kosmasgr Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Με σχετικό ψάξιμο στο google δεν αναφέρεται η ένταση σαν αρνητικό , αντιθέτως αναφέρουν την ποιότητα. Για το xperia U βρήκα αρκετά θέματα με την χαμηλή ένταση. Ισως είναι και υποκειμενικό το θέμα πόσο ακούει ο καθένας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Με σχετικό ψάξιμο στο google δεν αναφέρεται η ένταση σαν αρνητικό , αντιθέτως αναφέρουν την ποιότητα. Για το xperia U βρήκα αρκετά θέματα με την χαμηλή ένταση. Ισως είναι και υποκειμενικό το θέμα πόσο ακούει ο καθένας ;) Φιλε εχεις την συσκευη εσυ η οχι ; Οσο για το αν ακουω η βλεπω καλα δεν τιθεται θεμα,κανω την συγκριση με το τελευταιο μηχανακι που ειχα ATRIX το οποιο ηταν πολυ ανωτερο σε αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 οποτε, για να υπαρχει καποια σχετικη ποιοτητα, αλλα οχι ενταση, παει να πεις οτι προφανως δεν ειναι θεμα ακουστικων, αλλα της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Παιδιά το χουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα...η ένταση της συσκευής είτε του μεγαφώνου,είτε του ακουστικού είτε μέσω ακουστικών είναι μέτρια προς κακή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwue Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλησπερα σας, Μηπως γνωριζει κανεις κανενα καλο app. καιρου που να εχει δυνατοτητα επιλογης συνδεσης με wifi. Ευχαριστω!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwue Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Επίσης θα ηθελα τα φωτα σας, Εβαλα μεσα το avast και απο τοτε οταν ειναι σε sleep mode ενεργοποιειται η οθονη απο μόνη της και μετα πεφτει παλι σε sleep mode. Το κανει σχετικα συχνα. Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλησπερα σας, Μηπως γνωριζει κανεις κανενα καλο app. καιρου που να εχει δυνατοτητα επιλογης συνδεσης με wifi. Ευχαριστω!!!!!! Πήρες την απάντηση για αυτό εχθές.. Android weather Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutharis Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδιά το χουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα...η ένταση της συσκευής είτε του μεγαφώνου,είτε του ακουστικού είτε μέσω ακουστικών είναι μέτρια προς κακή... οκ εχει ειπωθει πολλακις .Αυτο που δεν εχει ειπωθει απο κανενα ειναι εαν υπαρχει λυση ή τροπος βελτιωσης της εντασης -ποιοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 οκ εχει ειπωθει πολλακις .Αυτο που δεν εχει ειπωθει απο κανενα ειναι εαν υπαρχει λυση ή τροπος βελτιωσης της εντασης -ποιοτητας. Το πουλάς και παίρνεις κάτι άλλο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Το πουλάς και παίρνεις κάτι άλλο:p Αυτό ακριβώς έκανα κ εγώ!!! :-) Αλλά το κακό είναι ότι και το Xperia P που πήρα τον ίδιο ψόφιο ήχο είχε όταν σε καλούν!! και ειδικά όταν έρχεσαι απ'το walkman η το neo v νιώθεις κάπως οπότε το έστειλα και αυτό κ πήρα το neo v για κανονικό τηλέφωνο και ησυχασα! Γενικά τα νέα Xperia αντί να ξεκουφαίνουν κόσμο βάση τις εταιρεία που τα πουλάει δυστυχώς είναι άστα! Χωριά που άμα έχεις μάθει και το κεντρικό hard button να ξυπνάς την οθόνη μετά δε σε βολεύει μόνο το πλάινο η το πάνω ειδικά αν του βάζεις θήκη όπως σχεδόν όλοι μας! Foul απ'τη Sony για μένα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_origina Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Αυτό ακριβώς έκανα κ εγώ!!! :-) Αλλά το κακό είναι ότι και το Xperia P που πήρα τον ίδιο ψόφιο ήχο είχε όταν σε καλούν!! και ειδικά όταν έρχεσαι απ'το walkman η το neo v νιώθεις κάπως οπότε το έστειλα και αυτό κ πήρα το neo v για κανονικό τηλέφωνο και ησυχασα! Γενικά τα νέα Xperia αντί να ξεκουφαίνουν κόσμο βάση τις εταιρεία που τα πουλάει δυστυχώς είναι άστα! Χωριά που άμα έχεις μάθει και το κεντρικό hard button να ξυπνάς την οθόνη μετά δε σε βολεύει μόνο το πλάινο η το πάνω ειδικά αν του βάζεις θήκη όπως σχεδόν όλοι μας! Foul απ'τη Sony για μένα! εδωσες το xperia p κ πηρες το νεο v γιατι δεν σου βαραγε δυνατα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutharis Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Αυτό ακριβώς έκανα κ εγώ!!! :-) Αλλά το κακό είναι ότι και το Xperia P που πήρα τον ίδιο ψόφιο ήχο είχε όταν σε καλούν!! και ειδικά όταν έρχεσαι απ'το walkman η το neo v νιώθεις κάπως οπότε το έστειλα και αυτό κ πήρα το neo v για κανονικό τηλέφωνο και ησυχασα! Γενικά τα νέα Xperia αντί να ξεκουφαίνουν κόσμο βάση τις εταιρεία που τα πουλάει δυστυχώς είναι άστα! Χωριά που άμα έχεις μάθει και το κεντρικό hard button να ξυπνάς την οθόνη μετά δε σε βολεύει μόνο το πλάινο η το πάνω ειδικά αν του βάζεις θήκη όπως σχεδόν όλοι μας! Foul απ'τη Sony για μένα! δεν ειναι λυση αυτη .Η λυση ειναι να βγει η εταιρια και να ανακοινωση ειτε την διορθωση του προβληματος με καποια αναβαθμιση εφοσον προκειται για προβλημα του softaware ειτε με ανακοινωση οτι θα διορθωθει με ανακληση και αντικατασταση οσων συσκευων εχουν πωληθει με το συγκεκριμενο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 δεν ειναι λυση αυτη .Η λυση ειναι να βγει η εταιρια και να ανακοινωση ειτε την διορθωση του προβληματος με καποια αναβαθμιση εφοσον προκειται για προβλημα του softaware ειτε με ανακοινωση οτι θα διορθωθει με ανακληση και αντικατασταση οσων συσκευων εχουν πωληθει με το συγκεκριμενο προβλημα. αληθεια πιστευεις κατι τετοιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 δεν ειναι λυση αυτη .Η λυση ειναι να βγει η εταιρια και να ανακοινωση ειτε την διορθωση του προβληματος με καποια αναβαθμιση εφοσον προκειται για προβλημα του softaware ειτε με ανακοινωση οτι θα διορθωθει με ανακληση και αντικατασταση οσων συσκευων εχουν πωληθει με το συγκεκριμενο προβλημα. Δεν νομίζω πως είναι θέμα soft ware.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 εδωσες το xperia p κ πηρες το νεο v γιατι δεν σου βαραγε δυνατα?? Οχι δεν ειναι επιπεδου neo v και ποσο μαλλον walkman!!! Και για μια συσκευη που θελει να λεγετε πρωτιστος τηλεφωνο αυτο μετραει διπλα! Ειχε βεβαιως και αλλα κουσουρια που βεβαιως δεν ειναι του παροντος! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ugiox Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Παίδες και μένα το κινητάκι πλέον μετά από 4-5 φορτίσεις κρατά με τη μικρή χρήση που του κάνω πάνω από 2 μέρες οπότε πάει το ίδιο καλά αν όχι καλύτερα από το προηγούμενο Galaxy S μου. Να ρωτήσω κάτι σχετικό με apps... Ξέρετε κάποια καλή εφαρμογή που να προσφέρει αντικλεπτικές δυνατότητες τύπου αποστολή sms αν μπει anauthorized sim card ή tracking από gps με σαφή προτίμηση στο πρώτο; Και μιλάω για κάτι που να είναι καλό και αν δυνατό δωρεάν ή μικρό ποσό γιατί τα Mcafee AVG ESET θέλουν 30+Ευρώ το χρόνο, το οποίο πάει πολύ για μένα. ΥΓ: Είχα θίξει το θέμα του fruit ninja που κολούσε. Ακόμα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι όσες φορές και αν το εγκατέστησα. Κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_origina Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Οχι δεν ειναι επιπεδου neo v και ποσο μαλλον walkman!!! Και για μια συσκευη που θελει να λεγετε πρωτιστος τηλεφωνο αυτο μετραει διπλα! Ειχε βεβαιως και αλλα κουσουρια που βεβαιως δεν ειναι του παροντος! ειναι off topic... αλλα μην τρελαθουμε κ δινουμε λαθος εντυπωσεις.... τα ξερω κ τα δυο τηλεφωνα... sorry φιλε αλλα καμια σχεση το sony ericsson v me to xperia p.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Όταν διαλέγεις κινητό πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις, σαν κινητο το p και το sole είναι άψογα, δεν ξέρω που τα έχετε κρυμμένα και δεν ακούτε τους ήχους κλήσης, στην συνομιλία έχει πολυ καλη ποιότητα που είναι το ζητούμενο. Στα smartphone κάνουμε κόντρες στο ηχειο και πόσο δυνατά παίζει? ή το πόσο ομαλά λειτουργεί και σ´ αφήνει να το δουλεύεις στα μέγιστα του? Εμένα σαν επαγγελματία που το χρησιμοποιώ σαν εργαλείο είναι σούπερ (Xperia P) σε όλα. Είναι smartphone και όχι psp ή Walkman Phone. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Όταν διαλέγεις κινητό πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις, σαν κινητο το p και το sole είναι άψογα, δεν ξέρω που τα έχετε κρυμμένα και δεν ακούτε τους ήχους κλήσης, στην συνομιλία έχει πολυ καλη ποιότητα που είναι το ζητούμενο. Στα smartphone κάνουμε κόντρες στο ηχειο και πόσο δυνατά παίζει? ή το πόσο ομαλά λειτουργεί και σ´ αφήνει να το δουλεύεις στα μέγιστα του? Εμένα σαν επαγγελματία που το χρησιμοποιώ σαν εργαλείο είναι σούπερ (Xperia P) σε όλα. Είναι smartphone και όχι psp ή Walkman Phone. Φιλε θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι το ηχειο του και το ακουστικο του ειναι ΧΑΛΙΑ ! Εχουμε αλλαξει 30 κινητα τετοιου ειδους δεν ειμαστε νεοι στο "επαγγελμα" . Ενταξει η σειρα Xperia εχει αυτο το προβλημα,τα ιδια μου εκανε και το Xperia S τα ιδια μου κανει κ αυτο. Δεν ειναι τοσο σοβαρο προβλημα αλλα αν εισαι ας πουμε για καφε και εχει και κοσμο δεν ακους μια ! Τωρα ενταξει στη δουλεια ακουω μια χαρα και στο σπιτι αλλα εξω χαλια. Επισης το Neo V το οποιο το ειχα εχει καλυτερο ακουστικο ειναι κατι σαν ΝΟΚΙΑ σε ενταση,για το ηχειο δεν θυμαμαι νομιζω ειναι δυνατο του Neο V αλλα τσιριζει ! Σαν συσκευη ειναι αψογη το Sole με αψογη μπαταρια ( κατι που το χρειαζομαστε οσοι κανουμε χρηση επαγγελματικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, απλά δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ένα smartphone απο την επίδοση του ηχειου του. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, απλά δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ένα smartphone απο την επίδοση του ηχειου του. Όχι βέβαια...Το αντίθετο παρά το μέτριο ηχείο το sole είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί εκεί έξω σε αυτά τα λεφτά και ίσως και σε πιο πολλά χρήματα,αλλά καλό είναι να λέγονται και τα αρνητικά...άλλωστε κανείς και τίποτα δεν είναι τέλειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Αν είναι έτσι στα 50-60 εκτός της πτώσης της ακοης αρχίζει και η πρεσβιοποια οπότε άλλο πρόβλημα. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Τεσπα εγω την αποψη μου την εγραψα. Απαραδεκτο ηχειο ( με καλη ποιοτητα ) ακουστικο ΧΑΛΙΑ !!! Κατα τα αλλα το εχω ενα μηνα και θα σκεφτω αν το κρατησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 εγω προσωπικα θεωρω το ηχειο αν οχι πολυ δυνατο τοτε δυνατοτερο απο το κανονικο.παντα ακουω τον συνομιλητη και το ringtone οταν με καλουν Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Το ηχείο του είναι ικανοποιητικό θα έλεγα. Εντάξει, μέσα στην θήκη δεν το ακούς κι εύκολα (θήκη ζωνης κλειστή) , αλλά με δόνηση μικρό το κακό. Εκτός μια χαρά το ακούω προσωπικά πάντως. Εκεί που έχω λιγάκι θέμα, είναι η ένταση του ακουστικού που κάποιες φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να το πιέζει στο αυτί (όταν δεν έχω το bluetooth) για να ακούσω καλύτερα τον συνομιλητή μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts