apostolos3 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 θέλω να βάλω το ICS 4 για να έχει ελληνικά πρέπει να κατεβάσω αυτό που λέει open Europe ή επειδή έχω vodafone πρέπει να να περιμένω να βγει το ICS 4 Greece(Vodafone) Η LPS που εχω εγω εχει ελληνικα θα την βρεις εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona αλλα ειναι δικο σου θεμα επειδη εχεις vodafone na περιμενεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Η LPS που εχω εγω εχει ελληνικα θα την βρεις εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona αλλα ειναι δικο σου θεμα επειδη εχεις vodafone na περιμενεις Δηλαδή θα έχω κάποιο πρόβλημα εάν βάλω αυτή με το σήμα πχ. υπενθυμίζω εγώ έχω το Ι9100G Edited April 9, 2012 by tsionis123 Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Δηλαδή θα έχω κάποιο πρόβλημα εάν βάλω αυτή με το σήμα πχ. υπενθυμίζω εγώ έχω το Ι9100G a αμα ειναι ετσι γνωμη μου να περιμενεις καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 a αμα ειναι ετσι γνωμη μου να περιμενεις καλυτερα οκ θα περιμένω τότε να βγεί η επίσημη Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Συγνώμη ρε παιδιά αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Η συσκευή μου απο οτι βλέπω φοράει την 4.0.3 . Αυτή δέν είναι ο πολυαναμενόμενοι ICE CREAM ? Το ρωταω αυτό διότι βλέπω μέσα στο forum οτι πολλοί αναμένουν την ICE CREAM που θα βγεί τις επόμενες μέρες. Αυτή τί είναι ? Άλλη ICE CREAM ? Νεότερη έκδοση ? Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Συγνώμη ρε παιδιά αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Η συσκευή μου απο οτι βλέπω φοράει την 4.0.3 . Αυτή δέν είναι ο πολυαναμενόμενοι ICE CREAM ? Το ρωταω αυτό διότι βλέπω μέσα στο forum οτι πολλοί αναμένουν την ICE CREAM που θα βγεί τις επόμενες μέρες. Αυτή τί είναι ? Άλλη ICE CREAM ? Νεότερη έκδοση ? Σας ευχαριστώ πολύ Προφανως δεν ειναι επισημη Ελληνικη. Ειναι επισημη ics για αλλες χωρες που απλα εχουν Ελληνικα στο μενου και μπορεις να τις περασεις στη συσκευη σου. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Παιδια καποιο νεο για την ΕΠΙΣΗΜΗ ; Δεν ξανακανω ROOT μηχανακι γιατι ολο κατι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Προφανως δεν ειναι επισημη Ελληνικη. Ειναι επισημη ics για αλλες χωρες που απλα εχουν Ελληνικα στο μενου και μπορεις να τις περασεις στη συσκευη σου. Οκ. Και τι κάνω τώρα ? Συνδέομαι με το Kies να δώ μήπως έχει βγεί η επίσημη ελληνική ? Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Οκ. Και τι κάνω τώρα ? Συνδέομαι με το Kies να δώ μήπως έχει βγεί η επίσημη ελληνική ? Σε ευχαριστώ πολύ Δεν βγηκε ελληνικη ακομα και μαλλον θα αργησει.Μπες εδω μεσα και http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regionaτα μαθαινεις τι εκδοσεις βγαινουνε και μπορεις να βαλεις καποια που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Δεν βγηκε ελληνικη ακομα και μαλλον θα αργησει.Μπες εδω μεσα και http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regionaτα μαθαινεις τι εκδοσεις βγαινουνε και μπορεις να βαλεις καποια που θες οκ σε ευχαριστώ πολύ . Μου είπανε να βάλω αυτήν ( I9100XXLPQ 4.0.3 2012 March I9100OXALPQ Poland ) είναι καλή μου είπαν . Το θέμα είναι οτι , αν προχωρήσω να κάνω την αναβάθμηση πρέπει να βάλω όλες τίς εφαρμογές μου απο την αρχή, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που έχω στην συσκευή μου. Σε ευχαριστώ Edited April 9, 2012 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 οκ σε ευχαριστώ πολύ . Μου είπανε να βάλω αυτήν ( I9100XXLPQ 4.0.3 2012 March I9100OXALPQ Poland ) είναι καλή μου είπαν . Το θέμα είναι οτι , αν προχωρήσω να κάνω την αναβάθμηση πρέπει να βάλω όλες τίς εφαρμογές μου απο την αρχή, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που έχω στην συσκευή μου. Σε ευχαριστώ Εχω την εντυπωση, οτι εφοσον θες να πηδηξεις απο την μια ics σε μια αλλη εκδοση της, δε θα χρειαστει να χασεις εφαρμογες, ρυθμισεις κλπ. Δηλαδη δε θα κανεις wipe data/ factory reset. Μπορει να κανω λαθος, αν ειναι ετσι ας με διαψευσει καποιος. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) οκ σε ευχαριστώ πολύ . Μου είπανε να βάλω αυτήν ( I9100XXLPQ 4.0.3 2012 March I9100OXALPQ Poland ) είναι καλή μου είπαν . Το θέμα είναι οτι , αν προχωρήσω να κάνω την αναβάθμηση πρέπει να βάλω όλες τίς εφαρμογές μου απο την αρχή, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που έχω στην συσκευή μου. Σε ευχαριστώ Την LPQ την ειχα εχει πολλα προβληματα η συγκεκριμενη.ευτυχως βγηκε η δευτερη πολωνικη η LPS και ησυχασα απο προβληματα.και σε οσους τη συστησα και τη βαλανε μου ειπαν τα ιδια ειναι νεωτερη απο τη LPQ θα τη βρεις μεσα εκει που σου ειπα. αν εισαι σε 2.3 με το τιτινιουμ μπακαπ μπορεις αφου φλασαρεις τη καινουργια να επανεφερεις της εφαρμογες σου.KΑΙ οι 2 ειναι πολωνικες σκεπσου δεν εχει βγαλει σε τοσα κρατη και η πολωνια να εχει 2 ρομ.απλα με την LPQ κανανε πατατα στη σαμσουνγκ και το διορθωσανε με την LPS Edited April 9, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 παιδες πειτε μου για εναν φιλο μου ποια απο τις 2 να του περασω; 1) 4.0.3 XXLPS Poland 2) 4.0.3 XWLP4 Luxembourg ο φιλος μου δεν εχει ιδεα απο αυτα. Απλα θελει να εχει ελληνικα (μενου)και να γραφει ελληνικα (πληκτρολογιο) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 παιδες πειτε μου για εναν φιλο μου ποια απο τις 2 να του περασω; 1) 4.0.3 XXLPS Poland 2) 4.0.3 XWLP4 Luxembourg ο φιλος μου δεν εχει ιδεα απο αυτα. Απλα θελει να εχει ελληνικα (μενου)και να γραφει ελληνικα (πληκτρολογιο) ολα αυτα που ζητας τα εχει η πρωτη η LPS και ελληνικα παντου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Η LPS αποδεικνύεται πολύ καλή τελικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η θερμοκρασία δοκιμάστηκε στις πιο δύσκολες συνθήκες. Άρα μόνο σε ακραίες περιπτώσεις θα γίνει αισθητό. Μάλιστα χωρίς θήκη η με την γνήσια Samsung είναι πολύ καλύτερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Η LPS αποδεικνύεται πολύ καλή τελικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η θερμοκρασία δοκιμάστηκε στις πιο δύσκολες συνθήκες. Άρα μόνο σε ακραίες περιπτώσεις θα γίνει αισθητό. Μάλιστα χωρίς θήκη η με την γνήσια Samsung είναι πολύ καλύτερα. Αμα δεις εδω και 2 με 3 μερες σε ολους αυτην προτεινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 καλησπερα.την LPQ εχω εγω και σκεφτομαι να την αλλαξω πιο πολυ για την μπαρα στις επαφες και σκεφτομουν να βαλω την XWLP3 την αγγλικη που ειπαν καποια παιδια απλα δεν ειπαν την γνωμη τους τελικα για το αν εχουν καποιο προβλημα...η LPS ειναι XX οποτε λογικα το ιδιο θα ειναι στις επαφες(ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος και να μας ενημερωσετε εσεις που την εχετε ηδη)...απλα θα ηθελα να πει καποιος την γνωμη του δλδ αν ειναι καλυτερη η LPS ισως να περασω αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Υπενθυμίζω πως από ICS σε ICS μέσω odin φλασαρουμε άφοβα και χωρίς να χρειάζεται ούτε επαναφορά στις εργοστασιακες ούτε τίποτα τέτοιο. Πέρασα αυτην I9100XWLP4_I9100LUXLP1_LUX και όντως φαίνεται καλύτερη από την LPQ. Το link είναι από το dropbox μου για όποιον δεν θέλει να κατεβάσει από το samfirmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Στο cpu no frills ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για governor και προγραμματισμο I/O? Εχω την omega 10.4 ICS. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Που μπορώ να κατεβάσω την omega 10.4 ICS? Περνιέται μέσω odin όπως τής oficial rom η θέλει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Που μπορώ να κατεβάσω την omega 10.4 ICS? Περνιέται μέσω odin όπως τής oficial rom η θέλει κάτι άλλο. Απο εδω την κατεβαζεις. http://omega.indieroms.net/blog/?page_id=33 Διαλεγεις απο ποιον host την θες και εκει μεσα θα την βρεις. Δεν χρειαζεται odin για να την περασεις. Οι οδηγιες ειναι εδω. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18149315&postcount=4 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Η omega 10.4 ICS είναι με ICS4,0,3 η είναι κάποιες που βλέπω and 2,6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Η omega 10.4 ICS είναι με ICS4,0,3 η είναι κάποιες που βλέπω and 2,6? 2.3.6 ειναι ολες οι 10.4 omega. Απλα η ics omega δινει στο τηλεφωνο την εμφανιση της ics. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) ολα αυτα που ζητας τα εχει η πρωτη η LPS και ελληνικα παντου Η πλευρική μπάρα στις επαφές είναι πρώτα ελληνική και μετά αγγλική ή το αντίθετο, όπως συμβαίνει στο αγγλικό ICS; Edited April 10, 2012 by oeo77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Η πλευρική μπάρα στις επαφές είναι πρώτα ελληνική και μετά αγγλική ή το αντίθετο, όπως συμβαίνει στο αγγλικό ICS; Πρωτα αγγλικα μετα ελληνικα Edited April 10, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts