icefixer Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 εγω πάντως που δοκίμασα να ενεργοποιήσω το art εβγαζε συνέχεια NFC service unfortunetly stopped και δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Βγήκε stable cyanogenmod 11. Την έβαλε κανείς να πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-nexus-android-4-4-kitkat-custom-rom-8125/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παίδες δοκιμάστε την 4.4 που είχαμε αναφέρει πριν λίγες σελίδες... Πλέον δεν έχει κανένα bug αφού την χρησιμοποιώ εδώ και 2 ημέρες και μπορώ να πω ότι το τηλέφωνο είναι ακόμα γρηγορότερο και από την 4.3 ποσό μάλλον και με art runtime! Κοιτάξτε ελεύθερη μνήμη και χωρίς να μπορείς να βάλεις το greenify αφού το xposed framework δεν μπορεί να γίνει συμβατό με το at runtime και θα πρέπει να το ξαναφτιάξουν από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ποιο toolkit χρησιμοποιείτε για το root??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ποιο toolkit χρησιμοποιείτε για το root??? και το wug και το κλασικό μια χαρά δουλεύουν jim!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) http://img43.imageshack.us/img43/3118/qexl.jpg Uploaded with ImageShack.us Για να δουμε... Edited December 7, 2013 by baspats Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_ar Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ποια ρομ περασες φιλε?Γιατι εγω περασα αυτη που εχει η cyanogenmod στο site της και μου λεει Εκδοση Android 4.4 και οχι 4.4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 cm-11-20131207-UNOFFICIAL-maguro.zip http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525351 Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri1974 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Για χαρά είμαι καινούριος στο forum.Παρακαλώ να δώσετε ακριβείς οδηγειες για το πως ρουταρουμε το νεξους μας και πως θα περάσουμε την cyanomd 11(4.4) στο νεξους.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Κάποιος με cm11... SMS μπορείτε να στείλετε?? Όταν πάω να στείλω βγάζει ότι Android process has stopped, και χάνει το σήμα στιγμιαία. Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 φιλε εγω δεν μπορω να στείλω. Σαν να μη βρίσκει το κέντρο μηνυμάτων και δεν υπάρχει η επιλογή να το δηλώσω. Αναγάστικα να βάλω GO SMS Pro μαζί με το ελληνικό add-on και εκεί πέρασα το κέντρο μηνυμάτων. Τώρα ΟΚ ΥΓ ακόμα και από το κρυφό μενου της συσκευήσ *#*#4636#*#* δεν καταχωρούσε το κέντρο μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Παιδιά και εγώ για δεύτερη μέρα τώρα χρησιμοποιώ τη cmetal ρομ που έχει αναφερθεί σε προηγούμενα posts αλλά την 4.4.1 πλέον. Η ρομ τα σπάει κανονικά! Χαλαρά πιο γρήγορη από την 4.3 και stable! Πολύ ελαφριά , smooth, εξαιρετική διαχείριση μπαταρίας με κανένα force close.πολυ λίγα και μικρά bugs που λογικά θα διορθωθούν σύντομα. Και όλα αυτά με dalvik επειδή χρησιμοποιώ το xposed framework. Το μόνο που με χάλασε που έφυγα από τη στοκ 4.3 είναι το Nexus louder που μέχρι στιγμής δεν συμβαδίζει με την cm11 Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Αδέρφια μιας και αύριο το πρωι θα εχω ελεύθερο χρόνο λεω να δοκιμάσω για πρώτη φορά κάποια custom 4.4.Εχω παρει βέβαια τα απαραίτητα backups και nandroid φυσικά. Δύο εινσι αυτες που απ ότι διαβαζω στους xda εχουν περισσότερη ζήτηση. Η cmetal και η unofficial cyanogenmod. Με ποια μου προτείνετε να ξεκινήσω? Ποια εχει τα λιγοτερα bugs? Υπόψιν οτι αν (για τις αναγκες μου) εινσι καλή δεν πρόκειται να γυρισω πίσω σε 4.3. Ευχαριστώ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλησπέρα και εγώ τώρα δυο μέρες είναι με 4.4 και συγκεκριμένα την gummy. όλα μια χαρά χωρίς προβλήματά αναβαθμιστε άφοβα σε 4.4 αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Αδέρφια μιας και αύριο το πρωι θα εχω ελεύθερο χρόνο λεω να δοκιμάσω για πρώτη φορά κάποια custom 4.4.Εχω παρει βέβαια τα απαραίτητα backups και nandroid φυσικά. Δύο εινσι αυτες που απ ότι διαβαζω στους xda εχουν περισσότερη ζήτηση. Η cmetal και η unofficial cyanogenmod. Με ποια μου προτείνετε να ξεκινήσω? Ποια εχει τα λιγοτερα bugs? Υπόψιν οτι αν (για τις αναγκες μου) εινσι καλή δεν πρόκειται να γυρισω πίσω σε 4.3. Ευχαριστώ. Cmetal Σάκη...Η cyanogen για μένα σέρνεται σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με την metal.Ήταν η τελευταία ρομ που δοκίμασα πριν το δώσω και για μένα η καλύτερη...Και επιτέλους πήγαινε σε κιτ κατ...nexus έχεις:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δοκίμασε την τελευταία cm με τον askp και πραγματικά δεν έχω δει γρηγορότερα το τηλέφωνο μας... Στα benchmarks πατάει και το one x... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Cmetal Σάκη...Η cyanogen για μένα σέρνεται σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με την metal.Ήταν η τελευταία ρομ που δοκίμασα πριν το δώσω και για μένα η καλύτερη...Και επιτέλους πήγαινε σε κιτ κατ...nexus έχεις:mad: Ελα ρε Βλάση μη βαρας. Απλά μου έχει κάτσει καλά η 4.3 και μαζί με το xposed την εχω φέρει στα μέτρα μου. Άσε που περίμενα να διορθωθούν κάποια bugs για να δοκιμάσω τις 4.4.Αλλα τωρα ξέρεις με τρώει ο κ.... να φλασαρω. Και να περνάς καμιά φορά απο το νήμα να σε βλέπουμε. Οσο και νσ μην το θέλεις (που δεν το νομίζω) είσαι νεξουσακιας απο κούνια χαχα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ελα ρε Βλάση μη βαρας. Απλά μου έχει κάτσει καλά η 4.3 και μαζί με το xposed την εχω φέρει στα μέτρα μου. Άσε που περίμενα να διορθωθούν κάποια bugs για να δοκιμάσω τις 4.4.Αλλα τωρα ξέρεις με τρώει ο κ.... να φλασαρω. Και να περνάς καμιά φορά απο το νήμα να σε βλέπουμε. Οσο και νσ μην το θέλεις (που δεν το νομίζω) είσαι νεξουσακιας απο κούνια χαχα. Σάκη όπως βλέπεις εδώ είμαι δεν έφυγα...το παρακολουθώ καθημερινά το thread μας μην ανησυχείς.άσε που το note 2 είναι ακόμη καρφωμένο στην 4.1.2 επίσημα και προς το παρόν απλά ρουτ έκανα και πέρασα και μια light στοκ ρομ, ίσα για να ξεφύγω από τα lag της lagsung. Να ξέρεις πάντως πως πριν του τα κάνω αυτά το nexus ήταν 2 σκαλιά πιο γρήγορο (το έχει ο κολλητός μου ακόμη και τα βάλαμε δίπλα δίπλα και δεν πίστευα στα μάτια μου).οπότε όσοι παραμένετε με αυτό να ξέρετε ότι τη smooth λειτουργία του δύσκολα θα την βρείτε...Αυτά τα ολίγα είχα να πω...Θα τα λέμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) καλησπερα....θα ηθελα να μου φρεσκξαρετε λιγο την μνημη...λοιπον θελω να περασω την cm,απλα εχει περασει πολυς καιρος απο το τελευταιο φλασαρισμα.....το ερωτημα μου ειναι,αν θελω να γυρισω σε stock αυτο γινετε μεσω του toolkit και ακολουθωντας τα βηματα κα9ι εχοντας κατεβασει την stock rom αππο την google κανεις την επαναφορα σε stock....σωστα????(ξερω πολλοι θα γελατε με την ερωτηση μου,αλλα πιστεψτε με απο τα συνεχει φλασαρισματα στις qtek 9000;htc 3300-3600;kaiser-diamond,και απο ατελειωτα jb στα iPhone)και μετα δεν ασχοληθηκα ιδιαιρτερα με το android,αλλα τωρα το nexus σερνετε ,κατι του εχω κανει,και αποφασισα απο επαναφορα εργ.ρυθμ να του βαλω μια custom rom.και οταν θελω να ξαναγυρισω σε stock rom την κατεβαζω απο την google.....kapoy εχω αποθηκευσει την stock 4.3 ωστε να την περασω αν θελω να γυρισω....απλα θα ηθελα να βαλει καποιος το link με την 4.3 toy Galaxy Nexus μην τυχον και την εσχω χασει.... και ενα link για να ριξω μια ματια στην Cmetal???? ευχαριστω Edited December 10, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 καλησπερα....θα ηθελα να μου φρεσκξαρετε λιγο την μνημη...λοιπον θελω να περασω την cm,απλα εχει περασει πολυς καιρος απο το τελευταιο φλασαρισμα.....το ερωτημα μου ειναι,αν θελω να γυρισω σε stock αυτο γινετε μεσω του toolkit και ακολουθωντας τα βηματα κα9ι εχοντας κατεβασει την stock rom αππο την google κανεις την επαναφορα σε stock....σωστα????(ξερω πολλοι θα γελατε με την ερωτηση μου,αλλα πιστεψτε με απο τα συνεχει φλασαρισματα στις qtek 9000;htc 3300-3600;kaiser-diamond,και απο ατελειωτα jb στα iPhone)και μετα δεν ασχοληθηκα ιδιαιρτερα με το android,αλλα τωρα το nexus σερνετε ,κατι του εχω κανει,και αποφασισα απο επαναφορα εργ.ρυθμ να του βαλω μια custom rom.και οταν θελω να ξαναγυρισω σε stock rom την κατεβαζω απο την google.....kapoy εχω αποθηκευσει την stock 4.3 ωστε να την περασω αν θελω να γυρισω....απλα θα ηθελα να βαλει καποιος το link με την 4.3 toy Galaxy Nexus μην τυχον και την εσχω χασει.... και ενα link για να ριξω μια ματια στην Cmetal???? ευχαριστω Από εδω κατεβάζεις το factory image της 4.3. https://developers.google.com/android/nexus/images Και εδω είναι η cMetal που φοράω και εγω απο σημερα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550477 Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Από εδω κατεβάζεις το factory image της 4.3. https://developers.google.com/android/nexus/images Και εδω είναι η cMetal που φοράω και εγω απο σημερα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550477 ευχαριστω.....εισαι ικανοποιημενος με την cMetal;;;την εχεις συγκρινει με την cm;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 ευχαριστω.....εισαι ικανοποιημενος με την cMetal;;;την εχεις συγκρινει με την cm;;; Τι να σου πω ειναι η πρωτη 4.4 (μάλλον 4.4.1) που δοκιμαζω και μπορω να πω οτι για την χρηση που κάνω ειναι (για να μην είμαι υπερβολικός) 99.9 % σούπερ. Για μπαταρια δεν μπορω να σου πω γιατι το πρωι την έβαλα (εχω και μια δευτερη μπαταρία οπότε δεν με πολυενδιαφερει κιολας). Είναι πάντως πολυ smooth και snappy. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis4 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το nexus.Συγκεκριμενα δεν λειτουργει το πληκτρολογιο[εμφανιζεται και εξφανιζεται αμεσα και βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει],δεν μπαινει στο play store και οταν κατεβαζω εφαρμογες στον υπολογιστη δεν περνανε στο κινητο.Εκανα ελεγχο με το mcafee του υπολογιστη ,το οποιο βρηκε 3 ιους[artemis]τους οποιους και διορθωσε αλλα τα προβληματα εμειναν.Καμια ιδεα για γιατρεια η παει για πεταμα μιας και η οθονη σε αρκετα σημεια σπασμενη. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το nexus.Συγκεκριμενα δεν λειτουργει το πληκτρολογιο[εμφανιζεται και εξφανιζεται αμεσα και βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει],δεν μπαινει στο play store και οταν κατεβαζω εφαρμογες στον υπολογιστη δεν περνανε στο κινητο.Εκανα ελεγχο με το mcafee του υπολογιστη ,το οποιο βρηκε 3 ιους[artemis]τους οποιους και διορθωσε αλλα τα προβληματα εμειναν.Καμια ιδεα για γιατρεια η παει για πεταμα μιας και η οθονη σε αρκετα σημεια σπασμενη. Ευχαριστω Βάλε factory image να δεις. Επίσης αν είναι να το πετάξεις τελικά, στείλε ένα μήνυμα. Θα το περισυλλέξω ευχαρίστως. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts