duk3r Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Μπες στην εφαρμογή του Superuser βρες το Rom Manager, κάντο διαγραφή και θα σου ζητήσει πάλι όταν το τρέξεις ξανά. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Πέρασα την ΑΟΚΡ b33 τελικά, όλα μια χαρά. Έκανα ένα λάθος απλά. Όπως άρχιζα να πειράζω ρυθμίσεις από το ROM Manager και μου ζήτησε superuser άδεια για να κάνει αλλαγές, πάτησα κατά λάθος Deny και ήταν autoticked το remember. Οπότε τώρα από ότι βλέπω δεν εφαρμόζονται οι αλλαγές και μου πετάει το μηνυματάκι ότι "Rom Manager has beed denied SU access". Από που μπορώ να το αλλάξω αυτό; Αν μπεις μεσα στην εφαρμογη του superuser πρεπει να σου εχει τη συγκεκριμενη εφαρμογη σαν denied ή κατι τετοιο .Πατα παρατεταμενα επανω της και εχει επιλογη forget αν δεν κανω λαθος.Επελεξε το και προσπαθησε παλι να κανεις μια αλλαγη απο το rom manager.Αυτη τη φορα επελεξε accept στο popup του superuser Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Μάλιστα, το έκανα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, ξέρω ότι είναι πολλές και παιδιάστικες ορισμένες απορείες. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 να ρωτησω κατι? για τη rom AOKP milestone 4 εχω κατεβασει το build 34 βαζω αυτο σα τη ποιο καινουργια εκδοση αυτης της rom ?η πρεπει να βαλω πρωτα την AOKP milestone 4 και μετα το build απο πανω κατι σαν αναβαθμιση? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 να ρωτησω κατι? για τη rom AOKP milestone 4 εχω κατεβασει το build 34 βαζω αυτο σα τη ποιο καινουργια εκδοση αυτης της rom ?η πρεπει να βαλω πρωτα την AOKP milestone 4 και μετα το build απο πανω κατι σαν αναβαθμιση? Οχι δεν χρειαζεται.Βαλε κατευθειαν την 34 αν και νομιζω εχει καποια bugs.Η 32 νομιζω δεν ειχε θεματα.Καποιος με aokp μπορει να σου πει με σιγουρια Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Οχι δεν χρειαζεται.Βαλε κατευθειαν την 34 αν και νομιζω εχει καποια bugs.Η 32 νομιζω δεν ειχε θεματα.Καποιος με aokp μπορει να σου πει με σιγουρια σε ευχαριστω πολυ...αν μπορει τοτε ας μου πει καποιος ρε παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτη και την aosp codename android 2.0 open source...οποτε οποιος μπορει ας με κατατοπισει Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) σε ευχαριστω πολυ...αν μπορει τοτε ας μου πει καποιος ρε παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτη και την aosp codename android 2.0 open source...οποτε οποιος μπορει ας με κατατοπισει Εγώ έχω εδώ και 2 μέρες την ΑΟΚP b34 με franco kernel Milestone 3. To μόνο bug που έχω βρει και δεν ξέρω αν είναι θέμα του kernel η της Rom, είναι το γεγονός ότι όταν το βάζω για φόρτιση κανονικά στην πρίζα φορτίζει αργά λες και είναι σε USB. Φτιάχνει βέβαια αν ενεργοποιήσεις την επιλογή fastcharge, οπότε και φορτίζει κανονικά. Προς το παρόν δεν έχω δει κάτι άλλο. Btw, κάτι άσχετο διότι στο αντίστοιχο thread δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω στα Top Apps του market αυτά του US ή UK και όχι τα ελληνικά; Το τηλέφωνο είναι στα αγγλικά, άλλαξα τη χώρα του gmail σε US, και στο playstore κάτω έχω επιλεγμένο English σαν γλώσσα, αλλά τίποτα... Edited April 27, 2012 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Εγώ έχω εδώ και 2 μέρες την ΑΟΚP b34 με franco kernel Milestone 3. To μόνο bug που έχω βρει και δεν ξέρω αν είναι θέμα του kernel η της Rom, είναι το γεγονός ότι όταν το βάζω για φόρτιση κανονικά στην πρίζα φορτίζει αργά λες και είναι σε USB. Φτιάχνει βέβαια αν ενεργοποιήσεις την επιλογή fastcharge, οπότε και φορτίζει κανονικά. Προς το παρόν δεν έχω δει κάτι άλλο. Btw, κάτι άσχετο διότι στο αντίστοιχο thread δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω στα Top Apps του market αυτά του US ή UK και όχι τα ελληνικά; Το τηλέφωνο είναι στα αγγλικά, άλλαξα τη χώρα του gmail σε US, και στο playstore κάτω έχω επιλεγμένο English σαν γλώσσα, αλλά τίποτα... Δεν εχει να κανει με τη χωρα που δηλωνεις ουτε με τη γλωσσα που εχεις το τηλεφωνο.Το play store βλεπει τον παροχο που εχεις και σε κατευθυνει στο "αντιστοιχο" market.Ειχα δοκιμασει κατα καιρους καποια modded google market applications αλλα δεν επαιζαν σωστα και το παρατησα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μάλιστα, ευχαριστώ. Δοκιμασε το market enabler μηπως βοηθησει σε αυτο που θες. Για το fast charge που λες, εχει να κανει με τον κερνελ αλλα επειδη η AOKP εχει σχετικη επιλογη αλλα το υποστηριζει και ο franco, μπορει να παρεμβαλλεται κατι απο τα δυο και να μη δουλευει σωστα. Εγω που εχω βεβαια τη Β32 αλλα εχω και το franco updater app, το εχω επιλεγμενο απο την εφαρμογη και οχι απο τις ρυθμισεις της ρομ και δουλευει κανονικα, οπως και απο τη usb ομως επισης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Δοκιμασε το market enabler μηπως βοηθησει σε αυτο που θες. Για το fast charge που λες, εχει να κανει με τον κερνελ αλλα επειδη η AOKP εχει σχετικη επιλογη αλλα το υποστηριζει και ο franco, μπορει να παρεμβαλλεται κατι απο τα δυο και να μη δουλευει σωστα. Εγω που εχω βεβαια τη Β32 αλλα εχω και το franco updater app, το εχω επιλεγμενο απο την εφαρμογη και οχι απο τις ρυθμισεις της ρομ και δουλευει κανονικα, οπως και απο τη usb ομως επισης.. εγω ελω να βαλω μονο τη ρομ χωρις τον κερνελ..πιστευεις θα ειμαι ενταξει; Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Δοκιμασε το market enabler μηπως βοηθησει σε αυτο που θες. Για το fast charge που λες, εχει να κανει με τον κερνελ αλλα επειδη η AOKP εχει σχετικη επιλογη αλλα το υποστηριζει και ο franco, μπορει να παρεμβαλλεται κατι απο τα δυο και να μη δουλευει σωστα. Εγω που εχω βεβαια τη Β32 αλλα εχω και το franco updater app, το εχω επιλεγμενο απο την εφαρμογη και οχι απο τις ρυθμισεις της ρομ και δουλευει κανονικα, οπως και απο τη usb ομως επισης.. Δηλαδή εσένα όταν το βάζεις στην μπρίζα φορτίζει κανονικά χωρίς να έχεις επιλεγμένο το fastcharge? Ποια έκδοση του franco έχεις τώρα; Την Μ3; Edited April 27, 2012 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 εγω ελω να βαλω μονο τη ρομ χωρις τον κερνελ..πιστευεις θα ειμαι ενταξει; γιατι οχι; μια χαρα θα εισαι. Δηλαδή εσένα όταν το βάζεις στην μπρίζα φορτίζει κανονικά χωρίς να έχεις επιλεγμένο το fastcharge? Ποια έκδοση του franco έχεις τώρα; Την Μ3; ναι με Μ3 ειμαι πλεον. εχω ενεργοποιημενη την επιλογη στην εφαρμογη του franco και ΑΠενεργοποιημενο στις ρυθμισεις της rom(rom control) και δουλευει κανονικα. δεν εχω δοκιμασει αλλο συνδυασμο ποτε γιατι ηθελα κυριως απο usb να φορτιζει γρηγορα αλλα τωρα φορτιζει απο παντου γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 βγηκε καινουργια AOKP milestone 5 ... εδω http://forum.aokp.co/page/releases/_/milestone-5-r20 την εχει δοκιμασει κανεις για εντυπωσεις? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 βγηκε καινουργια AOKP milestone 5 ... εδω http://forum.aokp.co/page/releases/_/milestone-5-r20 την εχει δοκιμασει κανεις για εντυπωσεις? Κοίτα να δεις ρε παιδί μου. Πριν 3 μέρες κυκλοφόρησαν την β 34 και την εγκατέστησα. Θα περιμένω να δω πρώτα κανένα σχόλιο και μετά θα προχωρήσω αν είναι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 την κατεβασα πριν καν ποσταρει τα λινκς :lol: και την εχω κανα μισαωρο..μια χαρα φαινεται. προχωρα αφοβα. εξαλλου τις MS θεωρητικα τις βγαζουν σα πιο σταθερες :p αν θες να δοκιμασω κατι πες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) την κατεβασα πριν καν ποσταρει τα λινκς :lol: και την εχω κανα μισαωρο..μια χαρα φαινεται. προχωρα αφοβα. εξαλλου τις MS θεωρητικα τις βγαζουν σα πιο σταθερες :p αν θες να δοκιμασω κατι πες :) Βασικά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο υπόψιν. Απλα πες αν είδες κάποια αλλαγή σε κάποιον τομέα, performance, μπαταρία κλπ. Η μήπως κάποιες οπτικές αλλαγές. Edited April 29, 2012 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Βασικά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο υπόψιν. Απλα πες αν είδες κάποια αλλαγή σε κάποιον τομέα, performance, μπαταρία κλπ. Η μήπως κάποιες οπτικές αλλαγές. δεν ειδα κατι συγκεκριμενο. ειναι νωρις ακομα για μπαταρια. αλλα βαζω αλλον κερνελ, του φρανκο, οποτε δε μπορω να ειμαι απολυτος σε αυτα. μια μικρη βλακειουλα που προσεξα, εχω βαλει στη Nav bar να κλειδωνει το κινητο, αυτο αν το παταγες παρατεταμενα ανοιγε το power menu, χωρις καν να το εχεις ρυθμισει για παρατεταμενο, αλλα ανοιγε δυο φορες λες και το παταγες απο δυο πληκτρα ταυτοχρονα. τωρα λειτουργει σωστα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 προσπαθω να κανω ρουτ με το εργαλειο του wugfresh και δε μπορω εχω θεμα οταν πρεπει να κανω φλασ τη ρικοβερι απο τον rom manager στο τελος της διαδικασιας δηλαδη και μαλλον φταιει η αναβαθμιση σε 4.0.4..οποιος βρει λυση ας τη ποσταρει μου χει σπασει τα νευρα Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 προσπαθω να κανω ρουτ με το εργαλειο του wugfresh και δε μπορω εχω θεμα οταν πρεπει να κανω φλασ τη ρικοβερι απο τον rom manager στο τελος της διαδικασιας δηλαδη και μαλλον φταιει η αναβαθμιση σε 4.0.4..οποιος βρει λυση ας τη ποσταρει μου χει σπασει τα νευρα απο οτι βλεπω αυτο το εργαλειο, εχει και επιλογη να φλασαρεις και recovery. βρες τη recovery σε img(προφανως αυτο θελει) και κανε το ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) προσπαθω να κανω ρουτ με το εργαλειο του wugfresh και δε μπορω εχω θεμα οταν πρεπει να κανω φλασ τη ρικοβερι απο τον rom manager στο τελος της διαδικασιας δηλαδη και μαλλον φταιει η αναβαθμιση σε 4.0.4..οποιος βρει λυση ας τη ποσταρει μου χει σπασει τα νευρα Γενικά από ότι έχω καταλάβει οι διεργασίες που αφορούν ρουταρισμα φλασάρισμα κλπ καλό είναι να μη γίνονται μέσα από το λειτουργικό και εφαρμογές τύπου rom manager, αλλά από recovery/ fastboot mode. BTW, nikoscat έχεις ασχοληθεί καθόλου με τα performance options του kernel; Με ενδιαφέρει κυρίως το underclocking/ undervolting προς καλύτερο battery life. Είναι ασφαλές να το πειράξω καθόλου στο application του Franco? Ειδικά η επιλογή hotplug μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. Edited April 29, 2012 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Χθες όπως πήγα να φλασάρω ένα theme και πήγα νακανω wipe dalvik cache από CWM 5.5.0.2 μου έβγαλε το μήνυμα: E: partition sd - ext not mounted Dalvik cache wiped Μπαίνω μέσα στο λειτουργικό και βλέπω κάποια buttons μέσα στο app Rom control να έχουν μείνει υπόλειμμα από το.προηγούμενο theme που είχα περάσει. Αυτό σημαίνει ότι το wipe της dalvik δεν έγινε τελικά ; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Το ιδιο μήνυμα μου είχε βγάλει και όταν είχα φλασάρει την Aokp b 34. Edited April 30, 2012 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Χθες όπως πήγα να φλασάρω ένα theme και πήγα νακανω wipe dalvik cache από CWM 5.5.0.2 μου έβγαλε το μήνυμα: E: partition sd - ext not mounted Dalvik cache wiped Μπαίνω μέσα στο λειτουργικό και βλέπω κάποια buttons μέσα στο app Rom control να έχουν μείνει υπόλειμμα από το.προηγούμενο theme που είχα περάσει. Αυτό σημαίνει ότι το wipe της dalvik δεν έγινε τελικά ; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Το ιδιο μήνυμα μου είχε βγάλει και όταν είχα φλασάρει την Aokp b 34. Μηπως σου εβγαλε E: unknown volume for path [/sd - ext] ? Αν ναι τοτε ειναι φυσιολογικο μυνημα.Wipe cache εκανες? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Μηπως σου εβγαλε E: unknown volume for path [/sd - ext] ? Αν ναι τοτε ειναι φυσιολογικο μυνημα.Wipe cache εκανες? Δίκιο έχεις afiliopou, αυτό μου έβγαλε. Ναι, έκανα πρώτα wipe cache οπού δεν φάνηκε να πάει κάτι στραβά, και μετά wipe dalvik. Τώρα που το ξαναείδα μείνανε και κάτι λεπτομέρειες στον dialer από το προηγούμενο θέμα. Μήπως τελικά απλά το προηγούμενο θέμα ήταν πιο εκτενές και τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα ; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Δίκιο έχεις afiliopou, αυτό μου έβγαλε. Ναι, έκανα πρώτα wipe cache οπού δεν φάνηκε να πάει κάτι στραβά, και μετά wipe dalvik. Τώρα που το ξαναείδα μείνανε και κάτι λεπτομέρειες στον dialer από το προηγούμενο θέμα. Μήπως τελικά απλά το προηγούμενο θέμα ήταν πιο εκτενές και τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα ; Το μήνυμα που σου έβγαλε είναι φυσιολογικό μιας και τα nexus δεν έχουν external sdcard. Ίσως το θέμα να είχε inverted apps οπού θα πρέπει να περάσεις ξανά τα stock. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Το μήνυμα που σου έβγαλε είναι φυσιολογικό μιας και τα nexus δεν έχουν external sdcard. Ίσως το θέμα να είχε inverted apps οπού θα πρέπει να περάσεις ξανά τα stock. Τα inverted apps τι ακριβώς είναι δεν έχω καταλάβει . Τα έχω δει αρκετές φορές σε forum έξω. Anyway thanks και πάλι για τη βοήθεια. Απλά για να ειμαι ήσυχος περισσότερο στο flashaαρισμα Rom και kernel. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts