Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: διαλέγεις το choose zip from sd card και αφού τελειώσει επιλέγεις πάλι choose zip from sd card για να φλασάρεις το su.zip , ώστε να είσαι πάλι root.Προσοχή εδώ να κατεβάσεις το νέο su.zip που παίζει στην 4.0.4...;)

που το βρίσκουμε το νέο su.zip που αναφέρεις?

edit: έκανα το partial update, χωρίς να χαθει καμια εφαρμογή και κανένα δεδομένο. ούτε το root χαθηκε (εκανα απο cwm ξανα Install αυτο που είχα παλια- su.zip και όταν μπουταρα απλα πατησα ενημέρωση στο superuser).

edit2: ο ήχος δεν μου φανηκε καθόλου διαφορετικος. Το ίδιο σιγά "χτυπάει" και τωρα. Μήπως θα ήταν καλύτερα να περάσω πάλι την 4.0.4 αλλά ολόκληρο το αρχείο αυτήν την φορά?

Edited by blackout

που το βρίσκουμε το νέο su.zip που αναφέρεις?

edit: έκανα το partial update, χωρίς να χαθει καμια εφαρμογή και κανένα δεδομένο. ούτε το root χαθηκε (εκανα απο cwm ξανα Install αυτο που είχα παλια- su.zip και όταν μπουταρα απλα πατησα ενημέρωση στο superuser).

edit2: ο ήχος δεν μου φανηκε καθόλου διαφορετικος. Το ίδιο σιγά "χτυπάει" και τωρα. Μήπως θα ήταν καλύτερα να περάσω πάλι την 4.0.4 αλλά ολόκληρο το αρχείο αυτήν την φορά?

φιλε μου δεν νομίζω να δεις διαφορα αν σου φαίνεται χαμηλά στην 4.0.4 όπως και να την περάσεις γιατί είχα την 4.0.4 rom και τώρα είμαι σε original 4.0.4 update και δεν έχει διαφορα πουθενά αν την κατέβασες από το google code

φιλε μου δεν νομίζω να δεις διαφορα αν σου φαίνεται χαμηλά στην 4.0.4 όπως και να την περάσεις γιατί είχα την 4.0.4 rom και τώρα είμαι σε original 4.0.4 update και δεν έχει διαφορα πουθενά αν την κατέβασες από το google code

Επαυξανω. Μικρη διαφορα στην ενταση του ηχου. Το Volume+ ξανακρινεται αναγκαιο αν θελεις να το ακους οταν χτυπαει.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

ρε παιδια μια ερωτηση

οταν βαζουμε rom manager και flashaρουμε tin Clockworkmod..δεν πρεπει να βλαλει στο power menu την επιλογη reboot?

edit

για την οφισιαλ 4.0.4 μιλαω ροοταρισμενη με το galaxy nexus toolkit v5.6

Edited by agligoros

ρε παιδια μια ερωτηση

οταν βαζουμε rom manager και flashaρουμε tin Clockworkmod..δεν πρεπει να βλαλει στο power menu την επιλογη reboot?

edit

για την οφισιαλ 4.0.4 μιλαω ροοταρισμενη με το galaxy nexus toolkit v5.6

όχι.αυτό που λές ειναι το advanced power menu και θα πρεπει να το εχει η rom σαν customia

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

καλησπέρα ίσος αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι λίγο off topic αλλα θα ρωτήσω :P

αυτό το πράγμα πράγματι κάνει δουλειά?

αξίζει δηλαδή για αγορά και ας υπάρχει...

http://www.ebay.co.uk/itm/USB-JIG-DOWNLOAD-MODE-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-I9250-I8150-GALAXY-W-/270949014182?pt=UK_iPad_Tablet_Accessories&hash=item3f15d1daa6#ht_2207wt_1139

καλησπέρα ίσος αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι λίγο off topic αλλα θα ρωτήσω :P

αυτό το πράγμα πράγματι κάνει δουλειά?

αξίζει δηλαδή για αγορά και ας υπάρχει...

http://www.ebay.co.uk/itm/USB-JIG-DOWNLOAD-MODE-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-I9250-I8150-GALAXY-W-/270949014182?pt=UK_iPad_Tablet_Accessories&hash=item3f15d1daa6#ht_2207wt_1139

Το έχω από εποχή galaxy s.Γενικά κάνει δουλειά, κυρίως στα σαμσουνγκόφωνα (σε βάζει σε download mode) .Το έχω λόγω galaxy note αλλά δεν μου έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω εδώ και καιρό.Το χρησιμοποιούσα για να κάνω reset τον custom kernel counter στο s2.Στο nexus s και στο galaxy nexus δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

λέω να το τσιμπήσω μιας και θα κάνω μια αγορά από το Ebay-magazo του τύπου.

και ας υπάρχει σε ένα συρτάρι :)

Παιδιά καλησπέρα! Ακούστε την ιστορία μου. Ξεκλείδωσα τον bootloader στο GN μου. Το rootαρα και πέρασα την CWM. Αυτά με το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1454314 εργαλείο. Μετά είπα να το κάνω yakju αφού ήταν στην έκδοση yakjux. Έτσι ακολούθησα αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1391881. Φλάσαρα στο τέλος και το radio. To ζουμί όμως είναι ότι μετά απο αυτά αν και έιμαι σε στοκ 4.0.4 yakju το κινητό αφού δώσω τον PIN μου ζητάει κωδικό pin ξεκλειδώματος δικτύου. Το δικτυο είναι vodafone. Μετά φλάσαρα τον bootloader του 4.0.4 και το radio ξανά αλλά τίποτα. Στη συνέχεια φλασσαρα το radio radio-maguro-i9250xxkk6 αλλά πάλι τίποτα... Συνέβη σε κανέναν απο εσάς το ίδιο. Είμαι απελπισμένος. Καμμιά ιδέα?

Παιδιά καλησπέρα! Ακούστε την ιστορία μου. Ξεκλείδωσα τον bootloader στο GN μου. Το rootαρα και πέρασα την CWM. Αυτά με το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1454314 εργαλείο. Μετά είπα να το κάνω yakju αφού ήταν στην έκδοση yakjux. Έτσι ακολούθησα αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1391881. Φλάσαρα στο τέλος και το radio. To ζουμί όμως είναι ότι μετά απο αυτά αν και έιμαι σε στοκ 4.0.4 yakju το κινητό αφού δώσω τον PIN μου ζητάει κωδικό pin ξεκλειδώματος δικτύου. Το δικτυο είναι vodafone. Μετά φλάσαρα τον bootloader του 4.0.4 και το radio ξανά αλλά τίποτα. Στη συνέχεια φλασσαρα το radio radio-maguro-i9250xxkk6 αλλά πάλι τίποτα... Συνέβη σε κανέναν απο εσάς το ίδιο. Είμαι απελπισμένος. Καμμιά ιδέα?

Απο που αγορασες το κινητο; Υπαρχει περιπτωση να ηταν κλειδωμενο στη Vodafone;

Το αγόρασα από ηλεκτρονικό κατάστημα ελληνικό. Το εγχειρίδιο ήταν μάλλον στα Ουγγρικά. Αλλά όχι δεν ήταν branded, ούτε κλειδωμένο στη vodafone.

Το αγόρασα από ηλεκτρονικό κατάστημα ελληνικό. Το εγχειρίδιο ήταν μάλλον στα Ουγγρικά. Αλλά όχι δεν ήταν branded, ούτε κλειδωμένο στη vodafone.

Το γεγονος οτι σου ζηταει κωδικο δικτυου, με κανει να πιστευω πως ειναι κλειδωμενο.

Κρατησες καθολου nandroid την αρχικη στοκ ROM?

καλο θα ήταν αν από το μαγαζί όπου το αγόρασες αν το αγόρασες για ελληνική συσκευή να απευθυνθείς μιας και λες ότι το εγχειριδιο μέσα ήταν σε άλλη γλώσσα και όχι σε ελληνικά τώρα όσο για το πρόβλημα σίγουρα ήταν κλειδωμένο...

(όπως όταν έρχονται τηλεφωνα από εξωτερικό και είναι κλειδωμένα σε sim άλλον δικτύων)

Δυστυχώς δεν κράτησα nandroid απο την αρχική ROM:( Δεν θα έπρεπε να μου είχαν πεί ότι ήταν κλειδωμένο; Και πως δέχτηκε την κάρτα sim που του έβαλα? Δηλ είναι κλειδωμένο σε vodafone? Πάει δηλαδή το κινητό;:wacko:

Δυστυχώς δεν κράτησα nandroid απο την αρχική ROM:( Δεν θα έπρεπε να μου είχαν πεί ότι ήταν κλειδωμένο; Και πως δέχτηκε την κάρτα sim που του έβαλα? Δηλ είναι κλειδωμένο σε vodafone? Πάει δηλαδή το κινητό;:wacko:

συνήθως δεν τα λένε αυτά :)

πάντως μην απογοητεύεσαι σίγουρα υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος όπως και στα iphone αλλα επειδή είμαι νέο σε android κάποιος θα βρεθεί να σου πει τρόπους

Ζητάει κωδικό και με κάρτα cosmote που δοκίμασα... To τηλέφωνο δεν ήταν branded να γράφει κάτι το κουτί ή το τηλέφωνο...

Να πάρω λέτε το κατάστημα που το αγόρασα; Ή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Να πάρω λέτε το κατάστημα που το αγόρασα; Ή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα;

Απο ποιο καταστημα το αγορασες; Βγαζεις κανα screenshot να μας δειξεις την οθονη που σου λεει να εισαγεις τον κωδικο δικτυου; (volume down + power)

Το κατάστημα ειναι το http://www.ebw.gr/ και επιδή δεν μπορώ να βγάλω screnn shot -δεν ξέρω γιατί, ανέβασα μία photo απο ψηφιακή. Πάντως ένα htc desire hd που είχα αγοράσει πιο παλιά απο ηλεκτρονικο μαγαζί και ήταν Γερμανικό έβγαζε το logo της t-mobile όταν μπούταρε. To GN έχει το boot της ICS μόνο.

Το κατάστημα ειναι το http://www.ebw.gr/ και επιδή δεν μπορώ να βγάλω screnn shot -δεν ξέρω γιατί, ανέβασα μία photo απο ψηφιακή. Πάντως ένα htc desire hd που είχα αγοράσει πιο παλιά απο ηλεκτρονικο μαγαζί και ήταν Γερμανικό έβγαζε το logo της t-mobile όταν μπούταρε. To GN έχει το boot της ICS μόνο.

Ναι το ebw ειναι γνωστο πως φερνει προιοντα απο αλλες χωρες. Ειναι ξεκαθαρο, κατ'εμε, πως το κινητο ειναι κλειδωμενο.

Εχεις δοκιμασει να αναψεις το κινητο χωρις καρτα ΣΙΜ; Υπαρχουν εργαλεια του τυπου:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1548210

αλλα πρεπει να ολοκληρωθει το μπουταρισμα για να το ξεκλειδωσεις. Εχεις δοκιμασει να φλασαρεις τις stock images απο το site της Google?

Το κινητό δουλεύει χωρίς sim. Απλά δεν έχει δίκτυο. Α οι ROM που είχα φλασσάρει ήταν stock images. Τώρα έχω την stock 4.0.2 yakju με ξεκλείδωτο bootloader. Λες να δοκιμάσω αυτό το μηχανάκι; Σε ευχαριστώ πολύ...

παιδιά δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο μαγαζί και φυσικά ποτε δεν έχω κάνει αγορά από το μαγαζί αλλα είναι γνωστό σε όλους ότι το μαγαζί αυτό έχει κάνει απίστευτες απατεωνιές και απορώ πως ακόμα εμπιστεύεστε ένα τέτοιο κατάστημα...

Παιδιά το ξεκλείδωσα με αυτο το app αν και ξαναχρειάζεται unlock μετά απο φλασαρισμα καινοθργιας ROM ή full wipe. Αλλά την δουλειά του την έκανε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση υποστήριξη. Υπόχρεος!!!:) Όσο για το συγκεκριμένο κατάστημα, προς γνώση και συμμόρφωση...

Ωραιος.

Ναι παιδια, και γω μια φορα πηρα ενα Galaxy S απο κει και ηταν απο Ρωσσια, κατι τετοιο... Μακρυα... Αμα ηταν ετσι, το αγοραζαμε το κινητο απ'ευθειας απο μονοι μας απο εξω και τελειωνε η κατασταση. Το θεμα ειναι να ειναι και ελληνικης αντιπροσωπειας.

edit: Αρα το τηλεφωνο ηταν οντως κλειδωμενο. Παρε τηλεφωνο και βρισ'τους. Κλειδωμενο και απο Ουκρανορωσσια το αγοραζες με 300 ευρω..

εβαλα πριν λιγες ωρες την AOKP B30..εξαιρετικη μπορω να πω. η κυριοτερη προσθηκη ειναι η δυνατοτητα να βαλεις οτι εφαρμογη θες στη navbar :D

πχ εδω εχω βαλει twitter και σε long press να ανοιγει το go sms, μετα το back και long press να κανει kill, home και recents apps, menu και settings και power(κλειδωμα)

http://img7.imageshack.us/img7/3826/screenshot2012040823463.png

εβαλα πριν λιγες ωρες την AOKP B30..εξαιρετικη μπορω να πω. η κυριοτερη προσθηκη ειναι η δυνατοτητα να βαλεις οτι εφαρμογη θες στη navbar :D

πχ εδω εχω βαλει twitter και σε long press να ανοιγει το go sms, μετα το back και long press να κανει kill, home και recents apps, menu και settings και power(κλειδωμα)

http://img7.imageshack.us/img7/3826/screenshot2012040823463.png

φαίνεται παρα πολύ καλο μπορείς μήπως να δόσης link για download?

και αν ξέρεις αν μπορώ να την περάσω με το Galaxy Nexus ToolKit v5.6