Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα το βραδυ μου εφαγε 60% περιπου μπαταρια.. Στην καταναλωση εμφανιζεται το λειτουργικο συστημα android πρωτο.. Δεν μου εχρι ξανα εμφανιστει σε τοσο μεγαλο ποσοστο.. Παντα η καταναλωση οθονης ηταν πρωτη.. Καμια ιδεα;

[ATTACH]27827[/ATTACH]

[ATTACH]27828[/ATTACH]

Καλημερα. Οσοι εχετε κανει root , με πια εκδοση bin4ry δουλεψε ?

Εγώ με την 13..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ευχαριστω φιλος. Εφοσον ο bootloader μενει locked θα δοκιμασω το μεσημερι. Οταν τρεξουμε το αρχειο run το κινητο ειναι ανοικτο και συνδεμενο στο pc. Οχι fastboot ετσι ?

ναι , απλά ανοιχτό και συνδεδεμένο στο pc

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Ευχαριστω. Η εμπειρια σας απο το ροοτ ? Φανταζομαι το αδειασατε απο την σαβουρα

Το πρωτο που θα κατεβασεις οταν κανεις root θα ειναι το titanium backup https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=el

θα παρεις πρωτα backup ''αντιγραφα ασφαλειας ολων των εφαρμογων του χρηστη + δεδομενων συστηματος''

Μετα μεσα απο το titanium πας σε καθε εφαρμογη που θες να εξαφανισεις, πατας ενα ''ταπ'' στην εφαρμογη και στην καρτα που θα σου βγαλει επιλεγεις πρωτα ''εκκαθαριση δεδομενων'' και μετα ''απεγκατασταση'', αν δεις μετα απο μερες οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορεις να τη κανεις ''διαγραφη''

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ναι δεν υπαρχει προβλημα, απλα στο εγραψα μηπως παει κατι στραβα για να εχεις ενα backup.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστω :)

Ετοιμος έγινα root. Το google+ και messenger+ πως διαγράφονται ? Από το system/app έσβησα το googleplus.apk αλλά δεν έφυγαν οι εφαρμογές απο το menu

Επρεπε να επιλέξω και απεγκατάσταση από το Playstore για να φύγουν. Γιατί αυτό ?

Edited by kosmasgr

Ευχαριστω :)

Ετοιμος έγινα root. Το google+ και messenger+ πως διαγράφονται ? Από το system/app έσβησα το googleplus.apk αλλά δεν έφυγαν οι εφαρμογές απο το menu

Επρεπε να επιλέξω και απεγκατάσταση από το Playstore για να φύγουν. Γιατί αυτό ?

Με titanium backup.

παίδες , προκαλεί κάποια δυσλειτουργία η διαγραφή τους? γιατί στο παρελθόν είχα διαγράψει το google+ από το titanium και με επανακίνηση ξανά εγκαταστάθηκε από μονο του.

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Σημερα το βραδυ μου εφαγε 60% περιπου μπαταρια.. Στην καταναλωση εμφανιζεται το λειτουργικο συστημα android πρωτο.. Δεν μου εχρι ξανα εμφανιστει σε τοσο μεγαλο ποσοστο.. Παντα η καταναλωση οθονης ηταν πρωτη.. Καμια ιδεα;

[ATTACH]27827[/ATTACH]

[ATTACH]27828[/ATTACH]

Εγώ με την 13..

Δεν είναι λογικό τόσο πολύ... Εμένα σήμερα το βράδυ, με κλειστό wifi και την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ανοιχτή 2-3% έχασε.. Ή κάποια εφαρμογή φταίει ή έχει πρόβλημα η μπαταρία.. Το πρώτο πιο πιθανό..

Δεν είναι λογικό τόσο πολύ... Εμένα σήμερα το βράδυ, με κλειστό wifi και την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ανοιχτή 2-3% έχασε.. Ή κάποια εφαρμογή φταίει ή έχει πρόβλημα η μπαταρία.. Το πρώτο πιο πιθανό..

Αυτη τη στιγμη το κινητο εχει χασει 92% μπαταρια απο της 10 το πρωι...δηλαδη εχω μονο 8%.

P30 AURORA

με τη χρήση?

η δικιά μου άποψη, κράτα backup απότι αρχείο θέλεις και κάνε clean install. και λειτούργησε το κινητό μόνο με τα βασικά για 1-2 μέρες, κλήσεις, wifi, sms κλπ.

μην του βάλεις εφαρμογές... για να δεις αν θα εχει ίδια συμπεριφορά.. τότε θα φταίει η μπαταρία.

εκτός αν υποψιάζεσαι κάποια εφαρμογή, που έβαλες πρόσφατα ή εκανες update πρόσφατα, από τότε που δεν πάει καλά η μπαταρία σου ;)

ρε παιδιά εμενα με αρκετή χρήση είναι 11% αυτή την στιγμή και το χρονόμετρο λέει 3 μέρες και έξι ώρες.... γενικά ,για εμενα τουλάχιστον , το συν της ics είναι η μπαταρία και το μείον είναι ο χρόνος που κανεις να ανοίξει τις φωτογραφίες (τουλάχιστον στη δικια μου συσκευή)

με τη χρήση?

η δικιά μου άποψη, κράτα backup απότι αρχείο θέλεις και κάνε clean install. και λειτούργησε το κινητό μόνο με τα βασικά για 1-2 μέρες, κλήσεις, wifi, sms κλπ.

μην του βάλεις εφαρμογές... για να δεις αν θα εχει ίδια συμπεριφορά.. τότε θα φταίει η μπαταρία.

εκτός αν υποψιάζεσαι κάποια εφαρμογή, που έβαλες πρόσφατα ή εκανες update πρόσφατα, από τότε που δεν πάει καλά η μπαταρία σου ;)

Με χρηση 1μιση ωρας ραδιο και λιγων λεπτων σε κλησεις.

P30 AURORA

Και εμενα τοσο χανει.. Δεν ειχα ποτε προβλημα.. Τεσπα μαλλον παροδικο θα ηταν.. Το φορτισα το εκανα restart και παει ομαλα τωρα.. Θα εφαγε τη φρικη του μαλλον...

Παιδιά συγνώμη δεν έχω διαβάσει τις προγούμενες σελίδες μπορείτε να μου πείτε εφόσον εγκαταστήσω το SuperUser μετά τι κάνω; τι δυνατότητες έχω;

Έχοντας τον SuperUser σημαίνει ότι είσαι root. Οπότε δες εδώ τι μπορείς να κάνεις όταν έχεις root-αρισμένο το κινητό σου.

Επίσης δες κι αυτό

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Έχοντας τον SuperUser σημαίνει ότι είσαι root. Οπότε δες εδώ τι μπορείς να κάνεις όταν έχεις root-αρισμένο το κινητό σου.

Επίσης δες κι αυτό

Συγνώμη αλλά αυτό λες δεν είναι σίγουρο...

Εξαρτάται απο το άν το έκανε εγκατάσταση απο μόνος του ή αν έκανε όντως την διαδικασία του rooting (busybox installation etc). Και απ'οτι κατάλαβα ο φίλος απλά το έκανε εγκατάσταση απο το μαρκετ.

Μα για να δουλέψει σωστά ο SuperUser δεν απαιτεί να είσαι root; Αλλιώς ποιο το νόημα να τον εγκαταστήσεις έτσι απλά;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Θα ηθελα να ανοιξουμε μια συζητηση σχετικα με την μπαταρια του κινητου σε αυτο εδω το thread.

Αρκετοι ειπαν οτι "αδειαζει" πολυ ευκολα ακομα και σε κατασταση αδρανειας αλλα με τον καιρο "εστρωσε" αφου εβαλαν την 4.0 (Αυτο ποτε δεν το καταλαβα διοτι νομιζω η μπαταρια ειναι στρωμενη ηδη απο την 2.3 δηλαδη δεν χρειαζετε να στρωσουμε την μπαταρια καθε φορα που βαζουνε νεο λογισμικο) Με την 2.3 δεν ειχα κανενα προβλημα μπορει να εβγαζα και 3 μερες.

Εγω δυστηχως συνεχιζω να εχω το ιδιο προβλημα με την μπαταρια. Μπορει με χρηση wifi να μου φαει 15-20% για πλακα!

Ακομη και οταν ειναι σε αδρανεια κατεβαινει πολυ γρηγορα.

Οσοι εχετε το ιδιο προβλημα με εμενα (καταναλωση μπαταριας) γραψτε παρακαλω πολυ τη launcher εχετε. Εγω εχω τον Nova.

Η εγκατασταση που εκανα οταν εβαλα την 4.0 ηταν με pc companion και επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα την αναβαθμιση.

Εκανα διαγραφη εσωτερικης και sd καρτας.

Μπορει να υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα στην μπαταρια μου. Γνωριζετε αν την καλυπτει η εγγυηση;

παιδιά επειδή ακούω διάφορα για την μπαταρία! εδώ σας δείχνω την φωτογραφία με το γράφημα από την φόρτιση της μπαταρίας και την αποφόρτιση της!

το κινητό το δούλευα κανονικά σε λογικά πλαίσια! περισσότερο τηλέφωνα, ίντερνετ και εφαρμογές δουλεύω!

για μένα η μπαταρία κρατάει πολύ καλά!

όταν το δουλεύω στο φουλ κρατάει σίγουρα μια μέρα!

http://img339.imageshack.us/img339/3733/61a95a90a80b440ebf1f0b1.png

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

μόλις το δοκίμασα στο jetpack joy ride. έχω το glove mode τικαρισμένο, αλλά όχι floating touch. Στο παιχνίδι όλα είναι καλά, δεν ανταποκρίνεται από μακρία..

Εμενα ομως στα περισσότερα ανταποκρινετε.Φιλε κανε μου μια χαρι και δοκιμασε το dead triger αν δεν ανταποκρινετε απο μακρυα το δικο σου.Μηπως φτεει η ics?Η μηπως που εχω το CWM και αυτο εχει ενεργοποιημενο το floating touch???????? :/

Edited by darkstan7

εγώ έχω ics official rooted, cwm δεν εχω περάσει.

το κατεβαζω τωρα και μολις το δοκιμασω θα σου πω!

edit: λίγο που έπαιξα μου φαίνεται ότι λειτουργεί μόνο για την κίνηση, όχι πχ όταν παω να πυροβολήσω... έτσι είναι και σε εσένα? άλλο παιχνίδι που το εχεις παρατηρήσει?

Edited by charlie_pace4

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola