Jump to content

Nostalgia @ myphone.gr: Panasonic GD93

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλος παλιός του myPhone! Που'σαι ρε συ trod! Panasonic for ever man :up:

Εδω γυρω ειμαι αλλα μια η δουλεια μια οι υποχρεωσεις δεν εμπαινα για καποιο καιρο. Τωρα ειμαι κατα android πλευρα (forum)

Εννοειται Panasonic for ever!!!

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

• Απαντήσεις 79
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Panasonic είχε φέρει ο αδερφός μου από Αγγλία το '99 το GD 70. Είχε δόνηση, αναγνώριση κλήσης (αν υποστηριζόταν από το δίκτυο) αλλά δεν μπορούσε να συνδυάσει τον αναγνωρισθέντα αριθμό με τις επαφές για να εμφανίσει όνομα και εμφάνιζε πάντα μόνο αριθμό...

Τι μου θύμισες τώρα... Για να πάρω κινητό με συμβόλαιο εν έτει 2000, όντας Κύπριος φοιτητής στα Γιάννενα (χωρίς ΑΦΜ) έπρεπε:

1. Να υπογράψη υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 ότι είμαι κάτοικος Ελλάδος (μαζί με τη διεύθυνσή μου)

2. Να πάω στην μοναδική τράπεζα στην πόλη η οποία εξέδιδε πιστωτική κάρτα

3. Να πάω στο μοναδικό κατάστημα που έδινε συσκευή με σύνδεση σε συγκεκριμένο δίκτυο, χωρίς ΑΦΜ και λογαριασμό ΔΕΚΟ, με μόνη προυπόθεση τα πιο πάνω και φωτοτυπία διαβατηρίου...

Περιττό να σας πω πως είχα και περιαγωγή υπό τις παραπάνω συνθήκες (Θυμίζω πως για να έχει κάποιος περιαγωγή χωρίς πιστωτική τότε, έπρεπε να καταβάλει ως εγγύηση 75 χιλιάρικα).

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

απο οτι εχω ακουσει η πανασονικ εβγαζε τελεια κινητα παλια..ενα που ειχε ενας γνωστος...το ειχα λειτουργησει και ηταν καλο σε λειτουργιες..απο σχεδιασμο ειχε πλακα καθως ηταν πολυ μικρα τα κινητα εννοω σε μακρος

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• 9 months later...