Sofos_5 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παιδια καλησπερα εχουμε και λεμε ο ξαδερφος μου μου εδωσε το κινητο του μου το χαρισε μιας και πηρε το σ5 τελος παντων αυτος κατεφερε να μου το δωσει το ειχε κανει και μια επαναφορε εργοστασιακον και κομπλε το τηλ ε μετα απο μερες το rootαρα με το root genius ολα πηγαν καλα φανταζομαι στο root checker ελεγε rooted κομπλε και οταν ανοιγε ειχε ενα κιτρινο θαυμαστικο εκει που ελεγε το μοντελο (like this http://3.bp.blogspot.com/-uKObACUhido/UMdf_PE9FKI/AAAAAAAAACw/Peg4VMmUv_w/s1600/remove-yellow-triangle-on-galaxy-s2.jpg) μετα απο κανα μηνα ειπα να κανω ενα φορματ(επαναφορα) μιας και το ειχα γεμισει ομως δεν τα καταφερα το κινητο εκανε μεν το rebbot αλλα μετα τιποτα τα ιδια files....πηγα να μπω recovery να κανω factory reset apo ekei τιποτα ομως (volume up home button+ power buton) τιποτα ομως.. :confused: ειπα να μπω σε download mode να περασω το firmware volume down power + home τιποτα παλι απλα ανοίγει και δεν ξερω τι κανω.. καμια ιδεα;; να σημειωσω πως το root το εχω βγαλει unroot αλλα το θαυμαστικο το κιτρηνο εινια ακομα εκει.. Το κίτρινο θαυμαστικό εμφανίζεται γιατί έχει μετρήσει ο counter που έχει η συσκευή σε Download mode, για να το βγάλεις χρειάζεσαι ή την εφαρμογή Triangle Away ή USB JIG. Το unroot δεν επηρεάζει τον counter. Όσον αφορά την Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων τώρα, σου διαγράφει τις ρυθμίσεις και το γενικότερο στήσιμο της συσκευής, όχι τα αρχεία σου. Αν θέλεις διαγραφή αυτών θα πρέπει μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής να πας στον αποθηκευτικό χώρο και να επιλέξεις Διαμόρφωση (Προσοχή Μην επιλέξεις την εξωτερική κάρτα σε περίπτωση που χρησιμοποιείς μια). Τώρα τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα αν εννοείς ότι δεν μπαίνει καν σε recovery ή download mode ή ότι απλά δεν κάνει εκκαθάριση. Θα παρακαλούσα όμως μας για τέτοιου είδους απορίες να απευθυνθείς και στο ανάλογο θέμα "Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S2 (Μέρος 2)". Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boomberman7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Το κίτρινο θαυμαστικό εμφανίζεται γιατί έχει μετρήσει ο counter που έχει η συσκευή σε Download mode, για να το βγάλεις χρειάζεσαι ή την εφαρμογή Triangle Away ή USB JIG. Το unroot δεν επηρεάζει τον counter. Όσον αφορά την Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων τώρα, σου διαγράφει τις ρυθμίσεις και το γενικότερο στήσιμο της συσκευής, όχι τα αρχεία σου. Αν θέλεις διαγραφή αυτών θα πρέπει μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής να πας στον αποθηκευτικό χώρο και να επιλέξεις Διαμόρφωση (Προσοχή Μην επιλέξεις την εξωτερική κάρτα σε περίπτωση που χρησιμοποιείς μια). Τώρα τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα αν εννοείς ότι δεν μπαίνει καν σε recovery ή download mode ή ότι απλά δεν κάνει εκκαθάριση. Θα παρακαλούσα όμως μας για τέτοιου είδους απορίες να απευθυνθείς και στο ανάλογο θέμα "Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S2 (Μέρος 2)". χιλια ευχαριστω για τηνν γρηγορη και ουσιαστικη απαντηση ναι και ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulisk7 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας,ξαφνηκα μου εκλησε το κινητο και δεν ανοιγει κολαει στην εναρξη με το λογοτυπο της samsung.προσπαθησα για hard reset αλλα δεν μπαινει στο menu πηγα να κανω αυτο με το odin αλλα δεν ειχα ενγοποιησει το development και δεν θα μπορει να το περασει εχετε να μου προτεινεται κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δε νομιζω οτι θα έχει πρόβλημα το Odin. Απλα πρεπει να μπεις σε download mode και μετα να συνδέσεις το κινητό στο PC. Βασική προϋπόθεση το PC να έχει τους σωστούς οδηγούς για το κινητό. Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulisk7 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δε νομιζω οτι θα έχει πρόβλημα το Odin. Απλα πρεπει να μπεις σε download mode και μετα να συνδέσεις το κινητό στο PC. Βασική προϋπόθεση το PC να έχει τους σωστούς οδηγούς για το κινητό. 4.1.2 κατεβασα από το sammobile.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ωραία, δεν εχεις παρα να ακολουθήσεις τις οδηγίες στην πρωτη σελιδα για να την περάσεις. Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulisk7 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ωραία, δεν εχεις παρα να ακολουθήσεις τις οδηγίες στην πρωτη σελιδα για να την περάσεις. μου βγαζει fail ακολουθω τις οδηγιες οπως λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Δοκίμασε αλλη USB θύρα στον υπολογιστη. Το Odin αναγνωρίζει τη συσκευή;;; Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulisk7 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ναι το αναγνωριζει ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- <ID:0/004> Initialzation.. <ID:0/004> Get PIT for mapping.. <ID:0/004> Firmware update start.. <ID:0/004> boot.bin <ID:0/004> NAND Write Start!! <ID:0/004> Complete(Write) operation failed. <ID:0/004> Added!! <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) αυτα μου βγαζει και πανω στο κουτακι fail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Πρόβλημα της μνήμης Nand μου μυρίζει. Εάν συνεχίζει να το κάνει, μάλλον έχεις πρόβλημα χωρίς λύση. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ναι το αναγνωριζει ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- <ID:0/004> Initialzation.. <ID:0/004> Get PIT for mapping.. <ID:0/004> Firmware update start.. <ID:0/004> boot.bin <ID:0/004> NAND Write Start!! <ID:0/004> Complete(Write) operation failed. <ID:0/004> Added!! <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) αυτα μου βγαζει και πανω στο κουτακι fail Το είχα κι εγώ και λύθηκε αλλάζοντας θύρα USB. Βάλε το σε μια που να "ακούει" κατευθείαν στην μητρική (αν είσαι σε desktop pc) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulisk7 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Το είχα κι εγώ και λύθηκε αλλάζοντας θύρα USB. Βάλε το σε μια που να "ακούει" κατευθείαν στην μητρική (αν είσαι σε desktop pc) το δοκιμασα αλλα τιποτα,θα το δοκιμασω και σε αλλο pc.αμα βγαζει σφαλμα ακομα τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 το δοκιμασα αλλα τιποτα,θα το δοκιμασω και σε αλλο pc.αμα βγαζει σφαλμα ακομα τι μπορω να κανω? Έχεις βάλει τους drivers μόνος σου ή από το KIES; τσέκαρε μήπως τρέχει το KIES στο tray και σου μπλοκάρει την επικοινωνία με το κινητό. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulisk7 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Έχεις βάλει τους drivers μόνος σου ή από το KIES; τσέκαρε μήπως τρέχει το KIES στο tray και σου μπλοκάρει την επικοινωνία με το κινητό. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... να κανω απεγκατασταση το kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 το δοκιμασα αλλα τιποτα,θα το δοκιμασω και σε αλλο pc.αμα βγαζει σφαλμα ακομα τι μπορω να κανω? Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να αλλάξεις καλώδιο με κάποιο μικρότερου μήκους και καλύτερης ποιότητας (παχυτερο). Το άλλο που μπορείς να πειραματιστείς είναι με διαφορετική έκδοση του odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το csc μετά από αλλαγή rom, έχω galaxy s6 SM-G920F με Ιταλική rom αποφάσισα λοιπόν να περάσω την BTU, την περνάω με ODIN όλα λειτουργούν κανονικά, χθες όμως ήθελα να γυρίσω ξανά στην Ιταλική 5.1.1 που έχει το κινητό από την αρχή, ενώ κάνω κανονικά την διαδικασία περνάω το firmware με odin το csc αντι για Italy/OMN γράφει Slovenia/SIM όσα restore κι αν έκανα, οσες φορές κι αν ξανά πέρασα το firmware το csc παραμένει Slovenia/SIM αφού είδα ότι δεν αλλάζει ξανά γυρίζω στην BTU, κάποια στιγμή βλέπω ότι ανέβηκε στο sammobile η Ιταλική 6.0.1 την κατεβάζω ξανά, ακολουθώ την διαδιακασία κανονικά περνάω με odin την 6.0.1 κάνω 3 restore και από το μενου με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, αλλά και από recovery mode με wipe/factory reset το csc παραμένει Slovenia/SIM. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έψαξες μήπως υπάρχει κάποιο application στο play store για αλλαγή του csc? Αν δοκίμαζες κάποια ακόμη παλαιότερη rom? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulisk7 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 παιδια πως θα βρω το κατολληλο firmware του κινητου μου(εγκατασταση με odin) δεν ανοιγει καν μενει στο μενου με το λογοτυπο της samsung τα μονα στοιχεια που εχω ειναι αυτα που γραφει πισω κατω απο την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 παιδια πως θα βρω το κατολληλο firmware του κινητου μου(εγκατασταση με odin) δεν ανοιγει καν μενει στο μενου με το λογοτυπο της samsung τα μονα στοιχεια που εχω ειναι αυτα που γραφει πισω κατω απο την μπαταρια Ψάξε στο sammobile.com Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulisk7 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ψάξε στο sammobile.com εχει πολλα γι αυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 εχει πολλα γι αυτο ρωταω Κατέβασε αυτήν που έχει το πιο πρόσφατο update. Είναι όλες multilanguage οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Θελω μα κατεβασω ενα firmware στο κινητο του ξαδερφου μου μεχρι ποια εκδοση μπορω να βρω για να περασω ; εχει την 4.1.2 η καπου εκει δεν ειμαι σιγουρος θελω να μπορει μα παιξει το pokemon go Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Θελω μα κατεβασω ενα firmware στο κινητο του ξαδερφου μου μεχρι ποια εκδοση μπορω να βρω για να περασω ; εχει την 4.1.2 η καπου εκει δεν ειμαι σιγουρος θελω να μπορει μα παιξει το pokemon go Πρώτον το κινητό δεν το σηκώνει αλλά ούτε και η έκδοση. Είναι πολύ παλιά και τα δύο. Ακόμα και root να το κάνεις με διπύρηνο στο 1ram δε πάει πουθενά . Σκέψου απλά s2 s3 s4 s5 s6 και τώρα S7 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εγω δεν θα το ελεγα οτι δεν μπορει, αλλα ακομη και ετσι να ειναι ας χτυπησει απο το διπλα νημα μια ρομ πχ δρακορομ η neatrom και πιστευω να εχουμε ευχαριστες εκπληξεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εγω δεν θα το ελεγα οτι δεν μπορει, αλλα ακομη και ετσι να ειναι ας χτυπησει απο το διπλα νημα μια ρομ πχ δρακορομ η neatrom και πιστευω να εχουμε ευχαριστες εκπληξεις..... Που τη βρισκω φιλε μου μηπως κανω καμια δοκιμη. Σε ευχαριστω Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts