Jump to content

Προσεχείς συναυλίες και μουσικά events

TrobocopR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακυρωθηκε???αν ειναι δυνατον..τι να πει κανεις..

φανταζομαι..μονο στην ελλαδα γινονται αυτα..:whistle:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Διαβασε η Λαμπιρη τωρα την ανακοινωση της εταιρειας που ειναι υπευθυνη για τη διοργανωση. Οντως ακυρωνεται και οσοι ειχαν εισητηρια θα παρουν τα λεφτα τους πισω (λεπτομερειες στο σαιτ της max real events).

Μην εκπλαγειτε αν ακυρωσει κι ο Ρικι Μαρτιν με τον 50 cent τωρα. :p

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Ειναι αυτο που λεμε καλο ηταν οσο κρατησε? :lol:

http://img76.imageshack.us/img76/8250/screenshot16bn.th.jpg

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

φανταζομαι τις φανατικες θαυμαστριες της...θα την μισησουν..:devil:

δεν νομιζω παντως να μπορουν να μαθουν ολοι οτι μπορουν να παρουν τα λευτα τους πισω...:whistle:

μην κοιτατε εμεις που εχουμε ιντερνετ..;)

Τι λες ωρε κωστακη.

Υπαρχει οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος που θα εχει δωσει 50 ευρω κ ανω κ δεν θα την ψαξει για να τα παρει πισω? Τι, υπερ ενισχυσεως της JLo θα τα αφησει?

Εκτος αν του περισσευουν

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

αν υποψιαστώώ...ότι δεν θα πάρω τα λεφτά μου πίσωωω......

θα πεθάνωωω :lol: :lol:

΄΄Μην προσπαθήσεις να με καταλάβεις...ΑΠΛΑ αγάπησέ με΄΄

Δεν υπάρχουν αρκετά emoticons για να δείξω πόσο τσαντισμένη είμαι που ακυρώθηκε η συναυλία της JLo!!

:angry: @W$!@#$@ :angry: @#!~@~$$!@#%!#$ :angry: #@!$!@$$# :angry:

Namaste!

Χθες σε μια ραδιοφωνικη εκπομπη ακουσα πως ο λογος την ακυρωσης ειναι η εγκυμοσυνη της Jennifer (το λεω με επιφυλαξη παντα)...

Αν ειναι πραγματικα αυτος ο λογος τοτε μπορουμε να της το συγχωρησουμε...

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

φανταζομαι τις φανατικες θαυμαστριες της...θα την μισησουν..:devil:

δεν νομιζω παντως να μπορουν να μαθουν ολοι οτι μπορουν να παρουν τα λευτα τους πισω...:whistle:

μην κοιτατε εμεις που εχουμε ιντερνετ..;)

εγώ πάντως είχα πάρει εισιτήριο για τη συναυλία που θα γίνονταν στη σοφια,μέσο μιας φίλης μου...

θα ανέβαινα 1 μέρα πριν τη sunaulia,θα της έδινα τα χρήματα και θα επέστρεφα μια μέρα μετά ...anyway:shifty:

με πήρε σήμερα το πρωί τηλέφωνο και μου είπε πως της

τηλεφώνησαν(??) και της είπαν από την ερχόμενη εβδομάδα να επιστρέψει τα εισιτήρια(είχε πάρει γύρο στα 12 και για άλλους γνωστούς) και πως θα της επιστρέψουν τα χρήματα μαζί με ένα dwράκι,προσφορα της διοργανώτριας εταιρείας...:confused: :worry: :blink:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Χθες σε μια ραδιοφωνικη εκπομπη ακουσα πως ο λογος την ακυρωσης ειναι η εγκυμοσυνη της Jennifer (το λεω με επιφυλαξη παντα)...

Αν ειναι πραγματικα αυτος ο λογος τοτε μπορουμε να της το συγχωρησουμε...

Ο πραγματικός λόγος είναι πως η JLo δεν συμφωνούσε με τον τρόπο με τον οποίο γινόταν το promotion των συναυλιών της και τα έσπασε τελευταία στιγμή με την διαφημιστική εταιρεία και τα ακύρωσε αυτή όλα.

Επαναλαμβάνω...

#@@#@#@#%# :angry: @#@$@#!!#@ :angry: $@##!$!!%!@# :angry:

Namaste!

Queensryche live @ Terra Vibe, 14/6/06

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 17 Μαίου.

(30 euro προπώληση / 35 euro ταμείο)

Πάλι μέσα στις εξετάσεις......

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Ο πραγματικός λόγος είναι πως η JLo δεν συμφωνούσε με τον τρόπο με τον οποίο γινόταν το promotion των συναυλιών της και τα έσπασε τελευταία στιγμή με την διαφημιστική εταιρεία και τα ακύρωσε αυτή όλα.

Δηλαδή;

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

εγώ πάντως είχα πάρει εισιτήριο για τη συναυλία που θα γίνονταν στη σοφια,μέσο μιας φίλης μου...

θα ανέβαινα 1 μέρα πριν τη sunaulia,θα της έδινα τα χρήματα και θα επέστρεφα μια μέρα μετά ...anyway:shifty:

με πήρε σήμερα το πρωί τηλέφωνο και μου είπε πως της

τηλεφώνησαν(??) και της είπαν από την ερχόμενη εβδομάδα να επιστρέψει τα εισιτήρια(είχε πάρει γύρο στα 12 και για άλλους γνωστούς) και πως θα της επιστρέψουν τα χρήματα μαζί με ένα dwράκι,προσφορα της διοργανώτριας εταιρείας...:confused: :worry: :blink:

αναρωτιεμε τι δωρακι θα ειναι αυτο...

δεν τους εφτανε η σαλακια που κανανε..θα της δωσουν και δωρο??να το πεταξει στα μουτρα τους!

σιγα μην σκάσουμε να πεθάνουμε για την επίσκεψη της j.Lo

Σιγα...Σιγα την τραγουδίστρια....Σιγα μην πεθάνουμε κιολας...

Ζητήστε μόνο τα λεφτά....

Πιστεύω πως δεν πούλησε όσα εισητήρια θα ήθελε και γι'αυτό ακυρώθηκαν οι συναυλίες.Συνήθως τουλάχιστον έτσι γίνεται ή εκτος αν υπάρχει πρόβλημα υγείας.Το ότι μετατέθηκε η ημερόμηνια,αρχικά,μάλλον έγινε για να μαζέψουν λίγο κόσμο παραπάνω,άλλα ίδια μέρα είναι και ο τελικός του champions league,οπότε χλώμο ήταν.Νομίζω πως το Καραισκάκη παραείναι μεγάλο για την JLo.Ίσως έπρεπε να επιλέξουν έναν πιο μικρό χώρο.

Θυμάμαι πρίν πολλά χρόνια που είχε ακυρωθει η συναυλία του Michael Jackson,τα χρήματα μας τα επέστρεψαν στο ακέραιο.Είχαμε στραβώσει πολύ άσχημα όλοι! :angry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Η Kelis έρχεται στην Ελλάδα

Kelis, Raveonettes & Timo Maas live στην Αθήνα, στις 26 Μαϊου: διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

And just when you think ότι ό,τι ήταν να ανακοινωθεί από live έχει ήδη ανακοινωθεί, η πραγματικότητα σε διαψεύδει: η superstar της R'n'B, Kelis, έρχεται στην Ελλάδα - και όχι μόνη!

Μαζί της, στο live που θα πραγματοποιηθεί στο "Αθηνών Αρένα" την Παρασκευή 26 Μαϊου, θα παίξουν οι Raveonettes, ο Timo Maas αλλά και οι Έλληνες Mikro και Μιχάλης Δέλτα!

H συναυλία-DJ set θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας "Nokia Trends - New Music, New Places".

Πολύ καλό!!!

Το ανέφερε και λίγο στο τέλος σε μια διαφήμιση του 3250 ;)

Πού είναι η Jennifer οέο?? :lol: :lol:

Βασικά λυπάμαι για την GreekCharmed που το είχε καταχαρεί... μέχρι και στην υπογραφή της την είχε βάλει :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Πού είναι η Jennifer οέο?? :lol: :lol:

Βασικά λυπάμαι για την GreekCharmed που το είχε καταχαρεί... μέχρι και στην υπογραφή της την είχε βάλει :)

Λυπάσαι ε? Κοίτα στο profile μου να δεις τι έγραψα @#$!@#$!$! :angry: !@#!@#@!$$!$! :angry: !@#$$$!@@$!#@!$ :angry:

Ακόμα βρίζω.....

Και δεν δίνω μια για τα λεφτά και ας πήρα εισητήριο των 90 Ευρώ (και 2 εισητήρια μάλιστα). Πρώτη φορά στην ζωή μου, στα 28 μου χρόνια, θα πήγαινα και εγώ σε συναυλία. Όσες φορές έβλεπα στην tv αποσπάσματα απο συναυλίες άλλων καλιτεχνών (άσχετων με την μουσική που ακούω) σκύλιαζα και γκρίνιαζα και έλεγα μα δεν μπορεί να έρθει και ένας του μουσικού μου στυλ. Και να βλέπω συναυλίες απο το εξωτερικό και της JLo, Destinys Child, Mariah Carey και να λιώνωωωω. Και να δεις πως έκανα όταν έμαθα οτι θα έρθει η JLo...που τα έχω όλα τα album, όλα τα video clip, κλπ κλπ κλπ...

Μη με πληγώνετε άλλο...σνιφ

Επαναλαμβάνω

@#$@$@!@$!@ :angry:

να την πετύχω πουθενά θα την τσουρομαδήσω!

Namaste!

Θα ζήταγα πολλά αν ήθελα να έρθουν οι Black Eyed Peas ?? :rolleyes:

Μάλλον ε... :shifty:

Δεν πειραζει! Βολευόμαστε με 50 Cent,Busta Rhymes και Kelis (παρόλο που Busta και Kelis έρχονται την ίδια ημερομηνία... :O και είναι χωριστά :( )

PS. Ελπίζω να μην ακυρωθεί τίποτα άλλο... :ninja:

ρε παιδια μηπως τωρα που ακυρωθηκε η συναυλια της jennifer.......να ακυρωθει και η eurovision? :lol: :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

Άκουσα ότι 20 Ιουλίου έρχεται και η Shakira? :blink:

Τι έγινε ρε παιδιά... κανένας άλλος? :p

Όλοι μαζεμένοι θάρθουν? :rolleyes:

μάλλον,δεν είναι τυχαίο οτι όλοι έρχονται το καλοκαίρι ;)

κάποιοι έρχονται για να μουλιάζουν στις παραλίες και που και που θα τραγουδάνε...

ωραία την βρίκανε ;)

ρε παιδια μηπως τωρα που ακυρωθηκε η συναυλια της jennifer.......να ακυρωθει και η eurovision? :lol: :lol:

Πολύ καλή ιδέα :devil:

Εγώ πάντως περιμένω την Πέγκυ στη Θεσσαλονίκη :D

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158