Phoenix Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) φταιω εγω ή η 4.0.3 ειναι για τα μπαζα;; ολο κολλαει, κανει επανεκινησεις, πολλα πραγματα δεν παιζουν... μηπως το ICS θα αξιζει απο το καλοκαιρι και μετα; να βγει 4,1 και αν;; Edited April 4, 2012 by Phoenix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 φταιω εγω ή η 4.0.3 ειναι για τα μπαζα;; ολο κολλαει, κανει επανεκινησεις, πολλα πραγματα δεν παιζουν... μηπως το ICS θα αξιζει απο το καλοκαιρι και μετα; να βγει 4,1 και αν;; Εξαρταται και απο πιον κερνελ εχεις.εγω ειχα τα ιδια με το Siyah kαι τον αλλαξα με τον NEAK και ησυχασα απο ολα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsouts Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) ξέρει κανείς ποιο είναι και που θα βρω το επίσημο firmware του i9100 της Wind για το 2.3.5 ή το 4.0.3? Edited April 5, 2012 by ktsouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) ξέρει κανείς ποιο είναι και που θα βρω το επίσημο firmware του i9100 της Wind για το 2.3.5 ή το 4.0.3? Στην πρώτη σελίδα... Το ΚΙ4 Είχα την KI4 και έκανα την αλλαγή χώρας από EUR σε XEH και έχω τώρα την 4,0,3 αν δώσουν την ελληνική έκδοση ICS και είναι πιο σταθερή και έχει κάποιες αλλαγές μπορώ να την περάσω? Ναι. Edited April 5, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsouts Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 To KI4 δεν μπορούμε να το κατεβάσουμε γιατί ο πάροχος δεν επιτρέπει βάσει νέων Terms. Είναι εύκολο να ανέβει σε κάποιον άλλο πάροχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 To KI4 δεν μπορούμε να το κατεβάσουμε γιατί ο πάροχος δεν επιτρέπει βάσει νέων Terms. Είναι εύκολο να ανέβει σε κάποιον άλλο πάροχο? Έγινε, δοκίμασε τώρα Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Με ποιο τρόπο γίνεται να περάσω την ελληνική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsouts Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Έγινε, δοκίμασε τώρα Αυτό σημαίνει γρήγορη εξυπηρέτηση :) Thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σορρυ αλλά θελω μια γρήγορη απάντηση γιατί δεν προλαβαίνω να διαβάσω το thread. Πήρε μια φίλη το s2 το άσπρο σήμερα και θέλω να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη ρομ να περάσω μέσω kies. Έχει βγει επίσημη ICS για το s2? Αν ναι αξίζει ή είναι νωρίς ακόμα; θα φύγει αύριο για Αγγλία γι' αυτό ρωτάω χωρίς να διαβάσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σορρυ αλλά θελω μια γρήγορη απάντηση γιατί δεν προλαβαίνω να διαβάσω το thread. Πήρε μια φίλη το s2 το άσπρο σήμερα και θέλω να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη ρομ να περάσω μέσω kies. Έχει βγει επίσημη ICS για το s2? Αν ναι αξίζει ή είναι νωρίς ακόμα; θα φύγει αύριο για Αγγλία γι' αυτό ρωτάω χωρίς να διαβάσω. Ευχαριστώ. Κατ αρχήν οι roms δεν περνιούνται μέσω kies. Επίσημη ics ελληνική δεν έχει βγει ακόμη, αναμένεται μετά τις 15 Απριλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Όσοι ενδιαφέρεστε να καταλάβετε ΓΙΑΤΙ αργεί ΤΟΣΟ το ICS διαβάστε εδώ, η Samsung απλά βάζει το κάρο μπροστά απ τα άλογα στη συγκεκριμένη περίπτωση (κι όχι μόνο) ... ή για να το πω αλλιώς περιμένει/απαιτεί μέρος της "δουλειάς"/testing να τη κάνουν οι πάροχοι γι' αυτήν !!! Απαράδεκτα/ερασιτεχνικά πράγματα ... Απλά σκεφτείτε εσείς τώρα, ότι η Samsung Hellas :lol: (εκτός των άλλων :vava:), παίζει και ρόλο "συντονιστή" :mobile: μεταξύ Cosmote, Vodafone, Wind ... :fool: :rotfl: Edited April 6, 2012 by neove_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 15 Απριλιου ειπαμε...?Βαλε Αυγουστο κ βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Παιδιά όσοι ασχολείστε με xda ξέρετε αν οι τελευταίες εκδόσεις ICS που κυκλοφόρησαν για κάποιες χώρες η παροχους, διαφέρουν σε κάτι από τις πρώτες πχ πολωνική και κυπριακή; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Μια ασχετη ερωτηση. Υπηρχε καποιο thread με τις omega rom καπου εδω γυρω αλλα τωρα δεν το βρισκω. Το εσβησαν? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για την 10,4. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Μια ασχετη ερωτηση. Υπηρχε καποιο thread με τις omega rom καπου εδω γυρω αλλα τωρα δεν το βρισκω. Το εσβησαν? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για την 10,4. εδω εισαι http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=176 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Παιδιά όσοι ασχολείστε με xda ξέρετε αν οι τελευταίες εκδόσεις ICS που κυκλοφόρησαν για κάποιες χώρες η παροχους, διαφέρουν σε κάτι από τις πρώτες πχ πολωνική και κυπριακή; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Απλα θα σου πω ναι,Ειχα τη πρωτη Πολωνικη την LPQ, Τωρα εχω τη δευτερη πολωνικη την LPS.Einai καλιτερη με λιγοτερα bugs.kai ακομα καλιτερη ειναι η αγλλικη LP3 απο θεμα μπαταριας με τον stock kernel της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Αφησαμε να κάνουν τεστ οι υπόλοιποι και μεις θα την βάλουμε διορθωμένη ::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Απλα θα σου πω ναι,Ειχα τη πρωτη Πολωνικη την LPQ, Τωρα εχω τη δευτερη πολωνικη την LPS.Einai καλιτερη με λιγοτερα bugs.kai ακομα καλιτερη ειναι η αγλλικη LP3 απο θεμα μπαταριας με τον stock kernel της Σ ευχαριστώ. Υπάρχει στο xda η LP3 για να την δοκιμάσω; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Αφησαμε να κάνουν τεστ οι υπόλοιποι και μεις θα την βάλουμε διορθωμένη ::cool::cool: Αυτο βλεπω και γω γιατι την πρωτη καλη εκδοση LP3 τη δωσαν σε παροχο O2 Aγγλιας Σ ευχαριστώ. Υπάρχει στο xda η LP3 για να την δοκιμάσω; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Υπαρχει σε frankestain ekδοση με βγαλμενα τα προγραματα της O2 Αγλλιας.Εγω παλι ειμαι ευχαριστημενος με τη LPS τωρα που βγηκαν και οι κερνελ Speedmod kai NEAK ειναι και αυτη ενταξει απο μπαταρια Edited April 6, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfAbyss Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Απλα θα σου πω ναι,Ειχα τη πρωτη Πολωνικη την LPQ, Τωρα εχω τη δευτερη πολωνικη την LPS.Einai καλιτερη με λιγοτερα bugs.kai ακομα καλιτερη ειναι η αγλλικη LP3 απο θεμα μπαταριας με τον stock kernel της H LP3 όμως δεν είναι branded O2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 H LP3 όμως δεν είναι branded O2? Ο Απόστολος ακριβώς από πάνω σου απάντησε ήδη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfAbyss Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ναι, το πρόσεξα το post του apostolos3. Βασικά ήθελα να ρωτήσω αν όντως έχει κάτι Ο2-specific η έκδοση ή απλά την πήραν αυτοί πρώτοι. Προσωπικά είμαι με την Ουγγρική LPD/LPQ αλλά δε θα έλεγα πως είμαι full ευχαριστημένος. Καταρχήν η μπαταρία σαν να τελειώνει πιο γρήγορα. Κατά δεύτερον, στο (εικονίδιο) Τηλέφωνο > (tab) Πληκτρολ. χάνεται το label υπό συνθήκες που δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα. Το τελευταίο συμβαίνει σε κανέναν άλλο? Μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται η λέξη. Τελικά λοιπόν υπάρχει κάποια πιο νέα από την LPD/LPQ που μπορούμε να δοκιμάσουμε (εκτός από branded)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Ναι, το πρόσεξα το post του apostolos3. Βασικά ήθελα να ρωτήσω αν όντως έχει κάτι Ο2-specific η έκδοση ή απλά την πήραν αυτοί πρώτοι. Προσωπικά είμαι με την Ουγγρική LPD/LPQ αλλά δε θα έλεγα πως είμαι full ευχαριστημένος. Καταρχήν η μπαταρία σαν να τελειώνει πιο γρήγορα. Κατά δεύτερον, στο (εικονίδιο) Τηλέφωνο > (tab) Πληκτρολ. χάνεται το label υπό συνθήκες που δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα. Το τελευταίο συμβαίνει σε κανέναν άλλο? Μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται η λέξη. Τελικά λοιπόν υπάρχει κάποια πιο νέα από την LPD/LPQ που μπορούμε να δοκιμάσουμε (εκτός από branded)? Βαλε αν θες την Δευτερη πολωνικη Την LPS με το καινουργιο speedmod που βγηκε πριν λιγο και θα δεις μεγαλη διαφορα και σε μπαταρια.ειναι πιο νεα απο αυτην που εχεις. Edited April 6, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Υπαρχει καποιο link για την LPS με το καινουργιο speedmod? Ειμαι root και εχω LPQ. Kατα τον ιδιο τροπο πρεπει να εγκατασταθει? δυλαδη odin. Thanks. Edited April 6, 2012 by tsip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfAbyss Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 http://www.hotfile.com/dl/151777801/8421dd9/I9100XXLPS_I9100OXALPS_XEO.zip.html Αυτήν κατεβάζω κι εγώ τώρα... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts