John84 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 παιδιά αν βρεθεί νέος ανάλογος τρόπος, όπως ο οδηγός εδώ στο forum για root, μετά την νέα ενημέρωση που έγινε στο κινητό, σφυρίξτε κλέφτικα!! ;) ενημερώστε μας! Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Στο xda πάντως αναφέρεται ότι ο τρόπος με το φλασάρισμα των kernel λειτούργησε σε πολλούς. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029756 Οσοι είστε δηλαδη στην 6.1.1.B.1.54 , φλασάρετε το MT27_6.1.1.B.1.10_KERNEL.ftf και κάνετε reboot. Στη συνέχεια κάνετε root το κινητό με τον τρόπο του bin4ry και τέλος φλασάρετε το MT27_6.1.1.B.1.54_KERNEL.ftf και πάλι reboot. Υ.Γ. Ειμαι σε δίλλημα να αναβαθμίσω ή όχι. Αυτή τη στιγμή το κινητό πάει σφαίρα αφού έφυγε η σαβούρα. Edited December 7, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) παντως το κινητακι αρχιζει να βγαζει τα λεφτα του...πως?ρυθμισα μια κεραια nova.. Βραδυ στην ταρατσα ανοιγω το led για φακο παιρνω την κορη μου τηλεφωνο για να μου λεει την ακριβεια του σηματος και ανοιγω και την πυξιδα απο το smart tools για να την βαλω στις 197 μοιρες.τοση ακριβεια που δεν χρειαστηκε καμμια ρυθμιση.και ολα μαζι ταυτοχρονα...απιστευτο? Edited December 8, 2012 by loypis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 χαχα. για διαφήμιση κινητού κάνει η εμπειρία σου. μπράβο στο sole :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 παιδιά έχω πρόβλημα δεν μπορώ να συνδέσω το κινητο στον υπολογιστή με τίποτα, μπορει κανεις να με βοηθήσει??? Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 παντως το κινητακι αρχιζει να βγαζει τα λεφτα του...πως?ρυθμισα μια καιρεα nova.. Βραδυ στην ταρατσα ανοιγω το led για φακο παιρνω την κορη μου τηλεφωνο για να μου λεει την ακριβεια του σηματος και ανοιγω και την πυξιδα απο το smart tools για να την βαλω στις 190 μοιρες.τοση ακριβεια που δεν χρειαστηκε καμμια ρυθμιση.και ολα μαζι ταυτοχρονα...απιστευτο? Απίστευτο, όχι. Σωστή και στο έπακρο χρήση των δυνατοτήτων ενός smartphone, ναι! ;) Πάντως όντως είναι σενάριο για διαφήμιση η αναφορά. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Στο xda πάντως αναφέρεται ότι ο τρόπος με το φλασάρισμα των kernel λειτούργησε σε πολλούς. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029756 Οσοι είστε δηλαδη στην 6.1.1.B.1.54 , φλασάρετε το MT27_6.1.1.B.1.10_KERNEL.ftf και κάνετε reboot. Στη συνέχεια κάνετε root το κινητό με τον τρόπο του bin4ry και τέλος φλασάρετε το MT27_6.1.1.B.1.54_KERNEL.ftf και πάλι reboot. Υ.Γ. Ειμαι σε δίλλημα να αναβαθμίσω ή όχι. Αυτή τη στιγμή το κινητό πάει σφαίρα αφού έφυγε η σαβούρα. Κοσμα το εκανες τελικα εσυ? Εγω οσσο και αν προσπαθω δεν καταφερνω να βαλω το κινητο σε flashboot για να αλλαξω kervin Παράθεση Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 οχι εγώ έμεινα στην 6.1.1.B.1.10 γιατί πάω σφαίρα ;) θα περιμένω μήπως ο bin4ry βγάλει κάτι. Χρόνια πολλά κιόλας βασίλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Κοίτα και αυτό που είναι πιο φτηνό.... http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=261133008336&index=2&nav=SEARCH&nid=15664355952 Τελικά παρήγγειλα αυτό, ευχαριστώ, ελπίζω να είναι όντως original. Πέρα από τις 6 βίδες, υπάρχει καμιά πολύπλοκη διαδικασία για να αντικατασταθεί το touch screen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Ξαναγύρισα μετά από τα τεστ στο σχολείο που έπεφταν βροχή επιτέλους!!Παιδιά πείτε bb στην jb!:(Ορίστε μία συζήτηση μου με την sony gr,από αυτά που λένε κατάλαβα πως δεν έχουν σκοπό να δώσουν jb στο sole... Εγώ:Πραγματικά είστε η χειρότερη εταιρία που υπάρχει στον τομέα των αναβαθμίσεων(μετα την lg)!Εξηγήστε μου πως δυνατόν να ''βγάζετε'' στην αγορά το Sony Xperia E με 1GHz επεξεργαστή,526mb ram με jelly bean και ενώ arc,arc s και sony ericsson xperia mini και pro έχουν ίδια και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά?Όσο για το sole δεν έχω λόγια!!Δεν είναι ούτε 1 χρόνο στη αγορά και πήρε μόνο 1 αναβάθμιση και δεν θα πάρει jb ενώ θα την πάρει το πολύ κατώτερο sony xperia j και το sony xperia go(το οποίο είναι ίδιο σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά εκτός απ'την οθόνη!Εξηγήστε μου γιατί γίνεται αυτό... Sony Mobile GR:Γεια σου *******,η σειρά με την οποία αναβαθμίζονται τα προϊόντα μας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το πόσο πρόσφατα κυκλοφόρησαν, τη συνολική εμπειρία που θα προσφέρουν κ.ά. Έχει ανακοινωθεί ήδη ότι θα αναβαθμιστούν τα Xperia Τ, Xperia S, Xperia ion, Xperia P, Xperia go και Xperia J. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα υπόλοιπα προϊόντα θα σας ενημερώσουμε άμεσα από τη σελίδα μας. EDIT:Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο -------------- είναι..βασικά έχω λόγια αλλά δεν θέλω να φάω ban... Edited December 7, 2012 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ωραια ρε παιδια συμφωνω οτι το σολε το εχου παραμελλημενο οντως..αλλα γιατι θελετε τόσο πολύ την jb?καντε ρουτ στην εκδοση που εχουμε τώρα και το κινητό θα πετάει..τί αλλο θέλετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ξαναγύρισα μετά από τα τεστ στο σχολείο που έπεφταν βροχή επιτέλους!!Παιδιά πείτε bb στην jb!:(Ορίστε μία συζήτηση μου με την sony gr,από αυτά που λένε κατάλαβα πως δεν έχουν σκοπό να δώσουν jb στο sole... Εγώ:Πραγματικά είστε η χειρότερη εταιρία που υπάρχει στον τομέα των αναβαθμίσεων(μετα την lg)!Εξηγήστε μου πως δυνατόν να ''βγάζετε'' στην αγορά το Sony Xperia E με 1GHz επεξεργαστή,526mb ram με jelly bean και ενώ arc,arc s και sony ericsson xperia mini και pro έχουν ίδια και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά?Όσο για το sole δεν έχω λόγια!!Δεν είναι ούτε 1 χρόνο στη αγορά και πήρε μόνο 1 αναβάθμιση και δεν θα πάρει jb ενώ θα την πάρει το πολύ κατώτερο sony xperia j και το sony xperia go(το οποίο είναι ίδιο σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά εκτός απ'την οθόνη!Εξηγήστε μου γιατί γίνεται αυτό... Sony Mobile GR:Γεια σου *******,η σειρά με την οποία αναβαθμίζονται τα προϊόντα μας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το πόσο πρόσφατα κυκλοφόρησαν, τη συνολική εμπειρία που θα προσφέρουν κ.ά. Έχει ανακοινωθεί ήδη ότι θα αναβαθμιστούν τα Xperia Τ, Xperia S, Xperia ion, Xperia P, Xperia go και Xperia J. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα υπόλοιπα προϊόντα θα σας ενημερώσουμε άμεσα από τη σελίδα μας. EDIT:Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο -------------- είναι..βασικά έχω λόγια αλλά δεν θέλω να φάω ban... δεν νομίζω ότι η sony ελλάδας, και συγκεκριμένα αυτός που σου απάντησε, ξέρει κάτι παραπάνω από εμένα και από εσένα για την jb.. επίσης αν είναι δυνατόν να λες " τη συνολική εμπειρία που θα προσφέρουν". είναι σαν να λες οτι η εταιρεία βγάζει μοντέλα που δεν προσφέρουν συνολική καλή εμπειρία (εφόσον δεν μπορούν να πάρουν την αναβάθμιση και δεν την βγαζουν κιολας κλπ κλπ κλπ) αν δεις μερικές σελίδες πίσω, υπάρχει μια ειδηση που αναφέρει ότι μέσα Δεκεμβρίου περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τη sony σχετικά με τις αναβαθμίσεις και λογικά θα αναφέρεται (θετικά ή αρνητικά) και στο κινητό μας. προσωπικά πιστεύω ότι θα την πάρουμε τελικά, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση και αν δεν την πάρουμε [λόγω κακιάς υποστήριξης από τη sony αν δεν την πάρουμε, νομίζω ότι το κινητό μια χαρά θα λειτουργεί] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Έβαλα ρομ στο κινητό.. Έχω μια ερώτηση γιατί πρώτη φορά βάζω ρομ.. Είναι φυσιολογικό ότι δεν χάθηκε τίποτα από το κινητό (εφαρμογές, επαφές) ή ξέχασα να κάνω κάποιο βήμα? :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ναι δεν εκανες full wipe.. ποια rom εβαλες? [μπορει να εχεις κολληματα, εφόσον δεν εκανες full wipe, μπορει και οχι] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Έκανα wipe cache και wipe dalvik cache.. Ό,τι έλεγε δηλαδή.. Την brainsrom.. Να το ξανα κάνω λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 εμενα δεν μου είχε κρατήσει τίποτα από πριν πάντως.... :S Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ναι δικό μου λάθος.. Το ξανα έκανα.. Το κινητό είναι 10 φορές πιο γρήγορο από την sotck rom.. Καμία σχέση.. Και μπαταρία μου φαίνεται ότι κρατάει για αιώνες.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 η αλήθεια να λέγεται...ειδικά η μπαταρία τρελή διαφορα :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Παιδιά επειδή σκέφτομαι σοβαρά για root,ειδικά τώρα που θα έχω πολύ χρόνο μπορείτε να μου πείτε όσο πιο αναλυτικά γίνεται(root)?(android 4.0.4. φυσικά)Και αν μπορείτε να μου στείλετε links από διάφορες rom. EDIT:Κατάφερα να το συνδέσω και να το διαβάσει και μου έβγαλε μία ενημέρωση,χρείαζεται clean install? Edited December 7, 2012 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 για root δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343798 roms έχει στο xda. δες εδώ. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1727 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 για root δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343798 roms έχει στο xda. δες εδώ. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1727 Ευχαριστώ για την απάντηση!:)Μπορείς να μου πεις τι πρέπει να κάνω και με το firmware update?(ενοώ αν θέλει clean install) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 αφού δεν αλλάζεις έκδοση δεν θέλει clean install απλά με την νέα έκδοση ως τώρα είναι διαδικασία να κανεις root. δεν γίνετε όπως στην προηγουμενη. οποτε εγώ σου λέω περίμενε λίγο πριν την περάσεις μέχρι να βρεθεί κάποιος πιο απλός τρόπος Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 αν δεν εχεις κανει την τελευταια αναβαθμιση μην την κανεις, δεν φαινεται να προσφερει τεραστιες αλλαγες (εγω δεν εχω δει κατι) και θα κανεις πιο ευκολα το ροοτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 αφού δεν αλλάζεις έκδοση δεν θέλει clean install απλά με την νέα έκδοση ως τώρα είναι διαδικασία να κανεις root. δεν γίνετε όπως στην προηγουμενη. οποτε εγώ σου λέω περίμενε λίγο πριν την περάσεις μέχρι να βρεθεί κάποιος πιο απλός τρόπος Για να καταλάβω,λες πως με την έκδοση 6.1.1.Β.1.54. δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να κάνω root και να περιμένω να βγει σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ναι :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts