Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το είχα δοκιμάσει και εγώ αλλά τίποτα :(

:( και τι εκανες τελικά?:cry:

Καλησπέρα!!

Παιδια υπαρχει καπου στο φορουμ ενας οδηγος για να κανουμε το sole recovery?

Εψαξα και τις 232 σελιδες κατι βρηκα στην 230 σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953584

αλλα δεν...!

Μια βοηθεια μην στο στειλω αδιαβαστο?

φοραει την ιce!!

kai einai root!:(:!::!:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Sony Sole

Sony Ericsson Neo v

Galaxy 3

Qteck S-200

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτό εδώ εννοείς όταν λες για την οθόνη?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4393768#post4393768

Όχι ακριβώς, δεν ανταποκρινόταν η οθόνη σε ορισμένα σημεία στη περίπτωση μου.

www.pc-maniacs.com

Στο τοπικ του Xda τι γραφουν για το sole και το recovery? το καταφερε κανεις εκει?

Επτα(7) σελιδες ειναι το τοπικ στο xda, το διαβασε κανεις?

:)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

@ vasilis_greta, peponaros

Δοκιμάστε και οι δυο το SEUS για recovery και για το σήμα. Αν και για το σήμα δεν είμαι βέβαιος ότι θα στρώσει μετά από αυτό.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Για το σημα οντως, εχει λυθει με το τελευταιο firmware της 2.3.7 και στην 4.04 δεν εχει αναφερθει καποιο προβλημα.

Αν δοκιμασεις το SEUS, οπως ειπε ο zxr, παρε backup πρωτα γιατι σβηνονται τα παντα.

:( και τι εκανες τελικά?:cry:

Καλησπέρα!!

Παιδια υπαρχει καπου στο φορουμ ενας οδηγος για να κανουμε το sole recovery?

Εψαξα και τις 232 σελιδες κατι βρηκα στην 230 σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953584

αλλα δεν...!

Μια βοηθεια μην στο στειλω αδιαβαστο?

φοραει την ιce!!

kai einai root!:(:!::!:

Τίποτα το άφησα έτσι :happy:

Digital-Doctor.blogspot.gr

@ vasilis_greta, peponaros

Δοκιμάστε και οι δυο το SEUS για recovery και για το σήμα. Αν και για το σήμα δεν είμαι βέβαιος ότι θα στρώσει μετά από αυτό.

εγω θελω να βαλω το recovery mode!!

Sony Sole

Sony Ericsson Neo v

Galaxy 3

Qteck S-200

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που μετά την χρήση του κινητού να γυρίζει αυτόματα στην αρχική οθόνη, ή αν το κάνει κάποιος dialer γιατί ο stock δεν το κάνει;

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που μετά την χρήση του κινητού να γυρίζει αυτόματα στην αρχική οθόνη, ή αν το κάνει κάποιος dialer γιατί ο stock δεν το κάνει;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosix.callend

Για εφαρμογες τα λεμε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδιά, Πειράζει που φορτιζω το κινητό μου τόσους μήνες με ένα φορτιστή ΝΟΚΙΑ 1200mA? Και κάτι άλλο, όταν έχω συνδεδεμένο τον φορτιστή, κάτω δεξιά δεν έχει Κάλη απόκριση η οθόνη...

τι εννοεις κατω δεξια?

εκει που ειναι ενεργοπιειμενο το πληκτρολογιο και ειναι το BACK SPACE εκει κοντα... πειραζει που φορτιζω με νοκια φορτιστη?

Παιδια..εγω εχω ενα προβλημα δεν ξερω αν ετθχε και σε αλλον...λοιπον το wi-fi δεν λειτοθργει κανονικα αφου δεν με αφηνει να εχω προσβαση σε κανενα router με συνδεει και με αποσυνδεει.....μου ειπαν να κανω αναβαθμιση το λειτουργικο το εκανα αλλα τιποτα...οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει αν ειναι ευκολο

μια μικρη χαρη θα ήθελα..καποιος να φορτισει το τηλεφωνο του ως 100% και μολις η μπαταρια πεσει στο 10...να παει στη χρηση μπαταριας και να με ενημερωσει...1)για την οθονη.(ποση ωρα ηταν ανοιχτη) αλλα και για τις φωνητικες κλησεις(ποσο χρονο μιλησε)..ειμαι απο αυτους που αμφισβητου λιγο την μπαταρια του σολα..οποτε θελω να διαπιστωσω αν ειναι η δικη μου ελλατωματικη...να σημειωσω οτι μεχρι προτινος ειχακαρτα sd στο κινητο μου και οταν την αφαιρεσα ειδα μια καλυτερη διαρκεια...ευχαριστω εκ των προτερων

Παιδιά, Πειράζει που φορτιζω το κινητό μου τόσους μήνες με ένα φορτιστή ΝΟΚΙΑ 1200mA? Και κάτι άλλο, όταν έχω συνδεδεμένο τον φορτιστή, κάτω δεξιά δεν έχει Κάλη απόκριση η οθόνη...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4393768#post4393768

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

ρε παιδιά μπορεί κανεις να εξηγήσει πως γίνετε να δουλεύει το sunbathe?? το δοκίμασα σήμερα η ανταπόκριση της οθόνης είναι 1000 φορες καλύτερη....

για οποιον δεν ξέρει . το πιο κοινό ,πιστεύω πρόβλημα του sole το οποιο έχω συναντήσει σε 2 διαφορετικές συσκευές sole και έχω διαβάσει ότι το έχουν πολλοί σε διαφορα forums είναι ότι ξαφνικά η ανταπόκριση της οθόνης κάτω δεξιά χάνεται (Αρχίζει κάποια στιγμή που το κινητό είναι στην φόρτιση) και σιγά σιγά επεκτείνεται σε όλη την οθόνη και πρακτικά αχρηστεύει το κινητό... την πρώτη φορα που έπαθα το πρόβλημα ήταν τον αύγουστο , το έστειλα στην sony και μου το άλλαξαν με άλλη συσκευή. και η καινούργια συσκευή από αυτό το σάββατο είχε το ίδιο θέμα. ψάχνοντας στο net λοιπόν , διάβασα ότι λύνεται (αν και όχι μόνιμα) αν αφήσεις την οθόνη εκτεθειμένη στον ήλιο για 10 λεπτά. το έκανα το πρωί και ως δια μαγιας είναι σαν καινούργιο... :blink::blink:

τι εννοεις δηλαδη οτι θα αχρειστευτει το κινητο σε λιγο καιρο?

Edited by kkoletsis

μια μικρη χαρη θα ήθελα..καποιος να φορτισει το τηλεφωνο του ως 100% και μολις η μπαταρια πεσει στο 10...να παει στη χρηση μπαταριας και να με ενημερωσει...1)για την οθονη.(ποση ωρα ηταν ανοιχτη) αλλα και για τις φωνητικες κλησεις(ποσο χρονο μιλησε)..ειμαι απο αυτους που αμφισβητου λιγο την μπαταρια του σολα..οποτε θελω να διαπιστωσω αν ειναι η δικη μου ελλατωματικη...να σημειωσω οτι μεχρι προτινος ειχακαρτα sd στο κινητο μου και οταν την αφαιρεσα ειδα μια καλυτερη διαρκεια...ευχαριστω εκ των προτερων

αφου δε μου απαντησε κανεις ας το τροποποιησω λιγακι...ειμαι στο 50% της μπαταριας..με το τηλεφωνο ανοιχτο 1μερα και 3 ωρες..ενεργοποιημενη οθονη για 3 ωρες ακριβως..τεληφωνα 1 ωρα και ενα τεταρτο..και 10-15 λεπτα ενα παιχνιδακι...ιντερνετ κανα 20λεπτο...καλα ειμαι??

αφου δε μου απαντησε κανεις ας το τροποποιησω λιγακι...ειμαι στο 50% της μπαταριας..με το τηλεφωνο ανοιχτο 1μερα και 3 ωρες..ενεργοποιημενη οθονη για 3 ωρες ακριβως..τεληφωνα 1 ωρα και ενα τεταρτο..και 10-15 λεπτα ενα παιχνιδακι...ιντερνετ κανα 20λεπτο...καλα ειμαι??

Εγω παντως αν ειχα τετοια αυτονομια στο xperia p,ακομα και στο 1%,θα εκανα κωλοτουμπες :lol::lol::lol:

Εγω παντως αν ειχα τετοια αυτονομια στο xperia p,ακομα και στο 1%,θα εκανα κωλοτουμπες :lol::lol::lol:

δε λεω οτι ειναι ασχημη αλλα οκ δεν με ενθουσιαζει..η κοπελα μου ας πουμε εχει το galaxy ace και ειναι αρκετα καλυτερη η αυτονομια της...τωρα που αφαιρεσα την καρτα sd ισως και να την πλησιαζω..συν το οτι το galaxy ace εχει τελειο ακουστικο..τρυπανι να ειναι διπλα σου εσυ ακους τον αλλο..

τι εννοεις δηλαδη οτι θα αχρειστευτει το κινητο σε λιγο καιρο?

στην δικια μου περίπτωση αυτό συναινεί και το έλυσα όπως γράφω...δεν μπορώ να ξέρω αν θα σου συμβεί το ίδιο. πάντως είχε ξεκινήσει από κάτω δεξιά...

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

στην δικια μου περίπτωση αυτό συναινεί και το έλυσα όπως γράφω...δεν μπορώ να ξέρω αν θα σου συμβεί το ίδιο. πάντως είχε ξεκινήσει από κάτω δεξιά...

ok θα κοιταξω να το δοκιμασω

Edited by kkoletsis

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola