stendor Δημοσιεύτηκε December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2011 Στο παρόν θέμα θα σχολιάζουμε τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για την πλατφόρμα MeeGo ( ή αλλιώς Maemo 6). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
discnick Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 (edited) Το WordHunter είναι ένα παιχνίδι puzzle στο οποίο ο χρήστης καλείται να αναγνωρίσει τις κρυμμένες λέξεις στο μαυροπίνακα, να σκοράρει και να διαγωνισθεί με άλλους χρήστες μέσω των online scores. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο Nokia store http://store.ovi.com/content/220222 και στο website http://idealapps.gr Το Find Differences είναι το κλασσικό παιχνίδι διαφορών, στο οποίο ο χρήστης καλείται να βρει τις κρυμμένες διαφορές σε ένα ζεύγος εικόνων. Περισσότερες πληροφορίες στο Nokia Store http://store.ovi.com/content/213472 αλλά και στο website http://idealapps.gr Edited December 18, 2011 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 RipOff Heebo Stack The Stuff Alchemist Αυτά από μένα τα must have παιχνιδάκια για να περνάει η ώρα. Όλα από ovi store και δωρεάν Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Ποιος απο εμας εδω εχει δοκιμασει το emumaster??μεχρι στιγμησ οτι αποπειρα εχω κανει να περασω κατι παιχνιδια απο GBA αρνειται να τα παιξει διοτι αποτι μου λεει δεν ειναι original τα αρχεια που του χω περασει..Θελει υποτιθεται να ναι συγκεκριμενα τα Mbs toy καθε αρχειου παιχνιδιου για να τα διαβασει...Any ideas m8s?? :D Edited November 8, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Για το emumaster,cybton το gba bios το εβαλες? αυτο το Mbs toy τι ειναι ? :p Edited November 8, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) για το emumaster,cybton το gba bios το εβαλες? αυτο το Mbs toy τι ειναι ? :p χαχαχα και εψαχνα να βρω τι ειναι αυτο το mbs toy :P Οχι δεν το εχω βαλει το gba bios... any tip?? <3 Edited November 8, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) χαχαχα και εψαχνα να βρω τι ειναι αυτο το mbs toy :P Οχι δεν το εχω βαλει το gba bios... any tip?? <3 http://www.mediafire.com/?02b881b1hyv9933 δεν ειναι δικο μου,το βρηκα στο google το δοκιμασα μολις και δουλευει.. το βαζεις στον φακελο gba(οπως και τις rom gba) και στα αλλα θελει bios,στο psx σιγουρα παντως που το ειχα δοκιμασει παλαιοτερα! οπου βαζεις του καθενος τις rom βαζεις και το bios,ενα για καθε κονσολα μαλλον! Edited November 8, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) http://www.mediafire.com/?02b881b1hyv9933 δεν ειναι δικο μου,το βρηκα στο google το δοκιμασα μολις και δουλευει.. το βαζεις στον φακελο gba(οπως και τις rom gba) και στα αλλα θελει bios,στο psx σιγουρα παντως που το ειχα δοκιμασει παλαιοτερα! οπου βαζεις του καθενος τις rom βαζεις και το bios,ενα για καθε κονσολα μαλλον! Θεος! με ενα απλο copy-paste Στο φακελο των GBA δουλεψε αψογα!:D Edited November 8, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Το BIOS είναι το λειτουργικό της κάθε κονσόλας και είναι απαραίτητο σε κάθε emulator ... Προσωπικά είχα όλη την καλή διάθεση, έχω όλα τα BIOS αρχεία, πάρα μα πάρα πολλές ROMs και ακόμα περισσότερα Gb χώρου στο N9, αλλά η οθόνη αφής, όπως σε κάθε κινητό, μου είναι ανυπόφορη για gaming ... Όποιος χρειαστεί βοήθεια στον emumaster για κάποιο αρχείο, pm me :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Έβαλα χτες το emumaster και δοκίμασα κάποια παιχνίδια για το GBA. Πλάκα έχει. Θα ήθελα να βρω τα bios για snes κ.α. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Έβαλα χτες το emumaster και δοκίμασα κάποια παιχνίδια για το GBA. Πλάκα έχει. Θα ήθελα να βρω τα bios για snes κ.α. Με ενα απλο ψαξιμο θα βρεις απειρες! :D Εγω δεν εχω καταφερει ακομα να δουλεψω τα roms απο amiga kai pico... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αυτό το pico ποιο είναι; το megadrive/genesis? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αυτό το pico ποιο είναι; το megadrive/genesis? θα σε γελασω.. :P μετα απο ενα websearch που εκανα μου εβγαλε μια portable συσκευη της sega... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Αυτό το pico ποιο είναι; το megadrive/genesis? Θεωρητικά είναι και για το GameGear, μια άλλη φορητή της Sega, αλλά κυρίως και για το Master System ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Θεωρητικά είναι και για το GameGear, μια άλλη φορητή της Sega, αλλά κυρίως και για το Master System ... Εχει καταφερει κανεις να τρεξει games του mastersystem??? Ηταν η πρωτη μου κονσολα και θελω σαν τρελος παιχνιδια της!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Εχει καταφερει κανεις να τρεξει games του mastersystem??? Ηταν η πρωτη μου κονσολα και θελω σαν τρελος παιχνιδια της!!:lol: Στο emumaster/pico πρέπει να βάλεις τα αρχεία ... Αλλά πρέπει να είπα μπούρδα, δοκίμασα να τρέξω παιχνίδια του Master System (.sms), παιχνίδια του Game Gear (.gg) και παιχνίδια του Mega Drive (.md) αλλά δεν αναγνώρισε τίποτα μέσα στον φάκελο ... Οπότε συγγνώμη :( Το μοναδικό που μου ρχεται στο μυαλό ως λύση είναι να βρεις παιχνίδια Genesis (η αμερικάνικη έκδοση του Mega Drive, .gen - κάπου τα χα δει αλλά δεν κατέχω κανένα) ή μπορεί το Pico να διαβάζει μόνο τα CD που είχε το MegaDrive ως Addon ... Αυτά ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) παιδια καλησπερα.αυτα τα Bios τι σοι αρχεια ειναι?πρεπει να ειναι συγκεκριμενα για το Ν9?αυτο για παραδειγμα κανει?http://www.roms4droid.com/psxbios.php το SCPH7003(europe) κανει τη δουλεια μου; Edited January 12, 2013 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 παιδια καλησπερα.αυτα τα Bios τι σοι αρχεια ειναι?πρεπει να ειναι συγκεκριμενα για το Ν9?αυτο για παραδειγμα κανει?http://www.roms4droid.com/psxbios.php το SCPH7003(europe) κανει τη δουλεια μου; Τα Bios ειναι το λειτουργικο της κονσολας που θες να κανεις emulate ... Ασχετα με το που το κανεις, ειτε σε pc ειτε σε n9, το bios ειναι το ιδιο ... Το αρχειο που κατεβασες ναι ειναι μια χαρα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts