Jump to content

ZTE blade 2

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον κυκλοφορησε χωρις πολλη πολυ φασαρια στην Αγλια το zte ZTE Crescent του οποιου ο προκατοχος ειχε μια επιτυχημενη παρουσια στην αγορα

τα χαρακτηριστικα του οπως τα δινει η orange φανταζουν εντυπωσιακα και ηδη εχουν κυκλοφορησει και οι πρωτες custom rom

http://www.gsmarena.com/orange_san_francisco_ii-4330.php

οπωσδηποτε περιμενουμε και την εμφανιση του στη χωρα μας ελπιζωντας σε μια ανταγωιστικη τιμη

Edited by dragonmaster

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• 3 weeks later...
λοιπον κυκλοφορησε χωρις πολλη πολυ φασαρια στην Αγλια το zte ZTE Crescent του οποιου ο προκατοχος ειχε μια επιτυχημενη παρουσια στην αγορα

τα χαρακτηριστικα του οπως τα δινει η orange φανταζουν εντυπωσιακα και ηδη εχουν κυκλοφορησει και οι πρωτες custom rom

http://www.gsmarena.com/orange_san_francisco_ii-4330.php

οπωσδηποτε περιμενουμε και την εμφανιση του στη χωρα μας ελπιζωντας σε μια ανταγωιστικη τιμη

Επισκιάζεται από το neo v όμως .

αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

• 2 weeks later...

λοιπον τελικα το zte crescend βγηκε με διαφορετικο ονομα και σασι σε δυο διαφορετικους παροχους ειναι λοιπον το Orange san francisco 2 και το t-mobile vivacity χαρη στις προσπαθειες καποιων παιδιων ξεκλειδωσαν σε ολα τα δικτυα και εχω παραγγειλει το δευτερο .

με τν παραλαβη θα σας πω εντυπωσεις ,μου στοιχισει 110 ευρω με θηκουλα αλλα χαλαλι :)

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

• 1 month later...
παιδια καλησπερα...μηπως γνωριζει καποιος για το ξεκλειδωμα του blade σε 512? καποια links που βρηκα δεν δουλευουν λογω megaupload κλπ. ευχαριστω

Φαντάζομαι εννοείς το απλό το blade! Εδώ μιλάμε για το blade II.

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω θέμα. Για οποιαδήποτα απορία μπορείς να ρωτήσεις εκεί:

[Οδηγός] Blade: «Ξεκλείδωμα» 512ΜΒ (Froyo 2.2) - Επιστροφή 256ΜΒ

λοιπον τελικα το zte crescend βγηκε με διαφορετικο ονομα και σασι σε δυο διαφορετικους παροχους ειναι λοιπον το Orange san francisco 2 και το t-mobile vivacity χαρη στις προσπαθειες καποιων παιδιων ξεκλειδωσαν σε ολα τα δικτυα και εχω παραγγειλει το δευτερο .

με τν παραλαβη θα σας πω εντυπωσεις ,μου στοιχισει 110 ευρω με θηκουλα αλλα χαλαλι :)

Δεν σου ήρθε ακόμα?

Άντε κάνε κανένα review, δείξε μας και κανένα βίντεο/φωτο :D

μου ηρθε αλλα το εδωσα πολ γρηγορα καθοτι πηρα galaxy s απο αγγλια στα 145 ευρω μεταχειρισμενο,ωστοσο ημουν αρκετα ευχαριστημενος .Πρωτον γινεται πολυ ευκολα root unlock ,εχει φλας στη καμερα με οτι αυτο συνεπαγεται,εχει μπροστινη καμερα και φωτακι για ειδοποιησεις.μπαταρια που αντεχει σε 3 μερες χρησης ,δυνατος ηχος ειδοποιησης,

αρνητικα:πρεπει να βαλετε custom rom για να χρησιμοποιησετε πληρως τις δυνατοτητες του οπως την καρτα γραφικων του,πολυ πλαστικουρα κατα την γνωμη μου αλλα στιβαρο πολυ .

• The title was changed to ZTE blade 2