dane Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 ti krimas akoma na mpoune ta avatars Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Τα υπόλοιπα στο εγγύς μέλλον. To Motorola to V550 plzzzzzz ;) Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Τα υπόλοιπα στο εγγύς μέλλον. bre msk xarise sta avatars 5 leptakia ;) Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Παιδια μπορειτε να βαλετε αλκατελ 565? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsif Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Θα μπορουσαμε να εxουμε το pda Sony Clie TH55 στα avatars?Ειμαστε ηδη δυο στο palm forum-thanks! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Θα μπορουσαμε να εxουμε το pda Sony Clie TH55 στα avatars?Ειμαστε ηδη δυο στο palm forum-thanks! :) Μα φυσικά... :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Msk επειδή το 6680 ειναι χαλια εμφανισιακά μήπως θα μπορόυσες να βαλεις το 6230i στα avatars να αρχίσω να εξοικειωνομαι :D [edit] Μια χαρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Msk επειδή το 6680 ειναι χαλια εμφανισιακά μήπως θα μπορόυσες να βαλεις το 6230i στα avatars να αρχίσω να εξοικειωνομαι :D Νομίζω ότι αυτό είχε γίνει ~20 λεπτά πριν το ζητήσεις :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Όλα όσα ζητήθηκαν προστέθηκαν. Παράκληση, μη βάζετε φωτογραφίες - δεν χρειάζονται. Κάποιο άλλο request ; Eγώ έχω ένα μαύρο SX1 και είμαι ερωτευμένος με αυτό. Αν προλαβαίνεις κάποια στιγμή κάνε τον κόπο please.. Θα σου ήμουν υπόχρεος :cry: Το έχω έτοιμο κιόλας.Θα το ανέβαζα αλλά δε θές να ανεβάζουμε τις φωτό. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Eγώ έχω ένα μαύρο SX1 και είμαι ερωτευμένος με αυτό. Αν προλαβαίνεις κάποια στιγμή κάνε τον κόπο please.. Θα σου ήμουν υπόχρεος :cry: Το έχω έτοιμο κιόλας.Θα το ανέβαζα αλλά δε θές να ανεβάζουμε τις φωτό. Έχουμε πει επίσης ότι δεν αναβάζουμε χρωματικές παραλλαγές του ίδιου μοντέλου οπότε δεν πρόκειται να προστεθεί ούτε το μαύρο Razr, ούτε το μαύρο SX1 :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Sharp TM200 pls !! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Sharp TM200 pls !! :) TM100 και TM200 added :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 απαιχτος! μεσα σε 2 ωρες εκπληρωθηκε η επιθυμια μου! ευγε.. ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsif Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Μα φυσικά... :)Thanks! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Έκανα αναζήτηση στα avatars και δε βρήκα το LG U8120 (γενικότερα η σειρά των 3G κινητών U81x0 δεν είναι διαθέσιμη). Μήπως θα γινόταν να προστεθεί κι αυτό, με δεδομένο ότι μερικοί χρήστες του myPhone το έχουν στην κατοχή τους (ανάμεσά τους κι εγώ)? Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω το υπάρχον avatar μου. :p :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Inno Stream 55? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Inno Stream 55? Innostream INNO 55 προστέθηκε. [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 LG F2100? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 μηπως ειναι ευκολο να μπει το samsung E300 για να το βαλω ως αβαταρ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Προστέθηκαν Samsung SGH-E300 και LG F2100 ---> Το έχουμε και Review btw... Απο Κυριακή. ;) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Έκανα αναζήτηση στα avatars και δε βρήκα το LG U8120 (γενικότερα η σειρά των 3G κινητών U81x0 δεν είναι διαθέσιμη). Μήπως θα γινόταν να προστεθεί κι αυτό, με δεδομένο ότι μερικοί χρήστες του myPhone το έχουν στην κατοχή τους (ανάμεσά τους κι εγώ)? Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω το υπάρχον avatar μου. :p Προστέθηκε το LG U8120 ;) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Μπορεί να προστεθεί το NEC e313?Είναι κινητό της 3.Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Done.... :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Elpizo na mhn arghsete na prosthesete ta yperoxa NOKIA N70,N90 kai N91 :) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Για τα D70, D90 & D91 δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι, αλλά για τα Ν70, Ν90 και Ν91 κάτι θα κάνουμε... ;) :p seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts