The_Red_Shade87 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπερα,εχω ξαναστειλει μνμ αναφεροντας ενα προβλημα π αντιμετωπιζω κατα τη διαδικασια downgrading σε 2.3.4 μεσω odin,ενω στο προγραμμα η μεταφορα φαινεται επιτυχημενη στο τηλεφωνο δεν μπορει να φορτωσει κ μ βγαζει κατι καταλογους κοκκινων γραμματων που αναφερουν οτι δεν βρεθηκε τοποθεσια ανοιγματος του cache και του rfs...μια; βοηθεια παιδες γτ μου αρεσει περισσοτερο η gingerbread απο τις τσαπα******ες της samsung στην ics.... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 To nexus s θα πάρει jelly bean με μονοπύρηνο επεξεργαστή. Εμάς θα μας δώσει η samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά μάλλον όχι. Το S3 θα πάρει JB το Q3, επειδή η Samsung δεν υποστηρίζει ταυτόχρονα δύο μεγάλες αναβαθμίσεις εμείς θα πάμε αργότερα, αλλά τότε θα έχουμε βγει από το υποχρεωτικό 18μηνο. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Nαι, μην κουραστεί η Samsung!!Εννοειται πως πρεπει να μας το δωσει και μαλιστα γρήγορα!!!χαχα!Σε αυτον τον τομεα υστερεί πολύ δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Nαι, μην κουραστεί η Samsung!!Εννοειται πως πρεπει να μας το δωσει και μαλιστα γρήγορα!!!χαχα!Σε αυτον τον τομεα υστερεί πολύ δυστυχώς... Ολές οι εταιρείες υστερούν, μην ξεχνάμε ότι πουλάνε τηλέφωνα και όχι λειτουργικό. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Το 18μηνο είναι το υποχρεωτικο να το υποστηρίξει. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει και για παραπανω χρόνο. Στο galaxy s βέβαια δεν έδωσε πότε ics. Ελπίζω να αλλάξει τώρα πολιτική. Να αντιγράψει την Apple και σε κάτι καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Το 18μηνο είναι το υποχρεωτικο να το υποστηρίξει. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει και για παραπανω χρόνο. Στο galaxy s βέβαια δεν έδωσε πότε ics. Ελπίζω να αλλάξει τώρα πολιτική. Να αντιγράψει την Apple και σε κάτι καλο. Η Samsung σου αφήνει ξεκλείδωτο τον bootloader και σε αφήνει να βάλεις ότι θέλεις, για κάντο αυτό σε Sony tablet, από την άλλη σαφώς και θα ήθελα να έχω όλες τις αναβαθμίσεις που σηκώνει η συσκευή. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 (edited) Η Samsung σου αφήνει ξεκλείδωτο τον bootloader και σε αφήνει να βάλεις ότι θέλεις, για κάντο αυτό σε Sony tablet, από την άλλη σαφώς και θα ήθελα να έχω όλες τις αναβαθμίσεις που σηκώνει η συσκευή. Σωστό αυτό που λες. Γνώμη μου είναι βέβαια ότι αφού και τα nexus έχουν ξεκλείδωτο bootloader δεν υπάρχει λόγος να πάρει κανείς κάτι αλλο πλέον. Σε ένα μηνα παίρνει το nexus s jelly bean και εμείς παλεύουμε ακόμα με την προχειροφτιαγμενη 4.0.3, ενω εδω και καιρο το s3 έχει την 4.0.4. Αν δεν θέλει να υποστηρίξει τα πιο παλια μοντελα η sammy, ευτυχώς υπαρχουν και αλλες συσκευές ;) Edited June 28, 2012 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Μαζί σου είμαι, αλλά για πες μου μία, εκτός από Nexus ή iphone; Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Αυτή είναι μεγάλη συζήτηση όπως καταλαβαινεις και με πολλες υποκειμενικες παραμέτρους! :rolleyes: Αυτή την στιγμή μονο τα nexus μπορουν να ισχυριστουν ότι έχουν σωστή και γρηγορη υποστήριξη μακροπροθεσμα (μιλαω για stock roms πάντα). Το sgs2 ειχε οργασμό απο καινουργιες roms οταν είχε πρωτοβγει. Τωρα το ξεχασαν.. Εχεις δικιο παντως ότι δεν υπαρχουν πολλες συσκευες να δινουν ολο το πακέτο. Θεωρώ όμως, ειδικά μετά τα χθεσινά νεα, πως ο αναλογία υποστηριξης/hardware /design/τιμής ανήκει στα nexus γενικοτερα. Το iphone με αυτα που προφερει θεωρώ ότι είναι κακή αγορά. Τα htc και sony είναι υπερτιμολογημενα. Περιμενω στο μέλλον να δω και η motorola λογω εξαγορας απο google μήπως υποστηριχτεί καταλληλα. Για windows phone μετά το κρέμασμα της μη αναβαθμισης στην νεα εκδοση και λόγω απαρχαιομενου hardware και κλειστού λειτουργικου (όπως το ios) δεν τα θεωρώ καν επιλογή. Αν έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό εσυ, ευχαρίστως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Μακαρι να εδιναν και σε εμας την 4.1, αλλα εδω δε ξερουμε καλα καλα αν θα αναβαθμιστει σε 4.0.4 και αν αναβαθμιστει, δε ξερουμε καν ποτε θα γινει αυτο! Ειναι κριμα παντως να μην την δωσου και σε εμας, γιατι ειναι μια συσκευη που ακομα πουλαει και εχει ζητηση επισης ειναι πολυ δυνατη συσκευη και ανετα μπορει να την σηκωσει θεωρω. Αν οχι επισημα, μακαρι να την βγαλουν ανεπισημα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24ax Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Η ιδια διαδικασια. Εγω θα σου προτεινα 2.3.6 xwla4 αν ειναι να γυρισεις σε Gb. Μακραν η πιο ολοκληρωμενη rom απο ολες τις gingerbread. Ευχαριστώ για τη βοήθεια έβαλα την ρόα που μου πρότεινες και μέχρι τωρα όσο την έχω δει πάει καλά. Τα γερμανικά προγράμματα πόυ έχει μέσα πως τα βγάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgi_ Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Ποια η διαφορα το 3 διαφορετικων??? Ice cream sandwich firmwares: XWLP7 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code EUR. BOLPD 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code COS. BULPC 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code VGR. ποιο απο τα τρεια ειναι καλυτερο-πρεπει να περασω στο κιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Ποια η διαφορα το 3 διαφορετικων??? Ice cream sandwich firmwares: XWLP7 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code EUR. BOLPD 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code COS. BULPC 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code VGR. ποιο απο τα τρεια ειναι καλυτερο-πρεπει να περασω στο κιν? Το δεύτερο είναι για αγορασμενη συσκευη απο cosmote, το τρίτο απο vodafone και το πρώτο από οπουδηποτε αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudiss Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 παιδια το 4.1 jelly bean θα το παρουμε εμεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 παιδια το 4.1 jelly bean θα το παρουμε εμεις; Το nexus s με ιδια χαρακτηριστικα με το galaxy s, εχει πάρει και ics και θα πάρει και jelly bean! Το galaxy s έχει μείνει στην gingerbread για παντα.. Αν σου λέει κάτι αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Ευχαριστώ για τη βοήθεια έβαλα την ρόα που μου πρότεινες και μέχρι τωρα όσο την έχω δει πάει καλά. Τα γερμανικά προγράμματα πόυ έχει μέσα πως τα βγάζεις? Δεν καταλαβαινω γιατι εχει γερμανικα προγραμματα μεσα βασικα :-\ Αν εισαι rooted βγαλτα με titanium backup, αν δεν εισαι δεν γινεται. Το csc το αλλαξες σε Eur ωστε να σε βλεπει το kies σε περιπτωση αναβαθμισης? (υποψην αλλαγη csc = hard reset, μονο αν εισαι rooted το γλυτωνεις). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά μάλλον όχι. Το S3 θα πάρει JB το Q3, επειδή η Samsung δεν υποστηρίζει ταυτόχρονα δύο μεγάλες αναβαθμίσεις εμείς θα πάμε αργότερα, αλλά τότε θα έχουμε βγει από το υποχρεωτικό 18μηνο. Τι σημαίνει θα έχουμε βγει άπο το υποχρεωτικό 18μηνο; Όταν θέλει η Samsung τελειώνει το 18μηνο;; Όταν βγει η jb θα έχουμε ιουλιο... Δε θα έχει τελειώσει το 18μηνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Τι σημαίνει θα έχουμε βγει άπο το υποχρεωτικό 18μηνο; Όταν θέλει η Samsung τελειώνει το 18μηνο;; Όταν βγει η jb θα έχουμε ιουλιο... Δε θα έχει τελειώσει το 18μηνο... Περυσι που βγήκε η ics ούτε για το galaxy s είχε τελειώσει το 18μηνο και όμως δεν την πήρε ποτε.. Στο 18μηνο είναι υποχρεωμένη η σαμσουνγκ να σου δίνει αναβαθμισεις, αλλά αυτές μπορεί να είναι και στο προηγούμενο λειτουργικό. Ακριβώς αυτό γίνεται με το galaxy s, για να μην πω για το galaxy s plus που βγηκε μαζί με το δικο μας χρονικά και δεν πηρε πότε ics.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Αν δεν δώσει στο S2 η Samsung την 4.1 θα είναι πολύ τραγική!Δεν μπορεί να παίρνει την αναβάθμιση το nexus s με 1Ghz μονοπυρηνο επεξεργαστή και 512 ram κι εμείς να είμαστε ακόμα στην προβληματική 4.0.3!Αν γίνει κάτι τέτοιο,που δεν το εύχομαι,το επόμενο κινητό θα είναι σίγουρα κάποιο nexus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Αν δεν δώσει στο S2 η Samsung την 4.1 θα είναι πολύ τραγική!Δεν μπορεί να παίρνει την αναβάθμιση το nexus s με 1Ghz μονοπυρηνο επεξεργαστή και 512 ram κι εμείς να είμαστε ακόμα στην προβληματική 4.0.3!Αν γίνει κάτι τέτοιο,που δεν το εύχομαι,το επόμενο κινητό θα είναι σίγουρα κάποιο nexus! Κατά βάσει έχεις δίκιο, μια απορία μόνο, τι windows έχεις; Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudiss Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 καλημερα ξερουμε περιπου τι θα εχει η 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 καλημερα ξερουμε περιπου τι θα εχει η 4.1 http://developer.android.com/about/versions/jelly-bean.html Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24ax Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Δεν καταλαβαινω γιατι εχει γερμανικα προγραμματα μεσα βασικα :-\ Αν εισαι rooted βγαλτα με titanium backup, αν δεν εισαι δεν γινεται. Το csc το αλλαξες σε Eur ωστε να σε βλεπει το kies σε περιπτωση αναβαθμισης? (υποψην αλλαγη csc = hard reset, μονο αν εισαι rooted το γλυτωνεις). Βασικά πρέπει να έχω κάνει εγώ βλακεία γιατί πάω να γυρίσω το csc και δεν έχει eur μπορείς να μου πεις πια έκδοση και με ποιο csc να κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Κατά βάσει έχεις δίκιο, μια απορία μόνο, τι windows έχεις; 7.Αλλά γιατί ρωτάς?Από το tapatalk γράφω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts