Vlasismiriagos Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Εδώ. gapps???????? Edited August 18, 2012 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Μπορείς να τα βρεις πολύ εύκολα!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Μπορείς να τα βρεις πολύ εύκολα!;) Χαχαχα...ωραίος φίλε Νίκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Εφόσον έχω κάνει την συσκευή μου root πως την κάνω να διαβάζει USB OTG και πως αφαιρώ τις διαφημίσεις απο όλες τις εφαρμογές? Βρήκα μια εφαρμογή στο Play store που είναι "usb otg NTFS mount" . την έχει δουλέψει κανείς ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Εφόσον έχω κάνει την συσκευή μου root πως την κάνω να διαβάζει USB OTG και πως αφαιρώ τις διαφημίσεις απο όλες τις εφαρμογές? Βρήκα μια εφαρμογή στο Play store που είναι "usb otg NTFS mount" . την έχει δουλέψει κανείς ? Σου απάντησα και στο άλλο θέμα.. Αυτό δουλεύει με σκληρό δίσκο που έχει εξωτερική τροφοδοσία ή με στικακι που είναι ntfs Για τις διαφημίσεις υπάρχει ένα πρόγραμμα το ad block αλλά δεν θα το βρεις στο μάρκετ.. Πρέπει να ψάξεις αλλού.. Διόρθωση τελικά υπάρχει στο Play store και λέγεται adaway Edited August 19, 2012 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Σου απάντησα και στο άλλο θέμα.. Αυτό δουλεύει με σκληρό δίσκο που έχει εξωτερική τροφοδοσία ή με στικακι που είναι ntfs άψογος.. Διάβασε και fat32 και ΝΤFS !!! να ρωτήσω τώρα και το άλλο, μου είχαν πει(μπακαλίστικα το χω ακούσει απο εδώ και απο εκεί) πως αν είμαι ρουτ μπορώ να βγάλω εύκολα τις διαφημίσεις απο όλα τα apps απο το Play store. Πως το κάνω αυτό εφόσον ισχύει ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 άψογος.. Διάβασε και fat32 και ΝΤFS !!! να ρωτήσω τώρα και το άλλο, μου είχαν πει(μπακαλίστικα το χω ακούσει απο εδώ και απο εκεί) πως αν είμαι ρουτ μπορώ να βγάλω εύκολα τις διαφημίσεις απο όλα τα apps απο το Play store. Πως το κάνω αυτό εφόσον ισχύει ? Διάβασε ξανά το μήνυμα μου το πρώτο.. Είχα κάνει τροποποίηση ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) εβαλα CM10 και ειδα οτι εχει εμφανη διαφορα σε ταχυτητα απο την AOKP. Επισης, επιτηδες την περασα πανω απο την AOKP για να δω αν θα δουλεψει και δουλευει τελεια. Αυτο που ηθελα να ρωτησω, ειναι αν εχει κανεις λινκ απο custom nav bar γιατι δεν εχει επιλογες και μου λειπει πολυ αυτο το στοιχειο, οπως και οτι ειναι τεραστια με ενοχλει :p edit: ισως δοκιμασω τη skank. Edited August 19, 2012 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 εβαλα CM10 και ειδα οτι εχει εμφανη διαφορα σε ταχυτητα απο την AOKP. Επισης, επιτηδες την περασα πανω απο την AOKP για να δω αν θα δουλεψει και δουλευει τελεια. Αυτο που ηθελα να ρωτησω, ειναι αν εχει κανεις λινκ απο custom nav bar γιατι δεν εχει επιλογες και μου λειπει πολυ αυτο το στοιχειο, οπως και οτι ειναι τεραστια με ενοχλει :p edit: ισως δοκιμασω τη skank. Δεν νομίζω να υπάρχουν custom nav bars για την CM10 Jellybro. Για τις official nightlies υπάρχει αυτό αλλά λείπουν αρκετά features σε σχέση με την Jellybro και αρκετά bugs απ ό,τι διαβάζω. Μπορείς να βάλεις Codename Android 3.3.0, είναι πάνω κάτω ίδια σε όλα με την CM10 αλλά έχει τα NavBar Settings της AOKP. Όσον αφορά το "dirty" flash που λες ότι έκανες πάντα έτσι κάνω και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (και στο Nexus S και στο Galaxy Nexus). Έχω αλλάξει AOKP, CM10, BlackBean, RasBeanJelly, XenonHD, CNA χωρίς να κάνω ποτέ κανένα wipe (ούτε cache + dalvik). Ό,τι αρχείο χρειάζεται να αντικατασταθεί αντικαθίσταται πάντα απροβλημάτιστα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Εγώ έχω πολύ καιρό τώρα την JellyBro Euroskank σε συνδυασμό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Και έχει customization στο nav bar ως προς τις επιλογές και πόσες θα έχεις και όχι ως προς το μέγεθος! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Δεν νομίζω να υπάρχουν custom nav bars για την CM10 Jellybro. Για τις official nightlies υπάρχει αυτό αλλά λείπουν αρκετά features σε σχέση με την Jellybro και αρκετά bugs απ ό,τι διαβάζω. Μπορείς να βάλεις Codename Android 3.3.0, είναι πάνω κάτω ίδια σε όλα με την CM10 αλλά έχει τα NavBar Settings της AOKP. Όσον αφορά το "dirty" flash που λες ότι έκανες πάντα έτσι κάνω και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (και στο Nexus S και στο Galaxy Nexus). Έχω αλλάξει AOKP, CM10, BlackBean, RasBeanJelly, XenonHD, CNA χωρίς να κάνω ποτέ κανένα wipe (ούτε cache + dalvik). Ό,τι αρχείο χρειάζεται να αντικατασταθεί αντικαθίσταται πάντα απροβλημάτιστα. ναι κι εγω ετσι κανω η αληθεια ειναι, απλα το εγραψα :) η skank εχει επισης και τα backlight settings που ηθελα πολυ απο τις ICS roms. το εχει αυτο η CNA; δεν το βλεπω καπου. θα δω και την codename τωρα..(παντα aokp χρησιμοποιουσα) thanks edit: η Codename εχει ολα τα features απο CM και AOKP αλλα νομιζω εχει παρει λιγο απο την καθυστερηση της AOKP..αλλα μικρη η διαφορα και μικρο το κακο μπρος στα καλη :p Edited August 19, 2012 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 ναι κι εγω ετσι κανω η αληθεια ειναι, απλα το εγραψα :) η skank εχει επισης και τα backlight settings που ηθελα πολυ απο τις ICS roms. το εχει αυτο η CNA; δεν το βλεπω καπου. θα δω και την codename τωρα..(παντα aokp χρησιμοποιουσα) thanks edit: η Codename εχει ολα τα features απο CM και AOKP αλλα νομιζω εχει παρει λιγο απο την καθυστερηση της AOKP..αλλα μικρη η διαφορα και μικρο το κακο μπρος στα καλη :p Ναι, παραείναι καλή η Codename Android. Κι εγώ εδώ και τόσες μέρες δοκιμές κάνω. Αν η CM10 είχε καλύτερο customization της NavBar και φτιάχναν επιτέλους κι αυτό το καταραμένο LED flash θα ήταν top. Όπως επίσης αν η AOKP είχε slider widgets για τη Lockscreen θα ήταν top. Αυτό που λείπει απ' τον έναν το έχει ο άλλος. Με βλέπω να βάζω CNA λοιπόν... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Αγαπητοί Νεξιανοί, μη βαρέσετε, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι απλοϊκό ίσως για εσάς. Είναι το πρώτο μου smartphone και μετά από 6 μήνες συμβίωσης θα ήθελα να αρχίσω να το "σκαλίζω" λίγο περισσότερο. Θέλω ξεκινήσω με το ξεκλείδωμα του bootloader και να το κάνω root. Αυτό που με φρενάρει όμως είναι (και αυτή είναι η βασική μου απορία) τι ακριβώς μπορεί να χάσω (εκτός από την εγγύηση) ακολουθώντας μια τέτοια διαδικασία; Εννοώ σε δεδομένα, επαφές, sms, εφαρμογές, λογαριασμοί. Αυτά παραμένουν ως έχουν ή πρέπει να κρατήσω κάποιο αντίγραφο όλων αυτών; Αργότερα, όταν προχωρήσω σε αλλαγές των κερνελ και των ρομ, φαντάζομαι ότι όλα αυτά σώζονται με το titanium, ή κάνω λάθος; Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Αγαπητοί Νεξιανοί, μη βαρέσετε, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι απλοϊκό ίσως για εσάς. Είναι το πρώτο μου smartphone και μετά από 6 μήνες συμβίωσης θα ήθελα να αρχίσω να το "σκαλίζω" λίγο περισσότερο. Θέλω ξεκινήσω με το ξεκλείδωμα του bootloader και να το κάνω root. Αυτό που με φρενάρει όμως είναι (και αυτή είναι η βασική μου απορία) τι ακριβώς μπορεί να χάσω (εκτός από την εγγύηση) ακολουθώντας μια τέτοια διαδικασία; Εννοώ σε δεδομένα, επαφές, sms, εφαρμογές, λογαριασμοί. Αυτά παραμένουν ως έχουν ή πρέπει να κρατήσω κάποιο αντίγραφο όλων αυτών; Αργότερα, όταν προχωρήσω σε αλλαγές των κερνελ και των ρομ, φαντάζομαι ότι όλα αυτά σώζονται με το titanium, ή κάνω λάθος; Για 6 μήνες ήσουν stock; Πώς άντεξες; :p Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό (εκτός αν το έχεις κάνει ήδη), θα πάρεις Official Jelly Bean 4.1.1 και το κινητό από Samsung branded θα γίνει Google, δηλαδή αν θες να παραμείνεις stock θα παίρνεις τα OTA update κατευθείαν απ' την Google. Η εγγύηση δε χάνεται έτσι. Είναι επίσημο αυτό. Ξεκλειδώνοντας τον bootloader σε προειδοποιεί ότι θα σου σβήσει τα πάντα στο κινητό (ακόμη και την SD card!) οπότε χάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Από κει κι ύστερα διαλέγεις αν θα μείνεις με stock ROM + root (δε ξανασβήνονται δεδομένα για κανένα λόγο) ή να περάσεις custom ROM (όπως Cyanogenmod 10, AOKP, Codename Android κλπ.). Μπορείς να κάνεις backup τα sms με αυτό και το μητρώο κλήσεων με αυτό. Τις επαφές ελπίζω να τις έχεις συγχρονισμένες με το gmail σου και τις μπορείς να κρατήσεις τα ονόματα των εφαρμογών που έχεις κάνοντας sync με το App Brain. Και, τέλος αφού κάνεις όλα αυτά να κρατήσεις backup όλης της SD Card σου στο PC σου. Και, ναι, όταν κάνεις root ή βάλεις ποτέ rootαρισμένη custom ROM θα μπορείς να τα κάνεις με το titanium backup αλλά η καλύτερη, πληρέστερη και ασφαλέστερη μέθοδος για backup είναι το nandroid backup μέσω της ClockworkMod Recovery γιατί κρατάει αντίγραφο ΟΛΟΥ του κινητού. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Αγαπητοί Νεξιανοί, μη βαρέσετε, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι απλοϊκό ίσως για εσάς. Είναι το πρώτο μου smartphone και μετά από 6 μήνες συμβίωσης θα ήθελα να αρχίσω να το "σκαλίζω" λίγο περισσότερο. Θέλω ξεκινήσω με το ξεκλείδωμα του bootloader και να το κάνω root. Αυτό που με φρενάρει όμως είναι (και αυτή είναι η βασική μου απορία) τι ακριβώς μπορεί να χάσω (εκτός από την εγγύηση) ακολουθώντας μια τέτοια διαδικασία; Εννοώ σε δεδομένα, επαφές, sms, εφαρμογές, λογαριασμοί. Αυτά παραμένουν ως έχουν ή πρέπει να κρατήσω κάποιο αντίγραφο όλων αυτών; Αργότερα, όταν προχωρήσω σε αλλαγές των κερνελ και των ρομ, φαντάζομαι ότι όλα αυτά σώζονται με το titanium, ή κάνω λάθος; Όταν ξεκλειδώνεις τον bootloader χάνονται τα ΠΑΝΤΑ! Από φωτογραφίες, τραγούδια και γενικά ότι υπάρχει. Το ίδιο συμβαίνει άμα φλασάρεις τα την stock 4.1.1 διότι φορμάρει τα partitions η διαδικασία αυτή! Επαφές φαντάζομαι τις έχεις συγχρονίσει με το email σου οπότε δεν υπάρχει θέμα. Με το που το βάλεις έχεις και τις επαφές. Εαν δεν το έχεις κάνει τότε κάντο διότι δεν γίνεται το 2012 να έχεις smartphone και να έχεις ακόμα τις επαφές σου στη SIM. SMS και μητρωο κλήσεων υπάρχουν προγράμματα στο μάρκετ που κάνουν backup όπως λέει παραπάνω ο MaXAIRO αλλά τα κάνει και το TB. Εφαρμογές πάλι κάνεις backup με το TB. Το ίδιο γίνεται και με τους λογαριασμούς! Ωστόσο υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Όπως: 1) Εαν ξεκλειδώσεις τον bootloader φορμάρεται και η internal memory του κινητού οπότε αν έχεις κάνει backup με ΤΒ πάλι θα τα χάσεις γιατί ο φάκελος είναι εκεί μέσα άρα κράτα και αυτό το φάκελο backup στο PC. 2) Καλό είναι όταν φλασάρεις μία νέα ρομ να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Δηλαδή wipe cache, wipe davlik, wipe data, (format system partition) και μετά να φλασάρεις την ρομ. 3) Έχει παρατηρηθεί ειδικά σε μεγάλες αναβαθμίσεις λειτουργικού όπως από 2.3 σε 4.0 ότι τα backup του TB όταν τα κάνεις restore δεν κάθονται καλά παρόλο που η εφαρμογή υποστηρίζει το νέο λειτουργικό. Από ICS σε JB δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αφού δεν δραματικές οι αλλαγές. Edited August 20, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έχω ήδη αναβαθμιστεί μέσω ΟΤΑ στην jelly bean. Άργησα να ξεκινήσω το σπορ της αλλαγής των rom αλλά έπρεπε να ξεψαρώσω πρώτα. Οπότε ξεκινάω με την αντιγραφή της SD κάρτας και προχωράω με το ξεκλείδωμα. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έχω ήδη αναβαθμιστεί μέσω ΟΤΑ στην jelly bean. Άργησα να ξεκινήσω το σπορ της αλλαγής των rom αλλά έπρεπε να ξεψαρώσω πρώτα. Οπότε ξεκινάω με την αντιγραφή της SD κάρτας και προχωράω με το ξεκλείδωμα. Αν θές στο κάνει και το Toolkit στην επιλογή με τα backup! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 παιδιά καλησπέρα . Χωρίς να χρειαστεί να βάλω Go SMS PRO πως μπορώ με STOCK 4.1.1 rooted να το κάνω να χει 160 χαρακτήρες/sms με τον default sms application ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 παιδιά καλησπέρα . Χωρίς να χρειαστεί να βάλω Go SMS PRO πως μπορώ με STOCK 4.1.1 rooted να το κάνω να χει 160 χαρακτήρες/sms με τον default sms application ? Εάν όχι σε αυτό το thread τότε στο γενικό έχει ποσταριστεί λύση με μονταρισμένο στο στοκ πρόγραμμα(mms.apk), αν δεν κάνω λάθος από το xda. Κάνε μία απλή αναζήτηση και στα 2 θέματα και θα το βρεις. Ωστόσο σίγουρα θα πρέπει να είσαι rooted αν δεν κάνω λάθος ενός εκτός από αυτό είναι πάρα πολύ πιθανό το mod να μην παίζει σε τελείως στοκ ρομ διότι είναι odexed. Θα χρειάζεται κάποια στοκ μεν αλλά deodexed rom. Εάν κοιτάξεις και στο xda σίγουρα θα βρεις ότι χρειάζεσαι! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Δυστυχώς το μονταρισμένο mms.apk είναι μόνο μέχρι και την ICS. Υπάρχει και χωριστό thread στις εφαρμογές android και έχω ρωτήσει το παλικάρι που το έφτιαξε για JellyBean έκδοση. Μου έχει απαντήσει ότι θα το κοιτάξει μέσα στην εβδομάδα. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 χρησιμοποιω το μονταρισμενο mms.apk σε JB. αυτο χρησιμοποιω και δουλευει μια χαρα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989&highlight=mms+apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παιδια καλησπερα. Και εγω νεος κατοχος της συσκευης ειμαι και θελω να το περασω την jb απεγνωσμενα. Θα χρειαστω την βοηθεια σας ομως. Εκανα unlock τον bootloader (στο τελος της διαδικασιας με ειχε βγαλει στο κινητο σε fastboot mode και απλα εβγαλα το καλωδιο και εκανα reboot το κινητο, δηλαδη παρελειψα το βημα με το reboot bootloader, δεν υπαρχει καποιο θεμα, ετσι δεν ειναι?) Παντως ειναι ξεκλειδωτος ο bootlader τωρα. Πηγα να συνεχισω την διαδικασια οπως λεει εδω(#1778) αλλα το λινκ ειναι νεκρο. τι μπορω να κανω απο εδω και περα? Να τονισω πως ειμαι με 4.0.4 baseband version:i9025xxla2 build number:imm76k.i9250xwld2 και το κινητο ειναι yakjuxw. Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη, καθως μου ειναι λιγο δυσκολο να κατανοησω ολα οσα λεει στο xda. Ευχαριστω για τον χρονο σας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Αν θές στο κάνει και το Toolkit στην επιλογή με τα backup! Αγαπητέ djkostas20, εγκατέστησα το Toolkit 7.8 από το λινκ του οδηγού σου (το λινκ του οποίου τον έδωσε ο φίλος Maxairo) και δημιούργησα ένα εφεδρικό αντίγραφο των app που έχω στην SD με τις επιλογές backup που έχει το toolkit. Τώρα θέλω να φτιάξω και ένα αντίγραφο του EFS και να προχωρήσω σε nandroid backup, αλλά μου ζητάει "to boot an unsecure image [not permanent]". Αυτό πιστεύω είναι κάτι προσωρινό που χρειάζεται επειδή είμαι σε stock rom και δεν θα έχω προβλήματα έτσι; Edited August 21, 2012 by HillmasterGR Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmos Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλησπέρα! Κάτοχος κι εγώ ενός Google nexus για λιγότερο από ένα μήνα.. Το κράτησα μαμά για κάνα τετράωρο και μετά άρχισα να δοκιμάζω τη μια ρομ πίσω από την άλλη.. :-) Την τελευταία βδομάδα χρησιμοποιούσα την bamf paradigm και νόμιζα ότι είχα κατασταλάξει (κούνια που με κούναγε). Διάβασα όμως εδώ για την ras bean jelly και είπα να την δοκιμάσω (με trinity kernel).. Έχει όντως ορισμένα πολύ ωραία χαρακτηριστικά: επιτέλους ανθρώπινη ένταση στα ringtones και επιτέλους toggles για 2g και 3g στο power widget.. Το μόνο που μου τη δίνει είναι ότι δεν βλέπω theme changer (μήπως υπάρχει κάτι σχετικό και δεν το πρόσεξα??). Επίσης έχω την εντύπωση ότι ρουφάει την μπαταρία πολύ γρήγορα, αλλά είναι πολύ πρώιμο οποιοδήποτε ασφαλές συμπέρασμα (τη ρομ την έχω ούτε δύο ώρες καλά καλά).. Αν είχατε να κάνετε κάποιο σχόλιο για το θέμα των themes γι αυτήν τη rom, θα ήμουν εξαιρετικά ευτυχής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Αγαπητέ djkostas20, εγκατέστησα το Toolkit 7.8 από το λινκ του οδηγού σου (το λινκ του οποίου τον έδωσε ο φίλος Maxairo) και δημιούργησα ένα εφεδρικό αντίγραφο των app που έχω στην SD με τις επιλογές backup που έχει το toolkit. Τώρα θέλω να φτιάξω και ένα αντίγραφο του EFS και να προχωρήσω σε nandroid backup, αλλά μου ζητάει "to boot an unsecure image [not permanent]". Αυτό πιστεύω είναι κάτι προσωρινό που χρειάζεται επειδή είμαι σε stock rom και δεν θα έχω προβλήματα έτσι; Πατάς κανονθκά να κάνει boot σε insecure image! Δεν υπάρχει πρόβλημα... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts