king_84 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλησπέρα...Μόλις μου έστειλε ο θείος έναν οδηγό για να κάνω root το Sole μου. Αυτός όμως είναι για αριθμό έκδοσης 6.0.B.1.564 ενώ εγώ έχω 6.0.B.3.184. Ξέρετε με ποιον τρόπο μπορώ να γυρίσω στην παλιά; Με την επαναφορά των εργαστηριακών δεδομένων θα επιστρέψω ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. Θέμα backup δεν τίθεται, έχω ήδη κάνει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1849030 Edited August 23, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king_84 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Αυτό που θέλω να μάθω είναι ποιες είναι η μνήμες που μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει τα APK και τις εφαρμογές που αγοράζει από το market ... Από τις απαντήσεις σας καταλαβαίνω πως οι εφαρμογές που εγκαθιστώνται πιάνουν την εσωτερική μνήμη των 2Gb και αν κατεβάσουν τυχόν data, τοποθετούνται στην εσωτερική των 4Gb ... Διορθώστε με αν κάνω λάθος !!!! :) Αυτό όμως ίσως περιπλέκει λίγο τα πράγματα, στο μυαλό μου τουλάχιστον και έχω ακόμα μία ερώτηση :Ρ .. Ας υποθέσουμε ότι τα 4Gb της εσωτερικής είναι γεμάτα και εγώ έχω κάνει εγκατάσταση ακόμα ένα παιχνίδι και μου λέει θέλει 500Mb data να κατεβάσει που εγώ δεν τα έχω στην εσωτερική 4άρα, θα υπάρχει δυνατότητα να τα εγκαταστήσω τα data στην εξωτερική microSD ή όχι ???? Και μία άλλη ερώτηση εγκυκλοπαιδικής φύσεως, στην περίπτωση που θέλει κάποιος να μεταφέρει εφαρμογές apk .. Οι εφαρμογές του τύπου App2SD, Apps2SD, link2SD και ούτω καθεξής μεταφέρουν τα apk στην εσωτερική των 4Gb ή στην εξωτερική microSD ??? Όχι ότι υπάρχει πρόβλημα με την μνήμη, εδώ την βγάζω με 150Mb αξιοποιήσιμα, απλά ρωτάω για ένα φιλαράκι που σκέφτεται να το αγοράσει ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας :) να σου πω την αλήθεια, δεν έχω φουλάρει τις μνήμες να δω τι κάνει ακριβώς αλλά κάποιος είχε αναφέρει ότι γεμίζοντας την 2GB μετά πάνε στην 4GB μνήμη και στο τέλος εγκαθιστά εφαρμογές κανονικά στην εξωτερική sd (νομίζω το είχε γράψει στο review του κινητού που έγινε από το myphone) το βρήκα :P Οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη με τα 2GB.Αυτή είναι και η μνήμη του του τηλεφώνου η οποία όπως λες ΔΕΝ ενδείκνυται για εφαρμογές.Πραγματικά αυτό που λες είναι εντελώς λανθασμένο αφού ισχύει το αντίθετο.Οι εφαρμογές αποθηκεύονται στα 2 GB λοιπόν αφήνοντας άλλα 4 GB ελεύθερα για αποθήκευση φωτογραφιών,μουσικής,βίντεο κλπ. αλλά και εφαρμογών εφόσον καταφέρεις να γεμίσεις τα 2GB...αν γεμίσουν και τα 6GB λοιπόν μπορείς να βάλεις κ μια κάρτα sd έως 32 GB και έτσι ο χώρος φθάνει αισίως στα 38GB Edited August 23, 2012 by iobelika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 guess what...:cool: http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21035 Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 guess what...:cool: http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21035 αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε κάποια αναβάθμιση τις επόμενες μέρες; Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 ναι.και συγκεκριμενα παγωτακι. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 ναι.και συγκεκριμενα παγωτακι. Άντε να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 μακάρι! ελπίζω να μη λιώσει μόνο το παγωτό μέχρι να φτάσει και σε εμάς :P Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Άντε ανυπομονώ αλλά αυτό που θα ξενερώσει είναι που θα δω των launcher τις Sony και όχι τις ics Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Τα προηγούμενα Updates μου ερχόντουσαν το πολύ μέσα σε μια βδομάδα απο τη μέρα που γινόντουσαν certified.Στα Forum της Sony κάποιοι λένε ότι τα λάμβαναν εντός 2 ημερών.Άντενα δούμε... Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Με την προυποθεση οτι ειναι το τελικο firm και δεν θα συναντησουν bugs. Και στην 2.3.7, 6-7 firmwares εβγαλαν αλλα μονο 2 πηραμε (.162+.184). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 τι το κακό έχει ο launcher της sony βρε παίδες , εμενα προσωπικά με βολεύει και μου αρέσει παρα πολύ σε σχέση με τον go που δοκίμασα... θεωρώ τον go πιο δύσχρηστο και ειδικά για το solaκι μας που έχει 512 μνήμη θεωρώ ότι πιάνει τσάμπα χώρο στη ram και γεμίζει πολύ πιο γρήγορα από ότι με τον μαμά launcher της sony. εκτος αν χάνω κάτι κάπου μιας και είμαι ακόμα noob :P:P Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 τι το κακό έχει ο launcher της sony βρε παίδες , εμενα προσωπικά με βολεύει και μου αρέσει παρα πολύ σε σχέση με τον go που δοκίμασα... θεωρώ τον go πιο δύσχρηστο και ειδικά για το solaκι μας που έχει 512 μνήμη θεωρώ ότι πιάνει τσάμπα χώρο στη ram και γεμίζει πολύ πιο γρήγορα από ότι με τον μαμά launcher της sony. εκτος αν χάνω κάτι κάπου μιας και είμαι ακόμα noob :P:P εννοούνε τον απείραχτο "μαμά" του ics κατευθείαν από την google :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 εννοούνε τον απείραχτο "μαμά" του ics κατευθείαν από την google :D Ακριβώς !!!! Δεν ξέρω αν των έχει χρησιμοποιήσει κανείς αλλά εγώ που το είχα βάλει στο παλιό κινητό μου Galaxy Ace που ήταν un-official μου άρεσε πάρα πολύ !!! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Στα 221,99 ευρω στο Πλαισιο (τιμη απο newsletter). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) παιδια 2 ερωτησεις , 1η ξερουμε κατα ποσο ειναι οντως προσταευτικη ζελατινα στο κινητο μας (εαν εχει) και 2η εχει κατεβασει κανεις απο το Aptoide και που αποθηκευοντε αυτα που κατεβαζεις απο αυτο. Ευχαριστω! παιδια 2 ερωτησεις , 1η ξερουμε κατα ποσο ειναι οντως προσταευτικη ζελατινα στο κινητο μας (εαν εχει) και 2η εχει κατεβασει κανεις απο το Aptoide και που αποθηκευοντε αυτα που κατεβαζεις απο αυτο. Ευχαριστω! ok την "βρηκα" τη λυση :) για το Aptoide Edited August 25, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) ok την "βρηκα" τη λυση :) για το Aptoide Μην κάνεις συνεχόμενα ποστς, μπορείς απλά να κάνεις επεξεργασία το προηγούμενο;) Στα 221,99 ευρω στο Πλαισιο (τιμη απο newsletter). Εγώ 240 το βλέπω στο site με δώρο τους χάρτες πάντα! Edited August 25, 2012 by panathare Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Θέλω να ρωτήσω κάτι που μάλλον δεν εμπίπτει στο θέμα του Xperia Sole αλλά στο android. Έχω παρατηρήσει πως τρέχουν εφαρμογές που τρώνε μνήμη χωρίς ποτέ να τις έχω χρησιμοποιήσει.πχ Music Player ή Χάρτες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην γινεται εκίννηση εφαρμογών στο άσχετο; Ή έχω κάνει κάτι λάθος; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Θέλω να ρωτήσω κάτι που μάλλον δεν εμπίπτει στο θέμα του Xperia Sole αλλά στο android. Έχω παρατηρήσει πως τρέχουν εφαρμογές που τρώνε μνήμη χωρίς ποτέ να τις έχω χρησιμοποιήσει.πχ Music Player ή Χάρτες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην γινεται εκίννηση εφαρμογών στο άσχετο; Ή έχω κάνει κάτι λάθος; ;) Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, αυτό που μπορείς να κανείς είναι να τις κλείνεις με κάποιο task killer. Αν και οι πιο έμπειροι χρήστες λένε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τέτοια εργαλεία αφού ουσιαστικά τρέχουν και αυτά στο παρασκήνιο και τρώνε την μπαταρία. Τέλος τα linux,όπου είναι βασισμένο το android, δεν είναι όπως τα windows. Στα linux ελεύθερη μνήμη σημαίνει άχρηστη. Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Θέλω να ρωτήσω κάτι που μάλλον δεν εμπίπτει στο θέμα του Xperia Sole αλλά στο android. Έχω παρατηρήσει πως τρέχουν εφαρμογές που τρώνε μνήμη χωρίς ποτέ να τις έχω χρησιμοποιήσει.πχ Music Player ή Χάρτες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην γινεται εκίννηση εφαρμογών στο άσχετο; Ή έχω κάνει κάτι λάθος; ;) Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, αυτό που μπορείς να κανείς είναι να τις κλείνεις με κάποιο task killer. Αν και οι πιο έμπειροι χρήστες λένε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τέτοια εργαλεία αφού ουσιαστικά τρέχουν και αυτά στο παρασκήνιο και τρώνε την μπαταρία. Τέλος τα linux,όπου είναι βασισμένο το android, δεν είναι όπως τα windows. Στα linux ελεύθερη μνήμη σημαίνει άχρηστη. αν τις κλείνεις από τον task manager του κινητού ? δλδ ρυθμίσεις ->εφαρμογές ->Υπηρεσίες που εκτελούνται και κάνεις "κλικ" σε αυτή που θες και διακοπή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 αν τις κλείνεις από τον task manager του κινητού ? δλδ ρυθμίσεις ->εφαρμογές ->Υπηρεσίες που εκτελούνται και κάνεις "κλικ" σε αυτή που θες και διακοπή Νομίζω ότι είναι άχρηστο! Ανοίγω τον όπερα και ενώ πηγαίνω εκεί δεν το βλέπω πουθενά. Πατάω διακοπή στο go launcher και όταν πατάω να με πάει στην αρχική βλέπω ότι είναι ακόμα ανοιχτό. Επίσης είναι κουραστικό να πηγαίνεις εκεί κάθε φορά. Οπότε η απάντηση είναι ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑΤΑ! * αν λέω κάτι λάθος διορθώστε με:) Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Παιδιά επειδή είμαι νέος στο android έχω μια σημαντική απορία...Πως μπορώ να κλείνω τις εφαργμογές στο σολε εύκολα και γρήγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Παιδιά επειδή είμαι νέος στο android έχω μια σημαντική απορία...Πως μπορώ να κλείνω τις εφαργμογές στο σολε εύκολα και γρήγορα? Διάβασε πιο πάνω:rolleyes: Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Διάβασε πιο πάνω:rolleyes: Το διάβασα αλλά δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts