Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με συγχωρείς αλλά με αυτόν τον συνδυασμό είχα απίστευτα κολλήματα που με ανάγκαζαν να βγάζω την μπαταριά για να κάνω πάλι εκκίνηση του τηλεφώνου και στο antututu δεν ανέβαινε πάνω απο 5500 με τίποτα.

θεωρώ καλή επιλογή purity και franco. στο antutu χαλαρα 8300

Δεν χρησιμοποιώ beanstalk, αλλά τι σημασία έχει το score στο benchmark; Μιλάμε για πραγματικές επιδόσεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

+1 εγώ πλέον ακολουθώ την beanstalk εδώ και 1μιση μήνα σχεδόν...Από την 1.190...Απίστευτη ρομ και πάνω από όλα χωρίς bugs...

Αφου εγκατελειψα την xylon, ξεκίνησα την περιήγηση στις αλλες Ρομ απο την beanstalk.όντως γρήγορη και ικανοποιητική παραμερρικοποιηση αλλά μου λείπει το per app DPI....φρικτά...πάω για την επόμενη

Παιδιά γειά σας. Είμαι νέος σε αυτη την ενότητα. Έχει το συγκεκριμένο κινητο ο αδελφός μου και έχει ταλαιπωρηθεί απίστευτα. Το έχει στείλει στην samsung τρεις φορές και επιστρέφει με το ίδιο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί στον τερματισμό της κλήσης να μείνει μαύρη οθόνη και να ξεκολλήσει μετά απο κάποιο χρόνο ή να μην ξεκολλήσει καθόλου και να χρειαστεί να βγαλει την μπαταρία. Το κορυφαίο είναι οτι ζήτησε αντικατάσταση και δεν του το κάνουν γιατί είναι απο Γερμανία εισαγωγή (ήμαρτον τι πουλάνε τα ελληνικά e-shops). Του άλλαξαν κάποιο αισθητήρα και κάτι στην κάμερα αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Λέω να πειραματιστώ λίγο με custom μήπως το σώσω. Είναι γνωστό κάποιο τέτοιο bug, όπως αυτό που αναφέρω; Υπάρχει κάποια καλή και σταθερή custom να δοκιμάσω; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.
http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg

Θελω την προσωπική σας αποψη σε κατι. Οταν φλασαρεται καινουργια ρομ με ποιον τρόπο προτιμάται για να κάνετε restore τις εφαρμογές και τα δεδομενα τους? Ρωταω γιατί εκτός από το titanium διαβασα οτι αν η ρομ που θα φλασαρεις ειναι ιδια με αυτη που τρεχεις (δηλαδη 4.2.2 τρέχεις και 4.2.2 φλασαρεις) μπορεις να κανεις restore μονο το data.img μέσα απο τον cwm και απο το τελευταίο nandroid που έχεις παρει. Ισχύει αυτος ο τρόπος και αν ναι ειναι καλη κινηση?

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Θελω την προσωπική σας αποψη σε κατι. Οταν φλασαρεται καινουργια ρομ με ποιον τρόπο προτιμάται για να κάνετε restore τις εφαρμογές και τα δεδομενα τους? Ρωταω γιατί εκτός από το titanium διαβασα οτι αν η ρομ που θα φλασαρεις ειναι ιδια με αυτη που τρεχεις (δηλαδη 4.2.2 τρέχεις και 4.2.2 φλασαρεις) μπορεις να κανεις restore μονο το data.img μέσα απο τον cwm και απο το τελευταίο nandroid που έχεις παρει. Ισχύει αυτος ο τρόπος και αν ναι ειναι καλη κινηση?

Toolkit -> Backup apps+data -> Restore apps+data

Το storage το παίρνεις ένα copy και μόνος σου

:cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Toolkit -> Backup apps+data -> Restore apps+data

Το storage το παίρνεις ένα copy και μόνος σου

:cool:

Έχεις δικιο. Το είχα ξεχάσει τελείως το τοολκιτ. Ευχαριστώ.

Έχεις δικιο. Το είχα ξεχάσει τελείως το τοολκιτ. Ευχαριστώ.

Απλά με το toolkit πρέπει να εμπλέξεις και το pc στην ιστορία. Με TiBu δε χρειάζεται.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Απλά με το toolkit πρέπει να εμπλέξεις και το pc στην ιστορία. Με TiBu δε χρειάζεται.

Δηλαδη ο αλλος τροπος μεσω του cwm δεν παίζει ή δεν ενδείκνυται?

Δηλαδη ο αλλος τροπος μεσω του cwm δεν παίζει ή δεν ενδείκνυται?

Τι να σου πω, δεν το έχω δοκιμάσει. Κάθε φορά μέσα απο τo app κάνω το restore. Αλλά αν κάνεις update ίδιας rom τις περισσότερες φορές δε χρειάζεται καν να κάνεις wipe data.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

καλησπερα προσφατα περασα κι εγω στις custom rom τελευταια εβαλα την purity αλλα χωρις factory reset , δε βλεπω καποιο προβλημα να την ξαναπερασω παλι ? τι λετε και για kernel δεν εχω ξαναβαλει υπαρχει καποιος που προτεινετα?
Tech fusion

καλησπερα προσφατα περασα κι εγω στις custom rom τελευταια εβαλα την purity αλλα χωρις factory reset , δε βλεπω καποιο προβλημα να την ξαναπερασω παλι ? τι λετε και για kernel δεν εχω ξαναβαλει υπαρχει καποιος που προτεινετα?

Eαν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τη rom δεν χρειάζεται να την ξαναπεράσεις, όσο για kernel, οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε ΑΚ και Fancy.

AK Kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1883298

Fancy Kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2115590

ευχαριστω εβαλα αυτον τον AK.248. ..παντως η μπαταρια εχει διπλασιαστει με τις rom που δοκιμασα
Tech fusion

ευχαριστω εβαλα αυτον τον AK.248. ..παντως η μπαταρια εχει διπλασιαστει με τις rom που δοκιμασα

Η μπαταρία εξαρτάται από τον κέρνελ πάντως, απλά όλες οι custom rom έχουν και custom kernels γι αυτό και η διαφορά στην μπαταρία... Πάντως οι ΑΚ ειναι με διαφορά οι πιο battery friendly kernels που κυκλοφορούν...

Η μπαταρία εξαρτάται από τον κέρνελ πάντως, απλά όλες οι custom rom έχουν και custom kernels γι αυτό και η διαφορά στην μπαταρία... Πάντως οι ΑΚ ειναι με διαφορά οι πιο battery friendly kernels που κυκλοφορούν...

@ XDA λενε οτι η μπαταρια εξαρταται απο τη ρομ και οχι απο το κερνελ

All it takes is a swipe...

@ XDA λενε οτι η μπαταρια εξαρταται απο τη ρομ και οχι απο το κερνελ

Δεν ξέρω που το είδες, αλλά απίθανο. Ο kernel ρυθμίζει voltages κια συχνότητες κλπ, αυτός ευθύνεται για την μπαταρία. Η rom μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά αν προκαλεί κάποιο process wake locks αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Τα λόγια περιττά νομίζω... Μετά από 2ωρο Browsing και ένα 20λεπτο τηλέφωνα

Είμαι με atom v12 και ak 246 αλλα θα κάνω μια βόλτα να δοκιμασω... :thumbup:

Και να φανταστείς το δουλεύω στα 1350 mhz και με αυτόματη φωτεινότητα στην οθόνη (δηλαδή σχεδόν στο τέρμα μιας και είναι μια πολύ ηλιόλουστη μέρα σήμερα και είμαι συνεχώς έξω)

Μια χαρά μου ακούγεται.. Προσπαθώ να την κατεβασω αλλά δεν δουλεύει το link.. Θα την τεσταρω και θα πω εντυπώσεις!!!:) απο θερμοκρασία παταριας ξέρει κάνεις τίποτα?? Πια είναι τα όρια κτλ?? Edited by adricla

εχω purity με AK 248 αλλα η ρομ δεν εχει επιλογη αλλαγης του dpi.εφαρμογη που να αλλαζει το dpi υπαρχει?θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα αν το αλλαξω (κολληματα κτλ)?πρεπει να προσεξω κατι?δεν το χω ξαναπειραξει.