andreasomageiras Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Η 11 είναι η "αναβάθμιση" της 10 απλά δε θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση άμεσος μόλις βγαίνει αλλά να περιμένεις λίγο καιρό για να εντοπίζονται τυχόν προβλήματα όλα αυτά αφού η νέα έκδοση θα είναι σταμπλ κι όχι δοκιμαστική! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. December 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Η 11 είναι η "αναβάθμιση" της 10 απλά δε θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση άμεσος μόλις βγαίνει αλλά να περιμένεις λίγο καιρό για να εντοπίζονται τυχόν προβλήματα όλα αυτά αφού η νέα έκδοση θα είναι σταμπλ κι όχι δοκιμαστική! A! ok thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 τα Win XP βγηκαν το 2001. καλα χρυσα ομως ειναι πλεον αρχαια εγω ακομα xp χρησημοποιω:lol: αλλα εχω αποφασισει οταν ξανακανω φορματ να βαλω τα 7αρια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Τα ΧΡ ήταν η καλύτερη επιλογή μέχρι και την στιγμή που βγήκαν τα 7 από εκεί και πέρα τα 7 είναι μονόδρομος εκτός κι αν για επαγγελματικούς λόγους (κάποια προγράμματα της δουλειάς που δε τρέχουν παρά μόνο σε ΧΡ) σε αναγκάζουν να παραμείνεις, μόνο εάν υπάρχουν ήδη τα προγράμματα και δεν αξίζει αναβάθμιση και του λογισμικού ή εάν δεν υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα για 7. Αλλιός δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνεις με τα ΧΡ. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 αν στο PC μου βάλω τo Ubuntu (τρέχει 7 τώρα) και εχω ενα partition ελεύθερο (εχω 1 δίσκο), μπορω να το βάλω εκει και να γίνει dual boot ή θα μου σβήσει το boot των Win7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 αν στο PC μου βάλω τo Ubuntu (τρέχει 7 τώρα) και εχω ενα partition ελεύθερο (εχω 1 δίσκο), μπορω να το βάλω εκει και να γίνει dual boot ή θα μου σβήσει το boot των Win7 ? Τιποτα δεν θα σου σβησει, καντο αφοβα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Δεν θα σου σβησει τιποτα αν το βαλεις παραλληλα με τα 7. Επισης με το λινουξ θα εχεις προσβαση στο partition των 7 και τα αρχεια που εχεις εκει... Το βλεπει σαν επιπλεον σκληρο δισκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ubuntu 10 τότε.. 32 ή 64bit ? 4GB RAM έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 64 φυσικά τα 32μπιτα λειτουργικά διαχειρίζοντε μόνο μέχρι 3γκιγκα ραμ, τα ΧΡ μετά από το σέρβις πακ 3 αναγνωρίζουν μέχρι 4 αλλά διαχειρίζοντε έως 3, οπότε μην μπερδευτεί κανείς λόγο του ότι βλέπει τα 4 της ραμ και νομίζει ότι δουλεύουν. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 καλε μου μαγειρα για τα Ubuntu ρώταγα, κατεβάζω τώρα 32bit 10.04 LTS. Πάντως σχετικά με το τελευταίο σου πόστ, να ξέρεις τα XP εχουν ενα φοβερο search addon που βρισκει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (πάει στο toolbar Search 4.0 της MS) οπου δυστυχώς στα 7 δεν ειναι τόσο καλό.. Ειδικά για μένα που έχω χιλιάδες emails στο Outlook, ειναι ακόμη ΚΟΡΥΦΗ τα XP λόγω αυτου του Search που έχουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Καλά η αναζήτηση στα ΧΡ ΔEN παίζεται. TO ουμπουντου βγαίνει και σε 64 και 32 μπιτ κατέβασε την 64μπιτη έκδοση. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts