sakiss Δημ. January 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 στη πρωτη σελοδα τα λινκ για το root που πρεπει να κατεβασεις το zip δε λειτουργουν ξερει κανεις τι να κατεβασω? Στο ανέβασα εδώ. Πάρε τα αρχεία και πέταξε τα σε έναν φάκελο root (ή ονομασέ τον όπως θες) στο Local Disk. Σου έχω και τον τελευταίο Bootloader και Radio για 4.0.3: http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=bsiF5vq1BvtdvUzM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Στο ανέβασα εδώ. Πάρε τα αρχεία και πέταξε τα σε έναν φάκελο root (ή ονομασέ τον όπως θες) στο Local Disk. Σου έχω και τον τελευταίο Bootloader και Radio για 4.0.3: http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=bsiF5vq1BvtdvUzMδε με αφηνει να τα κατεβασω ****το φορτωνει συνεχεια και μετα μου λεει οτι εφτασα το οριο να προσπαθησω αργοτερα σευχαριστω πολυ παντως Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) maguro build 20 [Jan 23] change log new customizable lockscreen shortcuts pick your apps/shortcuts from ROM Control shows app icon on lockscreen long press on toggles to bring up settings menu (on the buttons, not text) new on/off icons for toggles/correctly spaced battery bar revamp animations while charging mirrored-center style for OCD folks ability to place it on your nav bar WebOS recents window toggle fixed volume wake and volume skip controls not playing to gether nicely ROM Control app revamped for tablets (no real affect for phones, but it looks nicer!) init.d scripts removed (init.d support still there) increased stock browser tab limit to 64 added ability to disable boot animation added ability to disable bugmailer Edited January 24, 2012 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 θελω να κανω root και δε βρισκω τα αρχεια ρε παιδια πως θα γινει καμια βοηθεια? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Αυτό το διάβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Αυτό το διάβασες? εννοειται αλλα τα λινκ δε λειτουργουν για να κατεβασω τα αρχεια τουλαχιστον το πρωτο δε λειτουργει Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Άντε εδώ και κατέβασε το toolkit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Άντε εδώ και κατέβασε το toolkit. οκ θα το κανω απο κει αν και μου φενονται λιγο μπερδεμενα απο κει αλλα οκ Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 θελω να κανω root και δε βρισκω τα αρχεια ρε παιδια πως θα γινει καμια βοηθεια? Ετοιμο το link στην πρώτη σελίδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ετοιμο το link στην πρώτη σελίδα... ευχαριστω. μια ερωτηση το burn in που αφηνει καμια φορα η οθονη ειναι γενικο ή να αρχισω να φοβαμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 ευχαριστω. μια ερωτηση το burn in που αφηνει καμια φορα η οθονη ειναι γενικο ή να αρχισω να φοβαμαι? τι εννοεις burn in φιλε μου; Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 τι εννοεις burn in φιλε μου; στιγμα απο προηγουμενη εικονα.κυριως σε ασπρο-γκρι φοντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 στιγμα απο προηγουμενη εικονα.κυριως σε ασπρο-γκρι φοντο. ναι το κανει και μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 στιγμα απο προηγουμενη εικονα.κυριως σε ασπρο-γκρι φοντο. ναι.και μενα νομιζω λογικο ειναι ειδικα στις ρυθμισεις μου το κανει..μη τρελαινεσαι φιλαρακι Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ετοιμο το link στην πρώτη σελίδα... εισαι αρχοντας :) Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 νομιζω ειμαστε οφ τοπικ ομως :p ταιριαζει στο γενικο του galaxy nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 οκ.δε τρελενομαι:p ροοταριστικε το τουρμπιδι μετα κοπων...δε κρατιεται μιλαμε τωρα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) ρε παιδια ακολουθω τη διαδικασια για root και φτανω εκει που δινεις τις εντολες στο cmd τη πρωτη τη δινει τη δευτερη μου βγαζει ''το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει τη καθορισμενη διαδρομη δισκου'' πριν το εκανα το δευτερο βημα πατησα εντερ και δεν εβγαλε κατι αλλα στο τριτο εβγαλε οτι δεν ειναι εντολη εγκυρη η κατι τετοιο και στο κινητο δεν υπυρχε εντολη yes unlock bootloader ετσι το εβγαλα και το ξεκινησα απο την αρχη και μου βγαζει αυτα παραπανω ..μια βοηθεια οκ το καταφερα ειχα ξεχασει να κανω extract το φακελο τωρα πηρε τις εντολες και γραφει waiting for device αλλα στο κινητο δεν εχει yes unlock bootloader εχει μονο start power off recovery restart bootloader Edited January 26, 2012 by bili_xatzi Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) πανε διαχειρηση συσκευων(δεξι κλικ στον 'υπολογιστη'ιδιοτητες) κ δες εαν εχει τριγωνακι Edited January 26, 2012 by agligoros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) πανε διαχειρηση συσκευων(δεξι κλικ στον 'υπολογιστη'ιδιοτητες) κ δες εαν εχει τριγωνακι οσο ειναι ανοιχτο το το κινητο το βγαζει ξανονικα χωρις τετοιο τριγωνακι οταν το σβηνω και συνδεετε μου βγαζει τριγωνακι ..ειχα εγκαταστησει πριν τους drivers και μου το εβγαζε ετσι παλι τους εβγαλα και το βρισκει κανονικα γιατι τα windows 7 εχουν βαλει aytomata drivers..δε ξερω τι να κανω απο τη αρχη τωρα εχω προσπαθησει να κανω root το τηλεφωνο αλλα μαλλον κατι εκανα στραβα γιατι στο cmd μου εβγαζε failed και μετα ειχε μεινει στο downloading bootloader img και δεν εκανε reboot απο μονο του και αναγκαστηκα και εκανα power off στο fastmode που ειχε μεινει...τωρα οταν το ανοιγω κατω απο το λογκο της google μου βγαζει ενα ξεκλειδωτο λουκετο και ανοιγει κανονικα...θελω να το επαναφερω σε factory settings ακριβως οπως ηταν οταν το αγορασα δηλαδη και να διωξω το root αν εχει γινει ...μπορει καποιος να μου πει το τροπο? Edited January 26, 2012 by sakiss Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Εγώ έβαλα την manhattan ROM (4.0.3), αλλά όταν εγκαθιστώ μέσω CWM το Ελληνικό πληκτρολόγιο by Lionheart συμβαίνουν τα εξης: Στο system/apps υπάρχουν και το LatinIME και το LatinImeGoogle, ωστόσο αρχικά δεν έβλεπε το 2ο πληκτρολόγιο. Μετά από μερικά reboots και reflashses εμφανίζει 2 stock αλλά το 1ο δεν έχει ενεργές τις επιλογές του ώστε να δηλώσω γλώσσες κτλ και όταν έκανα rename το LatinImeGoogle δεν εμφανιζόταν καθόλου. Αναγκάστηκα και έβαλα το perfect keyboard, αλλα θα προτιμήσω το stock. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 πριν 3 ωρες ηθελες να το κανεις ρουτ, τωρα τι αλλαξε; το ξεκλειδωτο λουκετακι σημαινει οτι ξεκλειδωσες τον bootloader, αρα εισαι σε καλο δρομο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 πριν 3 ωρες ηθελες να το κανεις ρουτ, τωρα τι αλλαξε; το ξεκλειδωτο λουκετακι σημαινει οτι ξεκλειδωσες τον bootloader, αρα εισαι σε καλο δρομο.. ναι οκ απλα δεν εγινε σωστα και θελω να τα κανω ολα απτην αρχη γιατι lagarei σε καποιες φασεις ...και δεν ειναι root η συσκευη υποτιθεται οτι ολα τα εκανα γιαυτο Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Εγώ έβαλα την manhattan ROM (4.0.3), αλλά όταν εγκαθιστώ μέσω CWM το Ελληνικό πληκτρολόγιο by Lionheart συμβαίνουν τα εξης: Στο system/apps υπάρχουν και το LatinIME και το LatinImeGoogle, ωστόσο αρχικά δεν έβλεπε το 2ο πληκτρολόγιο. Μετά από μερικά reboots και reflashses εμφανίζει 2 stock αλλά το 1ο δεν έχει ενεργές τις επιλογές του ώστε να δηλώσω γλώσσες κτλ και όταν έκανα rename το LatinImeGoogle δεν εμφανιζόταν καθόλου. Αναγκάστηκα και έβαλα το perfect keyboard, αλλα θα προτιμήσω το stock. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Λοιπόν σήμερα είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το Nexus S μου και την apex rom. Κατάφερα και το έλυσα χωρίς να καταλάβω το πως βέβαια, αυτά που έκανα είναι τα εξής: 1)έκανα εγκατάσταση το πληκτρολόγιο του Lionheart από CWM 2)μετά δεν μου το εμφάνιζε στις ρυθμίσεις ώστε να διαλέξω πληκτρολόγιο ξανά εγκατάσταση από CWM κάντοντας πρώτα mount το /system 3)ξανά στις ρυθμίσεις δεν μου το εμφανίζει με root explorer κάνω αποκοπί το LatinIME.apk και το έβαλα σε έναν φάκελο στην sdcard 4)Κοιτάω πάλι για τις ρυθμίσεις πλέον τα βλέπω αλλά δεν μπορώ να επιλέξω καν τα Ελληνικά και σταματάει να λειτουργεί το πληκτρολόγιο 5)Επαναφέρω το LatinIME.apk στον φάκελο system/app 6)Μετά από δύο επανεκκινήσεις λειτούργησε κανονικά και με ελληνικά :) και αμέσως έκανα και ένα backup για κάθε ενδεχόμενο :P... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Τελικά δούλεψε. 1. Το εγκατέστησα 2. Μετονόμασα το LatinImeGoogle σε .bak 3. Reboot 4. Πήγα στις ρυθμίσεις και διάλεξα και τα Ελληνικά Το μόνο κακό, είναι ότι αλλάζει γλώσσα με long press + επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts