djtutis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) http://www.galaxynexusforum.com/forum/galaxy-nexus-help/4265-question-has-anyoone-used-usb-jig-gnex-does-work-what-will-do.html Κοίταξε αυτό το site... Το jig στην πραγματικότητα κάνει reset σε όλο το hardware του κινητού και σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις ξανά την rom μέσω του tookit... Χάρις σ'αυτό έχω αναστήσει από λάθος φλασαρισμα το S2 άλλα και ένα Nexus S... Αυτό είναι η τελευταία ελπίδα και αν δεν δουλέψει 1000% έχεις κάψει πλακέτα... Το βάζεις στο κινητό και προσπαθείς να το ενεργοποιήσεις σε bootloader... Μπορείς να το φτιαξεις μόνος σου ή ρωτά τα παιδιά από το νήμα του Galaxy S2 αν μπορεί κάποιος να σου το δανείσει... Edited July 31, 2013 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μου ήρθε και εμένα ΟΤΑ η 4.3 και την εγκατέστησα.Επειδή χάθηκε το root πρέπει να περιμένω αναβάθμιση του toolkit ή υπάρχει άλλος τρόπος για root.Είμαι με stock rom και κλειδωμένο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μου ήρθε και εμένα ΟΤΑ η 4.3 και την εγκατέστησα.Επειδή χάθηκε το root πρέπει να περιμένω αναβάθμιση του toolkit ή υπάρχει άλλος τρόπος για root.Είμαι με stock rom και κλειδωμένο bootloader. Πέρασε μέσω του toolkit TWRP ή CWM και αφού το περάσεις προσπάθησε να φλασαρεις ένα αρχειάκι που έχει βγάλει ο chainfire για root στην 4.3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Πέρασε μέσω του toolkit TWRP ή CWM και αφού το περάσεις προσπάθησε να φλασαρεις ένα αρχειάκι που έχει βγάλει ο chainfire για root στην 4.3... Σε ευχαριστώ.Μπορείς να μου δώσεις ένα link γι'αυτό το αρχείο. EDIT: Το βρήκα από το xda. Edited August 1, 2013 by SCORPIOS72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Παιδιά τα φωτα σας. Είμαι με ParanoidAndroid 4.2.2 κσι από εχθες μου εχει ερθει OTA η 4.3 αλλα δεν θελω και δεν μπορω να κανω τωρα update. Το προβλημα μου είναι οτι οποτε συνδέομαι με το wifi στο σπίτι μου κατεβάζει την 4.3.μολις τελειωσει μου βγαζει verification error και ξεκινάει να την κατεβάζει παλι. Και αυτο σταματάει μονο οταν κλεισω το wifi. Καμια λυση? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Παιδιά τα φωτα σας. Είμαι με ParanoidAndroid 4.2.2 κσι από εχθες μου εχει ερθει OTA η 4.3 αλλα δεν θελω και δεν μπορω να κανω τωρα update. Το προβλημα μου είναι οτι οποτε συνδέομαι με το wifi στο σπίτι μου κατεβάζει την 4.3.μολις τελειωσει μου βγαζει verification error και ξεκινάει να την κατεβάζει παλι. Και αυτο σταματάει μονο οταν κλεισω το wifi. Καμια λυση? Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Νόμιζα ότι όταν είσαι σε custom rom δεν παίρνεις επίσημα updates. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται... εδώ και μερικές μέρες εχω ασυνήθιστα μεγάλη κατανάλωση Data από τις υπηρεσίες Google. Δείτε στα λινκ: http://prntscr.com/1j4d3h & http://prntscr.com/1j4d5h Έχω 1,5γιγα στο πρόγραμμα μου και πρώτη φόρα βλέπω τέτοια κατανάλωση, μέχρι πρόσφατα δεν περνούσα τα 200-300 ΜΒ, η χρήση που κάνω είναι η ίδια εδώ και μήνες και είμαι κατά 80% σε κάλυψη Wifi.... καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται... εδώ και μερικές μέρες εχω ασυνήθιστα μεγάλη κατανάλωση Data από τις υπηρεσίες Google. Δείτε στα λινκ: http://prntscr.com/1j4d3h & http://prntscr.com/1j4d5h Έχω 1,5γιγα στο πρόγραμμα μου και πρώτη φόρα βλέπω τέτοια κατανάλωση, μέχρι πρόσφατα δεν περνούσα τα 200-300 ΜΒ, η χρήση που κάνω είναι η ίδια εδώ και μήνες και είμαι κατά 80% σε κάλυψη Wifi.... καμιά ιδέα? Ναι φίλε μου, έχουμε αρκετοί το ίδιο πρόβλημα και σε άλλες συσκευές, φταίει μάλλον το update σε 4.3, κολλάει και το κατεβάζει συνέχεια. Εγώ τώρα δεν το έχω το πρόβλημα πλέον, δεν ξέρω γιατί, πιθανώς επειδή αλλαξα στο build.prop το product name από yakju σε ότι να ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται... εδώ και μερικές μέρες εχω ασυνήθιστα μεγάλη κατανάλωση Data από τις υπηρεσίες Google. Δείτε στα λινκ: http://prntscr.com/1j4d3h & http://prntscr.com/1j4d5h Έχω 1,5γιγα στο πρόγραμμα μου και πρώτη φόρα βλέπω τέτοια κατανάλωση, μέχρι πρόσφατα δεν περνούσα τα 200-300 ΜΒ, η χρήση που κάνω είναι η ίδια εδώ και μήνες και είμαι κατά 80% σε κάλυψη Wifi.... καμιά ιδέα? Το υπόλοιπο του προγράμματος σου το τσέκαρες? Εμένα με rasbean παλαιότερα σε κάποια builds είχε φάει κόλλημα και μου έλεγε ότι έχω χρησιμοποιήσει τα data λες και κατέβαζα ταινίες! Π.χ. Facebook 850MB. Όμως όταν τσέκαρα το υπόλοιπο από τη εταιρεία μου, είχα φάει μονο 100-150 του προγράμματος μου Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ναι φίλε μου, έχουμε αρκετοί το ίδιο πρόβλημα και σε άλλες συσκευές, φταίει μάλλον το update σε 4.3, κολλάει και το κατεβάζει συνέχεια. Εγώ τώρα δεν το έχω το πρόβλημα πλέον, δεν ξέρω γιατί, πιθανώς επειδή αλλαξα στο build.prop το product name από yakju σε ότι να ναι.. Δεν εχω περασει ακομα την 4.3 , ειμαι σε custom 4.2.2 Το υπόλοιπο του προγράμματος σου το τσέκαρες? Εμένα με rasbean παλαιότερα σε κάποια builds είχε φάει κόλλημα και μου έλεγε ότι έχω χρησιμοποιήσει τα data λες και κατέβαζα ταινίες! Π.χ. Facebook 850MB. Όμως όταν τσέκαρα το υπόλοιπο από τη εταιρεία μου, είχα φάει μονο 100-150 του προγράμματος μου απο την ενημερωση που μου ερχετε καθε 12 ωρες (Cosmote Info) και απο τα μνμτ απο το 1256 (για τα εξτρα πακετα) ειδα την καταναλωση πρωτα, μετα το εψαξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Δεν εχω περασει ακομα την 4.3 , ειμαι σε custom 4.2.2 απο την ενημερωση που μου ερχετε καθε 12 ωρες (Cosmote Info) και απο τα μνμτ απο το 1256 (για τα εξτρα πακετα) ειδα την καταναλωση πρωτα, μετα το εψαξα... και εμένα μου έφαγε 750μβ και εγώ με 4.2.2 είμαι.. αυτό που σου λέει το παιδί είναι ότι προσπαθεί συνέχεια να κατεβάσει την 4.3 για αυτό και τρώγονται τα δεδομένα.. εγώ άνοιξα τα data usage και στο google services τσέκαρα το restrict backround data.. φάνηκε το πρόβλημα να έχει λυθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 και εμένα μου έφαγε 750μβ και εγώ με 4.2.2 είμαι.. αυτό που σου λέει το παιδί είναι ότι προσπαθεί συνέχεια να κατεβάσει την 4.3 για αυτό και τρώγονται τα δεδομένα.. εγώ άνοιξα τα data usage και στο google services τσέκαρα το restrict backround data.. φάνηκε το πρόβλημα να έχει λυθεί.. δλδ με root &custom rom προσπαθεί να κατεβάσει την 4,3? :( μα αυτό δεν γίνετε... είναι σίγουρο? από την άλλη σκέφτομαι να γυρίσω σε στοκ, οπότε αν βάλω 4,3 θα ησυχάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 δλδ με root &custom rom προσπαθεί να κατεβάσει την 4,3? :( μα αυτό δεν γίνετε... είναι σίγουρο? από την άλλη σκέφτομαι να γυρίσω σε στοκ, οπότε αν βάλω 4,3 θα ησυχάσω? Κ εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα απο τον καιρό που δώσανε το OTA κ ήμουν με 4.2.2 κ pitch black...έβαλα 4.3 κ ησυχασα άλλα δεν με ικανοποιεί η μαμα ρομ σαν την custom ROM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Κι εγώ με custom είμαι. Τώρα έχω βάλει στο build.prop ότι είμαι 4.3 και αντί yakju προσθεσα άκυρα γράμματα, δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά δεν ξανά κατέβασε τίποτα. Επίσης και σε nexus 4 φίλου με custom, το ίδιο συνέβη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 δλδ με root &custom rom προσπαθεί να κατεβάσει την 4,3? :( μα αυτό δεν γίνετε... είναι σίγουρο? από την άλλη σκέφτομαι να γυρίσω σε στοκ, οπότε αν βάλω 4,3 θα ησυχάσω? Συμβαίνει. Δε μπορείς μεν να την εγκαταστήσεις αλλά την κατεβάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δεν νομιζω οτι φταιει η 4.3 , εγω εχω custom 4.2.2 κ αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. Αν κλεισεις το location access σταματα η καταναλωση Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δεν νομιζω οτι φταιει η 4.3 , εγω εχω custom 4.2.2 κ αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. Αν κλεισεις το location access σταματα η καταναλωση μα όσοι έχουμε 4.2.2 έχουμε πρόβλημα.. και είπαμε ότι είναι επειδή κατεβάζει με κάποιο τρόπο την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εβαλα την 4.3 την εκανα και root και τωρα ψαχνω κατι σε coustom για αυτα τα καλουδια που μου λειπουν, εκτος και αν βρω τιποτα πατσακια για να τα βαλω στην στοκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εβαλα την 4.3 την εκανα και root και τωρα ψαχνω κατι σε coustom για αυτα τα καλουδια που μου λειπουν, εκτος και αν βρω τιποτα πατσακια για να τα βαλω στην στοκ ;) Ίσως είναι και θέμα της νέας εφαρμογής Maps. Το είχα αυτό το πρόβλημα και εγώ με το S4 όπου μου δούλευε το Google Services 20-25% και μου έκανε εντύπωση καθώς είδα και αρκετή χρήση data. Πήγα στην αφαρμογή και απενεργοποίησα το localization και οι υπηρεσίες έπεσαν στο 4-6% και φυσικά η χρήση data σταμάτησε. Τώρα τι να πω. Ίσως σχετίζεται, ίσως όχι! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ίσως είναι και θέμα της νέας εφαρμογής Maps. Το είχα αυτό το πρόβλημα και εγώ με το S4 όπου μου δούλευε το Google Services 20-25% και μου έκανε εντύπωση καθώς είδα και αρκετή χρήση data. Πήγα στην αφαρμογή και απενεργοποίησα το localization και οι υπηρεσίες έπεσαν στο 4-6% και φυσικά η χρήση data σταμάτησε. Τώρα τι να πω. Ίσως σχετίζεται, ίσως όχι! όχι φίλε μου, οι χάρτες έχουν ξεχωριστή κατανάλωση και φαίνεται αυτό όταν πας στα δεδομένα για να δεις τι καταναλώνει πόσο. δεν ήταν από τους χάρτες, αν και εγώ στην αρχή αυτό νόμισα... αλήθεια σε στοκ 4.3 ποιον κερνελ προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Την purity 4.3 την έβαλε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Την purity 4.3 την έβαλε κανείς; Καλημερα nikoskat,ειμαι εδω και 3 μερες με την purity 4.3 και fancy pre37-3-ext.Εντυπωσεις.Οχi και τοσο butter και μεγαλη καταναλωση με 3g.Θα δοκιμασω και τους πιο νεους kernels καθως και την PA 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 ειμαι με 4,3 η διαδικασια για root ειναι με τον ιδιο οδηγο που κανουμε και την 4,2,2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 μα όσοι έχουμε 4.2.2 έχουμε πρόβλημα.. και είπαμε ότι είναι επειδή κατεβάζει με κάποιο τρόπο την 4.3 Θεωρω απιθανο μια custom ROM να προσπαθει να κατεβασει την νεα official 4.3 Επιπροσθετως να αναφερω οτι κατεχω το NEXUS S i9023 (oxi to i9250) στο οποιο ακομα δεν εχει βγει η 4.3. (κ νομιζω ουτε official 4.2.2) Αρα το battery leak των Google services μαλλον ειναι καποια δυσλειτουργια της 4.2.2 αλλα για καποιο αλλο λογο. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Λοιπόν φίλοι μου, μετά την στοκ ρομ 4.3, πέρασα την Cataclysm ROM 4.3 από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995801 είναι στην ουσία μια στοκ με κάποιες μικρές (αλλά ουσιαστικές) αλλαγές. εκεί που πραγματικά τα σπάει (είχα καιρό να δω κάτι τέτοιο) είναι η κατανάλωση, μετά την πρώτη φόρτιση έχασε 2% σε 5 ώρες (όλα ανοικτά, wifi, 3g) σε αναμονή. τώρα μετά απο 10 ώρες με αρκετά mail, 2-3 sms και περίπου 20 λεπτά κλήσεις (γύρω στις 10 κλήσεις) είναι στο 85%. εκτός αυτών είναι smooth και δεν κολλάει πουθενά. (όλα αυτά με τον κερνελ στα 1,2). νομίζω ότι είναι πολύ καλή και θα μείνω (ελπίζω) αρκετό καιρό εδώ... ίσως μέχρι την 5.0 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts