτησαν αναβάθμιση στην .54 Δεν είναι απαραίτητο.. Έτσι κι αλλιώς δεν άλλαξε τίποτα ουσιώδες στην .54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα!Πρέπει να κάνω τ'αρχεία extract με winzip αλλά για να το κάνω πρέπει να το έχω εγκατεστημένο(25 ευρώ κανει δεν το αγοράζω με τιποτα) εγώ τι να κάνω τώρα?Με winrar δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μα μπορείς να το κατεβάσεις το wipzip.. Αλλά καλύτερο είναι το winrar.. Κατέβασε το από εδώ http://www.rarlab.com/download.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Μα μπορείς να το κατεβάσεις το wipzip.. Αλλά καλύτερο είναι το winrar.. Κατέβασε το από εδώ http://www.rarlab.com/download.htm Α ωραία!!Θα το έκανα με το winrar αλλά τα αρχεία είναι zip..Λοιπόν το έκανα,τώρα κάνω install την cwm μετα? Edited December 10, 2012 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ε τι μετά? Θα με τρελάνεις? Ολόκληρο αρχείο δεν το διάβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δοκιμασες και επιδιορθωση με seus; ναι :( http://www.sony.gr/support/el/repair για δες εδω.. ευχαριστω AlMag. είτε εγώ είμαι στραβός , είτε δεν έχει επιλογή για κινητά στο " βρείτε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις" , θα τους πάρω ένα τηλέφωνο. μην σας πρήζω και εσάς. Πολλά συχαρητήρια για τον οδηγό ;) ps : vasilis_greta έχεις full το inbox για αυτό δεν μπόρεσα να σου στειλω :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ε τι μετά? Θα με τρελάνεις? Ολόκληρο αρχείο δεν το διάβασες? Το cwm που το έκανα install δεν μου έλεγε τίποτα... Εδώ είναι οι οδηγίες της ρομ: 2) Install a Clockworkmod/Recovery kernel (there a various in the Forum available)Το έκανα 3) Copy Rom.zip file to Internal Storage 4) Flash Rom - Boot into recovery - Do a NANDROID backup - Flash the rom in recovery - Do wipe Cache and wipe Dalvik Cache - Reboot and wait for 5mins (just leave the phone working) - Reboot again - Enjoy Μάλλον πρέπει να κάνω το 3ο βήμα αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το zip αρχείο γιατί μετά το extract της rom έχω 2 φακέλους,1 που λέει system και έναν που λέει META-INF εγώ ποιον από τους 2φακέλους πρέπει να βάλω στη μνήμη του σολε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 δεν κανεις extract την rom. την φλασαρεις ως zip. η rom είναι το zip αρχείο Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Να σου πω διαβασες τον οδηγο που εφτιαξα? Το κατεβασες το αρχειο το .txt? Γιατί αν το διαβασες θα εβλεπες που ελεγα ξεκαθαρα οτι δεν θα κανετε αποσυμπιεση τα αρχεια της ΡΟΜ. Θα το κανετε οπως ειναι το .zip αντιγραφη επικολληση στην εσωτερικη μνημη του κινητου.. Alex τίποτα ρε.. Καλό ξεμπέρδεμα.. Και να εύχεσαι να το πάρεις γρήγορα πάλι στα χέρια σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Να σου πω διαβασες τον οδηγο που εφτιαξα? Το κατεβασες το αρχειο το .txt? Γιατί αν το διαβασες θα εβλεπες που ελεγα ξεκαθαρα οτι δεν θα κανετε αποσυμπιεση τα αρχεια της ΡΟΜ. Θα το κανετε οπως ειναι το .zip αντιγραφη επικολληση στην εσωτερικη μνημη του κινητου.. Alex τίποτα ρε.. Καλό ξεμπέρδεμα.. Και να εύχεσαι να το πάρεις γρήγορα πάλι στα χέρια σου.. Δεν είδα τον οδηγό σου πουθενά!Btw ούτε με winrar ούτε με winzip γίνεται copypaste.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 εδώ ο οδηγος: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4428003#post4428003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μα ποιος σου είπε να το κάνεις με το winrar? Ένα απλό copy paste κάνεις.. Αντιγραφή επικόλληση.... 5-6 post πιο πίσω ανέβασα έναν πλήρη οδηγό βήμα-βήμα για την εγκατάσταση ρομ.. Εδώ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4428003#post4428003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μα ποιος σου είπε να το κάνεις με το winrar? Ένα απλό copy paste κάνεις.. Αντιγραφή επικόλληση.... 5-6 post πιο πίσω ανέβασα έναν πλήρη οδηγό βήμα-βήμα για την εγκατάσταση ρομ.. Εδώ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4428003#post4428003 Το βρήκα είναι ένα αρχείο,μόνο του που ονομάζεται TheBrainsRom sola 01.zip αυτό το βάζω στην εσωτερική μνήμη του κινητού μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ναι αυτο και μετα το φλασαρεις απο το cwm Alex τίποτα ρε.. Καλό ξεμπέρδεμα.. Και να εύχεσαι να το πάρεις γρήγορα πάλι στα χέρια σου.. thanks ρε συ Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Πέρασα και το cwm και την brainsrom ακολουθώντας της οδηγίες αλλά ενώ πατούσα συνέχεια το volume down όταν εμφάνιζε το sony logo δεν πήγαινε σε recovery mode EDIT:Έκανα ένα βήμα λάθος,το διορθώνω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δεν το πατας συνεχομενα.. Το πατας διακεκομενα 3-4 φορες, μεχρι να σου ανοιξει το recovery mode.. Αν δεν στο ανοιγει, τοτε δεν εχεις βαλει σωστα το cwm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Παιδιά είμαι έτοιμος!!!Ανοίγει το κινητό και είμαι έτοιμος να το χαρώ και πάλι!!!Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 [ATTACH]28611[/ATTACH] Οδηγίες για εγκατάσταση ROM και CWM (recovery) Πιο αναλυτικά πεθαίνεις.. :p Καλη επιτυχία! ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο μας!! σε ευχαριστούμε για την βοήθεια σου και τον χρόνο που αφιέρωσες να κάνεις τον οδηγό!! μπράβο, μπράβο, μπράβο!!! :) Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts