manwlis77 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 εχετε δει ποση ραμ εχει free το κινητο? εμενα βγαζει 35-40 Mb δεν ειναι λιγα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλημέρα νέος χρήστης στο Sole και στα android γενικότερα. 2 θέματα (ως τώρα...) Οταν του βάζω άλλα ακουστικά πέρα από αυτά που είχε η συσκευασία δεν τα "βλέπει" και παίζει από το ηχείο κανονικά. Συγκεκριμένα προσπάθησα με ένα ζευγάρι klipsch τα image 4Si που έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο (Τα έχω στο ipad και λειτουργούν άψογα) Προσπάθησα να κάνω backup μέσα από την σουίτα (Sony pc companion) μόλις δείχνει ότι μένει 1 sec για να τελειώσει παγώνει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται... Ιδέες κανείς?? Ευχαριστώ Δημήτρης. Εγω που του εβαλα ακουστικα απο xperia x10 mini δεν τα διαβαζε. εχετε δει ποση ραμ εχει free το κινητο? εμενα βγαζει 35-40 Mb δεν ειναι λιγα? Εγω εχω καπου 100mb οταν δεν τρεχει τιποτα απο πισω. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Εγω εχω καπου 100mb οταν δεν τρεχει τιποτα απο πισω. κανω kill Ολες και εχω 120 free και σε 10 δευτερολεπτα παει παλι στα 35-40 τι παιζεται? το airdroid την εκανε την δουλειά!! ειναι φυσιολογικο ? Edited June 21, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Υπάρχει τρόπος για διαγραφή εφαρμογών που υπάρχουν στο τηλέφωνο ? Αν ναι μπορείς κάποιος νας μας πεί πως θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Υπάρχει τρόπος για διαγραφή εφαρμογών που υπάρχουν στο τηλέφωνο ? Αν ναι μπορείς κάποιος νας μας πεί πως θα γίνει. Root για αρχή αν εννοείς τις εφαρμογές που δε μπορείς να σβήσεις. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 κανω kill Ολες και εχω 120 free και σε 10 δευτερολεπτα παει παλι στα 35-40 τι παιζεται? το airdroid την εκανε την δουλειά!! ειναι φυσιολογικο ? Μια απο τα ιδια και σε εμενα. Αφου δεν κολλαει ομως no problem! Το κινητο εχει 368mb ram! Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 κανω kill Ολες και εχω 120 free και σε 10 δευτερολεπτα παει παλι στα 35-40 τι παιζεται? το airdroid την εκανε την δουλειά!! ειναι φυσιολογικο ? Σταματά να κανείς kill τις εφαρμογες.βλέπεις καθυστέρηση στη συσκευή σου!; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Δειτε εδω!! κανει για το κινητο μας? θα εχει ελληνικα? Edited June 22, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lavrentis Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλησπέρα. Πως μπορώ να σβήσω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο μενού "συλλογή"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλησπέρα. Πως μπορώ να σβήσω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο μενού "συλλογή"; Πατάς το εικονίδιο με τις 4 γραμμούλες τέρμα δεξιά και μετά τικάρεις ποιες δεν θέλεις και απλά πατάς διαγραφή στο μενού που ανοίγει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lavrentis Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Αυτό έκανα,αλλά δεν μου βγάζει την επιλογή της διαγραφής.Γι αυτό ρωτάω.Μήπως δεν σβήνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 παιδια τελικα η μπαταρια μετα τις 25 ημερες "Τα ΣΠΑΕΙ " ασχημα !! Με την τρελη χρηση που του κανω και με την φωτεινοτητα στο 25% μου βγαζει ανετα 25 ωρες !!! Απιστευτο !! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) lavrenti πατα παρατεταμενα σε μια απο τοις φοτος που θες να διαγραψεις και τικαρε οτι θες να διαγραψεις μετα πατα την επιλογες (3 γραμμουλες κατο δεξια και πατα διαγραφη)ο αλλος τροπος ειναι οταν τοις προβαλεις να πατισεις επιλογες και μετα διαγραφη!και για την μπαταρια που λεει ο vairas ισχυει και εγω το πειραζω και και παιζω (fruit ninja κοντρα με τα φιλαρακια :P) κραταει ανετα 25 ωρες και μεσα σε ολα αυτα facebook,chat,youtube,music,maket,τηλς.Τωρα αμα δεν το πειραζω καθολου και μονο να σηκωνω τηλεφωνα και καμια κληση εγω τοτε 3 μερες 3.5 σιγουρα Edited June 22, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 παιδια τελικα η μπαταρια μετα τις 25 ημερες "Τα ΣΠΑΕΙ " ασχημα !! Με την τρελη χρηση που του κανω και με την φωτεινοτητα στο 25% μου βγαζει ανετα 25 ωρες !!! Απιστευτο !! :D Κάπου διάβασα και γω οτι η μπαταρία του μερά απο ημέρες και φορτίσεις ανεβαίνει σε απόδοση. γενικά 1 φορά το μήνα θα κάνεις πλήρη αποφόρτιση/φόρτιση . Δεν χρησιμοποιηθείς αυτόματη φωτεινότητα ? μόνιμα 25 % ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Κάπου διάβασα και γω οτι η μπαταρία του μερά απο ημέρες και φορτίσεις ανεβαίνει σε απόδοση. γενικά 1 φορά το μήνα θα κάνεις πλήρη αποφόρτιση/φόρτιση . Δεν χρησιμοποιηθείς αυτόματη φωτεινότητα ? μόνιμα 25 % ? :lol: Για πιο λογο να βαλεις αυτοματη φωτεινοτητα?και εγω καπου εκει το εχω και ειναι μια χαρα αμα το βαλω τερμα ειναι σαν λαμπα δωματιου ενω στο αυτοματο ειναι πολυ χαμηλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 παιδια τελικα η μπαταρια μετα τις 25 ημερες "Τα ΣΠΑΕΙ " ασχημα !! Με την τρελη χρηση που του κανω και με την φωτεινοτητα στο 25% μου βγαζει ανετα 25 ωρες !!! Απιστευτο !! :D καλα ρε συ 25% φωτεινοτητα? σε σκοτεινο δωματιο εισαι συνεχεια? εγω παντος το εχω μονιμα στο 85-90 %βγαζω ανετα την μερα (06.00 - 12.00) με παρα πολυ χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καθε 3 ημερες το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και τοτε το φορτιζω για τα καλα. Οσο για την φωτειτοτητα δεν θελω αυτοματη γιατι με καλυπτει το 25%-δεν δουλευω κατω απο το φως του ηλιου οποτε ολα καλα ! @ Μανωλης ενταξει οταν βγω στον ηλιο ρε συ την ανεβαζω εννοειται !! Αλλα συνηθως δεν εχω ηλιο ( εννοω στην δουλεια ). Αν ημουν πακετας π.χ. σιγουρα το 25% δεν θα με καλυπτε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καθε 3 ημερες το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και τοτε το φορτιζω για τα καλα. Οσο για την φωτειτοτητα δεν θελω αυτοματη γιατι με καλυπτει το 25%-δεν δουλευω κατω απο το φως του ηλιου οποτε ολα καλα ! @ Μανωλης ενταξει οταν βγω στον ηλιο ρε συ την ανεβαζω εννοειται !! Αλλα συνηθως δεν εχω ηλιο ( εννοω στην δουλεια ). Αν ημουν πακετας π.χ. σιγουρα το 25% δεν θα με καλυπτε ! Σωστος και εγω αυτο εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καθε 3 ημερες το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και τοτε το φορτιζω για τα καλα. Οσο για την φωτειτοτητα δεν θελω αυτοματη γιατι με καλυπτει το 25%-δεν δουλευω κατω απο το φως του ηλιου οποτε ολα καλα ! Οχι κάθε τρεις μέρες φίλος. Θα φορτίζεις το κινητό σου όταν πάει στο 5% και μία φορά το μήνα αποφόρτιση/φόρτιση. Θεωρώ οτι ειναι λάθος κάθε 3 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Για πιο λογο να βαλεις αυτοματη φωτεινοτητα?και εγω καπου εκει το εχω και ειναι μια χαρα αμα το βαλω τερμα ειναι σαν λαμπα δωματιου ενω στο αυτοματο ειναι πολυ χαμηλα Σε τυφλωνει Η πολυ φωτεινοτητα στο σκοταδι !!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Σε τυφλωνει Η πολυ φωτεινοτητα στο σκοταδι !!!!:D[/quote και στο φουλ να το βαλεις δεν τηφλωνεσε εκτος αμα εισαι απο πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 τελικα δεν εχει δοκιμασει κανεις την ενταση και την ποιοτητα με τα ακουστικα; επισης, οταν παρει την αναβαθμιση σε ics, λετε να χασει τη σπιρταδα του, λογω 512mb ram; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 τελικα δεν εχει δοκιμασει κανεις την ενταση και την ποιοτητα με τα ακουστικα; επισης, οταν παρει την αναβαθμιση σε ics, λετε να χασει τη σπιρταδα του, λογω 512mb ram; Εγω την δοκιμασα ..και στις κλησεις και στην μουσικη-ΧΑΛΙΑ δεν υπαρχει καν ενταση. Ποιοτητα ναι υπαρχει αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Εγω την δοκιμασα ..και στις κλησεις και στην μουσικη-ΧΑΛΙΑ δεν υπαρχει καν ενταση. Ποιοτητα ναι υπαρχει αλλα... Τόσο χάλια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Κατα την αποψη μου χαλια ενταση-απο ποιοτητα υπαρχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts