Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κριμα και μολις την κατεβασα για να την βαλω...γμτ υπομονη

Βάλε τη Midnote 2.0 δεν έχει κανένα bug!;)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο ειχα στο μυαλο μου .,,.εντυπωσεις ;

δουλευουν ολα ;

Εκτός απο το swipe, "Τα πάντα όλα"!!!:D

αν την περασεις και μετα μενει το ροοτ ;

Μένει κανονικά, πρέπει όμως να ακολουθήσεις κατά γράμμα τα βήματα της εγκατάστασης για να μην έχεις προβλήματα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εκτός απο το swipe, "Τα πάντα όλα"!!!:D

Στη midnote είχα θέμα με τις επαφες(contacts.apk).Μονιμα fc.Και η διαδικασία εγκαταστασης ήταν σωστή γιατί ολα τα άλλα δούλευαν κανονικά.Όλες οι ics που δοκίμασα έχουν θέματα(midnote,team rocket και romow).Δυστυχώς πίσω σε GB και αναμονής της cm9

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Στη midnote είχα θέμα με τις επαφες(contacts.apk).Μονιμα fc.Και η διαδικασία εγκαταστασης ήταν σωστή γιατί ολα τα άλλα δούλευαν κανονικά.Όλες οι ics που δοκίμασα έχουν θέματα(midnote,team rocket και romow).Δυστυχώς πίσω σε GB και αναμονής της cm9

Και εγω να πω μια απο τα ιδια. Δεν ειναι καμία ρομ έτοιμη ακόμα για καθημερινή χρήση εκτος και εαν κάνουμε τα στραβά μάτια στα ψιλοπροβληματάκια,οπότε και εγώ επέστρεψα στην criskelo και ειμαι σε αναμονή ενός καλύτερου release ics.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Καλησπέρα. Αν κάνω root μετά όταν βγει η επόμενη επίσημη αναβάθμιση θα μπορώ να την περάσω κανονικά ή μονο μέσω Odin. Επίσης θα χαθεί το root?

Καλησπέρα. Αν κάνω root μετά όταν βγει η επόμενη επίσημη αναβάθμιση θα μπορώ να την περάσω κανονικά ή μονο μέσω Odin. Επίσης θα χαθεί το root?

Αν κανεις μoνo root θα παρεις την αναβαθμιση κανoνικα.Τo root αν δεν κανω λαθoς χανεται.

Εβαλα την ics repack πoυ ειχε φτιαξει o chainfire (η κινεζoleak).Σε σχεση με τις μαγειρεμενες πoυ εχoυν βγει ειναι η μoναδικη πoυ παιζει απρoβληματιστα.Ξηλωσα τις σαβoυρες της sammy βρηκα και ενα keyboard πoυ ειναι κoντα στo ics της google και με βλεπω να καθoμαι στα αυγα μoυ(για καπoιες ωρες :D )

Το είπα, δεν το είπα (για καποιες ωρες)????

AOSP 4.0.3 με τα bugs της βεβαια

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1516515

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αν κανεις μoνo root θα παρεις την αναβαθμιση κανoνικα.Τo root αν δεν κανω λαθoς χανεται.

Εβαλα την ics repack πoυ ειχε φτιαξει o chainfire (η κινεζoleak).Σε σχεση με τις μαγειρεμενες πoυ εχoυν βγει ειναι η μoναδικη πoυ παιζει απρoβληματιστα.Ξηλωσα τις σαβoυρες της sammy βρηκα και ενα keyboard πoυ ειναι κoντα στo ics της google και με βλεπω να καθoμαι στα αυγα μoυ(για καπoιες ωρες :D )

Υπομονη...μια εβδομαδα ακομα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Υπομονη...μια εβδομαδα ακομα...

Δηλαδη λετε οτι σε μια εβδομαδα θα εχουμε εκδοση να λειτουργει σε καθημερινη βαση? Και φανταζομαι θα βασιζετε σε official που επισης θα εχει ελαχιστα bugs..? Εγω δεν δοκιμασα τιποτα απο ics γιατι λειτουργω αρκετα την συσκευη στην δουλεια και δεν μπορω να ρισκαρω να μην δουλευει κατι σωστα απο calendar μεχρι mails και διαχειριση αρχειων

Sent from my Galaxy Note

Αργυρη θυμαμαι τον imilka απο την εποχη που βαζαμε android στο HTC leo τεραστιος developer κατα την γνωμη μου αξιζει την προσοχη μας,αν και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος με την ics του Ιταλου απροβληματιστη μεχρι στιγμης

Και εγω να πω μια απο τα ιδια. Δεν ειναι καμία ρομ έτοιμη ακόμα για καθημερινή χρήση εκτος και εαν κάνουμε τα στραβά μάτια στα ψιλοπροβληματάκια,οπότε και εγώ επέστρεψα στην criskelo και ειμαι σε αναμονή ενός καλύτερου release ics.

Χρηστο η midnote του maxicet μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη ics για το θηριο μας, την εχω βαλει απο την πρωτη στιγμη που την εκανε rls και δουλευει απροβληματιστα και δεν εχω κανενα προβλημα με τις επαφες μου που λεει πιο πανω ο Αργυρης αλλα....μπηκε στο παιχνιδι και ο imilka με οτι αυτο συνεπαγεται

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
Παναγιωτης

Αργυρη θυμαμαι τον imilka απο την εποχη που βαζαμε android στο HTC leo τεραστιος developer κατα την γνωμη μου αξιζει την προσοχη μας,αν και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος με την ics του Ιταλου απροβληματιστη μεχρι στιγμης

Very closeeeee :D

Ανέβασε v2 με αρκετα fixes και πιο σημαντικο το root.Παει να γινει απο τους αγαπημενους μου DEV μαζί με την CM

Edited by afilopou

Very closeeeee :D

Ανέβασε v2 με αρκετα fixes και πιο σημαντικο το root.Παει να γινει απο τους αγαπημενους μου DEV μαζί με την CM

Ο ανθρωπος δεν παιζεται ειναι πολυ καλος dev θυμαμαι οταν καναμε στο leo τα πρωτα android ηταν ο πρωτος στο nand android μαζι με τον cotulla

Παναγιωτης

Μπορεί κάποιος να μου πει, ποιό είναι το πρόγραμμα μεταφοράς των αρχείων στην sd. Ευχαριστώ

ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών-όλα και επιλέγεις ποιες θες να μεταφερθούν στη κάρτα, μπαίνοντας μέσα στην εφαρμογή και επιλέγοντας "μεταφορά στην sd".

Follow me on XDA

είμαι με νταρκυ από τότε που πήρα την κινηταρα μας και είμαι πολύ ευχαριστημένος..( με μοναδικό θέμα ότι δεν μου δουλεύει σωστά το κινητό με τον Φράνκο κερνελ).

κάποια άλλη ρομ εξίσου καλή τώρα που είναι τριήμερο να δοκιμάσουμε έχετε να προτείνεται?

του criskelo τι λέει?

στο SGII έκανε παπαδες...

είμαι με νταρκυ από τότε που πήρα την κινηταρα μας και είμαι πολύ ευχαριστημένος..( με μοναδικό θέμα ότι δεν μου δουλεύει σωστά το κινητό με τον Φράνκο κερνελ).

κάποια άλλη ρομ εξίσου καλή τώρα που είναι τριήμερο να δοκιμάσουμε έχετε να προτείνεται?

του criskelo τι λέει?

Criskelo-Chrack.

Πολυ καλες και οι 2...

Follow me on XDA

του criskelo τι λέει?

και εγω μονιμα με του criskelo ειμαι. ειναι πολύ καλή. Αλλα και η αλλη ρομ που λεει ο ηλιας του chrack ειναι και αυτη παρα πολυ καλή.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

οκ παιδες thanks! Παω και εγω για κρισκελο και επιστρεφω με εντυπωσεις!:)

οκ παιδες thanks! Παω και εγω για κρισκελο και επιστρεφω με εντυπωσεις!:)

Γιατι δεν δοκιμαζεις ics maxicet v2 ειναι καλη χωρις ιδιαιτερα προβληματα εαν ακολουθησεις τα σωστα βηματα εγκαταστασης,εγω την εχω εδω και τρεις ημερες και δεν εχω προβληματα αλλα η ταση στο xda ειναι imilka aosp με καποια προβληματα αλλα οσοι την εχουν δοκιμασει ειναι ικανοποιημενοι το κινητο πεταει φαντασου οτι η ρομ ειναι μολις 170mb εχει αφαιρεσει ολα τα apps της samsung

Παναγιωτης

Γιατι δεν δοκιμαζεις ics maxicet v2 ειναι καλη χωρις ιδιαιτερα προβληματα εαν ακολουθησεις τα σωστα βηματα εγκαταστασης,εγω την εχω εδω και τρεις ημερες και δεν εχω προβληματα αλλα η ταση στο xda ειναι imilka aosp με καποια προβληματα αλλα οσοι την εχουν δοκιμασει ειναι ικανοποιημενοι το κινητο πεταει φαντασου οτι η ρομ ειναι μολις 170mb εχει αφαιρεσει ολα τα apps της samsung

δωσε σελιδα για κατεβασμα να την δοκιμασω??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

για βοηθα λιγο και δωσε λινκ οπως λεει και ο φιλος πιο πανω?:)

θελω μια σταθερη ρομ παντως γιατι για μενα το κινητο ειναι εργαλείο πλεοιν!:)