djtutis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Πέρασα πριν λίγες ώρες την Κυπριακή. Έριξα τα backup που είχα στο titanium ( καθαρά νέα backup απο ics. Μην περάσετε ποτε backup απο titanium που έχετε απο gingerbread rom). Άλλαξα σε EUR και όλα ok. Θέλω να δώ πως θα παει μια δυο μέρες γιατι μοιάζει λίγο καλύτερη σε κάποια σημεία. Δεν είμαι σίγουρος. Ίσως να κάθεται καλύτερα στην συσκευη μου. Αυτο που παρατηρώ και μ ευχαριστεί είναι ότι δεν μου παρουσιάζει αυτο τον δισταγμό στο άνοιγμα του dialer και έχει μηδενικό lug στο ξύπνημα της οθόνης. Η θερμοκρασία με χρήση, ταυτόχρονο κατέβασμα angry birds space και φόρτιση είναι στους 36 ενώ με την XEO που είχα πριν, στην φόρτιση έπιανε 38-39. Μακάρι να επαληθευτούν όλα αυτα αν και δεν δικαιολογούνται διάφορες στις δυο rom. Μάλιστα την προηγούμενη για να σιγουρευτω την είχα στήσει απο την αρχή. Κώστα το link της κυπριακής το έχουμε πουθενά για κατέβασμα; Μπορείς να μου πεις αν έχει λατινικούς η ελληνικούς χαρακτήρες στην στήλη δεξιά στις επαφές; Edited March 23, 2012 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Σας παρακαλω καποιος να μου γραψει την διαδικασια να γυρισω το κινητο μου σε κυπριακο και να μου κανει update σε ics γιατι με αυτο το ρυθμο που παει η samsung ουτε τον αλλο μηνα δεν θα την εχουμε...παρακαλω αν γινετε και τα λινκ τι πρεπει να κατεβασω και να αλλαξω ετσι ωστε να την περασω με τον καλητερο τροπο.Factory reset πως κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamrai1 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Σας παρακαλω καποιος να μου γραψει την διαδικασια να γυρισω το κινητο μου σε κυπριακο και να μου κανει update σε ics γιατι με αυτο το ρυθμο που παει η samsung ουτε τον αλλο μηνα δεν θα την εχουμε...παρακαλω αν γινετε και τα λινκ τι πρεπει να κατεβασω και να αλλαξω ετσι ωστε να την περασω με τον καλητερο τροπο.Factory reset πως κανουμε? *#272*IMEI# και επελεξε CYO - Install. Στη συνεχεια ενωσε το στο Kies και θα σου βγαλει την αναβαθμιση σε 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Πως κανουμε factory reset?να κανω πρωτα reset και μετα να το αλαξω το τριψιφιο σωστα?ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Εχωνταs περασει την LPQ πρεπει να αλαξω σε EUR? Και πωs γινεται αυτο? Edited March 23, 2012 by tsip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) ΟΚ.Το βρηκα γραφει VGR.Eιναι ΟΚ? Πρεπει να ειναι Vodafone GR? Edited March 23, 2012 by tsip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Μόλις τώρα. Συζήτηση με samsung:Tους ρωτάω αν εχει βγει η αναβάθμιση ICS.Ναι φυσικά μου απαντανε...Μα δεν μου την βγάζει το kies (εχω παροχο cos)τους απαντάω.Ρωτήστε τον πάροχο, αλλα μαλλον δεν θα ξέρουνε να σας πουνε;);).Καλά παμε:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamrai1 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Πως κανουμε factory reset?να κανω πρωτα reset και μετα να το αλαξω το τριψιφιο σωστα?ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Αλλαζοντας το CSC γινεται factory reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Κάποιος είχε γράψει εδώ (δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιός:O) πως η Samsung Hellas θα δώσει το ICS μέχρι το τέλος Μαρτίου:X...τελικά ισχύει αυτό?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 επελεξα την cyo και εκανα και install αλλα το kies μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι υποστιριζει αναβαθμιση μεσο kies γιατι ρε παιδια μου το εβγαλε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 περασα τη ics, εκανα root, εκανα back up με titanium. Τωρα πρεπει να κανω το factory reser και να τα ξαναπερασω απο το tit ? Κώστα το link της κυπριακής το έχουμε πουθενά για κατέβασμα; Μπορείς να μου πεις αν έχει λατινικούς η ελληνικούς χαρακτήρες στην στήλη δεξιά στις επαφές; Στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος υπάρχει link για το Κυπριακό ics. Λογικά αν στο CSC επιλέξετε CYP (Κυπρος) η μπάρα των επαφών θα είναι στα Ελληνικά. Εγώ το έβαλα στο EUR και φυσικά είναι στα αγγλικά η μπάρα. Έχω τις επαφές μου με λατινικούς χαρακτήρες και με βολεύει έτσι. Η σωστή διαδικασία για όσους αναβαθμίζουν απο gingerbread σε ics μέσω Odin η Kies είναι η εξής: Εξασφαλίζουμε ότι οι επαφές μας είναι αποθηκευμενες στο gmail και καγια καλό και κακό εξάγουμε ένα backup των επαφών το οποίο αποθηκευουμε στην εξωτερική κάρτα. Μετά απο το μενου κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν θελουμε να το κατεβασουμε μέσω kies θα πρέπει το CSC της gingerbread που έχετε να περιέχει σαν επιλογή το CYP. Οπότε γυρίζοντας το στο CYP, το kies θα σας δώσει την αναβάθμιση. Γι μένα δεν υπάρχει λόγος να το προτιμήσετε σε σχέση με το Odin αφού και πάλι είστε εκτός εγγύησης εφόσον το update αυτο προορίζεται για άλλη χώρα. Αφού γίνει η εγκατάσταση του update και εφόσον το έχετε κάνει με Odin γυρίσετε το CSC σε CYP η EUR οπότε γίνεται και hard reset ταυτόχρονα. Αν το έχετε περάσει με kies πηγαίνετε στις ρυθμίσεις στο Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επιλέγουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μετά κάνετε τα πάντα εγκατάσταση απο την αρχή δεν μεταφέρετε κανενός είδους backup απο gingerbread πλην των επαφών. Κάτι που δεν είμαι σίγουρος αλλα το υποπτευομαι είναι το εξής: Αν πριν είμαστε σε gingerbread rooted, ακόμα κι αν κάνουμε hard reset το root παραμένει. Οπότε καθώς η εγκατάσταση του ics γίνεται χωρίς wipe και παρόλο που γράφεται στην NAND νέος kernel, φοβάμαι μήπως περνάνε τίποτα σκουπίδια απο το root που είχαμε στην gingerbread. Δεν είναι λογικό αλλα αποκλείει κάθε ενδεχόμενο. Τουλάχιστον στο iOS όταν είμαστε JB το προσέχουμε παρα πολυ αυτο. Επίσης σαν μοναδική εξήγηση για την τόσο διαφορετική συμπεριφορά της συσκευής μου με την κυπριακή ρομ, το μόνο που μπορω να σκεφτώ είναι αυτο. Είναι η μοναδική διάφορα σε σχέση με την αρχική εγκατάσταση της πολωνικης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Η λογική αυτο λέει αλλα το τηλέφωνο έχει διαφορετική συμπεριφορά. Δεν το έχω αφήσει καθόλου απο τα χέρια μου όλη αυτή την ώρα. Όπως είπα την προηγούμενη την είχα κάνει δεύτερη εγκατάσταση κάνοντας φυσικά το καθιερωμένο hard reset και είχα επαναφέρει μόνο τις εφαρμογές χωρίς τις ρυθμίσεις τους. Μοναδική διάφορα ότι τώρα δεν εγκατέστησα καθόλου τον Go Launcher και τα σχετικά θέματα. Πέρασα μόνο τον apex τον οποίο δούλευα τις δυο τελευταίες μέρες. Το μόνο που μπορω να υπόθεση ότι ίσως μου έκανε ζημιά ένα ics θέμα για τον go launcher που είχα εγκατεστημένο. Πολύ πιθανή η υπόθεσή σου. Οι 2 roms είναι ίδιες. Αν δεν έχεις πανομοιότυπο setup δε μπορείς να συγκρίνεις. Στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος υπάρχει link για το Κυπριακό ics. Λογικά αν στο CSC επιλέξετε CYP (Κυπρος) η μπάρα των επαφών θα είναι στα Ελληνικά. Εγώ το έβαλα στο EUR και φυσικά είναι στα αγγλικά η μπάρα. Έχω τις επαφές μου με λατινικούς χαρακτήρες και με βολεύει έτσι. Δεν έχει καμία σχέση το csc με τη μπάρα. Αν το μενού του τηλεφώνου είναι στα ελληνικά, η μπάρα θα είναι κι αυτή στα ελληνικά. Αν δεν είναι, δεν τα υποστηρίζει η rom. To csc είναι τελείως άσχετο με τη μπάρα των επαφών. Αφού γίνει η εγκατάσταση του update και εφόσον το έχετε κάνει με Odin γυρίσετε το CSC σε CYP η EUR οπότε γίνεται και hard reset ταυτόχρονα. Για καλό και για κακό κάντε το hard reset ΠΡΙΝ την εγκατάσταση, για να είναι "καθαρό" το τηλέφωνο χωρίς εφαρμογές που μπορούν να ανακατευτούν στην εγκατάσταση του νέου firmware. Το csc είναι το CYO (όχι CYP - typo) Τουλάχιστον στο iOS όταν είμαστε JB το προσέχουμε παρα πολυ αυτο. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση το root με το JB, ούτε το android με το ios. Η υπόθεσή σου για το root δυστυχώς χωλαίνει, μιας και το no-wipe αφορά το /data partition. To /system γίνεται overwrite. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι απλά κάτι δεν έκατσε καλά στην πρώτη σου εγκατάσταση, ή ίσως φταίει το go launcher που είχες. Anyway, το θέμα είναι ότι τώρα δουλεύει καλά, και περιμένουμε να ακούσουμε τη νέα σύγκρισή σου με την ginger. επελεξα την cyo και εκανα και install αλλα το kies μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι υποστιριζει αναβαθμιση μεσο kies γιατι ρε παιδια μου το εβγαλε αυτο? Μάλλον δεν έχεις τη σωστή rom υποθέτω έχεις KK1 της cosmote ή κάποια vodafone rom. Κάνε *#1234# και γράψε τι λέει εκεί. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 PDA:I9100XWKI4 PHONE:I9100XXKI1 CSC:I9100OXXKI2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Πέρασα πριν λίγες ώρες την Κυπριακή. Έριξα τα backup που είχα στο titanium ( καθαρά νέα backup απο ics. Μην περάσετε ποτε backup απο titanium που έχετε απο gingerbread rom). Έχω 2.3.6 και έχω κάνει backup με Titanium. Θα βάλω ICS. Δεν θα δεχθεί το προηγούμενο backup? Και εν τέλη, hard reset γίνεται αλλάζοντας το CSC ή με το *2767*3855# και κλήση; Edited March 23, 2012 by oeo77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 PDA:I9100XWKI4 PHONE:I9100XXKI1 CSC:I9100OXXKI2 Nαι, αυτό με CYO θα έπρεπε να σου δίνει την Κυπριακή. Τι λέει το Kies ακριβώς; Έχω 2.3.6 και έχω κάνει backup με Titanium. Θα βάλω ICS. Δεν θα δεχθεί το προηγούμενο backup? Για εφαρμογές που κατέβασες ναι, αν είναι συμβατές με ICS δε θα υπάρξει πρόβλημα. Μην κάνεις ποτέ επαναφορά εφαρμογών συστήματος όμως. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Καλό είναι να μην κάνουμε restore από backup που είναι σε παλιότερη έκδοση από την ήδη υπάρχουσα αφού τις περισσότερες φορές είναι buggy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το γυρισα cyo και εκανα και factory reset για να ειναι καθαρο 100% αλλα μου εβγαλε οτι η συσκευη δεν υποστιριζει αναβαθμιση μεσο kies..να ξανα προσπαθησω?η να προσπαθησω με odin και πως το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Το γυρισα cyo και εκανα και factory reset για να ειναι καθαρο 100% αλλα μου εβγαλε οτι η συσκευη δεν υποστιριζει αναβαθμιση μεσο kies..να ξανα προσπαθησω?η να προσπαθησω με odin και πως το κανω? Mε το που το γύρισες σε CYO δεν έκανε μόνο του factory reset? Το Kies δείχνει το firmware που φοράς ή όχι; Έλα αν θες στο chat, στην υπογραφή μου το link, για να τα πούμε πιο live Edited March 23, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 εκανε reset αλλα αυτο το reset που κανει πως δεν ειναι το full και εκανα αλλο ενα στα καπακια και μετα το συνδεσα εδειχνε οτι το εχω αλαξεισε cyo Και μου εγραφε οτι η συσκευη δεν υποστιριζει update μεσο kies.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 εκανε reset αλλα αυτο το reset που κανει πως δεν ειναι το full και εκανα αλλο ενα στα καπακια και μετα το συνδεσα εδειχνε οτι το εχω αλαξεισε cyo Και μου εγραφε οτι η συσκευη δεν υποστιριζει update μεσο kies.. Mήπως έκανες update στην καινούρια 2.2 έκδοση του Kies? Κάπου είδα ότι έχει πρόβλημα (πάλι). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Μην κάνεις ποτέ επαναφορά εφαρμογών συστήματος όμως. Να κάνω "αντίγραφο ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρήστη" αλλά να μην κάνω "αντίγραφο ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρηστών συστήματος" εννοείς, σωστά? Έχω γράψει τις επιλογές όπως ακριβώς τις βλέπω στο Titanium για να μου πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 μαλον το kies φταιει εχω το 2.2.0.12014_18 να κατεβασω καπιο αλλο και που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 μαλον το kies φταιει εχω το 2.2.0.12014_18 να κατεβασω καπιο αλλο και που? :google: ... Να κάνω "αντίγραφο ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρήστη" αλλά να μην κάνω "αντίγραφο ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρηστών συστήματος" εννοείς, σωστά? Έχω γράψει τις επιλογές όπως ακριβώς τις βλέπω στο Titanium για να μου πεις. Σωστά... αλλά και πάλι, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι οι εφαρμογές που αντέγραψες δοουλεύουν καλά σε ics, αλλιώς όπως είπε και ο djtutis μπορεί να σου κάνει προβλήματα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 πια εκδοση δουλευει χωρις προβλημα?ποια να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 με την 4.0.3 οτι και να κανετε ελληνικα στις επαφες δεν θα εχετε δοκιμασα και CYO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts