kostakiss Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Ακυρωθηκε???αν ειναι δυνατον..τι να πει κανεις.. φανταζομαι..μονο στην ελλαδα γινονται αυτα..:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justifier Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 και στη σόφια και στο ντουμπάι :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Διαβασε η Λαμπιρη τωρα την ανακοινωση της εταιρειας που ειναι υπευθυνη για τη διοργανωση. Οντως ακυρωνεται και οσοι ειχαν εισητηρια θα παρουν τα λεφτα τους πισω (λεπτομερειες στο σαιτ της max real events). Μην εκπλαγειτε αν ακυρωσει κι ο Ρικι Μαρτιν με τον 50 cent τωρα. :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Ειναι αυτο που λεμε καλο ηταν οσο κρατησε? :lol: http://img76.imageshack.us/img76/8250/screenshot16bn.th.jpg Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 φανταζομαι τις φανατικες θαυμαστριες της...θα την μισησουν..:devil: δεν νομιζω παντως να μπορουν να μαθουν ολοι οτι μπορουν να παρουν τα λευτα τους πισω...:whistle: μην κοιτατε εμεις που εχουμε ιντερνετ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Τι λες ωρε κωστακη. Υπαρχει οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος που θα εχει δωσει 50 ευρω κ ανω κ δεν θα την ψαξει για να τα παρει πισω? Τι, υπερ ενισχυσεως της JLo θα τα αφησει? Εκτος αν του περισσευουν Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beautiful_scenes Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 αν υποψιαστώώ...ότι δεν θα πάρω τα λεφτά μου πίσωωω...... θα πεθάνωωω :lol: :lol: Παράθεση ΄΄Μην προσπαθήσεις να με καταλάβεις...ΑΠΛΑ αγάπησέ με΄΄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Δεν υπάρχουν αρκετά emoticons για να δείξω πόσο τσαντισμένη είμαι που ακυρώθηκε η συναυλία της JLo!! :angry: @W$!@#$@ :angry: @#!~@~$$!@#%!#$ :angry: #@!$!@$$# :angry: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Χθες σε μια ραδιοφωνικη εκπομπη ακουσα πως ο λογος την ακυρωσης ειναι η εγκυμοσυνη της Jennifer (το λεω με επιφυλαξη παντα)... Αν ειναι πραγματικα αυτος ο λογος τοτε μπορουμε να της το συγχωρησουμε... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 φανταζομαι τις φανατικες θαυμαστριες της...θα την μισησουν..:devil: δεν νομιζω παντως να μπορουν να μαθουν ολοι οτι μπορουν να παρουν τα λευτα τους πισω...:whistle: μην κοιτατε εμεις που εχουμε ιντερνετ..;)εγώ πάντως είχα πάρει εισιτήριο για τη συναυλία που θα γίνονταν στη σοφια,μέσο μιας φίλης μου... θα ανέβαινα 1 μέρα πριν τη sunaulia,θα της έδινα τα χρήματα και θα επέστρεφα μια μέρα μετά ...anyway:shifty: με πήρε σήμερα το πρωί τηλέφωνο και μου είπε πως της τηλεφώνησαν(??) και της είπαν από την ερχόμενη εβδομάδα να επιστρέψει τα εισιτήρια(είχε πάρει γύρο στα 12 και για άλλους γνωστούς) και πως θα της επιστρέψουν τα χρήματα μαζί με ένα dwράκι,προσφορα της διοργανώτριας εταιρείας...:confused: :worry: :blink: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Χθες σε μια ραδιοφωνικη εκπομπη ακουσα πως ο λογος την ακυρωσης ειναι η εγκυμοσυνη της Jennifer (το λεω με επιφυλαξη παντα)... Αν ειναι πραγματικα αυτος ο λογος τοτε μπορουμε να της το συγχωρησουμε... Ο πραγματικός λόγος είναι πως η JLo δεν συμφωνούσε με τον τρόπο με τον οποίο γινόταν το promotion των συναυλιών της και τα έσπασε τελευταία στιγμή με την διαφημιστική εταιρεία και τα ακύρωσε αυτή όλα. Επαναλαμβάνω... #@@#@#@#%# :angry: @#@$@#!!#@ :angry: $@##!$!!%!@# :angry: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Queensryche live @ Terra Vibe, 14/6/06 Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 17 Μαίου. (30 euro προπώληση / 35 euro ταμείο) Πάλι μέσα στις εξετάσεις...... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ο πραγματικός λόγος είναι πως η JLo δεν συμφωνούσε με τον τρόπο με τον οποίο γινόταν το promotion των συναυλιών της και τα έσπασε τελευταία στιγμή με την διαφημιστική εταιρεία και τα ακύρωσε αυτή όλα. Δηλαδή; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 εγώ πάντως είχα πάρει εισιτήριο για τη συναυλία που θα γίνονταν στη σοφια,μέσο μιας φίλης μου... θα ανέβαινα 1 μέρα πριν τη sunaulia,θα της έδινα τα χρήματα και θα επέστρεφα μια μέρα μετά ...anyway:shifty: με πήρε σήμερα το πρωί τηλέφωνο και μου είπε πως της τηλεφώνησαν(??) και της είπαν από την ερχόμενη εβδομάδα να επιστρέψει τα εισιτήρια(είχε πάρει γύρο στα 12 και για άλλους γνωστούς) και πως θα της επιστρέψουν τα χρήματα μαζί με ένα dwράκι,προσφορα της διοργανώτριας εταιρείας...:confused: :worry: :blink: αναρωτιεμε τι δωρακι θα ειναι αυτο... δεν τους εφτανε η σαλακια που κανανε..θα της δωσουν και δωρο??να το πεταξει στα μουτρα τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 τελικά η συναυλία ήταν sold out ή όχι;; γιατί παίζει να είναι κι αυτός ο λόγος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 σιγα μην σκάσουμε να πεθάνουμε για την επίσκεψη της j.Lo Σιγα...Σιγα την τραγουδίστρια....Σιγα μην πεθάνουμε κιολας... Ζητήστε μόνο τα λεφτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Πιστεύω πως δεν πούλησε όσα εισητήρια θα ήθελε και γι'αυτό ακυρώθηκαν οι συναυλίες.Συνήθως τουλάχιστον έτσι γίνεται ή εκτος αν υπάρχει πρόβλημα υγείας.Το ότι μετατέθηκε η ημερόμηνια,αρχικά,μάλλον έγινε για να μαζέψουν λίγο κόσμο παραπάνω,άλλα ίδια μέρα είναι και ο τελικός του champions league,οπότε χλώμο ήταν.Νομίζω πως το Καραισκάκη παραείναι μεγάλο για την JLo.Ίσως έπρεπε να επιλέξουν έναν πιο μικρό χώρο. Θυμάμαι πρίν πολλά χρόνια που είχε ακυρωθει η συναυλία του Michael Jackson,τα χρήματα μας τα επέστρεψαν στο ακέραιο.Είχαμε στραβώσει πολύ άσχημα όλοι! :angry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Η Kelis έρχεται στην Ελλάδα Kelis, Raveonettes & Timo Maas live στην Αθήνα, στις 26 Μαϊου: διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες. And just when you think ότι ό,τι ήταν να ανακοινωθεί από live έχει ήδη ανακοινωθεί, η πραγματικότητα σε διαψεύδει: η superstar της R'n'B, Kelis, έρχεται στην Ελλάδα - και όχι μόνη! Μαζί της, στο live που θα πραγματοποιηθεί στο "Αθηνών Αρένα" την Παρασκευή 26 Μαϊου, θα παίξουν οι Raveonettes, ο Timo Maas αλλά και οι Έλληνες Mikro και Μιχάλης Δέλτα! H συναυλία-DJ set θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας "Nokia Trends - New Music, New Places". Πολύ καλό!!! Το ανέφερε και λίγο στο τέλος σε μια διαφήμιση του 3250 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Πού είναι η Jennifer οέο?? :lol: :lol: Βασικά λυπάμαι για την GreekCharmed που το είχε καταχαρεί... μέχρι και στην υπογραφή της την είχε βάλει :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Πού είναι η Jennifer οέο?? :lol: :lol: Βασικά λυπάμαι για την GreekCharmed που το είχε καταχαρεί... μέχρι και στην υπογραφή της την είχε βάλει :) Λυπάσαι ε? Κοίτα στο profile μου να δεις τι έγραψα @#$!@#$!$! :angry: !@#!@#@!$$!$! :angry: !@#$$$!@@$!#@!$ :angry: Ακόμα βρίζω..... Και δεν δίνω μια για τα λεφτά και ας πήρα εισητήριο των 90 Ευρώ (και 2 εισητήρια μάλιστα). Πρώτη φορά στην ζωή μου, στα 28 μου χρόνια, θα πήγαινα και εγώ σε συναυλία. Όσες φορές έβλεπα στην tv αποσπάσματα απο συναυλίες άλλων καλιτεχνών (άσχετων με την μουσική που ακούω) σκύλιαζα και γκρίνιαζα και έλεγα μα δεν μπορεί να έρθει και ένας του μουσικού μου στυλ. Και να βλέπω συναυλίες απο το εξωτερικό και της JLo, Destinys Child, Mariah Carey και να λιώνωωωω. Και να δεις πως έκανα όταν έμαθα οτι θα έρθει η JLo...που τα έχω όλα τα album, όλα τα video clip, κλπ κλπ κλπ... Μη με πληγώνετε άλλο...σνιφ Επαναλαμβάνω @#$@$@!@$!@ :angry: να την πετύχω πουθενά θα την τσουρομαδήσω! Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Θα ζήταγα πολλά αν ήθελα να έρθουν οι Black Eyed Peas ?? :rolleyes: Μάλλον ε... :shifty: Δεν πειραζει! Βολευόμαστε με 50 Cent,Busta Rhymes και Kelis (παρόλο που Busta και Kelis έρχονται την ίδια ημερομηνία... :O και είναι χωριστά :( ) PS. Ελπίζω να μην ακυρωθεί τίποτα άλλο... :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 ρε παιδια μηπως τωρα που ακυρωθηκε η συναυλια της jennifer.......να ακυρωθει και η eurovision? :lol: :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Άκουσα ότι 20 Ιουλίου έρχεται και η Shakira? :blink: Τι έγινε ρε παιδιά... κανένας άλλος? :p Όλοι μαζεμένοι θάρθουν? :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 μάλλον,δεν είναι τυχαίο οτι όλοι έρχονται το καλοκαίρι ;) κάποιοι έρχονται για να μουλιάζουν στις παραλίες και που και που θα τραγουδάνε... ωραία την βρίκανε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 ρε παιδια μηπως τωρα που ακυρωθηκε η συναυλια της jennifer.......να ακυρωθει και η eurovision? :lol: :lol: Πολύ καλή ιδέα :devil: Εγώ πάντως περιμένω την Πέγκυ στη Θεσσαλονίκη :D Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts