gfilnet Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με το Viber. Μου λέει ότι είτε η υπηρεσία δεν τρέχει είτε είναι μπλοκαρισμένο...μπορεί να βοηθήσει κανείς ; Το έσβυσα και το ξαναπέρασα, αλλά πάλι τα ίδια! Έχεις συμβόλαιο Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Έχεις συμβόλαιο Vodafone; όχι το έχω σε whats up και μια κάρτα vodafone...γιατί, παίζει τίποτα με την vodafone ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 όχι το έχω σε whats up και μια κάρτα vodafone...γιατί, παίζει τίποτα με την vodafone ; Η vodafone σε συμβόλαια από το unlimited 35 και κάτω έχει κλειδωμένο το viber. Για να στο ξεκλειδώσουν, τους παίρνεις τηλέφωνο και τους γκρινιάζεις λίγο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionvour Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Από λάθος μου στο τηλέφωνο Β5512, "έσβησα" την ROM, και αναγκάστικα, να φορτώσω stock rom EU. Αποτέλεσμα: έχω ελληνικά στην οθόνη αλλά όχι στο πληκτρολόγιο querty. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί Ελληνική ROM? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Η vodafone σε συμβόλαια από το unlimited 35 και κάτω έχει κλειδωμένο το viber. Για να στο ξεκλειδώσουν, τους παίρνεις τηλέφωνο και τους γκρινιάζεις λίγο. ;) όχι, τελικά ήταν λάθος του ρούτερ...κάπου είχε κολλήσει για ανεξήγητο μέχρις στιγμή λόγο και μετά από hard reset το viber λειτουργεί κανονικά. υ.γ απαράδεκτη η Vodafone. υ.γ2 προχθές έκανε αναβάθμιση πάλι το κινητό...το ίδιο κάνει σε όλους φαντάζομαι; (ρητορική και όχι μόνο ερώτηση) Edited November 16, 2012 by sv2evs Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badman13 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Παιδιά παρήγγειλα την παρακάτω θήκη από ebay (από Κίνα). Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να τη δει. Είναι θήκη φταγμένη για αυτό το μοντέλο, Item number: 251146070831, τιμή περίπου 3,2 ευρώ (δεν έχει μεταφορικά). Βάζεις τον κωδικό στην αναζήτηση του ebay. Edited November 17, 2012 by badman13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Παιδιά παρήγγειλα την παρακάτω θήκη από ebay (από Κίνα). Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να τη δει. Είναι θήκη φταγμένη για αυτό το μοντέλο, Item number: 251146070831, τιμή περίπου 3,2 ευρώ (δεν έχει μεταφορικά). Δώσε λινκ να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 αυτή ε'ιναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παιδια μπορειτε να μου πειτε πως συγχρονιζονται οι επαφες με τον λογαριασμο μου? παταω συγχρονισμος αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 υπάρχει κάπου η συσκευή στα 100€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 υπάρχει κάπου η συσκευή στα 100€; Στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ έψαξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 μόνο αυτό έχει στα 149 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 εγώ αγόρασα το κινητό απο ηλεκτρονίκη/βιτρίνα. στα 99 ευρώ...τελευταίο κομμάτι (σταυρούπολη). υ.γ αυτή η οθόνη...γιατί παίρνει σκόνη ; (φτου...ούτε μήνα το κινητό). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 εγώ αγόρασα το κινητό απο ηλεκτρονίκη/βιτρίνα. στα 99 ευρώ...τελευταίο κομμάτι (σταυρούπολη). υ.γ αυτή η οθόνη...γιατί παίρνει σκόνη ; (φτου...ούτε μήνα το κινητό). 10 μηνες που το έχω και το έχω παρει και θαλασσα, δεν μπήκε ποτέ σκόνη. μαλλον καποια τσιμουχα χαλασε.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 μόνο αυτό έχει στα 149 Αυτό είναι το "αδελφάκι" του με μια SIM. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.bestprice.gr/item/2152523591/samsung-b5512-galaxy-y-pro-duos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 εγώ αγόρασα το κινητό απο ηλεκτρονίκη/βιτρίνα. στα 99 ευρώ...τελευταίο κομμάτι (σταυρούπολη). υ.γ αυτή η οθόνη...γιατί παίρνει σκόνη ; (φτου...ούτε μήνα το κινητό). Κι εγώ 10 μήνες τό χω. Δεν υπάρχει σκόνη. Μήπως έπεσε ή ζορίστηκε πουθενά και ξέσφιξε καμμιά τσιμούχα όπως λέει και ο φίλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ειναι δυνατη η μεταφορα εφαρμογων στην καρτα μνημης και αν ναι πως.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ειναι δυνατη η μεταφορα εφαρμογων στην καρτα μνημης και αν ναι πως.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. δες πιο πάνω post 581 Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Κι εγώ 10 μήνες τό χω. Δεν υπάρχει σκόνη. Μήπως έπεσε ή ζορίστηκε πουθενά και ξέσφιξε καμμιά τσιμούχα όπως λέει και ο φίλος; καλημέρα όχι, δεν ζορίστηκε πουθενά, το είχα σαν τα μάτια μου αυτές τις πρώτες ημέρες...απλά πήγαμε σε μια καφετέρια και εκεί εμφανίστηκε η σκόνη στην οθόνη για πρώτη φορά. Στην αρχή απόρισα, αλλά φεύγωντας μου έλεγαν ότι είχε κακό εξαερισμό, οπότε σκέφτηκα μήπως "εμφανίστηκε" εξαιτίας αυτού. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 10 μηνες που το έχω και το έχω παρει και θαλασσα, δεν μπήκε ποτέ σκόνη. μαλλον καποια τσιμουχα χαλασε.. αυτό το θέμα αν όντως υπάρχει, το σέρβις το αναλαμβάνει να το "διορθώσει"....; μιλάω για τζάμπα φυσικά. ;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 αυτό το θέμα αν όντως υπάρχει, το σέρβις το αναλαμβάνει να το "διορθώσει"....; μιλάω για τζάμπα φυσικά. ;) Τωρα για σκόνη δεν ξέρω αν θα το παραδεχθούν. Τηλεφώνησέ τους. Προσωπικά θα το επισκεύαζα μόνος (ανοίγω κινητά δεν έχω θεμα), αλλα με κίνδυνο απώλειας εγγύησης (παραβίαση καποιας ταινίας?). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Παιδιά αμφιταλαντεύομαι στο Υ duos και στο Υ pro duos... Ποιο να προτιμήσω? Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδιά αμφιταλαντεύομαι στο Υ duos και στο Υ pro duos... Ποιο να προτιμήσω? εγώ το πήρα αυτό λόγο του πληκτρολογίου που θέλω, γιατί με τα αφής σε αυτές τις διαστάσεις απλά δεν μπορείς εύκολα να γράψεις μηνύματα. Αν ασχολήσε με sms, το pro νομίζω είναι καλύτερο. υ.γ δεν τολμάω να το ανοίξω το κινητό...δεν ξέρω...άσε που μπορεί να χαθεί η εγγύηση και μετά άντε γειά ! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 κατ αρχήν μάλλον εννοείς το Ε1182 2SIM (οχι Ε1180 που έχει μια SIM). Μόνος σου δίνεις απάντηση στο ερώτημα σου. Αν είναι για να έχεις αλλα δυο νουμερα μαζί σου απλά καλύτερα το Samsung Juniper e1182 ή το επόμενο που έχει και ΒΤ. Θα στεναχωριέσαι όμως που χάνεις τα δωρεάν mb (όχι ακριβώς δωρεάν). Γενικά το Υ προ θα σου δώσει καλύτερη ποιότητα κινητού και ως κινητό πέρα από το κομάτι data (έχει πλαστικά qwerty πλήκτρα για γρήγορη γραφή, όχι λαστιχιένια 1..9 όπως το 1182, μεγαλύτερη οθόνη, back up επαφών, βιντεοκλήσεις κτλ). Από την άλλη δεν εχει YES/NO πλήκτρα ούτε φακό που έχει το συμπαθές 1182, πέρα την ανώτερη αυτονομία του. Οπότε δύσκολο ερώτημα, εγώ λέω 1182, αλλα εγώ χρησιμοποιώ μόνο wifi για data που το κάνεις και με την πρώτη σου συσκευή. δικιά σου η απόφαση αλλα αν δεν σου φτάνουν τα 100mb μαλλον αυτό το y pro duos θες :( (τον opera mini τον σκέφτηκες κάνει πολύ οικονομία στα mb) Με τις νεές προσφορές του f2g με βλέπω να το αγοράζω! Ξέρει κανείς που μπορούμε να το βρούμε σε τιμή γυρώ στα 100€ όπως η προσφορά της Ηλεκτρονικής που αναφέρθηκε εδωφ στο φόρουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 To birdphone νομιζω το εχει φθηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts