haritos14 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 σωστος ο apostolos3 πολυ καλη η LPS και με ελληνικα στις επαφες το βασικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Πρίν ξεκινήσω την διαδικασία της αλλαγής του firmware ,και επειδή δεν το έχω ξανακάνει και για να μην κάνω καμία πατάτα, η συσκευή μου φοράει 4.0.3 και η έκδοση kernel είναι 3.0.15-19100XXLPQ-CL223505 se.infra@SEP-94#3 και θέλω να βάλω αυτή εδώ I9100XXLPS 4.0.3 2012 March I9100OXALPS Poland . Είναι οκ? ή δεν κάνει αυτό το firmware ? θα έχω κανένα πρόβλημα? Σας ευχαριστώ πολύ για όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Πρίν ξεκινήσω την διαδικασία της αλλαγής του firmware ,και επειδή δεν το έχω ξανακάνει και για να μην κάνω καμία πατάτα, η συσκευή μου φοράει 4.0.3 και η έκδοση kernel είναι 3.0.15-19100XXLPQ-CL223505 se.infra@SEP-94#3 και θέλω να βάλω αυτή εδώ I9100XXLPS 4.0.3 2012 March I9100OXALPS Poland . Είναι οκ? ή δεν κάνει αυτό το firmware ? θα έχω κανένα πρόβλημα? Σας ευχαριστώ πολύ για όλα Η καλιτερη ρομ μεχρι τωρα προχωρα δεν θαχεις κανενα προβλημα.και θα δεις διαφορα απο αυτην που εχεις τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 σωστος ο apostolos3 πολυ καλη η LPS και με ελληνικα στις επαφες το βασικο. ρε παιδια αυτην την εκδοση περασα I9100XXLPS 4.0.3 2012 March I9100OXALPS Poland δεν μου εχει ελληνικα καθολου στις επαφες...μηπως κανω κατι λαθος?το salescode ειναι EUR το ειχε με το που το ανοιξα δεν χρειαστικε να το αλλαξω το ειχα αλλαξει παλια στην LPQ αλλα και παλι εμφανιζονται οι επαφες ακριβως το ιδιο.καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) ρε παιδια αυτην την εκδοση περασα I9100XXLPS 4.0.3 2012 March I9100OXALPS Poland δεν μου εχει ελληνικα καθολου στις επαφες...μηπως κανω κατι λαθος?το salescode ειναι EUR το ειχε με το που το ανοιξα δεν χρειαστικε να το αλλαξω το ειχα αλλαξει παλια στην LPQ αλλα και παλι εμφανιζονται οι επαφες ακριβως το ιδιο.καμια βοηθεια? Αλλαξετο salescode se DBT Γερμανιας και θα εχεις και στις επαφες ελληνικα Αυτο εχω και γω.Υποψιν αυτο σε κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Edited April 10, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Αλλαξετο salescode se DBT Γερμανιας και θα εχεις και στις επαφες ελληνικα Αυτο εχω και γω αααααα ε πες το ετσι :P μονο με αυτο πιανει?εννοω το salescode...πω και ποιος ξαναστηνει τωρα το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) αααααα ε πες το ετσι :P μονο με αυτο πιανει?εννοω το salescode...πω και ποιος ξαναστηνει τωρα το κινητο? πρωτα βλεπουμε αυτα σε μια ρομ και μετα βαζουμε εφαρμογες Aν το ελεγες νωριτερα θα σε προλαβαινα, Edited April 10, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 πρωτα βλεπουμε αυτα σε μια ρομ και μετα βαζουμε εφαρμογες Aν το ελεγες νωριτερα θα σε προλαβαινα, εχεις ενα δικιο σε ευχαριστω παντως οπως και να εχει...λεω να κανω back up με titanium και μετα αλλαγη salescode.(ασχετο για να ξερω απο εδω και περα προς το παρον μονο με αυτο το salescode δουλευει αυτο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Για οποιον ειναι rooted μπορει να κανει ενα backup απο recovery, να αλλαξει sales code (θα του κανει format) κ επειτα να επαναφερει το backup του. Θα κρατησει κ το καινουργιο sales code και ολες τις ρυθμισεις κ εφαρμογες. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) εχεις ενα δικιο σε ευχαριστω παντως οπως και να εχει...λεω να κανω back up με titanium και μετα αλλαγη salescode.(ασχετο για να ξερω απο εδω και περα προς το παρον μονο με αυτο το salescode δουλευει αυτο)? oxi mesa η ρομ εχει και αλλα salescode.kane kai backup της εφαρμογες και τις περνας ευκολα.βαλε το DBT για πιο σιγουρια Edited April 10, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 oxi mesa η ρομ εχει και αλλα salescode.kane kai backup της εφαρμογες και τις περνας ευκολα.βαλε το DBT για πιο σιγουρια με ποιό πρόγραμμα κάνεις back up ... εκτός του kies Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 με ποιό πρόγραμμα κάνεις back up ... εκτός του kies Και με nandroid backup meso recovery γινεται οπως λεειο φιλος πιο πανω και με Titanium παιρνεις ολες τις εφορμογες και τις επαναφερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) oxi mesa η ρομ εχει και αλλα salescode.kane kai backup της εφαρμογες και τις περνας ευκολα.βαλε το DBT για πιο σιγουρια παλι το ιδιο ειναι. και με το salescode σε EUR ειχα ελληνικα στις επαφες δεν καταλαβες μαλλον αυτο που εννοουσα, θελω στην μπαρα δεξια να εχει abcde και αβγδε αυτο εννοουσα οποτε μαλλον μονο η o2u το εχει αυτο ενα παιδι ειχε ανεβασει μια φωτο. Εχει πρωτα τους Αγγλικους και μετα τους Ελληνικους δεικτες στην μπαρα των επαφων αυτο εννοουσα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 10, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) παλι το ιδιο ειναι. και με το salescode σε EUR ειχα ελληνικα στις επαφες δεν καταλαβες μαλλον αυτο που εννοουσα, θελω στην μπαρα δεξια να εχει abcde και αβγδε αυτο εννοουσα οποτε μαλλον μονο η o2u το εχει αυτο ενα παιδι ειχε ανεβασει μια φωτο. καταλαβα αυτο ενοουσα πιο πανω σε καπιον αλλον του ειπα εχει πρωτα αγγλικα και μετα ελληνικα.αυτη η ρομ δεν εχει salescode EUR.oi mpara exei πανο αγγλικα και πιο κατω ελληνικα.gia mpara επαφων μιλαω πιο πανω και οχι για γλωσσα μενου.me το EUR δεν εχεις ελληνικα στη μπαρα πρεπει να βαλεις καπιο που εχει μεσα της η ρομ αυτο σου ειπα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Γράψε κανονικά ελληνικά με σημεία στίξης όπως όλοι μας, είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις σε μόλις δύο γραμμές. Edited April 10, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 καταλαβα αυτο ενοουσα πιο πανω σε καπιον αλλον του ειπα εχει πρωτα αγγλικα και μετα ελληνικα.αυτη η ρομ δεν εχει salescode EUR.oi mpara exei πανο αγγλικα και πιο κατω ελληνικα.gia mpara επαφων μιλαω πιο πανω και οχι για γλωσσα μενου.me το EUR δεν εχεις ελληνικα στη μπαρα πρεπει να βαλεις καπιο που εχει μεσα της η ρομ αυτο σου ειπα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Γράψε κανονικά ελληνικά με σημεία στίξης όπως όλοι μας, είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις σε μόλις δύο γραμμές. οκ μετα που αλλαξα το salescode δεν εχει eur ενω πριν ειχα! γραψε λαθος το καταλαβα αυτο, εχω ελληνικα στο μενου μου αλλα και παλι δεν εχω στην μπαρα των επαφων στα δεξια μου...τωρα κανω restore με titanium μολις τελειωσει θα ξανακανω και κανα restart θα ψαξω λιγο τις επαφες και θα δω.σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια σου!σε επρηξα λιγο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 οκ μετα που αλλαξα το salescode δεν εχει eur ενω πριν ειχα! γραψε λαθος το καταλαβα αυτο, εχω ελληνικα στο μενου μου αλλα και παλι δεν εχω στην μπαρα των επαφων στα δεξια μου...τωρα κανω restore με titanium μολις τελειωσει θα ξανακανω και κανα restart θα ψαξω λιγο τις επαφες και θα δω.σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια σου!σε επρηξα λιγο :P αν δεν βλεπεις στη μπαρα και ελληνικα πηγαινε στο πληκτρολογιο και στις γλωσσες γραφης βαλε αγγλικα και ελληνικα ισως ετσι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 περασα την 4.0.3 XXLPS Poland σε φιλο και ενω εχω το 3G κλειστο (πακετα δεδομενων) και δίκτυο Mόνο GSM οταν συνδεομαι με Wi-Fi βγαζει στο σήμα του Wi-Fi και τα 2 βέλη που δείχνουν την διακινηση των δεδομενων οταν εισαι με 3G. Γιατι αυτο; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 αν δεν βλεπεις στη μπαρα και ελληνικα πηγαινε στο πληκτρολογιο και στις γλωσσες γραφης βαλε αγγλικα και ελληνικα ισως ετσι γινεται οχι δεν εχω καταφερει τπτ ουτε ετσι συνεχιζει να ειναι μονο στα αγγλικα, δεν ξερω γτ τελος παντων...εαν το εχει και καποιος αλλος φιλος απο εδω μεσα και εχει βρει λυση σε αυτο παρακαλω ας βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 περασα την 4.0.3 XXLPS Poland σε φιλο και ενω εχω το 3G κλειστο (πακετα δεδομενων) και δίκτυο Mόνο GSM οταν συνδεομαι με Wi-Fi βγαζει στο σήμα του Wi-Fi και τα 2 βέλη που δείχνουν την διακινηση των δεδομενων οταν εισαι με 3G. Γιατι αυτο; Προφανώς αναφέρεται στα δεδομένα που στέλνεις και λαμβάνεις μέσω wifi. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Στο cpu no frills ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για governor και προγραμματισμο I/O? Εχω την omega 10.4 Γνωριζει κανεις? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Η καλιτερη ρομ μεχρι τωρα προχωρα δεν θαχεις κανενα προβλημα.και θα δεις διαφορα απο αυτην που εχεις τωρα Συγνώμη Απόστολε , αλλά επειδή μου λές " η καλύτερη rom" και με μπέρδεψες...χα!χα! . Δέν είναι rom αυτή , αυτή που θα βάλω είναι firmware, έτσι δεν είναι? Απλά το λέω διότι δεν θα πάω να κάνω root την συσκευή μου αλλά θα αλλάξω το firmware με την διαδικασία αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 που μου είχες πεί σε προηγούμενα μυνήματα σου. Σωστά? Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Συγνώμη Απόστολε , αλλά επειδή μου λές " η καλύτερη rom" και με μπέρδεψες...χα!χα! . Δέν είναι rom αυτή , αυτή που θα βάλω είναι firmware, έτσι δεν είναι? Απλά το λέω διότι δεν θα πάω να κάνω root την συσκευή μου αλλά θα αλλάξω το firmware με την διαδικασία αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 που μου είχες πεί σε προηγούμενα μυνήματα σου. Σωστά? Σε ευχαριστώ πολύ Σωστα ειναι firmware.Καντο και μην ανησυχεις. Και αν θες παρε πριν ενα μπακαπ τις δικες σου εφαρμογες με το Titanium και τις περνας μετα αφου φλασαρεις Edited April 11, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 παιδια περασα την 4.0.3 XXLPS Poland σε φιλο μου και εχουμε ενα προβλημα σοβαρο. ενω δηλώνουμε σε μια επαφη εναν ηχο κλησης διαφορετικο απο όταν χτυπαει για ολους τους υπόλοιπους, τελικα δεν πιανει και συνεχιζει να χτυπαει με τον ηχο του κινητου. εχουμε βαλει ηχο mp3, εχουμε βαλει ηχο απο τους ετοιμους της συσκευης αλλα τιποτα. ενω με την 2.3.4 που ειχε πριν δουλευε κανονικα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Σωστα ειναι firmware.Καντο και μην ανησυχεις. Και αν θες παρε πριν ενα μπακαπ τις δικες σου εφαρμογες με το Titanium και τις περνας μετα αφου φλασαρεις Αααα...ναι? Μπορώ να πάρω backup την συσκευή μου και ας μην έχω κάνει root ? Γιατί κάτι τέτοιο μου είχαν πεί αν θυμάμαι καλά. Δέν ξέρω . Μπορεί να κάνω και λάθος. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Για να κάνεις backup με το Titanium πρέπει να είσαι root. Τα μόνο πράγματα που κάνεις backup χωρίς να είσαι root είναι επαφές, μηνύματα και αρχεία από την SDCard (φωτογραφίες, βίντεο κ.τ.λ.). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts