SuiGeneris Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Αν διάβαζες έστω και λίγο πριν ρωτήσεις θα έβλεπες ότι αυτό που ζητάς έχει απαντηθεί λίγα ποστ παραπάνω. Στο λινκ υπάρχει η Franco Kernel milestone 6 αλλα και η Franco Kernel r298-384GPU.Η δεύτερη είναι η nightlies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Στο λινκ υπάρχει η Franco Kernel milestone 6 αλλα και η Franco Kernel r298-384GPU.Η δεύτερη είναι η nightlies? Ναι η δευτερη.Λιγο πιο πανω στο post #2016 τα γραφω αναλυτικα απο που και πως. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Προσωπικά έχω κολλήσει στον στοκ. Με βολεύει και ο χειρισμός που έχει στο labs για να βγάζει τις επιλογές σε πίτα με πλαϊνό dragging και από ταχύτητα δε νιώθω ότι υπολείπεται. Ξέρω άλλους που βολεύονται ο καθένας και με έναν από τους διαθέσιμους browsers (Firefox, dolphin, chrome). Μία από τα ίδια. Δε βρίσκω λόγω να κοιτάξω οτιδήποτε άλλο πέραν του στοκ. Διαφορές σε ταχύτητα πιστεύω ότι ακόμα και αν υπάρχουν είναι αμελητέες μπροστά στη ομαλότατη λειτουργία του, και την ενσωμάτωση και παροχή πληροφοριών από όλες τις υπόλοιπες Google εφαρμογές που χρησιμοποιείς. Πχ. ψάχνω για κάτι στον Chrome στο γραφείο, και όταν το ξαναψάξω απο το κινητό έχει κρατήσει τις ίδιες λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιήσα και γενικά υπάρχει "ενοποιημένη" ροή πληροφορίας με όλα τα υπόλοιπα, ελπίζω να μην είμαι ασαφής! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 franco kernel nightlies 298/384 Mhz Εχουμε link? Xda search και θα στο βγάλει αμέσως! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ο kernel γινεται με τον ιδιο τρόπο εγκατάσταση οπως η rom? Καποιο link για παραμετροποιηση τηλ?Μολις περασα την rasbeanjelly! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ο kernel γινεται με τον ιδιο τρόπο εγκατάσταση οπως η rom? Καποιο link για παραμετροποιηση τηλ?Μολις περασα την rasbeanjelly! Με τον ιδιο τροπο μεσω CWM. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Αγαπητοί συnexusites ποιον θεωρείτε τον ταχύτερο browser για την κινητάρα μας;;; εγώ μετά από πολλές δοκιμές έχω καταλήξει στον dolphin jet pack...εσείς;;; Dolphin και Opera mobile δίνουν την αίσθηση ότι είναι οι ταχύτεροι. Ωστόσο προτιμώ τον Dolphin, γιατί με βολεύουν τα gestures και οι συρόμενες πλαϊνές στήλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Dolphin και Opera mobile δίνουν την αίσθηση ότι είναι οι ταχύτεροι. Ωστόσο προτιμώ τον Dolphin, γιατί με βολεύουν τα gestures και οι συρόμενες πλαϊνές στήλες. Εγώ χρησιμοποιώ τις τελευταίες 2 μέρες τον Chrome. Ναι το ξέρω. Η Γη θα καταστραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 http://forums.androidcentral.com/verizon-galaxy-nexus-rooting-roms-hacks/220830-jelly-bean-4-2-camera.html Το port της νεας φωτογραφικης και γκαλερι απο το nexus 4. Δουλευουν ολα μια χαρα,αρκει να ακολουθησετε τις οδηγιες και να προσθεσετε και τα 3 αρχειακια lib. To stitching στο 3D πανοραμα βεβαια παιρνει καποια ωρα, υποθετω στο τετραπυρηνο nexus θα γινεται ακαριαια. Δεν πειραζει,ας κανει και αυτο κατι καλυτερα απο το δικο μας :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Και γω Chrome ρε παιδιά χρησιμοποιώ... γιατί; τι έχει; ντροπή είναι; Το ότι συγχρονίζει πλήρως με το desktop chrome που δουλεύω στο σπίτι και στην δουλειά μου φτάνει για να τον χρησιμοποιώ αποκλειστικά. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 http://forums.androidcentral.com/verizon-galaxy-nexus-rooting-roms-hacks/220830-jelly-bean-4-2-camera.html Το port της νεας φωτογραφικης και γκαλερι απο το nexus 4. Δουλευουν ολα μια χαρα,αρκει να ακολουθησετε τις οδηγιες και να προσθεσετε και τα 3 αρχειακια lib. To stitching στο 3D πανοραμα βεβαια παιρνει καποια ωρα, υποθετω στο τετραπυρηνο nexus θα γινεται ακαριαια. Δεν πειραζει,ας κανει και αυτο κατι καλυτερα απο το δικο μας :grin: οταν παρουμε την 4.2 θα υπαρχουνε μεσα αυτα,σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ναι,σε 15 μερες απο τωρα λογικα! Αυτο το mod ειναι για τους βιαστικους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 λογικα πριν ξεκινησει το επισημο rollout θα εχουμε τα firmware και τα ota αρχεια, οποτε ισως μιλαμε για λιγοτερο απο 15 μερες :D Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 http://forums.androidcentral.com/verizon-galaxy-nexus-rooting-roms-hacks/220830-jelly-bean-4-2-camera.html Το port της νεας φωτογραφικης και γκαλερι απο το nexus 4. Δουλευουν ολα μια χαρα,αρκει να ακολουθησετε τις οδηγιες και να προσθεσετε και τα 3 αρχειακια lib. To stitching στο 3D πανοραμα βεβαια παιρνει καποια ωρα, υποθετω στο τετραπυρηνο nexus θα γινεται ακαριαια. Δεν πειραζει,ας κανει και αυτο κατι καλυτερα απο το δικο μας :grin: Το πέρασα κ δουλεύει μια χαρά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλημέρες, φοράω κι εγω την rasbeanjelly 28-10(η οποία όντως έχει λίγες επιλογές για παραμετροποίηση) και franco kernel nightlies 298/384 Mhz και οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές.Από άποψη μπαταρίας,η κατάσταση διορθώθηκε αρκετά αλλά όχι σε εντυπωσιακά επίπεδα(μετά από 38 ώρες έχω 26%,με πολύ προσεκτική χρήση,2G,λίγο wi-fi,20' gaming) υπάρχει ένα ελαφρύ λαγκ σε καποιες εφαρμογες,όπως το Handcent sms.Υπάρχει επίσης ένα θεματάκι με τον φωτισμό,όντας σε χρήση,μοιάζει να αυξομειωνει την ένταση,σαν να ντιμάρει.Κατά τα άλλα,μια χαρά αλλά ως παρθενική ρομ και κερνελ δεν μπορώ να συγκρίνω με αλλους συνδιασμούς.Παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει πια η επιλογή 'Ενημέρωση Συστήματος',αυτό σημαίνει ότι την 4.2 θα πρέπει να την περάσουμε μόνοι μας? Αυτά προς το παρόν,το συζητάμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 ....Παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει πια η επιλογή 'Ενημέρωση Συστήματος',αυτό σημαίνει ότι την 4.2 θα πρέπει να την περάσουμε μόνοι μας? Αυτά προς το παρόν,το συζητάμε! Πολύ λίγες custom ROMs -και συνήθως τα stock ports- διατηρούν το ΟΤΑ. Όλες οι custom θέλουν χεράκι ;) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ξέρεις ποιες custom διατηρούν το ΌΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλημέρες, φοράω κι εγω την rasbeanjelly 28-10(η οποία όντως έχει λίγες επιλογές για παραμετροποίηση) και franco kernel nightlies 298/384 Mhz και οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές.Από άποψη μπαταρίας,η κατάσταση διορθώθηκε αρκετά αλλά όχι σε εντυπωσιακά επίπεδα(μετά από 38 ώρες έχω 26%,με πολύ προσεκτική χρήση,2G,λίγο wi-fi,20' gaming) υπάρχει ένα ελαφρύ λαγκ σε καποιες εφαρμογες,όπως το Handcent sms.Υπάρχει επίσης ένα θεματάκι με τον φωτισμό,όντας σε χρήση,μοιάζει να αυξομειωνει την ένταση,σαν να ντιμάρει.Κατά τα άλλα,μια χαρά αλλά ως παρθενική ρομ και κερνελ δεν μπορώ να συγκρίνω με αλλους συνδιασμούς.Παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει πια η επιλογή 'Ενημέρωση Συστήματος',αυτό σημαίνει ότι την 4.2 θα πρέπει να την περάσουμε μόνοι μας? Αυτά προς το παρόν,το συζητάμε! Από τη στιγμή που έχεις βάλει custom rom δεν μπορεί να σου περάσει μετά την stock με OTA. Δεν γίνεται αυτό που λες! Ή θα περιμένεις την ενσωμάτουση της 4.2 από τον dev της rom αλλιώς περνάς στοκ ρομ. Εγώ πάντως πιάνω τις ίδιες σχεδόν επιδόσεις μπαταρίας με rasbean και smoothness απίστευτο με την BAKED blackbean-6. Φοβερή ρομ, όλα inverted και παραμετροποίηση της CNA Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Με ποιόν κερνελ; ποιος είναι ο dev της rom; (άσχετος speaking)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Με ποιόν κερνελ; ποιος είναι ο dev της rom; (άσχετος speaking)... Μπορείς να τσεκάρεις την υπογραφή μου... Εδώ η ρόμ Πιάνω 4 ώρες οθόνης... Ενώ σε sleep ακόμα και 1% κάθε 3-4 ώρες! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Μπορείς να τσεκάρεις την υπογραφή μου... Εδώ η ρόμ Πιάνω 4 ώρες οθόνης... Ενώ σε sleep ακόμα και 1% κάθε 3-4 ώρες! Θα την δοκιμάσω να δω τις όποιες διαφορές,ευχαριστώ!:) Αν βγει η 4.2 ,στείλτε κανα σήμα να την περάσουμε κι εμείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 wipe battery stats είναι καλό να κάνουμε πριν βάλουμε μια custom rom?:ninja: Aν όχι,πότε κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 wipe battery stats είναι καλό να κάνουμε πριν βάλουμε μια custom rom?:ninja: Aν όχι,πότε κάνουμε? Αφου φλασάρεις τη ρομ! Φορτίζεις 100% διαγράφεις battery stats και αποφορτίζεις πλήρως μέχρι να κλείσει. Μετα προαιρετικα πάλι φορτίζεις ως το 100%... Αμα δεν αλλάζεις συνεχόμενα ρομ δεν υπάρχει λόγος! Τώρα αν είσαι όλη την ώρα φλασάρισμα και βλέπεις περίεργη συνπεριφορά μπαταρίας καλό ειναι να κανεις! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Αφου φλασάρεις τη ρομ! Φορτίζεις 100% διαγράφεις battery stats και αποφορτίζεις πλήρως μέχρι να κλείσει. Μετα προαιρετικα πάλι φορτίζεις ως το 100%... Αμα δεν αλλάζεις συνεχόμενα ρομ δεν υπάρχει λόγος! Τώρα αν είσαι όλη την ώρα φλασάρισμα και βλέπεις περίεργη συνπεριφορά μπαταρίας καλό ειναι να κανεις! Ok,προχθες πέρασα ρομ,τώρα φορτίζω 100%,κάνω wipe battery stats και αποφόρτιση εντελώς.Οκ,got it,thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Παιδια τα battery stats ειναι απλα τα δεδομενα της χρησης και φορτισης/αποφορτισης που βλεπετε στη μπαταρια στις ρυθμισεις, δεν εχει σχεση με την αποδοση ή συμπεριφορα της μπαταριας. Το ειχε απαντησει ενας της google οταν τον ρωτησε καποιος σχετικα. Εγω δεν εχω κανει ποτε wipe και παντα το ιδιο κραταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts