nikoskat Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Έβαλα rasbean με milestone6 και είναι αρκετά γρήγορη αλλά από ότι κατάλαβα πρέπει να χάνει σε παιχνίδια και τέτοια. Το διαπίστωσα από το quadrant που αργούσε στα γραφικά και στο τέλος μου έβγαλε σκορ μόνο 1000.. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος. Εσείς που έχετε τον ίδιο συνδυασμό ρομ-κερνελ έχετε τα ίδια αποτελέσματα στο quadrant? αν βαλεις gingerbread μπορει να πηγαινει και καλυτερα το quadrant, καταλαβαινεις ποση σημασια πρεπει να δινεις. βαλε το παιχνιδι που θες και δες αν μασαει(κατα 99% δε θα μασαει αν ειναι προσφατα αναβαθμισμενο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 καποιο πληκτρολογιο σε διαταξη phonepad T9 γνωριζουμε αν υπαρχει για το nexus...? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdouker Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Εβαλα την stock rooted και franco kernel και ακομα και τωρα ειναι αγρο το τηλεφωνο.Καμια σχεση με πρωτα.Τα καθαρισα ολα πριν κανω flash.Τι λετε να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Εβαλα την stock rooted και franco kernel και ακομα και τωρα ειναι αγρο το τηλεφωνο.Καμια σχεση με πρωτα.Τα καθαρισα ολα πριν κανω flash.Τι λετε να παιζει? Το ίδιο θέμα είχα και εγώ. Βάλε Rasbean με franco kernel και θα είσαι μια χαρά. Και παραμετροποίηση και γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 ειμαι με rasbean και αυτη τη στιγμη εχω 1 μερα και 21 ωρες με 50% μπαταρια ακομη.πιο ειναι το δικο σας ρεκορ?εχω παρατηρησει επισης πως η συγκεκριμενη ρομ οταν ενεργοποιω το 3g εχει τρομερο battery drain που δεν ισχυει με αλλες ρομ. το χει παρατηρησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλησπερα.Εβαλα και εγω Rasbean με franco.Kernel-r290-384GPU και βρηκα την υγεια μου!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλά, μόνο εγώ έβαλα rasbean με Trinity;; ) Είχα δοκιμάσει τον Franco πριν άλλα κάτι που δε μπορώ να το συγκεκριμενοποιησω με χάλασε. Ίσως ο Trinity να είναι κάπως πιο "ελαφρύς " στο άγγιγμα και λίγο πιο smooth. Να διευκρινισω ότι ήμουν Franco fan αλλά βλέπω ότι ο Trinity στις τελευταίες εκδόσεις είναι πολύ καλός... Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Το ίδιο θέμα είχα και εγώ. Βάλε Rasbean με franco kernel και θα είσαι μια χαρά. Και παραμετροποίηση και γρήγορη. Εγώ εχω εδω και δυο μερες black bean 3.2.2, μετα απο παραινέσεις συμφορουμιτων. Πολυ καλύτερη πραμετρικοποιηση απο την rasbean που τη θεωρώ άθλια σε αυτο το θεμα, αλλα δυστυχώς λαγκαρει αρκετά...μπαταρία παρόμοια με Franco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Μήπως δεν την πέρασες σωστά; Factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache, εγκαθιστας την rom κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache και εγκαθιστάς τον kernel του franco και κάνεις επανεκκίνηση... Πάντως εμένα πάει σφαίρα... Α! Μήπως έκανες επαναφορά εφαρμογών μεσω titanium backup σε εφαρμογές που είχες περάσει στην έκδοση 4.1.2 (αν ναι πέρνα από την αρχή την rom και τον kernel και κάνε επαναφορά των εφαρμογών αλλά ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Η αλήθεια είναι ότι πέρασα τις εφαρμογές με titanium με τα δεδομένα όπως τα είχα στην 4.1.1. Είναι τόσο major update που μπορεί να μου δημιούργησε πρόβλημα κάτι τέτοιο? Δε λαγκάρει σε μη ανεκτό επίπεδο, απλά λαγκάρει εμφανώς σε σχέση με τη rasbean. Για παράδειγμα... στον launcher, κάθε φορά που το ξεκλειδώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλησπερα παιδια.εχω το nexus εδω και αρκετο καιρο.με την αναβαθμιση σε 4.1.2 εμφανιστηκε παλι το γνωστο προβλημα με τον ηχο.δεν μπορω να ακουσω τις κλησεις.δεν θελω να κανω root το τηλεφωνο.υπαρχει καποια αλλη λυση?χανω κλησεις που ειναι σημαντικες για την δουλεια μου.σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Η αλήθεια είναι ότι πέρασα τις εφαρμογές με titanium με τα δεδομένα όπως τα είχα στην 4.1.1. Είναι τόσο major update που μπορεί να μου δημιούργησε πρόβλημα κάτι τέτοιο? Δε λαγκάρει σε μη ανεκτό επίπεδο, απλά λαγκάρει εμφανώς σε σχέση με τη rasbean. Για παράδειγμα... στον launcher, κάθε φορά που το ξεκλειδώνω. Κάνε ένα clean install να δεις πως θα πάει καλησπερα παιδια.εχω το nexus εδω και αρκετο καιρο.με την αναβαθμιση σε 4.1.2 εμφανιστηκε παλι το γνωστο προβλημα με τον ηχο.δεν μπορω να ακουσω τις κλησεις.δεν θελω να κανω root το τηλεφωνο.υπαρχει καποια αλλη λυση?χανω κλησεις που ειναι σημαντικες για την δουλεια μου.σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TEST.android.lvh&hl=el έχει αναφερθεί από παιδιά με στοκ όπως εσύ ότι τους δούλεψε. Αν είχες root που το θεωρώ πολύ βασικό υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Υπόψιν εδώ έπρεπε να ποστάρεις την ερώτηση σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315068 Edited October 21, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdouker Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μήπως δεν την πέρασες σωστά; Factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache, εγκαθιστας την rom κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache και εγκαθιστάς τον kernel του franco και κάνεις επανεκκίνηση... Πάντως εμένα πάει σφαίρα... Α! Μήπως έκανες επαναφορά εφαρμογών μεσω titanium backup σε εφαρμογές που είχες περάσει στην έκδοση 4.1.2 (αν ναι πέρνα από την αρχή την rom και τον kernel και κάνε επαναφορά των εφαρμογών αλλά ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!)... Φιλε μαλλον και σε εμενα αυτο φταιει γιατι ολες οι γρηγορες rom σε εμενα κολλανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δυστυχως δεν δουλεψε.οποιος αλλος ξερει κατι ας βοηθησει παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δυστυχως δεν δουλεψε.οποιος αλλος ξερει κατι ας βοηθησει παρακαλω. Εγώ έχω καταφέρει να βελτιώσω τον ήχο για το ηχείο μιλάω πάντα, αλλα έχω custom recovery, kernel που απαιτούνται για να φλασάρω αυτή τη μόντα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803 μαζί με το volume+ την paid version (η free δεν δουλεύει) και πάλι δεν είναι όπως θα το ήθελα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πει κάποιος, θα πρέπει να βάλεις ''χέρι'' στο τηλέφωνο και μέχρι να το κάνεις ποστάριζε τις ερωτήσεις σου εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δυστυχως δεν δουλεψε.οποιος αλλος ξερει κατι ας βοηθησει παρακαλω. Εγώ έχω καταφέρει να βελτιώσω τον ήχο για το ηχείο μιλάω πάντα, αλλα έχω custom recovery, kernel που απαιτούνται για να φλασάρω αυτή τη μόντα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803 μαζί με το volume+ την paid version (η free δεν δουλεύει) και πάλι δεν είναι όπως θα το ήθελα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πει κάποιος, θα πρέπει να βάλεις ''χέρι'' στο τηλέφωνο και μέχρι να το κάνεις ποστάριζε τις ερωτήσεις σου εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315068 Για να μην χάνεις τις κλήσεις σου μέχρι να βγάλεις άκρη τουλάχιστον επέλεξε για ringtone τον ήχο pyxis αποκλείεται να μην τον ακούς. edit: Συγνώμη για το διπλό ποστ αν το δει κάποιος mod ας το σβήσει. Edited October 21, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGoun Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Εχω ενα προβλημα.. Οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη μου διαβαζει μονο τα ptp αρχεια και οχι τα mtp.. Σε αλλον υπολογιστη που προσπαθησα τα διαβαζε κανονικα τα mtp.. Edited October 21, 2012 by KostasGoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Κατάφερα και βρέθηκα στην εξής κατάσταση: Έχω αφήσει κλειδωμένο bootloader και stock recovery για το πρόσφατο OTA, αλλά προσπαθώντας να βάλω το SuperSU αντί για Superuser έχασα το root (άρα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω και το OTA rootkeeper). Δυστυχώς υπάρχουν εφαρμογές που δεν έχω πάρει backup πρόσφατα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για να το ξανακάνω root χωρίς να σβήσω τα πάντα ξεκλειδώνοντας το bootloader? O bootunlocker προφανώς δε δουλεύει χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Κατάφερα και βρέθηκα στην εξής κατάσταση: Έχω αφήσει κλειδωμένο bootloader και stock recovery για το πρόσφατο OTA, αλλά προσπαθώντας να βάλω το SuperSU αντί για Superuser έχασα το root (άρα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω και το OTA rootkeeper). Δυστυχώς υπάρχουν εφαρμογές που δεν έχω πάρει backup πρόσφατα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για να το ξανακάνω root χωρίς να σβήσω τα πάντα ξεκλειδώνοντας το bootloader? O bootunlocker προφανώς δε δουλεύει χωρίς root. Πήγαινε και κάντο root πάλι με το toolkit. Δεν θυμάμαι να θέλει bootloader ξεκλείδωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μήπως δεν την πέρασες σωστά; Factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache, εγκαθιστας την rom κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache και εγκαθιστάς τον kernel του franco και κάνεις επανεκκίνηση... Πάντως εμένα πάει σφαίρα... Α! Μήπως έκανες επαναφορά εφαρμογών μεσω titanium backup σε εφαρμογές που είχες περάσει στην έκδοση 4.1.2 (αν ναι πέρνα από την αρχή την rom και τον kernel και κάνε επαναφορά των εφαρμογών αλλά ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!)... Τι να πω ρε παιδιά, εμένα δεν μου δούλευε σωστά η blackbean. Με rasbean τώρα είμαι μια χαρά. Και μιας και επειδή βαριέμαι να κάνω πειράματα όλη την ώρα, ακολούθησα οδηγίες όπως ακριβώς τις λες κ εσύ. Κ τέλος δεν επανέφερα καμία εφαρμογή. Τις κατέβασα όλες, μια-μια από το μαρκετ. Κολλούσε. Έβαλα με τον ίδιο τρόπο τη rasbean και βρήκα την υγειά μου. Εγώ δεν θέλω κ τρελές παραμετροποιήσεις, με την rasbean είμαι ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πίστεψέ με αν η Rasbean είχε το ίδιο μενού και επιλογές στην κάμερα οπως η black bean ή η CNA ή η Baked εκεί θα εμένα... Αλλά η κάμερα της rasbean είναι απλά η τυπική και η baked σαν να την έχει παρατήσει ο dev... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGoun Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Μολις εβαλα την πρωτη μου ρομ SlimBean και μου δειχνει οτι οι εφαρμογες ειναι εγκατεστημενες αλλα δεν τις βρισκω... Πως μπορω να τις επαναφερω? Edited October 21, 2012 by KostasGoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Διαβαζω οτι πολλοι εχετε φλασαρει το kernel του franco...λεω να το δοκιμασω και εγω με την AOKP βασισμενη στην 4.1.2 που θα βγει αυριο...βλεπω οτι εχει 2 λινκ στο xda. ενα που λεει milstone 6 και ενα που λεει nightlies. οκ καταλαβαινω οτι τα nightlies βγαινουν συχνα και μπορεις να διαλεξεις εκδοση και gpu (εμεις βαζουμε το 384?) αλλα το αλλο λινκ τι ειναι? οταν το ανοιγω μου βγαζει αμεσως να κατεβασω ενα .zip χωρις ομως να ξερω το gpu... EDIT: εγω μαζι με τα wipe που ειπαν πιο πανω κανω wipe και το system απο το mounts and storage Edited October 21, 2012 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μήπως δεν την πέρασες σωστά; Factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache, εγκαθιστας την rom κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache και εγκαθιστάς τον kernel του franco και κάνεις επανεκκίνηση... Πάντως εμένα πάει σφαίρα... Α! Μήπως έκανες επαναφορά εφαρμογών μεσω titanium backup σε εφαρμογές που είχες περάσει στην έκδοση 4.1.2 (αν ναι πέρνα από την αρχή την rom και τον kernel και κάνε επαναφορά των εφαρμογών αλλά ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!)... Ακολούθησα τις οδηγίες σου και έκανα clean install. Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα είναι placebo effect αλλά η Black bean έχει πλέον καλύτερη συμπεριφορά. Ωστόσο συνεχίζω να πιστεύω ότι λαγκάρει σε σχέση με την rasbean. Θα την κρατήσω όμως λίγο καιρό ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Διαβαζω οτι πολλοι εχετε φλασαρει το kernel του franco...λεω να το δοκιμασω και εγω με την AOKP βασισμενη στην 4.1.2 που θα βγει αυριο...βλεπω οτι εχει 2 λινκ στο xda. ενα που λεει milstone 6 και ενα που λεει nightlies. οκ καταλαβαινω οτι τα nightlies βγαινουν συχνα και μπορεις να διαλεξεις εκδοση και gpu (εμεις βαζουμε το 384?) αλλα το αλλο λινκ τι ειναι? οταν το ανοιγω μου βγαζει αμεσως να κατεβασω ενα .zip χωρις ομως να ξερω το gpu... EDIT: εγω μαζι με τα wipe που ειπαν πιο πανω κανω wipe και το system απο το mounts and storage Η milestone ειναι παντα 384gpu, για αυτο δε λεει κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts