Jump to content

[Επίσημο] Motorola XOOM 2 (Tablet)

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να την περάσεις και από μόνος σου αν δεν θες να περιμένεις...

Χθες πήρα το 3g από Media Markt στα 350 ευρώ. Το δοκιμάζω αυτή τη στιγμή, η αναβάθμιση πάντως δεν έχει έρθει ακόμα σε εμένα..

Επ' αυτού που αναφέρει ο djore: δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί, μιας και δεν ξέρω αν και για ποιες συσκευές έχει εμφανιστεί το αρχείο για φλασάρισμα, αλλά να ενημερώσω πως έχοντας σαν έκδοση λογισμικού στο MZ616 την 0.268.6.MZ616.Retail.en.EU και ακολουθώντας τις οδηγίες από την σελίδα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1894343

μπόρεσα να εγκαταστήσω το λογισμικό 0.281.4.MZ616.Retail.en.EU, να κάνω root τη συσκευή, να διασφαλίσω το root πριν το update, να κάνω update Ο.Τ.Α σε I.C.S. και να επαναφέρω το root.

Για να γράψω την αλήθεια, δεν έψαξα να βρω την ουσία της διαφοράς ανάμεσα στις δύο εκδόσεις honeycomb, αλλά (εξαιρώντας το ότι έχασα ό,τι δεν είχα κάνει back up) όλα μου φαίνονται να δουλεύουν καλά στο νέο λειτουργικό.

Δεν έτυχε να μου κολλήσει, όπως έκανε στο παρελθόν, αλλά δε θεωρώ τίποτα οριστικό για την ώρα.

(Ακολούθησα την διαδικασία μόλις εχθές και δεν έχω πολλές ώρες που έχω χρησιμοποιήσει τη συσκευή.)

• Απαντήσεις 261
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα!

εχς βρει το xokm 2 wifi 16 gb στα 290 ευρω και το σκεφτομαι. εχω μια ερωτηση ομως. το ταμπλετ εχει microsd card slot τελικα? και αν εχει δουλευει;;

στο site της μοτορολα λεει πως η sd card ειναι προσβασιμη μονο μεσω εφαρμογων τυπου astro file manager. ισχυει;

μαλιστα. απο γαλλια το εχω βρει και αδυνατω να μαθω αυτη την λεπτομερεια. ενας γνωστος το πηρε απο γερμανια και εχει κανονικα sd card support.

μεγαλη επιτυχια της μοτορολα να δημιουργει τετοια αβρβαιοτητα γυρω απο τα προιοντα της!

- 1 πωληση για αυτους σημερα.

σε ευχαριστω παντως για την γρηγορη απαντηση!

Κανενα προβλημα.Οντως ειναι μεγαλη βλακεια αυτο.

Παντως να σου πω πως εμενα δεν με εχει απασχολησει το θεμα sd γιατι με ενα otg καλωδιο βαζω ενα στικακι που εχω(32GB) και ειναι κομπλε.

Επ' αυτού που αναφέρει ο djore: δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί, μιας και δεν ξέρω αν και για ποιες συσκευές έχει εμφανιστεί το αρχείο για φλασάρισμα, αλλά να ενημερώσω πως έχοντας σαν έκδοση λογισμικού στο MZ616 την 0.268.6.MZ616.Retail.en.EU και ακολουθώντας τις οδηγίες από την σελίδα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1894343

μπόρεσα να εγκαταστήσω το λογισμικό 0.281.4.MZ616.Retail.en.EU, να κάνω root τη συσκευή, να διασφαλίσω το root πριν το update, να κάνω update Ο.Τ.Α σε I.C.S. και να επαναφέρω το root.

Ιδια version με σενα, και γω επιβεβαιωνω πως δουλεψε αριστα η αλλαγη system version και upgrade σε ICS.

Το ICS δουλευει αρκετα ταχυτερα με μηδενικα κολλήματα και με μερικες πινελιες που ομορφαίνουν τα μενου... ξεμπουκωνει κυριολεκτικα η συσκευη. Φανταζομαι αν δωσει ποτε Jellybean στο Xoom 2 (αμφιβαλλω) τα πράγματα θα ειναι απλά τελεια. :)

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Γεια σας και απο μένα..Χαζεύω και εγώ για tablet και έχω δει το xoom2. Βέβαια δεν ξέρω ακόμα αν θελω με 3g ή χωρίς...αλλά τέσπα..Πέρα απο αυτό, γενικά σε σύγκριση με τα άλλα table της Samsung αξίζει? Τελικά παίρνει την αναβάθμιση σε 4.0?Από οθόνη, ανταπόκριση αφής, σταθερότητα σήματος wifi?

Eπίσης, για 3g, θέλει κάρτα μικρο sim?

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

EDIT: Φίλε alkis, από mediamarkt πηρες το 3g 350 ή το wifi? Γιατί στο φυλλάδιο έχει 349 το wifi..

Edited by konsniper

Ιδια version με σενα, και γω επιβεβαιωνω πως δουλεψε αριστα η αλλαγη system version και upgrade σε ICS.

Το ICS δουλευει αρκετα ταχυτερα με μηδενικα κολλήματα και με μερικες πινελιες που ομορφαίνουν τα μενου... ξεμπουκωνει κυριολεκτικα η συσκευη. Φανταζομαι αν δωσει ποτε Jellybean στο Xoom 2 (αμφιβαλλω) τα πράγματα θα ειναι απλά τελεια. :)

Το περίεργο είναι ότι έχει δώσει (Αμερική wifi only) JB στο απλό XOOM (το πρώτο). Και έχει σημαντική διαφορά από το ICS σε εμπειρία χρήσης.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

To 3G πηρα στα 349. Νομιζω ότι ειναι πολύ καλή τιμη...

Μιλάμε πάντα για το 10.1?Γιατί αν είναι έτσι είναι πολύ σούπερ τιμή!

το xoom (1) είναι GED (Google Experience Device) Και γι'αυτό το λόγο παίρνει πολύ γρήγορα όλες τις αναβαθμίσεις, μιας και τις παίρνει απευθείας από την google

σχετικά με το xoom 2 δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά, αυτή την ιστορία με τη χειροκίνητη εγκατάσταση ics...κάνουμε αλλαγή ώστε να αναγνωριστεί ως διαφορετική έκδοση, και στη συνέχεια παίρνει ενημέρωση ota....? και εφόσον παίρνει την κλασσική την ευρωπαϊκή, γιατί δεν είναι διαθέσιμο χωρίς αυτό το "τρικ" με την φαινομενική αλλαγή έκδοσης..!??

τέλος σχετικά με τη Microsd την ίδια απορία είχα και εγώ, για την ύπαρξη ή όχι, μέχρι να το αγοράσω..αλλού έλεγε ότι υπάρχει ενώ άλλού έλεγε ότι δεν υπάρχει..το πήρα από γερμανία, και όταν έφτασε, απλά διαπίστωσα πως δεν υπάρχει..!!!! μέσα στο μενού όμως απλά βλέπεις ότι ο αποθηκευτικός χώρος "ορίζεται" σαν μια εικονική κατά κάποιο τρόπο sd..αλλά ως εκεί..

Kαλημέρα,

Να σας ρωτήσω κάτι να μου φύγει η ανησυχία? Κάτι κάθετες γραμμές (εντελώς συμμετρικές και σε ολο το πλατος της οθόνης) που βλέπω όταν η οθόνη είναι κλειστή και κάτω από έντονο φως είναι φυσιολογικές? Είναι το digitizer ή συμβαίνει κατι και να το επιστρέψω?

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

λοιπον αποφάσισα κ εγώ να αγοράσω το xoom2 απο expansys... ώσπου το παρέλαβα σήμερα κ διαπίστωσα ότι μου έστειλαν μεταχειρισμένο , μάλιστα με το που άνοιξα την οθόνη είδα ότι ανήκε σε κάποιον γερμανο! (δεν πρόλαβε ή κατι τέτοιο να σβήσει data κτλ...) τραγικό.... ετοιμάζομαι για επιστροφή... ελεεινό το expansys...

λοιπον αποφάσισα κ εγώ να αγοράσω το xoom2 απο expansys... ώσπου το παρέλαβα σήμερα κ διαπίστωσα ότι μου έστειλαν μεταχειρισμένο , μάλιστα με το που άνοιξα την οθόνη είδα ότι ανήκε σε κάποιον γερμανο! (δεν πρόλαβε ή κατι τέτοιο να σβήσει data κτλ...) τραγικό.... ετοιμάζομαι για επιστροφή... ελεεινό το expansys...

Πραγματικα τραγικο!

Εγω ευτυχως απο το expansys εχω ψωνισει απειρες φορες και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Το κουτι, οι ζελατινες κτλ ηταν κομπλε ή υπηρχε και εκει θεμα?

Μεχρι να φυγει και να σου ξαναερθει μπορει να εχει ερθει και η ICS και να το χαρεις περισοτερο

Πραγματικα τραγικο!

Εγω ευτυχως απο το expansys εχω ψωνισει απειρες φορες και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Το κουτι, οι ζελατινες κτλ ηταν κομπλε ή υπηρχε και εκει θεμα?

Μεχρι να φυγει και να σου ξαναερθει μπορει να εχει ερθει και η ICS και να το χαρεις περισοτερο

Είχε πάνω τη ζελατίνα. Πρώτη φορά αγόρασα απο αυτό το σαιτ , συνήθως προτιμώ amazon.

Πραγματικά σοκαρίστηκα όταν άνοιξα το κουτί. Οι αθεόφοβοι είχαν βάλω με το που άνοιγες το κουτί

πάνω πάνω την απόδειξη αγοράς του προηγούμενου!! Μάλλον κάποια επιστροφή θα είχε κάνει

στο σαιτ τους! Το τραγικότερο είναι ότι ελάχιστα που το "έπαιξα" διαπίστωσα ότι ήταν

αποθηκευμένα τα δεδομένα του προηγούμενου, φώτο, λογαριασμός gmail κτλ κτλ...

Και που ήταν κομπλέ δε μου λέει κάτι αφού και μόνο η αίσθηση ότι είναι 2nd hand ενώ εσύ

τα έχεις σκάσει για καινούριο αρκει..

Να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα...

Παιδιά πήρα και εγώ το XOOM 2 me από expansys και θέλω λίγη βοήθεια τελικά τι γίνεται με ics απλά περιμένουμε ακόμα και κάτι άλλο θέλω να συνδέσω usb με otg πρέπει να κάνω root για να δει το usb flash Edited by panosa12

Για ics περιμενουμε....

Το usb otg δουλευει χωρις να χρειαστει να κανεις τιποτα. απλα εναν file explorer για να δεις τα αρχεια σου

Αν θυμάμαι καλά, η Motorola είχε ανακοινώσει ότι η αναβάθμιση σε Ics θα γινόταν στο Q3, δηλαδή μέχρι τέλος του Σεπτεμβρίου. Έχει βγει κάποια άλλη ανακοίνωση; Ο Σεπτέμβριος τελειώνει αύριο...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Το εχουν παρει διαφοροι αλλα κυριως αυτοι με 3g.

Οπου να'ναι θα την παρεις.

Εμεις οι wifi να δουμε.

Τουλαχιστον ελπιζω να αξιζει την αναμονη...

Παιδιά πήρα και εγώ το XOOM 2 me από expansys και θέλω λίγη βοήθεια τελικά τι γίνεται με ics απλά περιμένουμε ακόμα και κάτι άλλο θέλω να συνδέσω usb με otg πρέπει να κάνω root για να δει το usb flash

αλήθεια το παρέλαβες σφραγισμένο? το ρωτάω λόγω προσωπικής μου περιπέτειας απο το ίδιο σαιτ (βλέπε πιο πάνω ποστ...)

καλορίζικο πάντως!

ναι φιλε να σου πω με αγχωσες στην αρχη αλλα τελικα το παρελαβα σφραγισμενο παντως το μηχανημα θελει ics για να δωσει δυνατοτητες καλης λειτουργιας ειδικα στην πλοηγηση internet