Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ τον nova launcher χρησιμοποιώ κοντά 2 μήνες στην 4.1.1 που είμαι και στο landscape γύρναγε πάντα.

Αυτο λεω παραπανω φιλε μου.Απλως προτου την πρωινη αναβαθμιση του Nova,στην 4.1.2 εμενα προσωπικα δεν μου γυρνουσε σε landscape στην αρχικη οθονη παρολο που ειχα ενεργοποιημενες τις επιλογες αντιστοιχα και στο system και στις ρυθμισεις του Nova.

Γιαυτο λεω...μπορει να ηταν και συμπτωματικο(σε εμενα).:)

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Είχα ξεχάσει το θέμα με την ένταση στην original rom. Έχει λυθεί κάπως αυτό το θέμα η μόνο με custom;

Καλησπέρα παιδιά ,είμαι πρώτη φορά σε Nexus κ θέλω μια βοήθεια ,φλασαρα paranoid κ ενα mod για transparency στο notification κ μου μένει στο splash screen της paranoid ,μπήκα ξανά recovery εκανα factory reset +τα wipes αλά πάλι το ίδιο , any help?
giphy.gif

Παιδια εχω ενα προβληματακι...Ειχα rasbeenjelly και flashαρα xenonhd.Το θεμα ειναι οτι ειχα κατι εικονιδια στην κλειδωμενη οθονη εκει που εχει και της καμερας με την beenjelly και τωρα η xenonhd δεν μου εχει επιλογη(η εχει απλα εγω δεν το βλεπω?) να βγαλω τα εικονιδια.Συγκεκριμενα εχω του τηλεφωνου το εικονιδιο

Γεια σας παιδια, πριν 2 μερες αγορασα το nexus και θα ηθελα να μαθω πως να το κανω ροοτ και διαφορα τιπς

υ.γ ειμαι ασχετος απ'οτι βλεπετε προκειται για το πρωτο μου σμαρτφοουν

Γεια σας παιδια, πριν 2 μερες αγορασα το nexus και θα ηθελα να μαθω πως να το κανω ροοτ και διαφορα τιπς

υ.γ ειμαι ασχετος απ'οτι βλεπετε προκειται για το πρωτο μου σμαρτφοουν

Τσεκαρε την αρχικη σελιδα του thread ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065 ) για root κτλ

Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια πρωτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 κ σε κανα 2 ακομα σχετικα threads που εξηγουν αρκετα πραματακια. Εμενα με βοηθησε αρκετα για να καταλαβω τι λενε ολοι οι υπολοιποι :p κ να μη νιωθω οτι διαβαζω κινεζικα..

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Τσεκαρε την αρχικη σελιδα του thread ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065 ) για root κτλ

Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια πρωτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 κ σε κανα 2 ακομα σχετικα threads που εξηγουν αρκετα πραματακια. Εμενα με βοηθησε αρκετα για να καταλαβω τι λενε ολοι οι υπολοιποι :p κ να μη νιωθω οτι διαβαζω κινεζικα..

Σχετικα με το ροοτ, ειναι η ιδια διαδικασια? γιατι βλεπω ειναι απο δεκεμβρη του 11

Παιδια εχω ενα προβληματακι...Ειχα rasbeenjelly και flashαρα xenonhd.Το θεμα ειναι οτι ειχα κατι εικονιδια στην κλειδωμενη οθονη εκει που εχει και της καμερας με την beenjelly και τωρα η xenonhd δεν μου εχει επιλογη(η εχει απλα εγω δεν το βλεπω?) να βγαλω τα εικονιδια.Συγκεκριμενα εχω του τηλεφωνου το εικονιδιο

Η xenodHD υποστηρίζει custom lockscreen? Εαν όχι πως θα βάλεις εσύ τα δικά σου?

Google Pixel 9 Pro XL

Η xenodHD υποστηρίζει custom lockscreen? Εαν όχι πως θα βάλεις εσύ τα δικά σου?

Δεν υποστηριζει η xenonhd.Που ειχα βαλει την rasbeenjelly ειχα βαλει εικονιδια και μετα οταν εκανα flash την xenon ειχαν μεινει εκει και τωρα δεν μπορω να τα βγαλω γιατι η ξενον δεν υποστηριζει custom lockscreen

Δεν υποστηριζει η xenonhd.Που ειχα βαλει την rasbeenjelly ειχα βαλει εικονιδια και μετα οταν εκανα flash την xenon ειχαν μεινει εκει και τωρα δεν μπορω να τα βγαλω γιατι η ξενον δεν υποστηριζει custom lockscreen

Δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση?

Google Pixel 9 Pro XL

Σχετικα με το ροοτ, ειναι η ιδια διαδικασια? γιατι βλεπω ειναι απο δεκεμβρη του 11

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, ναι. Αν θες παρε κ μια 2η ή κ 3η γνωμη. Φυσικα, υπαρχουν κ παραπλησιοι τροποι στο φορουμ των xda (ψαξτο αν θες)

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση?

Εκανα factory reset/wipe data και μετα flashara την xenon.Εκανα κατι λαθος?

Παίδες γεια σας. Γύρισα σε στοκ από XenonHD και δεν έμεινα ικανοποιημένος. Νομίζω ότι αρκετές φορές, το κινητό μου έχει κάποια καθυστέρηση στην απόκριση. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο συνδυασμό κερνελ-ρομ και αν γίνεται και ένα λινκ να τα κατεβάσω. Την XenonHD μου την είχε προτείνει ένας φίλος εδώ και είχα μείνει ικανοποιημένος, αλλά λέω να δοκιμάσω και κάτι καινούριο. Όποιος θέλει και μπορεί ας με βοηθήσει, ευχαριστώ!

Εκανα factory reset/wipe data και μετα flashara την xenon.Εκανα κατι λαθος?

Για καθαρό install έπρεπε να πας και advanced και να κάνεις wipe dalvik cache.

Παίδες γεια σας. Γύρισα σε στοκ από XenonHD και δεν έμεινα ικανοποιημένος. Νομίζω ότι αρκετές φορές, το κινητό μου έχει κάποια καθυστέρηση στην απόκριση. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο συνδυασμό κερνελ-ρομ και αν γίνεται και ένα λινκ να τα κατεβάσω. Την XenonHD μου την είχε προτείνει ένας φίλος εδώ και είχα μείνει ικανοποιημένος, αλλά λέω να δοκιμάσω και κάτι καινούριο. Όποιος θέλει και μπορεί ας με βοηθήσει, ευχαριστώ!

Κράτα στους σελιδοδείκτες σου αυτό http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1336 Θα πας στο Galaxy Nexus Android Development εκεί είναι όλες οι rom, kernel. Για πολύ καλή μπαταρία αναφέρεται η rasbeanjelly, για παραμετροποίηση η codename android, baked blackbean-5 (αυτήν έχω τώρα, έχει μαύρα apps inverter gapps) πάντα με τον kernel του franco.

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ, τον κερνελ του φρανκο, που τον βρίσκω όμως;

edit : Άκυρο, βρήκα που έχει και κερνελς. Μια ερώτηση, πως θα ξέρω τη συμβατότητα του κερνελ με τη ρομ; Ή είναι άσχετο το ένα με το άλλο;

edit2 : baked blackbean-5 & francoMilestone στέκει σαν κίνηση;

Edited by giannis_ps

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, ναι. Αν θες παρε κ μια 2η ή κ 3η γνωμη. Φυσικα, υπαρχουν κ παραπλησιοι τροποι στο φορουμ των xda (ψαξτο αν θες)

Χαρης αυτο το βιντεο το καταφερα (

)

Ευχαριστω και για την βοηθεια :)

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ, τον κερνελ του φρανκο, που τον βρίσκω όμως;

edit : Άκυρο, βρήκα που έχει και κερνελς. Μια ερώτηση, πως θα ξέρω τη συμβατότητα του κερνελ με τη ρομ; Ή είναι άσχετο το ένα με το άλλο;

edit2 : baked blackbean-5 & francoMilestone στέκει σαν κίνηση;

Στεκει ναι μια χαρα συνδυασμος ειναι.

Παιδια το τηλεφωνο και με την xenonhd Που ειχα και την cyanogenmod 10 που εγκατεστησα τωρα ειναι πολυ αργο σε σχεση με πριν.Αφου διαβαζω πως αυτες οι rom και ειδικα η cyanogenmod ειναι καλη γιατι ειναι τοσο αργο?Μηπως φταιει το android 4.1.2 που ειναι based αυτες οι rom?Εχετε τα ιδια η μονο σε εμενα συμβενει?Τι να κανω.Υπαρχει περιπτωση με το περασμα του χρονου να την κανουν πιο γρηγορη την cyanogenmod η να περασω την stock να τελειωνω?

μετα απο με reboot με δεδομενα και wifi κλειστα,ποση ωρα σας παιρνει για να κλειδωσει το gps..? :/

εμενα σε εξωτερικο χωρο απο 2-4 λεπτα την πρωτη φορα της αλλες γυρω σττα 30 δευτερα πανω κατω...:(

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την τελευταία Black Bean 3.2.2 (4.1.2) κλείδωσε χωρίς data και πρώτη φορά μετά το φλασάρισμά της ρομ σε λιγότερο από 20 δεύτερα...

Πλάκα πλάκα η black bean 3.2.2 με τον franco r290-384MHz έχω τρελαθεί με την αυτονομία... 1 ημέρα 17 ώρες 6 λεπτά 1 δευτερόλεπτο και οθόνη 2 ω και 47 λεπτά και έχω και 24% μπαταρία με wifi συνέχεια ανοικτό!!!! WTF!

Edited by djtutis

Παιδια το τηλεφωνο και με την xenonhd Που ειχα και την cyanogenmod 10 που εγκατεστησα τωρα ειναι πολυ αργο σε σχεση με πριν.Αφου διαβαζω πως αυτες οι rom και ειδικα η cyanogenmod ειναι καλη γιατι ειναι τοσο αργο?Μηπως φταιει το android 4.1.2 που ειναι based αυτες οι rom?Εχετε τα ιδια η μονο σε εμενα συμβενει?Τι να κανω.Υπαρχει περιπτωση με το περασμα του χρονου να την κανουν πιο γρηγορη την cyanogenmod η να περασω την stock να τελειωνω?

Εγω θα σου προτεινα ακομη και σε stock να κανεις root και να δοκιμασεις το kernel του franco.Εγω εχω rasbean με franco kernel και το κινητο απλα δεν κολαει πουθενα.

Εγω θα σου προτεινα ακομη και σε stock να κανεις root και να δοκιμασεις το kernel του franco.Εγω εχω rasbean με franco kernel και το κινητο απλα δεν κολαει πουθενα.

Που βρίσκω τη rasbean? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1792896 εδώ που κοιτάζω εγώ, γιατί δε την έχει; Και ποιο κερνελ έχεις, τον milestone 6? Με εντυπωσίασε το ότι δεν κολλάει ποτέ, εμένα κάποια lag πάντα τα έχει. Με όλες τις ρομ και κάνω πάντα clean install.

edit : Ευχαριστώ sinepofli.

Edited by giannis_ps

Που βρίσκω τη rasbean? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1792896 εδώ που κοιτάζω εγώ, γιατί δε την έχει; Και ποιο κερνελ έχεις, τον milestone 6? Με εντυπωσίασε το ότι δεν κολλάει ποτέ, εμένα κάποια lag πάντα τα έχει. Με όλες τις ρομ και κάνω πάντα clean install.

http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=rasbeanjelly&device=maguro

Έβαλα rasbean με milestone6 και είναι αρκετά γρήγορη αλλά από ότι κατάλαβα πρέπει να χάνει σε παιχνίδια και τέτοια. Το διαπίστωσα από το quadrant που αργούσε στα γραφικά και στο τέλος μου έβγαλε σκορ μόνο 1000.. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος. Εσείς που έχετε τον ίδιο συνδυασμό ρομ-κερνελ έχετε τα ίδια αποτελέσματα στο quadrant?

edit : χαχαχαχαχαχαχα οκ nikoskat, ευχαριστώ...

Edited by giannis_ps