ampelift Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Λοιπόν μετά απο ψάξιμο και μόνο ψάξιμο εχουν βρεθεί κάποιες αξιόλογες αλλά και κάποιες για τον Π@@@ ρομ αλλα και κέρνελ... ΚΕΡΝΕΛ Εκτός του cf root που για μένα είναι εκπληκτικός υπάρχουν άλλοι 2 αξιόλογη κερνελ ο FMKernel 1.2 end 1.3.1 αλλά και ο Abyssnote 1.4 ROM Εκτός της στοκ ρομ(ΚΚΑ-ΚΚ9) σε 2.3.6 που είναι επίσης παρα πολύ καλή ρομ υπάρχουν και οι εξείς αξιόλογες ρομ... Θα τις τοποθετίσω με σειρά προτερεότητας πάντα απο αυτά που διαβάζω απο τους φίλους που τις δοκίμασαν η της δοκιμάζουν... 1.rocket rom v4(γερμανός ο τυπος) Ακούγονται πολλές καλές κριτικές και μου κάνει εντύπωση που ο τύπος απαντάει σχεδόν σε ολες τις ερωτήσεις που θα του κάνείς... εδω το λιγκ... http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-samsung-galaxy-note/171806-rom-eybee1970-rocket-rom-kka.html 2.rom antoniomistreta(Ιταλός ο τύπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1372619 3.romow rom (Ιταλός ο τυπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1365246 4.My sam rom (Γάλος ο τύπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1368741 5.sheep rom(Αγνωστου προς εμε προελεύσεως) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1352945 6.axLor rom (Ιταλλός ο τύπος) εδω ο λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367094 7.Cassie's XtraLiteRom(Αγγλος ο τυπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1365587 Να σας πω πως ακόμα δεν εχω δοκιμάσει εγω καμία απο τις παραπάνω... Είμαι ανάμεσα απο την 1 την 2 και την 4... Οποιος εχει κάποια σχετικά εμπειρία απο τις παραπάνω ας γράψει δυο τρεις γραμμες με τις εντυπώσεις του... Υ/Σ Κακό πράγμα να εχεις μάθει απο τρομερές μαγειρεμένες ρομ στο sII(κοιτα omega-checkrom)και να έχεις ενα ομολογουμένως καλύτερο κινητό(note)και να μην υπάρχει κατι αντίστοιχο... Ας ελπίσουμε οτι είναι νωρίς....Για να δουμε... H 7 και η 5 δεν με τρέλαναν την 3 την εβγαλα σε 2ωρες την 6 δεν την εχω δοκιμάσει. Η 2 και η 4 είναι οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής στο NOTE. Σήμερα θα φλασαρο του Γερμανού που προτείνει ο Νίκος,αφού πάρω μπακαπ απ αυτή που έχω τώρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 παιδια για να περασουμε ρομ φλασαρουμε το zip μεσω cmw και δεν αυξανεται ο μετρητησ ετσι??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 παιδια για να περασουμε ρομ φλασαρουμε το zip μεσω cmw και δεν αυξανεται ο μετρητησ ετσι??? Ακριβώς έτσι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 H 7 και η 5 δεν με τρέλαναν την 3 την εβγαλα σε 2ωρες την 6 δεν την εχω δοκιμάσει. Η 2 και η 4 είναι οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής στο NOTE. Σήμερα θα φλασαρο του Γερμανού που προτείνει ο Νίκος,αφού πάρω μπακαπ απ αυτή που έχω τώρα;) βγήκε η my sam 1.5 απο οτι βλέπω την μάζεψε πολύ...Μολις 310mb... Μήπως δοκίμασες τον γερμανό???? Εγω κατεβαζω my sam και είμαι αναμεσα σε αυτές τις 3... Γερμανο/Γάλο/antoniomistreta/ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Λοιπόν μετά απο ψάξιμο και μόνο ψάξιμο εχουν βρεθεί κάποιες αξιόλογες αλλά και κάποιες για τον Π@@@ ρομ αλλα και κέρνελ... ΚΕΡΝΕΛ Εκτός του cf root που για μένα είναι εκπληκτικός υπάρχουν άλλοι 2 αξιόλογη κερνελ ο FMKernel 1.2 end 1.3.1 αλλά και ο Abyssnote 1.4 ROM Εκτός της στοκ ρομ(ΚΚΑ-ΚΚ9) σε 2.3.6 που είναι επίσης παρα πολύ καλή ρομ υπάρχουν και οι εξείς αξιόλογες ρομ... Θα τις τοποθετίσω με σειρά προτερεότητας πάντα απο αυτά που διαβάζω απο τους φίλους που τις δοκίμασαν η της δοκιμάζουν... 1.rocket rom v4(γερμανός ο τυπος) Ακούγονται πολλές καλές κριτικές και μου κάνει εντύπωση που ο τύπος απαντάει σχεδόν σε ολες τις ερωτήσεις που θα του κάνείς... εδω το λιγκ... http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-samsung-galaxy-note/171806-rom-eybee1970-rocket-rom-kka.html 2.rom antoniomistreta(Ιταλός ο τύπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1372619 3.romow rom (Ιταλός ο τυπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1365246 4.My sam rom (Γάλος ο τύπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1368741 5.sheep rom(Αγνωστου προς εμε προελεύσεως) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1352945 6.axLor rom (Ιταλλός ο τύπος) εδω ο λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367094 7.Cassie's XtraLiteRom(Αγγλος ο τυπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1365587 Να σας πω πως ακόμα δεν εχω δοκιμάσει εγω καμία απο τις παραπάνω... Είμαι ανάμεσα απο την 1 την 2 και την 4... Οποιος εχει κάποια σχετικά εμπειρία απο τις παραπάνω ας γράψει δυο τρεις γραμμες με τις εντυπώσεις του... Υ/Σ Κακό πράγμα να εχεις μάθει απο τρομερές μαγειρεμένες ρομ στο sII(κοιτα omega-checkrom)και να έχεις ενα ομολογουμένως καλύτερο κινητό(note)και να μην υπάρχει κατι αντίστοιχο... Ας ελπίσουμε οτι είναι νωρίς....Για να δουμε... Η 5 δεν ειναι κατι σπουδαίο. Στην 4 δεν εχει ράδιο και ετσι την εβγαλα αμέσως. 6,7,2 δεν της εχω δοκιμάσει. Η 3 μου αρεσε το smooth και τα εικονίδια αλλα δεν την αφησα παραπάνω απο 10 λεπτα γιατι εβαλα την 1 του γερμανου. Πρωτη ημερα με την rocket rom οποτε μεχρι το βραδι και με αρκετη χρήση θα ξερω αν θα μείνω σε αυτήν η θα πάω στην 3. η rocket rom πάντος εχει διαφορετικό boot animation απο ολες της rom Pου εχω βάλει μεχρι τώρα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Για δωσε πιο πολλά για την rocket...Μπουταρισε κανονικά???με πιον κερνελ είσαι???ειναι σμουθ??? δωσε οταν κρίνεις οτι μπορείς να βγάλεις ασφαλη συμπεράσματα οσα πιο πολλά μπορείς... Και κοίτα και την μπαταρία πως συμπεριφέρετε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Για δωσε πιο πολλά για την rocket...Μπουταρισε κανονικά???με πιον κερνελ είσαι???ειναι σμουθ??? δωσε οταν κρίνεις οτι μπορείς να βγάλεις ασφαλη συμπεράσματα οσα πιο πολλά μπορείς... Και κοίτα και την μπαταρία πως συμπεριφέρετε... H rocket έχει διαφορετικό boot animation,φαίνεται ότι είναι smooth ,o kernel με χάλασε γιατί δεν είχε OC capability οπότε ξαναπέρασα τον (AbyssNote Kernel v1.4),Στο Atutu η rocket του Γερμανού έβγαλε πολύ χαμηλότερη βαθμολογία απ την (MySam ) του Γάλλου με της ίδιες ρυθμίσεις στο VOLTAGE CONTROL,βεβεα του Γάλλου είναι αρκετά ελαφρωμένη (310mb) vs (578mb). Θα τσεκάρω και μπαταρία απ τον Γερμανό και θα επανέλθω για να ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalissss Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) καλημερα λοιπον παιδια εφτιαξα το τηλ και δουλευει κανονια η sim τωρα εκανα ροοτ και το kies δεν μου αναγνωριζει το τηλ και μετα κανω unroot κ απλα δεν γινεται συνδεση με το προγρααμμα καμια ιδεα ; να κανω επαναφορα εργαστασιοκων ρυθμισεων ? επισης εκανα update το flash player και το market ειναι με παλιο Interface καμια ιδεα κ με αυτο ? Edited December 7, 2011 by mixalissss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 καλημερα λοιπον παιδια εφτιαξα το τηλ και δουλευει κανονια η sim Πως το έφτιαξες; τωρα εκανα ροοτ και το kies δεν μου αναγνωριζει το τηλ και μετα κανω unroot κ απλα δεν γινεται συνδεση με το προγρααμμα καμια ιδεα ; να κανω επαναφορα εργαστασιοκων ρυθμισεων ? Κάνε απεγκατάσταση το KIES και ξαναβάλτο. Έχεις την τελευταία έκδοση (που άλλαξε πρόσφατα); επισης εκανα update το flash player και το market ειναι με παλιο Interface καμια ιδεα κ με αυτο ? Αργή ή γρήγορα θα αναβαθμιστεί μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalissss Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 εκανα πολλα φλας και τελικα μπηκε η original rom κ τελικα κομπλε εχω τελευτα εκδοση και στο Kiew και στο κιν απο χτες το εβαλα το flash player και δεν εχει αλλαξει το μαρκετ παιζει ρολο το ροοτ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Για δωσε πιο πολλά για την rocket...Μπουταρισε κανονικά???με πιον κερνελ είσαι???ειναι σμουθ??? δωσε οταν κρίνεις οτι μπορείς να βγάλεις ασφαλη συμπεράσματα οσα πιο πολλά μπορείς... Και κοίτα και την μπαταρία πως συμπεριφέρετε... Πολύ καλη rom η rocket. Την εχω αφήσει με τον μαμίσιο κερνελ ειναι smooth αλλα οχι ακομα στα επίπεδα rom gs2 του ioathe. Σταθερη χωρίς προβλήματα σε οτι και αν εκανα με το κινητο.Απο μπαταρία δέν βλέπω κατι διαφορετικό σε σχέση με την ορίτζιναλ ρομ.Ειναι αξιόλογη ρομ για καθημερινή χρήση. Ακόμα δεν έχει βγει rom που να με τρελάνει η να ειναι κάτι πολύ μπροστά σε σχέση με της αλλες rom. edit : Αυτα ειναι!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1360997 Λιγος καιρός έμεινε! Edited December 7, 2011 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Βγηκε και o fm 1.4 Επισης βγηκε η rocket v5 που εχει ενσωματομενω τον απο πανω κερνελ αλλα και το bravia... Edited December 7, 2011 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Βγηκε και o fm 1.4 Επισης βγηκε η rocket v5 που εχει ενσωματομενω τον απο πανω κερνελ αλλα και το bravia... Η bravia engine στο DHD που την είχαμε δοκιμάσει στη δική μας rom, δε είχε κάποια αξιοσημείωτη διάφορα, όπως και στις υπόλοιπες rom.Ελπίζω να δουλεύει σωστά εδώ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Απο οτι διαβαζω στο note οπως και στο sII ειναι ολοι ενθουσιασμενοι με την bravia... Για να δουμε??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδια αυτο το SyncmIDS που τρεχει συνεχεια τη ακριβως ειναι... Να το κανω freeze η θα εχω καποιο θεμα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Βγηκε και o fm 1.4 Επισης βγηκε η rocket v5 που εχει ενσωματομενω τον απο πανω κερνελ αλλα και το bravia... ΠΡΟΣΟΧΗ...μη βαλετε τη v.5.Τη φλασαρα, κολλησε στο ανθρωπακι του android στο setup και δε μπορω να μπω recovery τωρα (δεν ειμαι ο μονος...ειναι πολλοι...βασικα οσοι τη περασαν full wipe)...Αντε παλι να περασω επισημη,να ξαναρουταρω κτλ... Edited December 7, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ...μη βαλετε τη v.5.Τη φλασαρα, κολλησε στο ανθρωπακι του android στο setup και δε μπορω να μπω recovery τωρα (δεν ειμαι ο μονος...ειναι πολλοι...βασικα οσοι τη περασαν full wipe)...Αντε παλι να περασω επισημη,να ξαναρουταρω κτλ... Μόλις την κατέβασα και ήμουν έτοιμος να την περάσω αλλα εχώ ηδη την v4 οπότε δεν νομίζω να γίνει κάτι....:confused:.και οχι τίποτα αλλο αλλα θέλεις μια ώρα μέτα να τα ξαναστήσεις ολα απο την αρχη.......:mad: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Μόλις την κατέβασα και ήμουν έτοιμος να την περάσω αλλα εχώ ηδη την v4 οπότε δεν νομίζω να γίνει κάτι....:confused:.και οχι τίποτα αλλο αλλα θέλεις μια ώρα μέτα να τα ξαναστήσεις ολα απο την αρχη.......:mad: Aν εχεις τη v.4 δε θα εχεις προβλημα...Τωρα θα τη περασω παλι... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Aν εχεις τη v.4 δε θα εχεις προβλημα...Τωρα θα τη περασω παλι... Tι γίνεται??/δούλεψε???Κατι ακουω οτι για να μην εχεις προβλημα πρεπει πρωτα να πάς στην v1 και μετα να φλασαρεις την v5... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Tι γίνεται??/δούλεψε???Κατι ακουω οτι για να μην εχεις προβλημα πρεπει πρωτα να πάς στην v1 και μετα να φλασαρεις την v5... Έτσι τις πέρασα και είναι οκ...είμαστε πολύ πίσω σε custom ROM εδώ δυστυχώς ακόμα... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Με foullwipe??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παιδιά όσοι είχατε την 4 η 5 περνάει με (WIPE CACHE+DALVIK) χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Με foullwipe??? Με full wipe η 5 ΔΕ δουλεύει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Το πρώτο boot στην rocket v5 αργει ??? 5 λεπτα ειναι στην πρωτη οθονη που βγαζει το κινητο οταν το ανάβεις. χμ.... Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Το πρώτο boot στην rocket v5 αργει ??? 5 λεπτα ειναι στην πρωτη οθονη που βγαζει το κινητο οταν το ανάβεις. χμ.... Δεν αργεί τόσο.Αν τη πέρασες με full wipe, δε νομίζω να bootαρει.Αν τη πέρασες πάνω από την την 1 ή τη 4 ελπίζω να έκανες wipe cache, wipe dalvik cache. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts