giannis12a Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, θέλω απ τους κατόχους του και όχι απ αυτά που βλέπουμε στα τεχνικά χαρακτηριστικά, να μου πούνε αν αξίζει τα λεφτά του... Δεν είμαι σε θέση αν πάρω αυτή τη συσκευή μετά από 1-2 χρόνια να την αλλάξω.Θα αντέξει λέτε; Είστε ευχαριστημένοι απ την απόδοση, αντοχή μπαταρίας; Να το πάρω ή να περιμένω κάτι καλύτερο(βγαίνουν νέα κινητά τόσο σύντομα πλέον) Η μπαταρία τα σπάει κυριολεκτικά, έχει μία από τις καλύτερες αυτονομίες σε android συσκευές. Χθές έκλεισα νομίζω γύρω στις 39 ώρες άν θυμάμαι καλά , ίσως ανεβάσω το screenshot κάποια στιγμή γιατί βαριέμαι τώρα. Βέβαια είχε αρκετή αναμονή, αλλά μέσο όρο έχω 16-21 ώρες χαλαρά με πάρα πολύ ομιλία, μόνιμα ανοιχτό bluetooth και wifi περίπου 1,5-2 ώρες στο σύνολο της ημέρας και κάμποσο σκάλισμα και χάζι φωτό και βίντεο. Σαν συσκευή είναι πολύ τίμια και κομψή, κάθεται εκπληκτικά στο χέρι και είναι πανάλαφρηηηηηη, επιτέλους ένα τηλέφωνο που δεν μου κρεμάει την κωλότσεπη και να με κάνει να τρέχω σαν γκόμενα με το ένα χέρι στην τσέπη μην τυχόν και φύγει. :p Το μονο που δεν με ικανοποίησε στο 100% είναι η λήψη βίντεο στις στιγμές που αλλάζεις πλάνο. Αυτό μόνο για 1 εβδομάδα συμβίωσης. Ελπίζω να σε κάλυψα σε κάποιες από τις απορίες σου.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 εχουμε καποιο νεο για αναβαθμιση σε ics? :happy: Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την ποιότητα του βίντεο. Πιξελιάζει κάργα :( Οντως. Στην οθονη του κινητου φαινεται μια χαρα αλλα αμα το δεις στο pc, μονο 720p ποιοτητα δεν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Η μπαταρία τα σπάει κυριολεκτικά, έχει μία από τις καλύτερες αυτονομίες σε android συσκευές. Χθές έκλεισα νομίζω γύρω στις 39 ώρες άν θυμάμαι καλά ,) πολύ καλή αυτονομία για smartphone. για να πιάσω εγώ τόσες ώρες με το nexus θα πρέπει να μην το λειτουργώ καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathimatikos19 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Η μπαταρία τα σπάει κυριολεκτικά, έχει μία από τις καλύτερες αυτονομίες σε android συσκευές. Χθές έκλεισα νομίζω γύρω στις 39 ώρες άν θυμάμαι καλά , ίσως ανεβάσω το screenshot κάποια στιγμή γιατί βαριέμαι τώρα. Βέβαια είχε αρκετή αναμονή, αλλά μέσο όρο έχω 16-21 ώρες χαλαρά με πάρα πολύ ομιλία, μόνιμα ανοιχτό bluetooth και wifi περίπου 1,5-2 ώρες στο σύνολο της ημέρας και κάμποσο σκάλισμα και χάζι φωτό και βίντεο. Σαν συσκευή είναι πολύ τίμια και κομψή, κάθεται εκπληκτικά στο χέρι και είναι πανάλαφρηηηηηη, επιτέλους ένα τηλέφωνο που δεν μου κρεμάει την κωλότσεπη και να με κάνει να τρέχω σαν γκόμενα με το ένα χέρι στην τσέπη μην τυχόν και φύγει. :p Το μονο που δεν με ικανοποίησε στο 100% είναι η λήψη βίντεο στις στιγμές που αλλάζεις πλάνο. Αυτό μόνο για 1 εβδομάδα συμβίωσης. Ελπίζω να σε κάλυψα σε κάποιες από τις απορίες σου.;) Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Το θέμα του βίντεο δεν με απασχολεί καθόλου να σου πω την αλήθεια, οπότε με κάλυψες και με το παραπάνω με αυτά που μου είπες.Ευχαριστώ και πάλι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Οντως. Στην οθονη του κινητου φαινεται μια χαρα αλλα αμα το δεις στο pc, μονο 720p ποιοτητα δεν ειναι. βαλε το lgcamera απο το μαρκετ και βαλε bitrate 15mbps και θα δεις απιστευτο βιντεο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 βαλε το lgcamera απο το μαρκετ και βαλε bitrate 15mbps και θα δεις απιστευτο βιντεο!! Αυτο δεν το ξερα.για πες.φτιαχνει πολυ το βιντεο;γιατι συγκεκριμενα 15; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Αυτο δεν το ξερα.για πες.φτιαχνει πολυ το βιντεο;γιατι συγκεκριμενα 15; αμα θελεισ βαζεις και λιγοτερα! αλλα 15 εχει πολυ καλη συμπιεση το βιντεο και πολυ καλη εικονα! ο διπυρηνος επεξεργαστιης σηκωνει ανετα αυτη τη συμπιεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ψηνομαι ασχημα να το παρω και εγω σε λευκο λεω εχετε παρατηρηση γδαρσιματα στο σωμα του κινητου? root εχει βγει? ποτε αναμενεται να παρει ics?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ψηνομαι ασχημα να το παρω και εγω σε λευκο λεω εχετε παρατηρηση γδαρσιματα στο σωμα του κινητου? root εχει βγει? ποτε αναμενεται να παρει ics?? Στο θεμα εαν γδερνεται θα σου απαντησω εγω διοτι κανω σκληρη δουλεια,φιλε δεν μασαει τιποτα. Και επισης μου επεσε 2 φορες κατω και τιποτα ουτε γρατζουνια-ασε που καταλαθος μου επεσε και σε νερο και παλι τιποτα. Εχω το μαυρο για λευκο δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ψηνομαι ασχημα να το παρω και εγω σε λευκο λεω εχετε παρατηρηση γδαρσιματα στο σωμα του κινητου? root εχει βγει? ποτε αναμενεται να παρει ics?? Το λευκό που έχω , δεν το βλέπω να τραβάει ζόρια το πλαστικό του με τίποτα πάντως. Root έχει βγει, αλλά είναι ουσιαστικά με ρουταρισμένο kernel , οπότε για την ώρα προσωπικά επειδή θέλω τις επίσημες ενημερώσεις (λογικά αυτό θα σκαλώσει) δεν το περνάω. Παγωτάκι λογικά μέσα στο 3μηνο που διανύουμε , αρχής γενομένης του Ιουνίου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Το λευκό που έχω , δεν το βλέπω να τραβάει ζόρια το πλαστικό του με τίποτα πάντως. Root έχει βγει, αλλά είναι ουσιαστικά με ρουταρισμένο kernel , οπότε για την ώρα προσωπικά επειδή θέλω τις επίσημες ενημερώσεις (λογικά αυτό θα σκαλώσει) δεν το περνάω. Παγωτάκι λογικά μέσα στο 3μηνο που διανύουμε , αρχής γενομένης του Ιουνίου. ευχαριστω για την απαντηση. κατι αλλο γιατι ειναι πιο φτηνο απο το xperia u που φενεται χειροτερο απο το sola?!! screen protector φοραει απο την κουτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takmos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) καλησπερα σήμερα το αγόρασα απο πλαίσιο, εκθεσιακό κομμάτι το ενεργοποίησα και μου βγάζει cant play the demo video the folder called demovideo is missng. Fund a new video file folder plus instructions at http://www.sonyercsson.com/retaildemo αυτό το κάνει αμέσως μετά απο οποιαδήποτε χρήση και μου γυρνάει απο τα ελληνικά στα αγγλικά το μενού ξέρει κάποιος να μου πεί τι να ρυθμίσω. Ευχαριστώ Edited June 18, 2012 by takmos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ευχαριστω για την απαντηση. κατι αλλο γιατι ειναι πιο φτηνο απο το xperia u που φενεται χειροτερο απο το sola?!! screen protector φοραει απο την κουτα του? Δεν είναι φθηνότερο, απλά στην Ελλάδα έχει έρθει προφανώς με κάποιου είδους προώθηση. Κανονικά η τιμή του έξω είναι γύρω στα 330-360 ευρώ άν θυμάμαι καλά. Έχει ένα μαμίσιο, συμπαθητικό, για την ώρα δεν το αλλάζω μέχρι να δω τίποτα γρατζουνιές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 καλησπερα σήμερα το αγόρασα απο πλαίσιο, εκθεσιακό κομμάτι το ενεργοποίησα και μου βγάζει cant play the demo video the folder called demovideo is missng. Fund a new video file folder plus instructions at http://www.sonyercsson.com/retaildemo αυτό το κάνει αμέσως μετά απο οποιαδήποτε χρήση και μου γυρνάει απο τα ελληνικά στα αγγλικά το μενού ξέρει κάποιος να μου πεί τι να ρυθμίσω. Ευχαριστώ Εγώ θα σου έλεγα σε πρώτη φάση να του κάνεις μία επαναφορά εργοστασιακών ρυμίσεων μιας και δεν έχει ακόμη περάσει λογικά ένα κάρο εφαρμογές. Λογικά θα στρώσει, αλλιώς εδώ είμαστε ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takmos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Εγώ θα σου έλεγα σε πρώτη φάση να του κάνεις μία επαναφορά εργοστασιακών ρυμίσεων μιας και δεν έχει ακόμη περάσει λογικά ένα κάρο εφαρμογές. Λογικά θα στρώσει, αλλιώς εδώ είμαστε ;) πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 πως γίνεται; Settings > Απόρρητο > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Απλά να ξέρεις πως θα διαγράψει τα πάντα και θα είναι το τηλέφωνο σαν να το αγόρασες τώρα μόλις. Οπότε άν έχεις κάτι μέσα, κάνε πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Settings > Απόρρητο > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Απλά να ξέρεις πως θα διαγράψει τα πάντα και θα είναι το τηλέφωνο σαν να το αγόρασες τώρα μόλις. Οπότε άν έχεις κάτι μέσα, κάνε πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας. Αλλιώς καλώδιο κ επαναφορά με sus Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takmos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Settings > Απόρρητο > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Απλά να ξέρεις πως θα διαγράψει τα πάντα και θα είναι το τηλέφωνο σαν να το αγόρασες τώρα μόλις. Οπότε άν έχεις κάτι μέσα, κάνε πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας. ok μια χαρά συμφορουμίστα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Καλησπέρα. Παιδιά τι εμπειρία έχετε από το Scratch-resistant glass ? Διαβάζω πολλά παράπονα για γρατσουνιές με το παραμικρό στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Καλησπέρα. Παιδιά τι εμπειρία έχετε από το Scratch-resistant glass ? Διαβάζω πολλά παράπονα για γρατσουνιές με το παραμικρό στην οθόνη. μέχρι τώρα αναφέρουν μόνο για το screen protector της οθόνης όχι για το γυαλί της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 το πηρα και εγω!!! αριστες πρωτες εντυπωσεις! μου εκανε εντυπωση που οι πιο πολλες εφαρμογες που ειχε τις διεγραψα χωρις να ειμαι ροοτ οποτε ολοι η σαβουρα παει εφυγε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 καλησπερα σήμερα το αγόρασα απο πλαίσιο, εκθεσιακό κομμάτι το ενεργοποίησα και μου βγάζει cant play the demo video the folder called demovideo is missng. Fund a new video file folder plus instructions at http://www.sonyercsson.com/retaildemo αυτό το κάνει αμέσως μετά απο οποιαδήποτε χρήση και μου γυρνάει απο τα ελληνικά στα αγγλικά το μενού ξέρει κάποιος να μου πεί τι να ρυθμίσω. Ευχαριστώ Φίλε μου δεν ξέρω αν το έφτιαξες πάντως δεν χρειάζεται ούτε επαναφορά ούτε τίποτα.Απλώς θα ανοίξεις το τηλέφωνο (το εικονίδιο τηλέφωνο έτσι;)και θα πατήσεις *#*#73556673#*#* και αυτό ήταν όλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Δοκίμασα σήμερα την lgcamera στο βίντεο(στα 15 bitframes όπως υπέδειξε ο φίλος μας ο Κων/νος),κάτι που δεν είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα και ας είχα την εφαρμογή αγορασμένη εδώ και καιρο κι έχω την εντύπωση πως η διαφορά είναι εντυπωσιακή. Μένει απλά να την δοκιμάσω σε δυνατό ήλιο,γιατί εκεί τράβαγε τα χοντρά τα ζόρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Δοκίμασα σήμερα την lgcamera στο βίντεο(στα 15 bitframes όπως υπέδειξε ο φίλος μας ο Κων/νος),κάτι που δεν είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα και ας είχα την εφαρμογή αγορασμένη εδώ και καιρο κι έχω την εντύπωση πως η διαφορά είναι εντυπωσιακή. Μένει απλά να την δοκιμάσω σε δυνατό ήλιο,γιατί εκεί τράβαγε τα χοντρά τα ζόρια. Την pro εκδοση εχεις;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts