Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά πρέπει να έχω κάνει εγώ βλακεία γιατί πάω να γυρίσω το csc και δεν έχει eur μπορείς να μου πεις πια έκδοση και με ποιο csc να κατεβάσω

Βρηκα εκδοση με Eur αλλα ειναι frankenstein στησιμο ενος παιδιου του xda οποτε κ παλι δεν θα στο βλεπει το kies..

Δοκιμασε με xeu csc να δεις αν στο βλεπει, εισαι rooted?

Σου υπενθυμιζω πως αλλαζοντας csc θα σβηστουν ολα.

(Γιατι αφου λειτουργει μια χαρα το τηλ σου δεν το αφηνεις οπως εχει κ οταν κ αν βγει η 4.0.4 δεν την περνας μεσω odin οπως περασες κ αυτην τωρα αντι να παιδευεσαι με το αργοκινητο καραβι kies?

Επισης αν τη ρομ τη κατεβασες απο samfirmware ειναι odexed, αν ειναι απο xda του intratech τοτε ειναι deodexed.)

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρηκα εκδοση με Eur αλλα ειναι frankenstein στησιμο ενος παιδιου του xda οποτε κ παλι δεν θα στο βλεπει το kies..

Δοκιμασε με xeu csc να δεις αν στο βλεπει, εισαι rooted?

Σου υπενθυμιζω πως αλλαζοντας csc θα σβηστουν ολα.

(Γιατι αφου λειτουργει μια χαρα το τηλ σου δεν το αφηνεις οπως εχει κ οταν κ αν βγει η 4.0.4 δεν την περνας μεσω odin οπως περασες κ αυτην τωρα αντι να παιδευεσαι με το αργοκινητο καραβι kies?

Επισης αν τη ρομ τη κατεβασες απο samfirmware ειναι odexed, αν ειναι απο xda του intratech τοτε ειναι deodexed.)

Ναι αφού βλέπω πως πάει καλά όπως λες και εσύ θα το αφήσω έτσι όπως είναι και μόλις βγει η 4.0.4 θα την βάλω με odin. rooted οχι δεν ειμα

Το δεύτερο είναι για αγορασμενη συσκευη απο cosmote, το τρίτο απο vodafone και το πρώτο από οπουδηποτε αλλού.

το εχω παρει μεταχειρησμενο κ δεν γνωριζω απο που το αγορασε ο πρωτος ! μπορω να το δω απο που ειναι αγορασμενο καπως? αν περασω λαθος τι γινεται?

το εχω παρει μεταχειρησμενο κ δεν γνωριζω απο που το αγορασε ο πρωτος ! μπορω να το δω απο που ειναι αγορασμενο καπως? αν περασω λαθος τι γινεται?

στη αποδειξη λεει οτι ειναι αγορασμενο απο το πλαισιο αλλα κατεβαζω το 1ο firmwares σωστα?

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Ρε παιδια βοήθεια. Στο S2 ο bootloader είναι κλειδωμένος αλλά HTC ή όχι ; Μην κάνω καμιά πατάτα.

πιο πίσω λέτε ότι καλή εργοστασιακή είναι η 2.3.6 XWLA4 αλλά στη λίστα της 1ης σελίδας δε τη βλέπω.

Δεν έχω sd card παρά μόνο την εσωτερική μνήμη. Γίνεται να φλασάρω κάτι ή θα μείνω έτσι ;

Και επίσης το κίτρινο τριγωνάκι στην εκκίνηση τι ακριβώς σημαίνει ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση.

Πέρασα την αναβάθμιση από kies και τα τηλέφωνα όλα μου εμφανίζονται με ένα κενό μεταξύ των πρώτων ψηφίων.Γιατί συμβαίνει αυτό?

Ευχαριστώ.

στη αποδειξη λεει οτι ειναι αγορασμενο απο το πλαισιο αλλα κατεβαζω το 1ο firmwares σωστα?

Σωστά. Όχι πως αν κατεβασεις καποιο αλλο firmware δεν θα δουλεύει

και κατι ακομα τελευτε στο βημα

9.Τελευταίο βήμα, αν θέλετε να αλλάξετε το sales code για κάποια συγκεκριμένη χώρα, και το CSC το υποστηρίζει, πατήστε *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σας, και επιλέξτε τoν κωδικό που επιθυμείτε (π.χ EUR για Ελλάδα). Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο.

Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί, ή μπορείτε να το βρείτε πληκτρολογώντας *#06# .

εκει που λεει πατηστε *#272*ΙΜΕΙ# που το παταμε ακριβως?/

Κάτι ακούγεται ότι τελικά ΔΕΝ θα πάρουμε JB 4.1 λόγω χαμηλής ανάλυση οθόνης!!!! Αν αναλογιστούμε ότι τα μοντέλα που θα πάρουν από την σειρά Galaxy έχουν ανάλυση HD ανάλυση πλην του Nexus S (το οποίο ΔΕΝ έχει touchwiz) μάλλον είναι βάσιμες οι πληροφορίες...

Καλησπέρα παίδες,

Κατεβάζω το αρχείο της 2.3.6 για να το βάλω αλλά ο φάκελλος έχει μέσα 8 αρχεία. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε για το τι πάει πού.

Ευχαριστώ.

Κάτι ακούγεται ότι τελικά ΔΕΝ θα πάρουμε JB 4.1 λόγω χαμηλής ανάλυση οθόνης!!!! Αν αναλογιστούμε ότι τα μοντέλα που θα πάρουν από την σειρά Galaxy έχουν ανάλυση HD ανάλυση πλην του Nexus S (το οποίο ΔΕΝ έχει touchwiz) μάλλον είναι βάσιμες οι πληροφορίες...

Εχεις καποιο link γι'αυτη την πληροφορια ή αυτα που λεγονται στα forums?

Όταν βγήκε η είδηση ότι το samsung galaxy s δεν θα πάρει επίσημα ice cream, πολλοί τα χώσαμε στη samsung, αρκετοί είπαμε ότι δεν θα ξαναπάρουμε κινητό sasmung και και και....και τίποτα δεν άλλαξε...Το ίδιο κάνει τώρα η samsung με το sii και το siii.

Όταν βγήκε η είδηση ότι το samsung galaxy s δεν θα πάρει επίσημα ice cream, πολλοί τα χώσαμε στη samsung, αρκετοί είπαμε ότι δεν θα ξαναπάρουμε κινητό sasmung και και και....και τίποτα δεν άλλαξε...Το ίδιο κάνει τώρα η samsung με το sii και το siii.
Γι αυτο το λογο εβγαλα κιτρινη καρτα στη σαμυ. Το κακο ειναι οτι και αλλοι ειχαν βγαλει αλλα τελικα...την καταπιαν!!!

Και εμένα κάτι μου λέει ότι λόγω αδυναμία developing του touchwiz για το νέο Jeally Bean εμείς δεν θα το πάρουμε... Δεν μπορεί να μοιάσει έστω λίγο στην SE ή στην Apple στο θέμα αναβαθμίσεων;

Καλησπέρα παίδες,

Κατεβάζω το αρχείο της 2.3.6 για να το βάλω αλλά ο φάκελλος έχει μέσα 8 αρχεία. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε για το τι πάει πού.

Ευχαριστώ.

Κανείς που να μπορεί να βοηθήσει???

Κανείς που να μπορεί να βοηθήσει???

Από που το κατέβασες; Όταν το κατέβασες το αποσυμπίεσες;

To κατέβασα απο την πρώτη σελίδα του thread και το αποσυμπίεσα. Μετά εμφανίζονται 8 αρχεία. Μήπως μπορώ να το βάλω μέσω cwm?

To κατέβασα απο την πρώτη σελίδα του thread και το αποσυμπίεσα. Μετά εμφανίζονται 8 αρχεία. Μήπως μπορώ να το βάλω μέσω cwm?

Αυτό που αποσυμπίεσες θα το βάλεις μέσω odin στην θέση pda. Να θυμάσαι που το αποσυμπίεσες και μην το ανοίγεις πάλι το αρχείο

@edit : Το αποσυμπιεσμένο αρχείο πρέπει να έχει την κατάληξη. tar

Edited by vitriolis

Αυτό που αποσυμπίεσες θα το βάλεις μέσω odin στην θέση pda. Να θυμάσαι που το αποσυμπίεσες και μην το ανοίγεις πάλι το αρχείο

@edit : Το αποσυμπιεσμένο αρχείο πρέπει να έχει την κατάληξη. tar

Το folder οταν αποσυμπιέζεται δεν μπορεί να ανοίξει με το odin. Το μόνο που γίνεται είναι να κάνει open και να ανοίγει ο φάκελλος με τα υπόλοιπα αρχεία, τα οποία και μπαίνουν στο odin κανονικά. Το folder το μετονόμασα σε .tar ή .md5 αλλά το βλεπει σαν folder και δρν μπορεί να το προσθέσει. Έχει ψάξιμο η υπόθεση.

Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου.

το αρχείο .tar.md5 με το μεγαλύτερο μέγεθος που έχει στο φάκελο θα επιλέξεις,

νομίζω γύρω στα 570MB είναι, θα το βάλεις στη θέση Pda πατάς start και είσαι κομπλε.

Το folder οταν αποσυμπιέζεται δεν μπορεί να ανοίξει με το odin. Το μόνο που γίνεται είναι να κάνει open και να ανοίγει ο φάκελλος με τα υπόλοιπα αρχεία, τα οποία και μπαίνουν στο odin κανονικά. Το folder το μετονόμασα σε .tar ή .md5 αλλά το βλεπει σαν folder και δρν μπορεί να το προσθέσει. Έχει ψάξιμο η υπόθεση.

Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου.

Έχω απορία τι έχεις κάνει; Αν μπορείς ανέβασε μια φωτογραφία από τον φάκελο που αποσυμπίεσες.

• The topic was unpinned