dragonmaster Δημοσιεύτηκε December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 8, 2011 (edited) λοιπον κυκλοφορησε χωρις πολλη πολυ φασαρια στην Αγλια το zte ZTE Crescent του οποιου ο προκατοχος ειχε μια επιτυχημενη παρουσια στην αγορα τα χαρακτηριστικα του οπως τα δινει η orange φανταζουν εντυπωσιακα και ηδη εχουν κυκλοφορησει και οι πρωτες custom rom http://www.gsmarena.com/orange_san_francisco_ii-4330.php οπωσδηποτε περιμενουμε και την εμφανιση του στη χωρα μας ελπιζωντας σε μια ανταγωιστικη τιμη Edited December 10, 2011 by dragonmaster Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 λοιπον κυκλοφορησε χωρις πολλη πολυ φασαρια στην Αγλια το zte ZTE Crescent του οποιου ο προκατοχος ειχε μια επιτυχημενη παρουσια στην αγορα τα χαρακτηριστικα του οπως τα δινει η orange φανταζουν εντυπωσιακα και ηδη εχουν κυκλοφορησει και οι πρωτες custom rom http://www.gsmarena.com/orange_san_francisco_ii-4330.php οπωσδηποτε περιμενουμε και την εμφανιση του στη χωρα μας ελπιζωντας σε μια ανταγωιστικη τιμη Επισκιάζεται από το neo v όμως . Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 λοιπον τελικα το zte crescend βγηκε με διαφορετικο ονομα και σασι σε δυο διαφορετικους παροχους ειναι λοιπον το Orange san francisco 2 και το t-mobile vivacity χαρη στις προσπαθειες καποιων παιδιων ξεκλειδωσαν σε ολα τα δικτυα και εχω παραγγειλει το δευτερο . με τν παραλαβη θα σας πω εντυπωσεις ,μου στοιχισει 110 ευρω με θηκουλα αλλα χαλαλι :) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissss1111 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 παιδια καλησπερα...μηπως γνωριζει καποιος για το ξεκλειδωμα του blade σε 512? καποια links που βρηκα δεν δουλευουν λογω megaupload κλπ. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Φαντάζομαι εννοείς το απλό το blade! Εδώ μιλάμε για το blade II. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω θέμα. Για οποιαδήποτα απορία μπορείς να ρωτήσεις εκεί: [Οδηγός] Blade: «Ξεκλείδωμα» 512ΜΒ (Froyo 2.2) - Επιστροφή 256ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 λοιπον τελικα το zte crescend βγηκε με διαφορετικο ονομα και σασι σε δυο διαφορετικους παροχους ειναι λοιπον το Orange san francisco 2 και το t-mobile vivacity χαρη στις προσπαθειες καποιων παιδιων ξεκλειδωσαν σε ολα τα δικτυα και εχω παραγγειλει το δευτερο . με τν παραλαβη θα σας πω εντυπωσεις ,μου στοιχισει 110 ευρω με θηκουλα αλλα χαλαλι :) Δεν σου ήρθε ακόμα? Άντε κάνε κανένα review, δείξε μας και κανένα βίντεο/φωτο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 μου ηρθε αλλα το εδωσα πολ γρηγορα καθοτι πηρα galaxy s απο αγγλια στα 145 ευρω μεταχειρισμενο,ωστοσο ημουν αρκετα ευχαριστημενος .Πρωτον γινεται πολυ ευκολα root unlock ,εχει φλας στη καμερα με οτι αυτο συνεπαγεται,εχει μπροστινη καμερα και φωτακι για ειδοποιησεις.μπαταρια που αντεχει σε 3 μερες χρησης ,δυνατος ηχος ειδοποιησης, αρνητικα:πρεπει να βαλετε custom rom για να χρησιμοποιησετε πληρως τις δυνατοτητες του οπως την καρτα γραφικων του,πολυ πλαστικουρα κατα την γνωμη μου αλλα στιβαρο πολυ . Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts