Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση παιδιά. Ειναι καποιο toolkit (Wugfresh or Mskip) 100% λειτουργικό με την 4.3? Εξηγώ. Ειμαι με Paranoid Android 4.2.2 και θελω νσ κσνω αναβάθμιση κσι συγχρόνως να καθαρίσω και την sd. Αν φλασαρω το google image τις 4.3 με καποιο απο τα δυο toolkits θα μπορεσω να κσνω ροοτ μετα η θέλει ξεχωριστη διαδικασία?

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Μια ερωτηση παιδιά. Ειναι καποιο toolkit (Wugfresh or Mskip) 100% λειτουργικό με την 4.3? Εξηγώ. Ειμαι με Paranoid Android 4.2.2 και θελω νσ κσνω αναβάθμιση κσι συγχρόνως να καθαρίσω και την sd. Αν φλασαρω το google image τις 4.3 με καποιο απο τα δυο toolkits θα μπορεσω να κσνω ροοτ μετα η θέλει ξεχωριστη διαδικασία?

Κατεβασε το Wugfresh 1.66 και εισαι οκ

Εω εχω βαλει την catclysm 4.3 και εχει ολα τα καλουδια που θελω και το smart3g δουλευει αψογα!! Μεχρι στιγμης πολυ καλη! (με fancy kernel...)

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

καλημέρα σε όλους αδέρφια. Την καθαρά προσωπική σας άποψη θελω. Ειμαι οπως ειπα με Paranoid Android 4.2.2 και ρωταω τι θα ηταν το καλύτερο. Factory reset και μετα με το τοολκιτ φλασαρω την 4.2.2 κσι περιμενω την ΟΤΑ 4.3 η μετα το factory reset φλασαρω με το τοολκιτ την 4.3 κατευθείαν?

καλημέρα σε όλους αδέρφια. Την καθαρά προσωπική σας άποψη θελω. Ειμαι οπως ειπα με Paranoid Android 4.2.2 και ρωταω τι θα ηταν το καλύτερο. Factory reset και μετα με το τοολκιτ φλασαρω την 4.2.2 κσι περιμενω την ΟΤΑ 4.3 η μετα το factory reset φλασαρω με το τοολκιτ την 4.3 κατευθείαν?

αν κανεις Factory reset νομιζω οτι σε μερικα λεπτα θα σου κατεβασει την 4.3 (αυτο εγινε σε μενα) οποτε την περνας και μετα την ρουταρεις αν θελεις.

αν κανεις Factory reset νομιζω οτι σε μερικα λεπτα θα σου κατεβασει την 4.3 (αυτο εγινε σε μενα) οποτε την περνας και μετα την ρουταρεις αν θελεις.

Δεν μπορω να περασω την ΟΤΑ πανω απο την Paranoid. Πρεπει να ειμαι στοκ.

Δεν μπορω να περασω την ΟΤΑ πανω απο την Paranoid. Πρεπει να ειμαι στοκ.

Η paranoid έβγαλε 4.3, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει ή θες να πας στοκ.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Η paranoid έβγαλε 4.3, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει ή θες να πας στοκ.

το ξερω οτι έβγαλε 4.3 απλά ηθελα να κανω καθαρή εγκατάσταση την 4.3 και μετα να φλασαρω την paranoid. Το ερώτημα μου είναι αν ειναι καλύτερα να περάσω την 4.3 με ΟΤΑ η με εγκατάσταση με το τοολκιτ?

το ξερω οτι έβγαλε 4.3 απλά ηθελα να κανω καθαρή εγκατάσταση την 4.3 και μετα να φλασαρω την paranoid. Το ερώτημα μου είναι αν ειναι καλύτερα να περάσω την 4.3 με ΟΤΑ η με εγκατάσταση με το τοολκιτ?

εγω την περασα με το wugfresh την 4.2.2 και μετα μου ηρθε η αναβαθμιση σε 4.3 ΟΤΑ

ρε παιδια ειμαι με 4,3 stock πως μπορω να κανω root στο κινητο;

κατεβασε το wugfresh 1.66

Μόλις έβαλα την cataclysm 4.3. Θετικές εντυπώσεις για αρχή αλλα εχω ένα θεματάκι που με ενοχλεί... Το Swipe στο μανίσιο πληκτρολόγιο δε δουλεύει στα ελληνικά αλλα μονο στα αγγλικά. Καμία ιδέα?

Μόλις έβαλα την cataclysm 4.3. Θετικές εντυπώσεις για αρχή αλλα εχω ένα θεματάκι που με ενοχλεί... Το Swipe στο μανίσιο πληκτρολόγιο δε δουλεύει στα ελληνικά αλλα μονο στα αγγλικά. Καμία ιδέα?

σε μενα λειτουργει κανονικα, καποια στιγμη μου κατεβασε και ενα αρχειο για Ελληνικα (μεχρι τοτε παλι λειτουργουσε) για πιο πολλες λεξεις, παντως για να ξερεις, δουλευει στα μνμτ και στα mail σε αλλες εφαρμογες το swype δεν δουλευει.

σε μενα λειτουργει κανονικα, καποια στιγμη μου κατεβασε και ενα αρχειο για Ελληνικα (μεχρι τοτε παλι λειτουργουσε) για πιο πολλες λεξεις, παντως για να ξερεις, δουλευει στα μνμτ και στα mail σε αλλες εφαρμογες το swype δεν δουλευει.

Δυστυχώς σε μένα δε δουλεύει πουθενά. Την cataclysm έχεις και εσυ?

Δυστυχώς σε μένα δε δουλεύει πουθενά. Την cataclysm έχεις και εσυ?

ναι, το κακό είναι ότι εχω κάποια bug, διαφορετικά αλλά σπαστικά, π.χ. με το ΒΤ μερικές φορές όταν μιλάω στο αυτοκίνητο και κλείνω την γραμμή ενώ κλείνει κανονικά δεν γυρνάει στην μουσική και δείχνει οτι μιλάει ακόμα.... ένα άλλο είναι ότι σε κάθε επανεκκίνηση μου βγάζει σφάλμα σε δυο προγράμματα, τα οποία όμως στην συνέχεια δουλεύουν κανονικά (AIVC & Temp+CPU V2 widget), με βλέπω να την αλλάζω σύντομα αυτήν την ρομ...

ναι, το κακό είναι ότι εχω κάποια bug, διαφορετικά αλλά σπαστικά, π.χ. με το ΒΤ μερικές φορές όταν μιλάω στο αυτοκίνητο και κλείνω την γραμμή ενώ κλείνει κανονικά δεν γυρνάει στην μουσική και δείχνει οτι μιλάει ακόμα.... ένα άλλο είναι ότι σε κάθε επανεκκίνηση μου βγάζει σφάλμα σε δυο προγράμματα, τα οποία όμως στην συνέχεια δουλεύουν κανονικά (AIVC & Temp+CPU V2 widget), με βλέπω να την αλλάζω σύντομα αυτήν την ρομ...

Οι εφαρμογές που αναφέρεις κρασάρουν και σε μένα. Δεν ξέρω αν φταίει η ρομ ή αν είναι θέμα ασυμβατότητας με την 4.3. Πάντως δοκίμασα τα πάντα (από εύκολες λύσεις) για να διορθώσω το πληκτρολόγιο. Παρατήρησα ότι δεν υποστηρίζει gestures γιατί απλά δεν έχει ελληνικό λεξικό. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει γιατί αλλιώς πρέπει να πειραματιστώ φλασάροντας παλιότερα gapps ή αλλάζοντας ρομ...

Τελικά φλασαρα αυτά τα gapps και όλα είναι τέλεια πλέον.

edit:

Τα gapps που φλασαρα και ξέχασα να δώσω το link. Thanks alfa

Edited by sikad

Τελικά φλασαρα αυτά τα gapps και όλα είναι τέλεια πλέον.

ποια? :) μηπως ξεχασες κατι?

Εδώ και 4 μέρες με τη νέα ParanoidAndroid 4.3 είναι λίγο και έχω άλλο κινητό ειλικρινά. Επιστρέψαμε στις δόξες του Νοεμβρίου όπου όλα πετούσαν. Στη μπαταρία δεν είδα διαφορά προς το παρόν.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Εφόσον έχει βγει η factory image για 4.3 δεν έχεις λόγο να πας σε 4.2.2 για να πάρεις την ΟΤΑ. Φλάσαρε 4.3 factory image και εισαι μια χαρα, θα τα σβησει και όλα από την sd σου. Και το root με την ιδια διαδικασια οπως παλια γινεται.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Βρε παιδιά, έχετε υπόψην κάτι να φλασαρω για να έχω δυνατό ήχο από το ηχείο; από τα ακουστικά είναι τέλειο. Έχω τη slimbean 4.3 και το dsp manager δεν κάνει τίποτα δυστυχώς.. Δεν ακούγεται καθόλου δυνατά.

Ευχαριστώ :)

Εγώ εχω βάλει αυτό στην 4.3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803

Ευχαριστώ συνονοματε, το δοκιμαζω αμέσως.

πηρα ενα νεξους και εχει πανω την 4.3.αυτο πως μπορω να το κανω ροοτ?εχω βρει 5-6 οδηγους αλλα ειναι για 4.2.2 ολοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

πηρα ενα νεξους και εχει πανω την 4.3.αυτο πως μπορω να το κανω ροοτ?εχω βρει 5-6 οδηγους αλλα ειναι για 4.2.2 ολοι

Από γραμμή εντολών ή αυτοματοποιημένα από εδώ: http://www.wugfresh.com/nrt/

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0