Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ειναι καλυτερα να βγαλουμε την εργοστασιακη και να βαλουμε την αλλην τη ζελατινα? δεν θα μειωθει η ανταποκριση του κινητου με το αγγιγμα με 2 ζελατινες?

οχι βεβαια εγω εχω και τις 2.σαν να μην υπαρχουν ειναι.

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι βεβαια εγω εχω και τις 2.σαν να μην υπαρχουν ειναι.

Εμένα μου'χει κάνει δυο-τρεις γρατζουνίες γι' αυτό θέλω να την αλλάξω

Παιδια έχω και εγώ ένα screen protector αλλά δρν ξέρω πως να τον βάλω χωρίς να κάνει αυτές τις περίεργες ζαρες αν με καταλαβαίνετε,ξέρει κάποιος πως;

Παιδια έχω και εγώ ένα screen protector αλλά δρν ξέρω πως να τον βάλω χωρίς να κάνει αυτές τις περίεργες ζαρες αν με καταλαβαίνετε,ξέρει κάποιος πως;

Relax. Μόλις βγει θα μαθευτεί. Είμαστε μεγάλη κοινότητα. Υπάρχουν ελληνικα και παραεισαγωγης Σολε οποτε θα δούμε ποτέ θα έρθει. Ξεκινήστε τα backup! :D

δεν εχει υπαρξει ουτε ενα ατομο στον κοσμο που να εχει παρει την ics.Μ@λ@κιες λενε εκει στην sony

την ICS εννοείς...όπως φαίνεται μάλλον θα πάμε από δευτέρα..[/

:X oυπς ειμαι λιγο στον κοσμο μου , εγω την εκανα καινουργια εκδοση μαζι με την JB + ICS = ICB χαχαχαχαχα

μαλλον εχω "θεμα" με το κινητο σημερα.... απο το πρωι που το εβγαλα απο την φορτηση 9:00 μεχρι και τωρα εχει παει 75% διχως να εχω κανει τιποτα μονο μια κληση και αυτη 50 δευτερολεπτα :worry:

μαλλον εχω "θεμα" με το κινητο σημερα.... απο το πρωι που το εβγαλα απο την φορτηση 9:00 μεχρι και τωρα εχει παει 75% διχως να εχω κανει τιποτα μονο μια κληση και αυτη 50 δευτερολεπτα :worry:

Μήπως έχεις αφήσει κάποια εφαρμογή να τρέχει χωρίς να το βλέπεις? Πήγαινε αρχικα στην μπαταρια να δεις τι σου τρωει τοση μπαταρια και αν εχει καποια εφαρμογη με μεγαλο ποσοστο πηγαινε κλειστην στις ρυθμίσεις εφαρμογών στις "Υπερεσίες που εκτελούνται"..

Και μένα μου το έχει κάνει.Δοκίμασε να κάνεις reboot.

Μήπως έχεις αφήσει κάποια εφαρμογή να τρέχει χωρίς να το βλέπεις? Πήγαινε αρχικα στην μπαταρια να δεις τι σου τρωει τοση μπαταρια και αν εχει καποια εφαρμογη με μεγαλο ποσοστο πηγαινε κλειστην στις ρυθμίσεις εφαρμογών στις "Υπερεσίες που εκτελούνται"..

μου εχει τους χαρτες 9% την σβηνω αλλα την ανοιγει παλι ??!?!?!!:!:

κάνε ξανά εγκατάσταση λογισμικού από το PC Companion αν αντιμετωπίζεις προβλήματα. Το καλύτερο ειναι να σώσεις τα δεδομένα σου και να κάνει clean repair

δεν εχει υπαρξει ουτε ενα ατομο στον κοσμο που να εχει παρει την ics.Μ@λ@κιες λενε εκει στην sony

υπάρχει και είναι απο την ζιμπάμπουε το διάβασα στο xda

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Relax. Μόλις βγει θα μαθευτεί. Είμαστε μεγάλη κοινότητα. Υπάρχουν ελληνικα και παραεισαγωγης Σολε οποτε θα δούμε ποτέ θα έρθει. Ξεκινήστε τα backup! :D

πως καταλαβαινεις οτι καποιο ειναι παραεισαγωγης?? και σε τι υστερει απο το ελληνικο?

υπάρχει και είναι απο την ζιμπάμπουε το διάβασα στο xda

τελικά σήμερα έχει πολύ ζέστη για να περιμένω αν θα έρθει το update :-) ας το χαίρονται εκεί στο ζιμπάμπουε... και στο τζιμπουτι :-)

Μονο εγω πιστευω οτι αυτη η αναβαθμιση δεν θα ναι καλη; :P
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola