loypis Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 δεν ειναι καλυτερα να βγαλουμε την εργοστασιακη και να βαλουμε την αλλην τη ζελατινα? δεν θα μειωθει η ανταποκριση του κινητου με το αγγιγμα με 2 ζελατινες? οχι βεβαια εγω εχω και τις 2.σαν να μην υπαρχουν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 οχι βεβαια εγω εχω και τις 2.σαν να μην υπαρχουν ειναι. Εμένα μου'χει κάνει δυο-τρεις γρατζουνίες γι' αυτό θέλω να την αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδια έχω και εγώ ένα screen protector αλλά δρν ξέρω πως να τον βάλω χωρίς να κάνει αυτές τις περίεργες ζαρες αν με καταλαβαίνετε,ξέρει κάποιος πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδια έχω και εγώ ένα screen protector αλλά δρν ξέρω πως να τον βάλω χωρίς να κάνει αυτές τις περίεργες ζαρες αν με καταλαβαίνετε,ξέρει κάποιος πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 τι εγινε ρε παιδια κανενας που να "πηρε" την ICB ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 τι εγινε ρε παιδια κανενας που να "πηρε" την ICB ????? την ICS εννοείς...όπως φαίνεται μάλλον θα πάμε από δευτέρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Relax. Μόλις βγει θα μαθευτεί. Είμαστε μεγάλη κοινότητα. Υπάρχουν ελληνικα και παραεισαγωγης Σολε οποτε θα δούμε ποτέ θα έρθει. Ξεκινήστε τα backup! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 δεν εχει υπαρξει ουτε ενα ατομο στον κοσμο που να εχει παρει την ics.Μ@λ@κιες λενε εκει στην sony Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 την ICS εννοείς...όπως φαίνεται μάλλον θα πάμε από δευτέρα..[/ :X oυπς ειμαι λιγο στον κοσμο μου , εγω την εκανα καινουργια εκδοση μαζι με την JB + ICS = ICB χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/sony/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-xperia-u-r3879 Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/sony/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-xperia-u-r3879 Ναι ξεκίνησε...το θέμα είναι ότι πουθενά δεν έφτασε ακόμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 μαλλον εχω "θεμα" με το κινητο σημερα.... απο το πρωι που το εβγαλα απο την φορτηση 9:00 μεχρι και τωρα εχει παει 75% διχως να εχω κανει τιποτα μονο μια κληση και αυτη 50 δευτερολεπτα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 μαλλον εχω "θεμα" με το κινητο σημερα.... απο το πρωι που το εβγαλα απο την φορτηση 9:00 μεχρι και τωρα εχει παει 75% διχως να εχω κανει τιποτα μονο μια κληση και αυτη 50 δευτερολεπτα :worry: Μήπως έχεις αφήσει κάποια εφαρμογή να τρέχει χωρίς να το βλέπεις? Πήγαινε αρχικα στην μπαταρια να δεις τι σου τρωει τοση μπαταρια και αν εχει καποια εφαρμογη με μεγαλο ποσοστο πηγαινε κλειστην στις ρυθμίσεις εφαρμογών στις "Υπερεσίες που εκτελούνται".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 μαλλον εχω "θεμα" με το κινητο σημερα.... απο το πρωι που το εβγαλα απο την φορτηση 9:00 μεχρι και τωρα εχει παει 75% διχως να εχω κανει τιποτα μονο μια κληση και αυτη 50 δευτερολεπτα :worry: Και μένα μου το έχει κάνει.Δοκίμασε να κάνεις reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μήπως έχεις αφήσει κάποια εφαρμογή να τρέχει χωρίς να το βλέπεις? Πήγαινε αρχικα στην μπαταρια να δεις τι σου τρωει τοση μπαταρια και αν εχει καποια εφαρμογη με μεγαλο ποσοστο πηγαινε κλειστην στις ρυθμίσεις εφαρμογών στις "Υπερεσίες που εκτελούνται".. μου εχει τους χαρτες 9% την σβηνω αλλα την ανοιγει παλι ??!?!?!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 κάνε ξανά εγκατάσταση λογισμικού από το PC Companion αν αντιμετωπίζεις προβλήματα. Το καλύτερο ειναι να σώσεις τα δεδομένα σου και να κάνει clean repair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 μου εχει τους χαρτες 9% την σβηνω αλλα την ανοιγει παλι ??!?!?!!:!: Δες αν εχεις ενεργοποιημένο Nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Δες αν εχεις ενεργοποιημένο Nfc. oχι δεν το εχω , θα του κανω μια επανακινηση και βλεπω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 δεν εχει υπαρξει ουτε ενα ατομο στον κοσμο που να εχει παρει την ics.Μ@λ@κιες λενε εκει στην sony υπάρχει και είναι απο την ζιμπάμπουε το διάβασα στο xda Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 υπάρχει και είναι απο την ζιμπάμπουε το διάβασα στο xda Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή αν το εννοείς.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Και εγω το διαβασα. Τρελο βυσμα πρεπει να ειχε καποιος:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia14 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Relax. Μόλις βγει θα μαθευτεί. Είμαστε μεγάλη κοινότητα. Υπάρχουν ελληνικα και παραεισαγωγης Σολε οποτε θα δούμε ποτέ θα έρθει. Ξεκινήστε τα backup! :D πως καταλαβαινεις οτι καποιο ειναι παραεισαγωγης?? και σε τι υστερει απο το ελληνικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 υπάρχει και είναι απο την ζιμπάμπουε το διάβασα στο xda τελικά σήμερα έχει πολύ ζέστη για να περιμένω αν θα έρθει το update :-) ας το χαίρονται εκεί στο ζιμπάμπουε... και στο τζιμπουτι :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μονο εγω πιστευω οτι αυτη η αναβαθμιση δεν θα ναι καλη; :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μονο εγω πιστευω οτι αυτη η αναβαθμιση δεν θα ναι καλη; :P Ναι!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts