Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω δοκιμασει εγω την ics 4.0.3.Με το gps fix και ολα καλα.Το μονο που μου την εσπασε ηταν που δε δουλευε η ηχογραφηση και γιαυτο γυρισα στην 2.3.6 LA2

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα βγει αναβαθμιση απο το Kies για εκδοση νεοτερη απο την 2,3,4 ?

παιδες καλησπερα ειμαι και εγω ενας απο τους φαν του galaxy το θεμα ειναι οτι ειμαι στην κυπρο και αναρωτιεμαι το firwmare ειναι το ιδιο? εχω αυτο.

PDA:KJ1 / PHONE:KI4 / CSC:KJ1 (CYO)

και δεν ξερω αν κανω update θα γινει κανα περιεργο.

Χαιρετώ άπαντες!

Είμαι νέος χρήστης, αγόρασα πρόσφατα ένα Galaxy S2 απο Ελλάδα (όχι απο εταιρεία κινητής), το οποίο όμως όταν το πρωτοάνοιξα το μενου ήταν στα Γερμανικά. Η έκδοση android που έχει είναι η 2.3.4. Απ' ότι ξέρω, έχει πια κυκλοφορήσει επίσημα για Ελλάδα το 2.3.6, εγώ όμως όταν συνδέω το κινητό στο KIES, μου λέει τα εξής:

Current Firmware Version: PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KH1 (DBT)

Latest Firmware Version: PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KH1 (DBT)

και φυσικά δεν μου κάνει update. Υποθέτω οτι το παραπάνω firmware είναι Γερμανικό και γι αυτό χάνω τα Ελληνικά updates???? Απο σύνδεση έχω Vodafone. Πρέπει να περάσω με το χέρι κάποιο firmware της vodafone, ή έστω κάποιο firmware Ελλάδας για να έχω τα updates όταν βγαίνουνε?? Ξέρει κανείς που το βρίσκουμε αυτό??

Α, να σας πω οτι έχω διαβάσει όλο το θρεντ και ξέρω οτι δεν παίρνουν όλοι τις αναβαθμίσεις στον ίδιο χρόνο κτλ. Ωστόσο οι ερωτήσεις μου παραμένουν ίδιες, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει:

1) υπάρχει κάπου το τελευταίο στοκ firmware της Ελληνικής Vodafone? Έχω ψάξει στο θρεντ και βλέπω οτι υπάρχει για Cosmote μόνο.

2) υπάρχει κάποια αμιγώς "Ελληνική" έκδοση του firmware?

Γιατί το Γερμανικό δεν βλέπω να παίρνει updates απο το kies... Διορθώστε με αν καταλαβαίνω κάτι λάθος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Mην μπλέχεις ούτε με "καθαρόαιμα ελληνικά", ούτε με branded όπως είναι της vodafone (εδώ άλλοι θέλουν να την πετάξουν, κι εσύ θέλεις να πάς σε αυτήν; ). Έτσι κι αλλιώς "όλες ίδιες είναι"

Καλύτερα κάνε root και μετά βάλε μια custom rom (π.χ. την Omega, εδώ στο myphone) που και θα έχει βελτιστοποιήσεις + οτι θα έχεις πάντα τις τελευταίες εκδόσεις. Γιατί αν περιμένεις να βγούν επίσημες εκδόσεις για να περνάς... χαιρέτα μου τον πλάτανο. Πρώτα θα βγεις σε σύνταξη και μετά θα βγεί αναβάθμιση...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Είμαι στην επίσημη 2.3.5 απο cosmote.Επειδη όμως εχω πρόβλημα με το mhl cable θέλω να βάλω την 2.3.6 να δοκιμάσω. Στο sammobile έχει αρκετές αλλά ποιά ειναι πιο συμβατή με τα Ελληνικά?Απ'οτι έχω καταλάβει ο counter δεν θα ανέβει αφου θα βάλω επίσημη έκδοση έτσι? Με το sales code τί γίνεται? Πρέπει υποχρεωτικά να αλλαχτεί?
QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Κινητό αγορασμένο απο Γερμανό είναι πάντα cosmote branded;

Θέλω να επαναφέρω το δικό μου σε επίσημη εργοστασιακή κατάσταση, και δε ξέρω τι να βάλω... Δε θυμάμαι ποια είχε όταν το πήρα, γιατί έβαλα επίσημη ΚΚ5 σχεδόν αμέσως.

Βλέπω πως για COS τελευταία είναι η ΚΚ1. Να βάλω αυτή και είμαι οκ;

Αν πρέπει να βάλω μια EUR, ποια απο όλες τις KI4 στο samfirmware πρέπει να βάλω; Γιατί έχει για διάφορες χώρες, και καμία δε γράφει Greece.

Το Kies βλέπει τις αναβαθμίσεις μόνο με το sales code έτσι δεν είναι;

Είμαι στην επίσημη 2.3.5 απο cosmote.Επειδη όμως εχω πρόβλημα με το mhl cable θέλω να βάλω την 2.3.6 να δοκιμάσω. Στο sammobile έχει αρκετές αλλά ποιά ειναι πιο συμβατή με τα Ελληνικά?Απ'οτι έχω καταλάβει ο counter δεν θα ανέβει αφου θα βάλω επίσημη έκδοση έτσι? Με το sales code τί γίνεται? Πρέπει υποχρεωτικά να αλλαχτεί?

τι πρόβλημα έχεις με το mhl;

τι πρόβλημα έχεις με το mhl;

Οταν χρησιμοποιώ το mhl χάνω σημα κινητης και wifi. Κάποιος απο το forum με την omega 2.3.6 δεν αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και ψάχνομαι να δοκιμάσω την επίσημη 2.3.6 για να μην εχω προβλήματα με counter και IMEI.

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Οταν χρησιμοποιώ το mhl χάνω σημα κινητης και wifi. Κάποιος απο το forum με την omega 2.3.6 δεν αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και ψάχνομαι να δοκιμάσω την επίσημη 2.3.6 για να μην εχω προβλήματα με counter και IMEI.

Συνδέεις φορτιστή στο mhl;

Συνδέεις φορτιστή στο mhl;

Φυσικά συνδέω. Χωρίς φορτιστή δεν λειτουργεί!!!!

Φυσικά συνδέω. Χωρίς φορτιστή δεν λειτουργεί!!!!

Έχεις κανένα μεγαλύτερο φορτιστή π.χ. από ΝΟΚΙΑ που είναι 1 ΑΜΡ για να δοκιμάσεις που είναι και το πιο εύκολο;

Αλλιώς δοκίμασε και άλλη version rom.

Για τη δική μου ερώτηση κανείς;

Να βάλω την KK1 με sales code COS ή μπορεί παρόλο που αγοράστηκε απο Γερμανό να είναι Open Europe;

Εμένα παραγγελία απευθείας στην Cosmote και αποστολή μέσω Γερμανού δεν ήταν branded

Μάλιστα.

Τα branded πως είναι δηλαδή; Εμένα στην αρχή δεν είχε τίποτα διαφορετικό. Εννοώ για να φαίνεται branded.

Αν βάλω ένα firmware απο COS, τι διαφορά θα έχει, πέρα απο του ότι βλέπω οτι έχει πάρει πιο γρήγορα τις ενημερώσεις.

Έχεις κανένα μεγαλύτερο φορτιστή π.χ. από ΝΟΚΙΑ που είναι 1 ΑΜΡ για να δοκιμάσεις που είναι και το πιο εύκολο;

Αλλιώς δοκίμασε και άλλη version rom.

Φορτιστή απο Nokia δεν εχω αλλα εχω ενα μετασχηματιστή που δινει 1,2Α με εξοδο usb.Συνδεσα εκει πανω το καλωδιο που εχω για να συνδεω το γαλαξια στο pc και το συνδεσα στο mhl καλωδιο. Τα ίδια έκανε. Δέν μου άνοιγε το ασύρματο και με το που άνοιξα τα data κατευθείαν έχασε το σήμα gsm. Έκανα και reset τη συσκευή μήπως φταίει καμια εφαρμογή αλλά τπτ.

Μάλιστα.

Τα branded πως είναι δηλαδή; Εμένα στην αρχή δεν είχε τίποτα διαφορετικό. Εννοώ για να φαίνεται branded.

Αν βάλω ένα firmware απο COS, τι διαφορά θα έχει, πέρα απο του ότι βλέπω οτι έχει πάρει πιο γρήγορα τις ενημερώσεις.

Βάλε όποιο θες.Ίδια είναι.Διάλεξε την ποιο τελευταία.

Φορτιστή απο Nokia δεν εχω αλλα εχω ενα μετασχηματιστή που δινει 1,2Α με εξοδο usb.Συνδεσα εκει πανω το καλωδιο που εχω για να συνδεω το γαλαξια στο pc και το συνδεσα στο mhl καλωδιο. Τα ίδια έκανε. Δέν μου άνοιγε το ασύρματο και με το που άνοιξα τα data κατευθείαν έχασε το σήμα gsm. Έκανα και reset τη συσκευή μήπως φταίει καμια εφαρμογή αλλά τπτ.

Δοκίμασε τότε μία 2.3.6. Δε μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δοκίμασε τότε μία 2.3.6. Δε μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο.

Ποιά προτείνεις? Πρέπει να αλλαχτεί το sales code? Εγω εχω 2.3.5 της cos τωρα.

Ποιά προτείνεις? Πρέπει να αλλαχτεί το sales code? Εγω εχω 2.3.5 της cos τωρα.

Δε χρειάζεται να βάλεις τίποτα από sales code.

Βάλε με Odin μία ΚΚ5 , ΚL1 όποια θες από τις δύο και δοκίμασε.Αν δεις ότι δεν παίζει, ξαναβάζεις αυτή που έχεις.

Αν παίζει την αφήνεις.Μη σε νοιάζει για τα sales codes και τις ενημερώσεις.

Άμα βγει π.χ. 2.3.6 cosmote πάλι μπορείς να την περάσεις με odin αν θες τόσο πολύ να είσαι "επίσημος".

Δε χρειάζεται να βάλεις τίποτα από sales code.

Βάλε με Odin μία ΚΚ5 , ΚL1 όποια θες από τις δύο και δοκίμασε.Αν δεις ότι δεν παίζει, ξαναβάζεις αυτή που έχεις.

Αν παίζει την αφήνεις.Μη σε νοιάζει για τα sales codes και τις ενημερώσεις.

Άμα βγει π.χ. 2.3.6 cosmote πάλι μπορείς να την περάσεις με odin αν θες τόσο πολύ να είσαι "επίσημος".

Με το odin και χωρις να κανω ρουτ δεν θα δημιουργηθει καποιο προβλημα με το imei ετσι?

Πέρασα πρίν απο λίγο την 2.3.6 ΚΚ5 και στη δοκιμή με το mhl καλώδιο είχα τα ίδια αποτελέσματα. Αρα ή το καλώδιο έχει πρόβλημα ή εκει στη samsung δεν πάνε καλα....

Γεια σε όλους. Είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Χθες φλάσαρα την XXKI3, η οποία είναι open europe (με CSC I9100OXAKI3, Σεπτέμβριος 2011), έχει ελληνικά full και είναι 2.3.5. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος (απλά δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το βιντεοκάμερα), αλλά πια είναι η γνώμη σας για την XXKL1 (2.3.6, open europe, με CSC I9100OXAKL1, Δεκέμβριος 2011). Προσφέρει κάτι καλύτερο στο τηλέφωνο?

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την ΚΚ5. Όταν κοιμηθώ κλείνω τα πάντα από τη Διαχείριση εργασιών. Το πρωί που ξυπνάω παρατηρώ ότι η μπαταρία έχει μειωθεί κατά τουλάχιστον 12-17%. Έχει αυτό το πρόβλημα κανείς από εσάς; Επίσης διάβαζα ότι αφού κάνω root το κινητό δεν θα εμφανίζονται διαφημίσεις σε εφαρμογές (και εμφανίζονται ακόμα) και ότι θα μπορώ να απενεργοποιώ όποια εφαρμογή δεν θέλω να εκτελείται(κάποιες όντως έκλεισαν, αλλά οι Χάρτες π.χ. ξανατρέχουν)..Καμία λύση κυρίως για την μπαταρία?

Ευχαριστώ

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την ΚΚ5. Όταν κοιμηθώ κλείνω τα πάντα από τη Διαχείριση εργασιών. Το πρωί που ξυπνάω παρατηρώ ότι η μπαταρία έχει μειωθεί κατά τουλάχιστον 12-17%. Έχει αυτό το πρόβλημα κανείς από εσάς; Επίσης διάβαζα ότι αφού κάνω root το κινητό δεν θα εμφανίζονται διαφημίσεις σε εφαρμογές (και εμφανίζονται ακόμα) και ότι θα μπορώ να απενεργοποιώ όποια εφαρμογή δεν θέλω να εκτελείται(κάποιες όντως έκλεισαν, αλλά οι Χάρτες π.χ. ξανατρέχουν)..Καμία λύση κυρίως για την μπαταρία?

Ευχαριστώ

Το root δεν είναι κάτι μαγικό πού θα σου λύσει όλα τα προβλήματα 'η θα σου μπλοκάρει τις διαφημίσεις.

Όλα αυτά πρέπει να τα κάνεις εσύ, μέσω αντίστοιχων προγραμμάτων.

Απλά κάποια προγράμματα με τα οποία μπορείς να επέμβεις πιο δυναμικά στο λειτουργικό, για να λειτουργήσουν, θέλουν root...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Το root δεν είναι κάτι μαγικό πού θα σου λύσει όλα τα προβλήματα 'η θα σου μπλοκάρει τις διαφημίσεις.

Όλα αυτά πρέπει να τα κάνεις εσύ, μέσω αντίστοιχων προγραμμάτων.

Απλά κάποια προγράμματα με τα οποία μπορείς να επέμβεις πιο δυναμικά στο λειτουργικό, για να λειτουργήσουν, θέλουν root...

Ωραίος. Να σαι καλά. Θέλεις να μου προτείνεις ένα πρόγραμμα για να κλείνω εφαρμογές και αν δεν βαριέσαι ένα για τις διαφημίσεις; Και αν έχεις και κάποιο άλλο υπ όψιν που σε άφησε ικανοποιημένο πες μου το και αυτό. Για το θεματάκι της μπαταρίας ποια είναι η άποψη σου;

• The topic was unpinned