Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η νεα Slimkat 4.4 stable version μολις κυκλοφορησε. Αλλη μια υπεροχη ROM για το smartphone μας σε stable release. Οπως κ οι προηγουμενες Slim ROMs ειναι σταθερη γρηγορη κ παραμετροποιησιμη κατα το μεγιστο. Επισης, διαθετει το ιδιαιτερο στοιχειο της υψηλης αναλυσης , που οποιος το εχει συνηθίσει, δε το αλλαζει ποτε.

http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1079-maguro

LG G6

SlimKat ή AOKP ;

:worry:

Η ΑΟΚΡ αν και γρηγορη rom , ειναι σαν την stock. Αν θες να δεις πραγματικη αλλαγη απο μια custom rom δοκιμασε σιγουρα SlimKat.

LG G6

Η ΑΟΚΡ αν και γρηγορη rom , ειναι σαν την stock. Αν θες να δεις πραγματικη αλλαγη απο μια custom rom δοκιμασε σιγουρα SlimKat.

Πραγματι ωραια η Slimkat με το διαφορετικο dpi αλλα Real racing 3 not supported.Your device isnt compatible with this version.Ετσι ειναι σε ολους?Εκανα κανονικη εγκατασταση οχι dirty flash.Θα την κρατησω 2 μερες ακομη να δω καταναλωση και σταθεροτητα.

Έβαλα και εγώ την slimkat. Στην αρχή είχα μια συγκρατημένη χαρά. Αφού έβαλα διάφορα apps μου φάνηκε οτι η μπαταρία όσον αφορα την κατανάλωση ηταν καλη. Βέβαια η ανάλυση δε με βόλευε ιδιαίτερα. Μετα άρχισα να νοσταλγώ την Google 4.3 έκδοση οπου το ξαναγύρισα άμεσα. Ίσως σε άλλη φαση να την κρατήσω για όλο τον κυκλο της μπαταρίας να δω ποσο θα μου κρατήσει. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και πολύ αξιόπιστη η εμπειρία μου.

Έβαλα και εγώ την slimkat. Στην αρχή είχα μια συγκρατημένη χαρά. Αφού έβαλα διάφορα apps μου φάνηκε οτι η μπαταρία όσον αφορα την κατανάλωση ηταν καλη. Βέβαια η ανάλυση δε με βόλευε ιδιαίτερα. Μετα άρχισα να νοσταλγώ την Google 4.3 έκδοση οπου το ξαναγύρισα άμεσα. Ίσως σε άλλη φαση να την κρατήσω για όλο τον κυκλο της μπαταρίας να δω ποσο θα μου κρατήσει. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και πολύ αξιόπιστη η εμπειρία μου.

Πραγματι ωραια η Slimkat με το διαφορετικο dpi αλλα Real racing 3 not supported.Your device isnt compatible with this version.Ετσι ειναι σε ολους?Εκανα κανονικη εγκατασταση οχι dirty flash.Θα την κρατησω 2 μερες ακομη να δω καταναλωση και σταθεροτητα.

Δοκιμάστε την σημερινή CM Remix η οποία χρησιμοποιεί στοιχεία από τις CM, Aokp, SlimKat και OmniRom όπου σε συνδυασμό με τον kernel Dirty V είναι στην κυριολεξία πύραυλος σε σύγκριση με ένα S3 με omega rom... Να φανταστείτε ο κάτοχος του ξενέρωσε την ζωή του... ;)

Για βάλε κανένα λινκ για download και καμια οδηγία για να το δοκιμάσουμε και αυτό. Είναι η περίοδος αυτή δοκιμών.

Επίσης ηδη με stock android και κερνελ mpokang πηγαινει γρηγορότερα απο s3

Edited by tsiliha5

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593386

[ROM] [4.4.2][HALO][slimPie][PaPIE][Wifi Display][19th Feb 2014] CM-REMIX-Burst-Kernel-KANG [ver_2.8]

Την κατεβάζεις, την περνάς και αν θες μετά περνάς και τον kernel... Έχει λεπτομερείς οδηγίες...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593386

[ROM] [4.4.2][HALO][slimPie][PaPIE][Wifi Display][19th Feb 2014] CM-REMIX-Burst-Kernel-KANG [ver_2.8]

Την κατεβάζεις, την περνάς και αν θες μετά περνάς και τον kernel... Έχει λεπτομερείς οδηγίες...

Φοβερη rom!Χωρις τον V kernel παει γρηγορα και ορεξη να εχετε για παραμετροποιηση!Μια απορια,με το πρωτο μπουταρισμα εχουμε ενα πολυ ωραιο wallpaper space!!!Οταν κανω επανεκκινηση αλλαζει σε ενα ασπρομαυρο και δεν μπορω να βρω το πρωτο!

Τι γινετε???

Λοιπόν και η SlimKat αλλά και η CM Remix είναι και οι 2 απίστευτα γρήγορες... Η SlimKat ειναι πιο "γυμνή" σε θέματα customization αλλά με καλύτερη απόδοση μπαταρίας και λίγο πιο γρήγορη σε πραγματική χρήση αλλά και benchmarks της τάξεως 250-350 μονάδων... Πάντως δεν ξέρω πως τα έχουν καταφέρει οι developers της CM Remix αλλά μετά την έκδοση 14/2 την έχουν κάνει αρκετά βαρύτερη και με bugs, δεν παύει πάντως να είναι μακράν οι γρηγορότερες μαζί με την SlimKat...

Λοιπόν και η SlimKat αλλά και η CM Remix είναι και οι 2 απίστευτα γρήγορες... Η SlimKat ειναι πιο "γυμνή" σε θέματα customization αλλά με καλύτερη απόδοση μπαταρίας και λίγο πιο γρήγορη σε πραγματική χρήση αλλά και benchmarks της τάξεως 250-350 μονάδων... Πάντως δεν ξέρω πως τα έχουν καταφέρει οι developers της CM Remix αλλά μετά την έκδοση 14/2 την έχουν κάνει αρκετά βαρύτερη και με bugs, δεν παύει πάντως να είναι μακράν οι γρηγορότερες μαζί με την SlimKat...

Δηλαδή ειναι πιο γρήγορες απο την omnirom? Εγώ πάντως πρωτη φορά νιώθω οτι με την omnirom απολαμβανω το απόλυτο smooth παντού και παντα. Και με μπριζωνετε να δοκιμασω τις δυο για τις οποίες συζητάτε.....το σκ μάλλον θα αποφανθω για τη σύγκριση...

Δηλαδή ειναι πιο γρήγορες απο την omnirom? Εγώ πάντως πρωτη φορά νιώθω οτι με την omnirom απολαμβανω το απόλυτο smooth παντού και παντα. Και με μπριζωνετε να δοκιμασω τις δυο για τις οποίες συζητάτε.....το σκ μάλλον θα αποφανθω για τη σύγκριση...

Η omnirom είναι λίγο πιο αργή από την CM Remix... Η SlimKat ειναι αρκετά γρηγορότερη από την omnirom αλλά και την CM Remix...

Επισης να προσθεσουμε οτι η slimkat εχει συνεχη υποστηριξη με live OTA updates k gapps προσαρμοσμενα στη slimkat. Η slimteam ειναι μια ομαδα που υποστηριζει εδω κ μερικα χρονια πολλες συσκευες. Νομιζω καταλαβαινετε τι εννοω.
LG G6

Και αν μπει και κανένας custom kernel όπως οι τελευταίοι Dirty V πραγματικά μετά δεν σκέφτεσαι να αλλάξεις τηλέφωνο για ακόμα 6 μήνες...

τις δοκίμασα και τις 2,(slim Kai cm remix). Μου φάνηκε λίγο καλύτερη η cm χωρίς βεβαία να τις αφήσω ακόμα καμια βδομάδα να δω πως θα πάνε.σαν πρωτη εντύπωση η cm φαίνεται καλύτερη.στην slimkat ξέρουμε πως να κατεβάσουμε την ανάλυση;

τις δοκίμασα και τις 2,(slim Kai cm remix). Μου φάνηκε λίγο καλύτερη η cm χωρίς βεβαία να τις αφήσω ακόμα καμια βδομάδα να δω πως θα πάνε.σαν πρωτη εντύπωση η cm φαίνεται καλύτερη.στην slimkat ξέρουμε πως να κατεβάσουμε την ανάλυση;

Για να αλλάξεις το dpi το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις αυτή την εφαρμογή (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi)

και να πας από τα 245 στα 280 ή 320 (προτείνω 280)...

Η CM Remix είναι πιο γρήγορη από την official CM? Σε αυτή δε βασίζεται?

Ναι σε αυτή βασίζεται και είναι πιο γρήγορη λόγω των tweaks που έχει...

Πραγματι ωραια η Slimkat με το διαφορετικο dpi αλλα Real racing 3 not supported.Your device isnt compatible with this version.

Δοκιμασε απο xposed framework να κατεβασεις το module playstore fixes..Αυτο εκανα για να μου υποστηριξει το Candy Crush

Περασα χθες την Cm remix...

Τι μπορει να επηρεαζει το Viber να μην μπορει να συνδεθει????

Γραφει conecting... και μετα disconected στα καπακια

Από άποψη bugs τι λένε αυτές οι δυο; Ποια είναι η πιο καλή υποψήφια να "φλασάρω και ξεχάσω";

Καλύτερα να δοκιμάσεις την Slim... Είναι bugless... Για την CM Remix έχει πραγματικά άπειρα features τα οποία είναι χρήσιμα αλλά τις τελευταίες 2 εκδόσεις τα έχουν χαλάσει και αυτοί... Η slim δεν έχει όλα τα features που είχε παλιά γιατί τα βελτιώνουν και θα τα προσθέσουν σιγά σιγά με δικές τους OTA που θα διαθέτουν... Δεν θα χρειάζεσαι να περνάς τίποτα αφού θα γίνεται αυτόματα μόνο του.