loypis Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 ειχα το missed call reminder και δουλευε μια χαρα,απ την ωρα που εγινε η αναβαθμηση...παπαλα παρ οτι κανα επανεκκινησεις υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι,ξερετε για να σε ειδοποιει το λεντακι για μυνηματα η κλεισεις που να δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathimatikos19 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 ειχα το missed call reminder και δουλευε μια χαρα,απ την ωρα που εγινε η αναβαθμηση...παπαλα παρ οτι κανα επανεκκινησεις υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι,ξερετε για να σε ειδοποιει το λεντακι για μυνηματα η κλεισεις που να δουλευει? Illumination Bar Notification, ανάβει και το κάτω μέρος πάνω απ το xperia που λέει είτε για μηνυματα,κλήσεις κτλ είτε για κάποιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 σε δυο τρεις μέρες θα έχουμε τα πρώτα custom roms σύμφωνα με το xda :D:D θα τα περάσω γρήγορα γιατί να πω την αμαρτία μου δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από το update άσχετα αν έκανα clean install και μάλιστα 2 φορες... πολύ lag... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Illumination Bar Notification, ανάβει και το κάτω μέρος πάνω απ το xperia που λέει είτε για μηνυματα,κλήσεις κτλ είτε για κάποιες εφαρμογές. το δοκιμασα αλλα αναβει μονο το κατω μερος...το λεντακι δεν.κι απ οτι διαβασα ειναι bug του ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1639116 και οσο για το lag δεν εχω κανει clean install αλλα απ οτο ακουω και σε αλλα παιδια που εχουν κανει το lag παραμενει.το προβλημα υποχωρει καπως αν βαλω wallpaper ακινητο και οχι live.μακαρι να φτιαχτει με καμμια custom rom γιατι με βλεπω στην προηγουμενη εκδοση... Edited October 2, 2012 by loypis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 σε δυο τρεις μέρες θα έχουμε τα πρώτα custom roms σύμφωνα με το xda :D:D θα τα περάσω γρήγορα γιατί να πω την αμαρτία μου δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από το update άσχετα αν έκανα clean install και μάλιστα 2 φορες... πολύ lag... ξερουμε αν θα ειναι βασισμενα σε ics η jb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 από ότι διαβάζω ics :happy: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1914743&page=7 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 σε δυο τρεις μέρες θα έχουμε τα πρώτα custom roms σύμφωνα με το xda :D:D θα τα περάσω γρήγορα γιατί να πω την αμαρτία μου δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από το update άσχετα αν έκανα clean install και μάλιστα 2 φορες... πολύ lag... που έχεις lag ?γιατί εμένα μου φαίνεται ότι είναι πολύ γρήγορο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Eνω προετοιμάζω το κινητό στο Pc Companion και ειμαι ετοιμος να περάσω στο κινητό την ενημέρωση, όταν ακολουθώ τις οδηγίες και προσπαθώ να ξανασυνδέσω το κινητό με το usb το πρόγραμμα δεν το αναγνωρίζει πάλι. Έχει να δώσει κάποιος καμια συμβουλή; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boss_13 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Χρησιμοποίησε το SEUS http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και με το seus το έβλεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 που έχεις lag ?γιατί εμένα μου φαίνεται ότι είναι πολύ γρήγορο ... πολύ lag έχω στο scroling από οθόνη σε οθόνη , χωρίς να έχω φορτώσει κατι τρελό. ακριβώς ότι είχα και στο gb αλλα το πιο εκνευριστικό είναι ότι κάθε φορα που μπαίνω στις ρυθμίσεις. με το που γυρίσω πίσω στο home τα εικονίδια κάνουν reset. κάθε φορα που μπαίνω στις ρυθμίσεις...και γενικά βλέπω πολύ πιο πολλά κολλήματα σε σχέση με το gb...έκανα καθαρό install με επαναφορά ρυθμίσεων πριν και μετά το install...τώρα τι να πω , μπορεί να είμαι περίπτωση :P :P Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 πολύ lag έχω στο scroling από οθόνη σε οθόνη , χωρίς να έχω φορτώσει κατι τρελό. ακριβώς ότι είχα και στο gb αλλα το πιο εκνευριστικό είναι ότι κάθε φορα που μπαίνω στις ρυθμίσεις. με το που γυρίσω πίσω στο home τα εικονίδια κάνουν reset. κάθε φορα που μπαίνω στις ρυθμίσεις...και γενικά βλέπω πολύ πιο πολλά κολλήματα σε σχέση με το gb...έκανα καθαρό install με επαναφορά ρυθμίσεων πριν και μετά το install...τώρα τι να πω , μπορεί να είμαι περίπτωση :P :P κι εγω τα ιδια.δεν εισαι μοναδικη περιπτωση... με το led εχεις προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Το κινητό δεν είναι πιο γρήγορο από GB απλά μας ξεγελάει το ότι ειναι πιο smooth. Εμένα δεν lagarei καθόλου αλλά δε νομίζω ότι ειναι πιο γρήγορο απο GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Αν δεν κανω λαθος ειναι το ρουτ του bin4ry απο xda που ο zxr εχει μεταφρασει και εχει ποσταρει στους οδηγους.ε? Ηλια θυμησε μου, εσυ στο neo v ειχες κανει καθαρη εγκατασταση? Ναι αλλά χωρίς να κάνω κ επαναφορά στην sd Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 κι εγω τα ιδια.δεν εισαι μοναδικη περιπτωση... με το led εχεις προβλημα? δεν το έχω παρατηρήσει , θα το δω και θα σου πω. :) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 πολύ lag έχω στο scroling από οθόνη σε οθόνη , χωρίς να έχω φορτώσει κατι τρελό. ακριβώς ότι είχα και στο gb αλλα το πιο εκνευριστικό είναι ότι κάθε φορα που μπαίνω στις ρυθμίσεις. με το που γυρίσω πίσω στο home τα εικονίδια κάνουν reset. κάθε φορα που μπαίνω στις ρυθμίσεις...και γενικά βλέπω πολύ πιο πολλά κολλήματα σε σχέση με το gb...έκανα καθαρό install με επαναφορά ρυθμίσεων πριν και μετά το install...τώρα τι να πω , μπορεί να είμαι περίπτωση :P :P έχω βάλει μόνο 4-5 εφαρμογές μέχρι τώρα όταν το γεμίσω θα σας πω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 έκανα επαναφορά εργοστασιακών και διέγραψα μερικές stock εφαρμογές με το titanium αφού πρώτα κράτησα backup και έχει διορθωθεί αρκετά η κατάσταση...μειώθηκε αισθητά το lag. όμως επειδή είμαι root noob , θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις εφαρμογές που απεγκατέστησα? είναι οι εξής: timescape ταινίες οθόνη κλειδώματος ετικέτες ειδήσεις και καιρός βοηθός απόδοσης αναζήτηση google twitter talk talkback streetview sim toolkit email ea games bubbles επίσης loypis μου δουλεύει σωστά το led Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εδώ και λίγη ώρα τρώω κι εγώ παγωτάκι... η λέξη lag δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση μέχρι στιγμής! Όλα δουλεύουν άψογα και γρήγορα!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo10 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Ρε παιδιά εμένα δε δουλεύει το widget με τις κορυφαίες επαφές στην ICS. Αφού το βάλω αρχικά όλα καλά, όταν όμως κλειδώσω την οθόνη και το ανοίξω ξανά εμφανίζεται στη θέση του το μήνυμα " δεν ήταν δυνατή η φόρτωση του widget ". Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο? Τέλος να πώ ότι έκανα clean install της ICS me seus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 timescape ταινίες οθόνη κλειδώματος αναζήτηση google sim toolkit Φίλος που απεγκατέστησε Google Search σε Samsung, έχασε το δόξα πατρί μετά .... Έπρεπε να ξαναφλασάρει γιατί το search πρακτικά είναι ενσωματωμένο παντού ... Ταινίες είναι η αναπαραγωγή βίντεο που τραβάει το κινητό .... Να φανταστώ δεν έχεις σκοπό να ξαναδείς βίντεο με το κινητό σου, ε ??? Οθόνη κλειδώματος και SIM με ποια λογική ???? Έπιαναν χώρο από τα 1,7Gb που έχει το κινητό ????????? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Φίλος που απεγκατέστησε Google Search σε Samsung, έχασε το δόξα πατρί μετά .... Έπρεπε να ξαναφλασάρει γιατί το search πρακτικά είναι ενσωματωμένο παντού ... Ταινίες είναι η αναπαραγωγή βίντεο που τραβάει το κινητό .... Να φανταστώ δεν έχεις σκοπό να ξαναδείς βίντεο με το κινητό σου, ε ??? Οθόνη κλειδώματος και SIM με ποια λογική ???? Έπιαναν χώρο από τα 1,7Gb που έχει το κινητό ????????? Google search έχω βγάλει κ γω αλλά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 οθόνη κλειδώματος αναφέρεται σε αυτήν που έχει ο launcher της sony και με την διαγραφή τις επανέρχεται η κανονική lockscreen του ics , για αυτό ;) το είχε αναφέρει ένα παιδί κάποιες σελίδες πιο πριν και όντως ισχύει. θα επαναφέρω το google search για σιγουριά :P , απλά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 έκανα επαναφορά εργοστασιακών και διέγραψα μερικές stock εφαρμογές με το titanium αφού πρώτα κράτησα backup και έχει διορθωθεί αρκετά η κατάσταση...μειώθηκε αισθητά το lag. όμως επειδή είμαι root noob , θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις εφαρμογές που απεγκατέστησα? είναι οι εξής: timescape ταινίες οθόνη κλειδώματος ετικέτες ειδήσεις και καιρός βοηθός απόδοσης αναζήτηση google twitter talk talkback streetview sim toolkit email ea games bubbles επίσης loypis μου δουλεύει σωστά το led ξαναεκανα εγκατασταση το os και διορθώθηκαν αρκετα πραγματα..και το led.το lag μειωθηκε αλλα δεν εξαφανιστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Google search έχω βγάλει κ γω αλλά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα Χέι, εγώ απλά ενημερώνω λέγοντας μία εμπειρία, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και πως .... Μαζί με το Google Search, ξήλωσε και το Facebook ... Οπότε δεν νομίζω να μην έφταιγε το Google Search ... οθόνη κλειδώματος αναφέρεται σε αυτήν που έχει ο launcher της sony και με την διαγραφή τις επανέρχεται η κανονική lockscreen του ics , για αυτό ;) το είχε αναφέρει ένα παιδί κάποιες σελίδες πιο πριν και όντως ισχύει. θα επαναφέρω το google search για σιγουριά :P , απλά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου Εγώ όταν rootαρα το κινητό, διέγραψα Wise(***)pilot (μακράν το χειρότερο στο είδος του) και stock παιχνίδια (Tetris, G-Sims 3 & Bruce Lee) που ήξερα ότι δεν θα επηρεάσουν την σωστή λειτουργία του ... Και επειδή έχω ακούσει πράγματα περίεργα, προτείνω έξτρα προσοχή .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Έχω μια απορία!Χρησιμοποιώ το advanced task killer και θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά όντως χρησιμεύει σε κάτι.Όποτε να το ανοίξω μου βγάζει εφαρμογές που τρέχουν από πίσω τις οποίες εγώ δεν τις έχω ανοίξει ποτέ!Είναι όντως ανοιχτές οι μας δουλεύει το προγραμματάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Τι εννοεις? Δεν στο εμφανιζει σαν portable device? Συνδέθηκε μετά από πολύ μαρτύριο, πολλά restart και πάνω απ'όλα πολλά βρισίδια.. Ο λόγος? Μόνο αυτό ξέρει.. Έβαζα το καλώδιο και απλά δεν έκανε τίποτα.. Μόνο φόρτιζε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts