charlie_pace4 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 α, οκ.. δεν καταλαβα οτι αναφεροσουν σε αυτο η σύγκριση θέλουμε δεν θέλουμε γίνεται... είναι τα λειτουργικά που κυριαρχούν στα smartphones, άρα πρέπει να συγκριθούν...τα λειτουργικά έχουν ομοιότητες και διαφορές, το καθένα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. δεν είναι άσχετα πράγματα για να μην συγκριθούν, ανήκουν στην ίδια κατηγορία. άρα δεν γελάνε οι πέτρες.. την σύγκριση εγώ την έκανα επειδή πολύς κόσμος έχει στο μυαλό του: iΟS σούπερ, εύκολο, κάνει τα πάντα και συμφέρει android κακό, δύσκολο,δύσχρηστο, θέλει ψάξιμο είπα να το αναφέρω, σαν παράδειγμα που το major update θέλει clean install και όχι πέρασμα από πάνω........ τεσπα, δεν είναι εδώ το τοπικ για να συζητήσουμε αυτό το θέμα, οπότε ας το αφήσουμε εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 α, οκ.. δεν καταλαβα οτι αναφεροσουν σε αυτο η σύγκριση θέλουμε δεν θέλουμε γίνεται... είναι τα λειτουργικά που κυριαρχούν στα smartphones, άρα πρέπει να συγκριθούν...τα λειτουργικά έχουν ομοιότητες και διαφορές, το καθένα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. δεν είναι άσχετα πράγματα για να μην συγκριθούν, ανήκουν στην ίδια κατηγορία. άρα δεν γελάνε οι πέτρες.. την σύγκριση εγώ την έκανα επειδή πολύς κόσμος έχει στο μυαλό του: iΟS σούπερ, εύκολο, κάνει τα πάντα και συμφέρει android κακό, δύσκολο,δύσχρηστο, θέλει ψάξιμο είπα να το αναφέρω, σαν παράδειγμα που το major update θέλει clean install και όχι πέρασμα από πάνω........ τεσπα, δεν είναι εδώ το τοπικ για να συζητήσουμε αυτό το θέμα, οπότε ας το αφήσουμε εδώ... Ποια smartphones?Υπαρχει το ios αλλου εκτος απο την apple?Τα λες με λεπτομερειες για να μας δειξεις οτι κατι ξερεις αλλα δεν ξες τιποτα μου φενετε.Λοιπον Μην Συγκρινεις ios με android και μην συγκρινετε μπρους λι (huawei) με sony.Το ενα παει αριστερα το αλλο παει δεξια αρα δεν βρησκουν κοινο δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_zen Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ποια smartphones?Υπαρχει το ios αλλου εκτος απο την apple?Τα λες με λεπτομερειες για να μας δειξεις οτι κατι ξερεις αλλα δεν ξες τιποτα μου φενετε.Λοιπον Μην Συγκρινεις ios με android και μην συγκρινετε μπρους λι (huawei) με sony.Το ενα παει αριστερα το αλλο παει δεξια αρα δεν βρησκουν κοινο δρομο. φιλε μου εσυ που τα ξερεις ολα, γιατι εισαι τοσο εριστικος? αν ξερεις κατι παραπανω, απλα εξηγησε το και βοηθησε κ εμας να καταλαβουμε. Αν απλα κραζεις, χωρις να λες κατι ουσιαστικο, εσυ εκτιθεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Οι πιο πολλοί που το υποστηρίζετε μήπως είχατε πριν το xperia ray?το ray στα περισσότερα ηταν καλύτερο απλά είχε μικρή οθόνη,προσωπικά νομίζω το sole είναι το χειρότερο κινητό της sony,μπαταρία χάλια, ηχείο χάλια, τριξίματα κάμερα κατώτερη απο προηγούμενα μοντέλα,απόκριση οθόνης χειρότερη απο προηγούμενα μοντέλα,γιατί το έχετε κάνει θεο μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω...και κάτι άλλο κάποιοι που λένε για clean install,θεωρείτε ο μέσος χρήστης που αγοράζει το κινητό γιατί πρέπει να κάνει όλη αυτή τι διαδικασία και οχι ενα απλο update και τέλος?εγώ νομίζω υπάρχει θέμα hardware με το κινητό γενικά όχι μόνο το δικό μου, to service και οι εξηγήσεις της sony για κλάματα λες και μιλάνε σε 5άχρονο και άσχετους, απο μένα μαύρο στη εταιρία huawei σου ρχομαι...κράχτε όσο θέλετε τώρα Δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια...προσωπική άποψη Δεν πρόκεται να σε κράξει κανένας. Μιλάς όμορφα, λες την άποψή σου, δίνεις μια άλλη προοπτική των πραγμάτων, δεν προσβάλλεις και σίγουρα δεν έχουμε χασούρα εμείς οι υπόλοιποι μιας και δεν έχουμε μετοχές στην Sony. Δεν πα να παρεις και τον ξαδερφο του μπρους λι??Εμας τι μας το λες?Γιατι δηλαδη στο service της huawei :wacko: αμα υπαρχει στην Ελλαδα θα σου μιλουσαν διαφορετικα?Εγω 2 πραγματα θα πω 1.Μην συγκρινεις την εταιρεια με την εταιρειουλα (και πιστεβω καταλαβες ποια ειναι ποια).Ναι ρε εγω εκανα θεο το Sole μου γιατι απο την μερα που το ειδα στοις εκθεσης χωρις να ξερω τα specs το ερωτευτικα.Μετα οταν τα εμαθα εμαθα και την τιμη με βολεψε το πηρα.Οτι προβληματα εχει η εταιρεια εγω την δικαιλολογο γιατι εκανε ενα μεγαλο βημα που αλλες εταιρειες οχι μονο φοβουντε να το δοκιμασουν αλλα και δεν εχουν @@.Για αυτο γουσταρω αυτην την εταιρεια επιδει δεν μασαει και σεβετε τον πελατη. Δυστυχώς όμως εδώ δεν ισχύουν τα όσα έγραψα προηγουμένως. Και ακόμα πιο δυστυχώς γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Κι όπως έχω αναρωτηθεί και στο παρελθόν, υπάρχει κάποιος λόγος ώστε να υπάρχουν αψιμαχίες, κόντρες, έντονοι διάλογοι, ειρωνίες κι ένα σωρό τέτοια; φιλε μου εσυ που τα ξερεις ολα, γιατι εισαι τοσο εριστικος? αν ξερεις κατι παραπανω, απλα εξηγησε το και βοηθησε κ εμας να καταλαβουμε. Αν απλα κραζεις, χωρις να λες κατι ουσιαστικο, εσυ εκτιθεσαι.. Όχι δεν πρόκεται κανείς να πει κάτι παραπάνω. Η κουβέντα σταματά εδώ και οτιδήποτε πέραν αυτού επισύρει ποινή. Ευχαριστώ για την προσοχή σας, συνεχίζουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Παιδια δεν ξερω πως τα καταφερνετε με την μπαταρια, εμενα παντως κραταει μια μερα με το ζορι.. Μπορει να κρατησει και 2, αλλα αυτο σημαινει οτι θα τα εχω ολα κλειστα και δε θα κανω τιποτα.. Αλλα ποιο το νοημα ετσι? φίλε μου αυτό που είπα για τις 5 μέρες το τονίζω για να δώσω να καταλάβετε ότι όλα έχουν σχέση με το πως χειρίζεσαι το κινητό με το τι απαιτήσεις έχουμε! εγώ όπως έχω αναφέρει και σε άλλα post το κινητό το έχω για τηλέφωνα και ίντερνετ, εφαρμογές και άλλα, δεν το πολύ δουλεύω! οπότε για μένα το κινητό είναι άψογο στις απαιτήσεις μου! ναι κρατάει και 5 μέρες! δεν είναι διαφορετικό από το δικό σας, δηλαδή όταν το δουλεύω στα κόκκινα κρατάει μια μέρα το πολύ όπως όλα σχεδόν τα sole! κάποιες φορές μετά την φόρτιση αδειάζει η μπαταρία πολύ γρήγορα άλλα για αυτό ευθύνονται κάποιες εφαρμογές που έχω, αυτό όμως διορθώνετε επειδή τις "ακυρώνω"! http://img145.imageshack.us/img145/5935/66ac56fde7044bd3bdbcf74.png http://img145.imageshack.us/img145/4217/8f7f35c1628c46cc9f212f1.png http://img594.imageshack.us/img594/7408/9a7ff7423bf64c4a96da1f5.png http://img32.imageshack.us/img32/6320/58b0e1fd620a4c1b909285f.png Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Παιδιά πως μπορώ να βγάλω το μαμά screen protector του sole χωρίς να πάω στο Γερμανό ή σε κάποιο αλλπ κατάστημα για να μου το βγάλει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jchatz Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα! Παρήγγειλα το κινητό και το περιμένω την επόμενη βδομάδα.Χρειάζεται να κάνω κάποια αναβάθμιση ή να προσθέσω κάποια εφαρμογή στο κινητό που θα το βελτιώσει? Ή είναι όλα μια χαρά όπως θα το πάρω? Είναι το πρώτο μου android οπότε δεν έχω πολλές γνώσεις επί του θέματος.Και είναι αδύνατον να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Παλικάρια ηρεμία είπα απλά μια άποψη οκ θα πρέπει να κανω clean install,οσο αναφορά κινέζικες εταιρίες xiaomi και huawei δεν είναι μικρές έχουν κάνει τρελά βήματα,στο θέμα μας μίλησα για άτομα που πριν είχαν το ray εκτός απο οθόνη και κάποιες παραμέτρους που έχει το SOLE σε connectivity, στα άλλα είναι καλύτερο το είχα δουλέψει ατελείωτες ώρες, αν πρόσβαλα κάποιους sorry απλά περίμενα κάτι καλύτερο απο το κινητό...επίσης βλέπω τεχνολογικά έχει μείνει καπως πίσω η sony σε επεξεργαστες και ram...οπότε ναι είναι εταιριούλα σε αυτό το θέμα... Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Παιδιά πως μπορώ να βγάλω το μαμά screen protector του sole χωρίς να πάω στο Γερμανό ή σε κάποιο αλλπ κατάστημα για να μου το βγάλει κάποιος; Όπως θα έβγαζες κάθε screen protector.. Κάνε με το νύχι σου λίγο την γωνία και θα βγει.. Ένα απλό protector είναι σαν όλα τα άλλα.. Λίγο πιο χοντρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εχει σημασια αν αφησεις πανω το protector?αμα το βγαλεις θα γινει τιποτα ; Επισης το κινητο μου ηρθε με την 2.3.7 λετε να παρω το ICS ; Αξιζει ; Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εχει σημασια αν αφησεις πανω το protector?αμα το βγαλεις θα γινει τιποτα ; Επισης το κινητο μου ηρθε με την 2.3.7 λετε να παρω το ICS ; Αξιζει ; Οχι καλυτερα κρατα το..αν γρατζουνιστει το αλλαζεις καποια στιγμη. Αν αποφασισεις να κανεις αναβαθμιση κανε clean install Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Βασικα επειδη δεν εχω και πολυ καλη ταχυτητα αυτη την περιοδο , ρωταω αν ειναι πιο stable και εχει καποια παραπανω features σε σχεση με το gingerbread. Ξερω απο android ,gb, ics κτλ , απο x8 ξεκινησα και τα μαθα ολα. :Ρ Εντιτ : Εχει τιποτα ενδιαφερον / καινουριο το ICS στο sole <3 μας ; Edited November 8, 2012 by eu8umhc Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Οχι καλυτερα κρατα το..αν γρατζουνιστει το αλλαζεις καποια στιγμη. Αν αποφασισεις να κανεις αναβαθμιση κανε clean install Επειδή εχει γρατσουνιστει θέλω να το βγάλω για να δω αν εχει γρατσουνιστει η οθόνη η το protector αλλΑ δεν βγαίνει εύκολα και επειδή είμαι μαστροχαλαστρας θέλω να βρω έναν ασφαλές τρόπο να το βγάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 πήγαινε το κάπου έξω καλύτερα, αφού είσαι μαστροχαλάστρας... δεν νομίζω να σου πάρουν λεφτά.. βασικά μπορείς να πας να πάρεις καινούριο και να τους πεις να σου βγάλουν το παλιό και να σου βάλουν το νέο.. (βέβαια δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπάλληλοι ξέρουν, οπότε και εκεί θέλει προσοχή ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ευχαριστω για το λινκ νικο.. :) Ομως λιγο ακριβες δεν τις εχει τις σιλικονουχες θηκες? :/ Δυστυχώς ή ευτυχώς μάλλον δε βρίσκεις εύκολα πιο φτηνές γιατί είναι και skroutz που τα μαζεύει απο δω κι απο κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Παιδια , διαβασα τις προηγουμενες σελιδες σχετικα με το εργοστασιακο "screen protector" της Sony. Επειδη με ψιλο ενοχλει η αφη του με το screen protector , μιας και το neo v το ειχα χωρις τιποτα πανω και ουτε επαθε ποτε τιποτα (ουτε γρατσουνια), πειτε μου αυτο το εργοστασιακο screen protector αφαιρειται ; υπαρχουν κινδυνοι κατα την αφαιρεση ή μετα ; Ειναι σιγουρα screen protector ή κανενα πλαστικο της οθονης ; (καπου το διαβασα και αυτο) εντιν : νικο ευχαριστω για την απαντηση.. καταλαβαινω.. μαλλον πρεπει να κανω καμια πατεντα με Ebay (δεν εχω ουτε Paypal ουτε τπτ) Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Παιδια , διαβασα τις προηγουμενες σελιδες σχετικα με το εργοστασιακο "screen protector" της Sony. Επειδη με ψιλο ενοχλει η αφη του με το screen protector , μιας και το neo v το ειχα χωρις τιποτα πανω και ουτε επαθε ποτε τιποτα (ουτε γρατσουνια), πειτε μου αυτο το εργοστασιακο screen protector αφαιρειται ; υπαρχουν κινδυνοι κατα την αφαιρεση ή μετα ; Ειναι σιγουρα screen protector ή κανενα πλαστικο της οθονης ; (καπου το διαβασα και αυτο) εντιν : νικο ευχαριστω για την απαντηση.. καταλαβαινω.. μαλλον πρεπει να κανω καμια πατεντα με Ebay (δεν εχω ουτε Paypal ουτε τπτ) Είπα και πιο πάνω ένα απλό screen protector είναι.. Τίποτα παραπάνω.. Το αφαιρείς όταν γρατζουνιστεί και βάζεις άλλο.. Τόσο απλό... Το έχω αφαιρέσαι εδώ και καιρό και έχω βάλει άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Παιδια , διαβασα τις προηγουμενες σελιδες σχετικα με το εργοστασιακο "screen protector" της Sony. Επειδη με ψιλο ενοχλει η αφη του με το screen protector , μιας και το neo v το ειχα χωρις τιποτα πανω και ουτε επαθε ποτε τιποτα (ουτε γρατσουνια), πειτε μου αυτο το εργοστασιακο screen protector αφαιρειται ; υπαρχουν κινδυνοι κατα την αφαιρεση ή μετα ; Ειναι σιγουρα screen protector ή κανενα πλαστικο της οθονης ; (καπου το διαβασα και αυτο) εντιν : νικο ευχαριστω για την απαντηση.. καταλαβαινω.. μαλλον πρεπει να κανω καμια πατεντα με Ebay (δεν εχω ουτε Paypal ουτε τπτ) Ναι, βασικά τέτοιες τιμές είναι απαράδεκτες για το κόστος κατασκευής των θηκών. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο μάλλον. Στην Αμερική με 350 $ παιρνεις απο το playstore to LG nexus 4.. Εδω θα το χουμε μόνο στη σούπερ τιμή κοντά στα 400-500 λογικά.. Anyway, με εμπειρία απο το neo v, λέω να πάρω το sole και γω. Συγκριτικά τι βλέπει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Είπα και πιο πάνω ένα απλό screen protector είναι.. Τίποτα παραπάνω.. Το αφαιρείς όταν γρατζουνιστεί και βάζεις άλλο.. Τόσο απλό... Το έχω αφαιρέσαι εδώ και καιρό και έχω βάλει άλλο... εγω που θελω να το αφησω ελευθερο χωρις τιποτα ; στο Neo v που ελεγε Scratch - Ressistant δεν ειχε προβλημα..! 1 χρονο ελευθερο και ειχε φαει τις τουμπες και μια γρατσουνια δεν εκανε :O Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 εγώ δεν θέλω να το ρισκάρω.. η Corning Gorilla Glass που ειχε το wildfire που ειχα πριν, απέκτησε μερικά σημαδάκια-γρατζουνιές στα 2 χρόνια, που δεν φαίνονται με φωτεινη οθόνη όμως.. σε αυτό δεν με ενόχλησε η αφή της εργοστασιακής screen protector, αλλά έχω περάσει και μια από πάνω καλού κακού (η εργοαστασιακή εμφάνισε βασικά μια γρατζουνιά γρήογρα και αγχώθηκα λίγο :P) και πάλι δεν με ενοχλεί, ούτε έχει χαλάσει η απόκριση της οθόνης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 εγώ δεν θέλω να το ρισκάρω.. η Corning Gorilla Glass που ειχε το wildfire που ειχα πριν, απέκτησε μερικά σημαδάκια-γρατζουνιές στα 2 χρόνια, που δεν φαίνονται με φωτεινη οθόνη όμως.. σε αυτό δεν με ενόχλησε η αφή της εργοστασιακής screen protector, αλλά έχω περάσει και μια από πάνω καλού κακού (η εργοαστασιακή εμφάνισε βασικά μια γρατζουνιά γρήογρα και αγχώθηκα λίγο :P) και πάλι δεν με ενοχλεί, ούτε έχει χαλάσει η απόκριση της οθόνης! οκ! Θα δω τι θα κανω.. να σου πω τωρα εχεις βαλει ICS ; Εχεις κανενα προβλημα σε σχεση με το GB ; γιατι διαβασα οτι πολλοι εχουν προβληματα (δεν ξερω πιο update ειχαν ομως :worry: ) Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 προσωπικά έχω ics από την πρώτη στιγμή, μόλις άνοιξα το κινητό το έβαλα στον υπολογιστή να κάνει το update :P οπότε δεν εχω ζησει διαφορες με gb. όσοι είχαν κολλήματα, με clean install τα ξεπέρασαν νομίζω ;) εγώ πρόβλημα δεν έχω πάντως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 προσωπικά έχω ics από την πρώτη στιγμή, μόλις άνοιξα το κινητό το έβαλα στον υπολογιστή να κάνει το update :P οπότε δεν εχω ζησει διαφορες με gb. όσοι είχαν κολλήματα, με clean install τα ξεπέρασαν νομίζω ;) εγώ πρόβλημα δεν έχω πάντως ;) εμενα μου ηρθε και δεν ξερω τι να κανω.. να βαλω ICS ή οχι ; :Ρ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 εγω που θελω να το αφησω ελευθερο χωρις τιποτα ; στο Neo v που ελεγε Scratch - Ressistant δεν ειχε προβλημα..! 1 χρονο ελευθερο και ειχε φαει τις τουμπες και μια γρατσουνια δεν εκανε :O Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. Προσωπικά δεν θα το αφήσω ποτέ χωρίς protector.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. Προσωπικά δεν θα το αφήσω ποτέ χωρίς protector.. Μαλιστα..! Ευχαριστω , προς το παρων θα αφησω την "μαμα" και μετα θα δω..! Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts