Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άριστες οι εντυπώσεις από purity μαζί με AK 801 cylon.Πιο smooth πεθαίνεις...Κανένα απολύτως πρόβλημα και άριστη μπαταρία όπως θα διαπιστώσετε από τα screen shots...το σύνολο της ανοιχτής οθόνης είναι σε σερφάρισμα και chat στο fb, και επίσης υπολογίστε και τουλάχιστον 2 ώρες μουσικής στα ακουστικά...

Με κανατε να γυρισω και εγω ξανα στον ak cylon. Ειχα ξεχασει ποσο ωραια χρωματα εχει.

Που ειναι η επιλογη για overclock στον cylon? Δεν τη βρισκω...

Edited by AlexVag

Με κανατε να γυρισω και εγω ξανα στον ak cylon. Ειχα ξεχασει ποσο ωραια χρωματα εχει.

Που ειναι η επιλογη για overclock στον cylon? Δεν τη βρισκω...

Τα χρώματα τα αλλάζεις πρακτικά σε όλους τους kernels. Εγώ μέσω trickster έχω κάνει δικό μου προφίλ, και επειδή φλασαρω συχνά διάφορους συνδυασμούς Rom και kernel, κάνω restore, και έχω πανομοιότυπα χρώματα με όλους.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ναι εχεις δικιο αλλα πραγματικα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο βαριεμαι να παθζω με τα χρωματα μεχρι να βρω αυτο που θελω...χαχα...μια φορα πηγα να το παλεψω και σε 1 λεπτο τα παρατησα

Όλο το 2ωρο σερφάρισμα, facebook,10 λεπτά κλήσεις και 1 μισή ώρα μουσική στα ακουστικά.Όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερα «κάθεται» ο 801 cylon...

Όλο το 2ωρο σερφάρισμα, facebook,10 λεπτά κλήσεις και 1 μισή ώρα μουσική στα ακουστικά.Όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερα «κάθεται» ο 801 cylon...

Edit: 3ωρο πλέον με την ίδια χρήση που αναφέρω παραπάνω, απλά οι κλήσεις έφτασαν το μισάωρο πλέον...

Edit 2: Απίστευτος συνδυασμός τελικά ο cylon 801 με την purity 5.7.2. Ταχύτητα,smoothness στο Θεό, κανένα κόλλημα ή reboot ή freeze ή οτιδήποτε άλλο και το πιο πιο σημαντικό απ όλα Μ Π Α Τ Α Ρ Ι Α ατέλειωτη...

Edited by Vlasismiriagos

Δοκίμασε κανείς τον τελευταίο Fancy kernel r36;

Αυτον τρεχω εδω και 2 μερες.. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης, ολα smooth οπως κ με τις προηγουμενες εκδοσεις.

Πλεον δεν εχει εκεινα τα σκαλωματα/lag σε ορισμενα παιχνιδια (π.χ. subway surfers). Μεχρι τωρα τουλαχιστον.

Κ η μπαταρια συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο.. Πολυ ικανοποιητικη.

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Τον δοκιμαζω από χθες και βλέπω ότι από κατανάλωση μπαταρίας το τηλέφωνο ξεπερνά την απόδοση του Cylon 801 και είναι απίστευτα smooth καθώς πλέον δεν έχω την παραμικρή υποψία lag σε βαριά παιχνίδια!

καλησπερα ειμαι με stock rom και σκεφτομαι να αλλαξω τον kernel...σκεφτομαι να βαλω τον fancy r36 ....θα εχω καποιο προβλημα με την stock rom,η καλο θα ηταν να ααλξω και μια rom μαζι με τον kernel??η εχετε να μου προτεινεται ενα συνδιασμο kernel μαζι με μια rom??

καλησπερα ειμαι με stock rom και σκεφτομαι να αλλαξω τον kernel...σκεφτομαι να βαλω τον fancy r36 ....θα εχω καποιο προβλημα με την stock rom,η καλο θα ηταν να ααλξω και μια rom μαζι με τον kernel??η εχετε να μου προτεινεται ενα συνδιασμο kernel μαζι με μια rom??

Όχι, κανένα πρόβλημα. Οποιοσδήποτε kernel πάει με οποιαδήποτε Rom, ακόμη και τη στοκ. Πρόταση δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, διότι στη συσκευή του καθενός κάθονται διαφορετικά διάφορες rom/kernels ανάλογα με τις απαιτήσεις του. Αν θες κάτι κοντά σε στοκ πάντως, διαβάζω ότι η purity είναι πολύ καλή.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Τον δοκιμαζω από χθες και βλέπω ότι από κατανάλωση μπαταρίας το τηλέφωνο ξεπερνά την απόδοση του Cylon 801 και είναι απίστευτα smooth καθώς πλέον δεν έχω την παραμικρή υποψία lag σε βαριά παιχνίδια!

Οντως πολύ καλός αλλά πριν λίγο είχα το πρωτο SOD....

Μόλις ανακοινώθηκε ότι το Galaxy Nexus μας θα πάρει την 4.3 όπως όλοι περιμέναμε και οι αναβαθμίσεις θα αρχίσουν από σήμερα...Οπότε μέχρι το βράδυ πιστεύω στο XDA θα έχει βγει για να την βάλουμε... Edited by Vlasismiriagos

Μόλις ανακοινώθηκε ότι το Galaxy Nexus μας θα πάρει την 4.3 όπως όλοι περιμέναμε και η αναβαθμίσεις θα αρχίσουν από σήμερα...Οπότε μέχρι το βράδυ πιστεύω στο XDA θα έχει βγει για να την βάλουμε...

thats good news :D

Οντως πολύ καλός αλλά πριν λίγο είχα το πρωτο SOD....

Βάλε για χαμηλότερη συχνότητα CPU όταν το τηλέφωνο είναι με σβηστή οθόνη 384 MHz και όχι 192 MHz και δεν θα έχεις SODs... Πολλές συσκευές πάντως δεν παρουσίαζουν SOD στα 192 MHz...

Βάλε για χαμηλότερη συχνότητα CPU όταν το τηλέφωνο είναι με σβηστή οθόνη 384 MHz και όχι 192 MHz και δεν θα έχεις SODs... Πολλές συσκευές πάντως δεν παρουσίαζουν SOD στα 192 MHz...

Απο τοτε που το εκανα δεν είχα SOD. Ωστόσο όπως φαντάζομαι όλοι ειμαστε σε αναμονή κάποιας custom 4.3. Αντε να δούμε...

Συζητούσα με τον boype (developer του Fancy) και συμπεράναμε ότι κάθε κινητό ανάλογα με την παρτίδα παραγωγής αντιδρά διαφορετικά. Κάποια τηλέφωνα όπως και το δικό μου είναι μια χαρά με 192 MHz Min Freq. Screen Off, ενώ κάποια άλλα αντιμετωπίζουν SODs...

καλησπερα,ποιος μπορει να μου πει τον τροπο για Root και ολα τα σχετικα?

το δικο μου ειναι απλως unlocked απο μια προσπαθεια πριν καιρο για unlock και root.τουλαχιστον αυτο βλεπω απο το ξεκλειδωτο λουκετο κατα την εκκινηση .

ευχαριστω

Απίστευτη δουλειά παιδιά στο 4.3 από την Google...η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα.Είμαι στις 4 μισή ώρες αυτή τη στιγμή ανοιχτής οθόνης σε browsing, Facebook κλπ.κι ακόμη έχω 15%...τι να πω απίστευτο για μαμά ρομ και κερνελ.Εκτός αυτού το lagaki το σπαστικό στις home screens εξαφανίστηκε για πάντα και γενικά το κινητό πετάει.

Μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες (από που το κατέβασες, είναι το official image της Google ή είναι deodexed και rooted καθώς και links και οδηγίες για να το περάσουμε σε περίπτωση που δεν είναι σαν τις κλασσικές custom roms δηλαδή μέσω TWRP);

καλησπερα.εχω κατεβασει την 4.3 αλλα δεν ξερω πως να την περασω...μεσω toolkit???και αν ναι επειδη βλεπω οτι εχει σαν τελευταια την 4.2.1 πρεπει να επιλεξω οτι εχω 4.2.1 και μετα να τρεξω την 4.3 που εχω αποθηκευμενη στο pc???

ευχαριστω

Απίστευτη δουλειά παιδιά στο 4.3 από την Google...η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα.Είμαι στις 4 μισή ώρες αυτή τη στιγμή ανοιχτής οθόνης σε browsing, Facebook κλπ.κι ακόμη έχω 15%...τι να πω απίστευτο για μαμά ρομ και κερνελ.Εκτός αυτού το lagaki το σπαστικό στις home screens εξαφανίστηκε για πάντα και γενικά το κινητό πετάει.

Μακάρι να ισχύει αδερφέ, και να μην είναι το placebo του clean flash. Περιμένω πως και πως να βγει καμιά custom με δυνατότητα αλλαγής DPI για να βαλω κι εγώ.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Τι έγινε ρε παιδιά?έχει κανεις άλλος να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του απο την 4.3? Εγω ακόμη περιμένω μια custom της προκοπής. Είναι η κατανάλωση μπαταρίας τόσο πολύ μειωμένη όσο αναφέρεται παραπάνω? Και τι smoothness?