Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα νέος χρήστης στο Sole και στα android γενικότερα.

2 θέματα (ως τώρα...) Οταν του βάζω άλλα ακουστικά πέρα από αυτά που είχε η συσκευασία δεν τα "βλέπει" και παίζει από το ηχείο κανονικά. Συγκεκριμένα προσπάθησα με ένα ζευγάρι klipsch τα image 4Si που έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο (Τα έχω στο ipad και λειτουργούν άψογα)

Προσπάθησα να κάνω backup μέσα από την σουίτα (Sony pc companion) μόλις δείχνει ότι μένει 1 sec για να τελειώσει παγώνει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται...

Ιδέες κανείς?? Ευχαριστώ

Δημήτρης.

Εγω που του εβαλα ακουστικα απο xperia x10 mini δεν τα διαβαζε.

εχετε δει ποση ραμ εχει free το κινητο?

εμενα βγαζει 35-40 Mb

δεν ειναι λιγα?

Εγω εχω καπου 100mb οταν δεν τρεχει τιποτα απο πισω.

P30 AURORA

Εγω εχω καπου 100mb οταν δεν τρεχει τιποτα απο πισω.

κανω kill Ολες και εχω 120 free και σε 10 δευτερολεπτα παει παλι στα 35-40 τι παιζεται?

το airdroid την εκανε την δουλειά!!

ειναι φυσιολογικο ?

Edited by manwlis77

Υπάρχει τρόπος για διαγραφή εφαρμογών που υπάρχουν στο τηλέφωνο ? Αν ναι μπορείς κάποιος νας μας πεί πως θα γίνει.

Υπάρχει τρόπος για διαγραφή εφαρμογών που υπάρχουν στο τηλέφωνο ? Αν ναι μπορείς κάποιος νας μας πεί πως θα γίνει.

Root για αρχή αν εννοείς τις εφαρμογές που δε μπορείς να σβήσεις.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

κανω kill Ολες και εχω 120 free και σε 10 δευτερολεπτα παει παλι στα 35-40 τι παιζεται?

ειναι φυσιολογικο ?

Μια απο τα ιδια και σε εμενα. Αφου δεν κολλαει ομως no problem!

Το κινητο εχει 368mb ram!

P30 AURORA

ειναι φυσιολογικο ?

Σταματά να κανείς kill τις εφαρμογες.βλέπεις καθυστέρηση στη συσκευή σου!;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Πως μπορώ να σβήσω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο μενού "συλλογή";

Πατάς το εικονίδιο με τις 4 γραμμούλες τέρμα δεξιά και μετά τικάρεις ποιες δεν θέλεις και απλά πατάς διαγραφή στο μενού που ανοίγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

παιδια τελικα η μπαταρια μετα τις 25 ημερες "Τα ΣΠΑΕΙ " ασχημα !!

Με την τρελη χρηση που του κανω και με την φωτεινοτητα στο 25% μου βγαζει ανετα 25 ωρες !!!

Απιστευτο !! :D

lavrenti πατα παρατεταμενα σε μια απο τοις φοτος που θες να διαγραψεις και τικαρε οτι θες να διαγραψεις μετα πατα την επιλογες (3 γραμμουλες κατο δεξια και πατα διαγραφη)ο αλλος τροπος ειναι οταν τοις προβαλεις να πατισεις επιλογες και μετα διαγραφη!και για την μπαταρια που λεει ο vairas ισχυει και εγω το πειραζω και και παιζω (fruit ninja κοντρα με τα φιλαρακια :P) κραταει ανετα 25 ωρες και μεσα σε ολα αυτα facebook,chat,youtube,music,maket,τηλς.Τωρα αμα δεν το πειραζω καθολου και μονο να σηκωνω τηλεφωνα και καμια κληση εγω τοτε 3 μερες 3.5 σιγουρα Edited by darkstan7

Με την τρελη χρηση που του κανω και με την φωτεινοτητα στο 25% μου βγαζει ανετα 25 ωρες !!!

Κάπου διάβασα και γω οτι η μπαταρία του μερά απο ημέρες και φορτίσεις ανεβαίνει σε απόδοση. γενικά 1 φορά το μήνα θα κάνεις πλήρη αποφόρτιση/φόρτιση . Δεν χρησιμοποιηθείς αυτόματη φωτεινότητα ? μόνιμα 25 % ? :lol:

Κάπου διάβασα και γω οτι η μπαταρία του μερά απο ημέρες και φορτίσεις ανεβαίνει σε απόδοση. γενικά 1 φορά το μήνα θα κάνεις πλήρη αποφόρτιση/φόρτιση . Δεν χρησιμοποιηθείς αυτόματη φωτεινότητα ? μόνιμα 25 % ? :lol:

Για πιο λογο να βαλεις αυτοματη φωτεινοτητα?και εγω καπου εκει το εχω και ειναι μια χαρα αμα το βαλω τερμα ειναι σαν λαμπα δωματιου ενω στο αυτοματο ειναι πολυ χαμηλα

καλα ρε συ 25% φωτεινοτητα?

σε σκοτεινο δωματιο εισαι συνεχεια?

εγω παντος το εχω μονιμα στο 85-90 %βγαζω ανετα την μερα (06.00 - 12.00)

με παρα πολυ χρηση

Καθε 3 ημερες το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και τοτε το φορτιζω για τα καλα. Οσο για την φωτειτοτητα δεν θελω αυτοματη γιατι με καλυπτει το 25%-δεν δουλευω κατω απο το φως του ηλιου οποτε ολα καλα !

@ Μανωλης ενταξει οταν βγω στον ηλιο ρε συ την ανεβαζω εννοειται !! Αλλα συνηθως δεν εχω ηλιο ( εννοω στην δουλεια ). Αν ημουν πακετας π.χ. σιγουρα το 25% δεν θα με καλυπτε !

Καθε 3 ημερες το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και τοτε το φορτιζω για τα καλα. Οσο για την φωτειτοτητα δεν θελω αυτοματη γιατι με καλυπτει το 25%-δεν δουλευω κατω απο το φως του ηλιου οποτε ολα καλα !

@ Μανωλης ενταξει οταν βγω στον ηλιο ρε συ την ανεβαζω εννοειται !! Αλλα συνηθως δεν εχω ηλιο ( εννοω στην δουλεια ). Αν ημουν πακετας π.χ. σιγουρα το 25% δεν θα με καλυπτε !

Σωστος και εγω αυτο εννοω

Οχι κάθε τρεις μέρες φίλος. Θα φορτίζεις το κινητό σου όταν πάει στο 5% και μία φορά το μήνα αποφόρτιση/φόρτιση. Θεωρώ οτι ειναι λάθος κάθε 3 μέρες

Για πιο λογο να βαλεις αυτοματη φωτεινοτητα?και εγω καπου εκει το εχω και ειναι μια χαρα αμα το βαλω τερμα ειναι σαν λαμπα δωματιου ενω στο αυτοματο ειναι πολυ χαμηλα

Σε τυφλωνει Η πολυ φωτεινοτητα στο σκοταδι !!!!:D

Σε τυφλωνει Η πολυ φωτεινοτητα στο σκοταδι !!!!:D[/quote

και στο φουλ να το βαλεις δεν τηφλωνεσε εκτος αμα εισαι απο πριν!

τελικα δεν εχει δοκιμασει κανεις την ενταση και την ποιοτητα με τα ακουστικα;

επισης, οταν παρει την αναβαθμιση σε ics, λετε να χασει τη σπιρταδα του, λογω 512mb ram;

τελικα δεν εχει δοκιμασει κανεις την ενταση και την ποιοτητα με τα ακουστικα;

επισης, οταν παρει την αναβαθμιση σε ics, λετε να χασει τη σπιρταδα του, λογω 512mb ram;

Εγω την δοκιμασα ..και στις κλησεις και στην μουσικη-ΧΑΛΙΑ δεν υπαρχει καν ενταση. Ποιοτητα ναι υπαρχει αλλα...

Εγω την δοκιμασα ..και στις κλησεις και στην μουσικη-ΧΑΛΙΑ δεν υπαρχει καν ενταση. Ποιοτητα ναι υπαρχει αλλα...

Τόσο χάλια ?

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola