gtsip Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Η νεα Slimkat 4.4 stable version μολις κυκλοφορησε. Αλλη μια υπεροχη ROM για το smartphone μας σε stable release. Οπως κ οι προηγουμενες Slim ROMs ειναι σταθερη γρηγορη κ παραμετροποιησιμη κατα το μεγιστο. Επισης, διαθετει το ιδιαιτερο στοιχειο της υψηλης αναλυσης , που οποιος το εχει συνηθίσει, δε το αλλαζει ποτε. http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1079-maguro Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 SlimKat ή AOKP ; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 SlimKat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 SlimKat ή AOKP ; :worry: Η ΑΟΚΡ αν και γρηγορη rom , ειναι σαν την stock. Αν θες να δεις πραγματικη αλλαγη απο μια custom rom δοκιμασε σιγουρα SlimKat. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Η ΑΟΚΡ αν και γρηγορη rom , ειναι σαν την stock. Αν θες να δεις πραγματικη αλλαγη απο μια custom rom δοκιμασε σιγουρα SlimKat. Πραγματι ωραια η Slimkat με το διαφορετικο dpi αλλα Real racing 3 not supported.Your device isnt compatible with this version.Ετσι ειναι σε ολους?Εκανα κανονικη εγκατασταση οχι dirty flash.Θα την κρατησω 2 μερες ακομη να δω καταναλωση και σταθεροτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Έβαλα και εγώ την slimkat. Στην αρχή είχα μια συγκρατημένη χαρά. Αφού έβαλα διάφορα apps μου φάνηκε οτι η μπαταρία όσον αφορα την κατανάλωση ηταν καλη. Βέβαια η ανάλυση δε με βόλευε ιδιαίτερα. Μετα άρχισα να νοσταλγώ την Google 4.3 έκδοση οπου το ξαναγύρισα άμεσα. Ίσως σε άλλη φαση να την κρατήσω για όλο τον κυκλο της μπαταρίας να δω ποσο θα μου κρατήσει. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και πολύ αξιόπιστη η εμπειρία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Έβαλα και εγώ την slimkat. Στην αρχή είχα μια συγκρατημένη χαρά. Αφού έβαλα διάφορα apps μου φάνηκε οτι η μπαταρία όσον αφορα την κατανάλωση ηταν καλη. Βέβαια η ανάλυση δε με βόλευε ιδιαίτερα. Μετα άρχισα να νοσταλγώ την Google 4.3 έκδοση οπου το ξαναγύρισα άμεσα. Ίσως σε άλλη φαση να την κρατήσω για όλο τον κυκλο της μπαταρίας να δω ποσο θα μου κρατήσει. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και πολύ αξιόπιστη η εμπειρία μου. Πραγματι ωραια η Slimkat με το διαφορετικο dpi αλλα Real racing 3 not supported.Your device isnt compatible with this version.Ετσι ειναι σε ολους?Εκανα κανονικη εγκατασταση οχι dirty flash.Θα την κρατησω 2 μερες ακομη να δω καταναλωση και σταθεροτητα. Δοκιμάστε την σημερινή CM Remix η οποία χρησιμοποιεί στοιχεία από τις CM, Aokp, SlimKat και OmniRom όπου σε συνδυασμό με τον kernel Dirty V είναι στην κυριολεξία πύραυλος σε σύγκριση με ένα S3 με omega rom... Να φανταστείτε ο κάτοχος του ξενέρωσε την ζωή του... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Για βάλε κανένα λινκ για download και καμια οδηγία για να το δοκιμάσουμε και αυτό. Είναι η περίοδος αυτή δοκιμών. Επίσης ηδη με stock android και κερνελ mpokang πηγαινει γρηγορότερα απο s3 Edited February 18, 2014 by tsiliha5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593386 [ROM] [4.4.2][HALO][slimPie][PaPIE][Wifi Display][19th Feb 2014] CM-REMIX-Burst-Kernel-KANG [ver_2.8] Την κατεβάζεις, την περνάς και αν θες μετά περνάς και τον kernel... Έχει λεπτομερείς οδηγίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593386 [ROM] [4.4.2][HALO][slimPie][PaPIE][Wifi Display][19th Feb 2014] CM-REMIX-Burst-Kernel-KANG [ver_2.8] Την κατεβάζεις, την περνάς και αν θες μετά περνάς και τον kernel... Έχει λεπτομερείς οδηγίες... Φοβερη rom!Χωρις τον V kernel παει γρηγορα και ορεξη να εχετε για παραμετροποιηση!Μια απορια,με το πρωτο μπουταρισμα εχουμε ενα πολυ ωραιο wallpaper space!!!Οταν κανω επανεκκινηση αλλαζει σε ενα ασπρομαυρο και δεν μπορω να βρω το πρωτο! Τι γινετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 CM Remix ή SlimKat ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Cm remix sorry που αργησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Λοιπόν και η SlimKat αλλά και η CM Remix είναι και οι 2 απίστευτα γρήγορες... Η SlimKat ειναι πιο "γυμνή" σε θέματα customization αλλά με καλύτερη απόδοση μπαταρίας και λίγο πιο γρήγορη σε πραγματική χρήση αλλά και benchmarks της τάξεως 250-350 μονάδων... Πάντως δεν ξέρω πως τα έχουν καταφέρει οι developers της CM Remix αλλά μετά την έκδοση 14/2 την έχουν κάνει αρκετά βαρύτερη και με bugs, δεν παύει πάντως να είναι μακράν οι γρηγορότερες μαζί με την SlimKat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Λοιπόν και η SlimKat αλλά και η CM Remix είναι και οι 2 απίστευτα γρήγορες... Η SlimKat ειναι πιο "γυμνή" σε θέματα customization αλλά με καλύτερη απόδοση μπαταρίας και λίγο πιο γρήγορη σε πραγματική χρήση αλλά και benchmarks της τάξεως 250-350 μονάδων... Πάντως δεν ξέρω πως τα έχουν καταφέρει οι developers της CM Remix αλλά μετά την έκδοση 14/2 την έχουν κάνει αρκετά βαρύτερη και με bugs, δεν παύει πάντως να είναι μακράν οι γρηγορότερες μαζί με την SlimKat... Δηλαδή ειναι πιο γρήγορες απο την omnirom? Εγώ πάντως πρωτη φορά νιώθω οτι με την omnirom απολαμβανω το απόλυτο smooth παντού και παντα. Και με μπριζωνετε να δοκιμασω τις δυο για τις οποίες συζητάτε.....το σκ μάλλον θα αποφανθω για τη σύγκριση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Δηλαδή ειναι πιο γρήγορες απο την omnirom? Εγώ πάντως πρωτη φορά νιώθω οτι με την omnirom απολαμβανω το απόλυτο smooth παντού και παντα. Και με μπριζωνετε να δοκιμασω τις δυο για τις οποίες συζητάτε.....το σκ μάλλον θα αποφανθω για τη σύγκριση... Η omnirom είναι λίγο πιο αργή από την CM Remix... Η SlimKat ειναι αρκετά γρηγορότερη από την omnirom αλλά και την CM Remix... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Επισης να προσθεσουμε οτι η slimkat εχει συνεχη υποστηριξη με live OTA updates k gapps προσαρμοσμενα στη slimkat. Η slimteam ειναι μια ομαδα που υποστηριζει εδω κ μερικα χρονια πολλες συσκευες. Νομιζω καταλαβαινετε τι εννοω. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Και αν μπει και κανένας custom kernel όπως οι τελευταίοι Dirty V πραγματικά μετά δεν σκέφτεσαι να αλλάξεις τηλέφωνο για ακόμα 6 μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 τις δοκίμασα και τις 2,(slim Kai cm remix). Μου φάνηκε λίγο καλύτερη η cm χωρίς βεβαία να τις αφήσω ακόμα καμια βδομάδα να δω πως θα πάνε.σαν πρωτη εντύπωση η cm φαίνεται καλύτερη.στην slimkat ξέρουμε πως να κατεβάσουμε την ανάλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Η CM Remix είναι πιο γρήγορη από την official CM? Σε αυτή δε βασίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 τις δοκίμασα και τις 2,(slim Kai cm remix). Μου φάνηκε λίγο καλύτερη η cm χωρίς βεβαία να τις αφήσω ακόμα καμια βδομάδα να δω πως θα πάνε.σαν πρωτη εντύπωση η cm φαίνεται καλύτερη.στην slimkat ξέρουμε πως να κατεβάσουμε την ανάλυση; Για να αλλάξεις το dpi το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις αυτή την εφαρμογή (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi) και να πας από τα 245 στα 280 ή 320 (προτείνω 280)... Η CM Remix είναι πιο γρήγορη από την official CM? Σε αυτή δε βασίζεται? Ναι σε αυτή βασίζεται και είναι πιο γρήγορη λόγω των tweaks που έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Πραγματι ωραια η Slimkat με το διαφορετικο dpi αλλα Real racing 3 not supported.Your device isnt compatible with this version. Δοκιμασε απο xposed framework να κατεβασεις το module playstore fixes..Αυτο εκανα για να μου υποστηριξει το Candy Crush Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Μην βάλεις Xposed Framework γιατί χάνεις το ART... Πίστεψέ με μόνο placebo effect δεν είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Από άποψη bugs τι λένε αυτές οι δυο; Ποια είναι η πιο καλή υποψήφια να "φλασάρω και ξεχάσω"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Περασα χθες την Cm remix... Τι μπορει να επηρεαζει το Viber να μην μπορει να συνδεθει???? Γραφει conecting... και μετα disconected στα καπακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Από άποψη bugs τι λένε αυτές οι δυο; Ποια είναι η πιο καλή υποψήφια να "φλασάρω και ξεχάσω"; Καλύτερα να δοκιμάσεις την Slim... Είναι bugless... Για την CM Remix έχει πραγματικά άπειρα features τα οποία είναι χρήσιμα αλλά τις τελευταίες 2 εκδόσεις τα έχουν χαλάσει και αυτοί... Η slim δεν έχει όλα τα features που είχε παλιά γιατί τα βελτιώνουν και θα τα προσθέσουν σιγά σιγά με δικές τους OTA που θα διαθέτουν... Δεν θα χρειάζεσαι να περνάς τίποτα αφού θα γίνεται αυτόματα μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts