galanakop Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Τελικά το εκανα root+cwm με το initial cfroot flasher Εδω και ενα video για οσους δεν το καταλάβουν... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Είμαι με kk9 official και κερνεl cf kk9 Παίζει καμια καλή ρομ μαγειρεμένη οπως και κανένας καλός κέρνελ??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) μα αφου αναφερετε οτι αλλαζει το imei. τοτε γιατι να κανω backup το φακελο esf?? για ποιο λογο? Ο φάκελος efs περιέχει το ΙΜΕΙ της συσκευής και είναι μοναδικός για κάθε συσκευή. Περνιέται μόνο σε επίσημο σέρβις της samsung και έτσι και χαθεί ή αλλοιωθεί ο φάκελος θα έχεις προβλήματα και με την εγγύηση, αλλά μπορεί να έχεις και προβλήματα με την κάρτα SIM (να μη συνδέετε στο δίκτυο κλπ, έτσι τουλάχιστον έχω διαβάσει για το galaxy S). Οπότε όταν σου αλλαχτεί το ΙΜΕΙ πρέπει να επαναφέρεις τον φάκελο από το backup σου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις το backup για παν ενδεχόμενο. Edited December 4, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Τελικά το εκανα root+cwm με το initial cfroot flasher Εδω και ενα video για οσους δεν το καταλάβουν... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Είμαι με kk9 official και κερνεl cf kk9 Παίζει καμια καλή ρομ μαγειρεμένη οπως και κανένας καλός κέρνελ??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1368741 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362424 Edited December 4, 2011 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalissss Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Λοιπόν σήμερα κατάφερα κ έκανα update με το kies αλλά πάλι δε μου βλέπει τη sim Η έκδοση μου είναι πλέον 2.3.6 με kernel 2.6.35.7-Ν7000XXKKA CL726566 root@dell87#2 με basement N7000XXKK5 αυτό είναι φυσιολογικό που λέει root ? Tώρα που έχω official rom μέσα λογικά δεν έχω πρόβλημα αν το πάω στη Samsung με μηδενισμενο τον counter ακόμα δεν έχει έρθει το jig Μήπως τελικά βρέθηκε κανένας άλλος τρόπος για να βρω τη sim μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Λοιπόν σήμερα κατάφερα κ έκανα update με το kies αλλά πάλι δε μου βλέπει τη sim Η έκδοση μου είναι πλέον 2.3.6 με kernel 2.6.35.7-Ν7000XXKKA CL726566 root@dell87#2 με basement N7000XXKK5 αυτό είναι φυσιολογικό που λέει root ? Tώρα που έχω official rom μέσα λογικά δεν έχω πρόβλημα αν το πάω στη Samsung με μηδενισμενο τον counter ακόμα δεν έχει έρθει το jig Μήπως τελικά βρέθηκε κανένας άλλος τρόπος για να βρω τη sim μου :) καλημερα να ρωτησω κατι απλο το οποιο δεν ξερω αν εχει αναφερθει παραπανω.αλλη sim δοκιμασες;ειχα το ιδιο προβλημα στο nexus και το προβλημα ηταν η sim. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalissss Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ναι έχω δοκιμάσει κ αυτή που είχα δούλευε πριν το πείραξω Αυτό που με προβληματίζει ειναινοτι έκανε update με kies και γράφει ροοτ το γράφει κ σε άλλους αυτό ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Αυτό που με προβληματίζει ειναινοτι έκανε update με kies και γράφει ροοτ το γράφει κ σε άλλους αυτό ;; Ναι, αυτό το γράφει σε όλες τις official, δεν έχει να κάνει με το γνωστό root που συζητάμε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalissss Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Το Efs τι είναι ; Πρέπει να το πάρω πριν το πάω στη Samsung Έχω ξένερωσει απίστευτα τόσες μέρες χωρίς Κίν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Το Efs τι είναι ; Πρέπει να το πάρω πριν το πάω στη Samsung Το efs είναι ένας φάκελος στο root της συσκευής το οποίο περιέχει τις πληροφορίες για το ΙΜΕΙ. Αν αυτός ο φάκελος είναι σωστός όταν δίνεις στον dialer *#06# σου εμφανίζει το ΙΜΕΙ της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalissss Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ναι μου το δείχνει κανονικά.πρεπει να κάνω κάτι για αυτο ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Άρα το efs σου είναι μια χαρά, δεν έχεις να κάνεις κάτι για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalissss Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Δεν χρειάζεται να το πάρω ; Άρα τώρα που έχω κάνει update with kies κ έχω κ αυτο αν μηδενιισω το counter δεν θα έχω πρόβλημα στη Samsung κ λογικά θα μου το περάσει ως εγγύηση που δεν βλέπει τη sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ναι, αν είσαι με official rom/kernel και μηδενίσεις και τον custom binary counter, δεν βρίσκω λόγο να έχεις πρόβλημα με το service της Samsung όσον αφορά την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalissss Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 λογικα για να εχει γινει update me kies θα ειναι official rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 λογικα για να εχει γινει update me kies θα ειναι official rom? Είσαι σίγουρος ότι το ΙΜΕΙ που σου δείχνει είναι το πραγματικό? Γιατί κάτι μου λέει ότι έχεις χάσει το ΙΜΕΙ για αυτό δε σου βλέπει την σιμ. Από kies είναι official. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Είσαι σίγουρος ότι το ΙΜΕΙ που σου δείχνει είναι το πραγματικό? Δεν μπορεί να δείχνει κάτι διαφορετικό από το πραγματικό, στην χειρότερη δεν θα έδειχνε τίποτα, κενό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Δεν μπορεί να δείχνει κάτι διαφορετικό από το πραγματικό, στην χειρότερη δεν θα έδειχνε τίποτα, κενό. Στο S έχω δει περίπτωση να γράφει ένα άκυρο ΙΜΕΙ και όχι το πραγματικό της συσκευής. Και ψάχνοντας στο xda είχα δει ότι όντως μπορεί να συμβει αυτό. Τώρα αν στο Note αλλάζει κάτι σε αυτό το θέμα δε ξέρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ναι, αν είσαι με official rom/kernel και μηδενίσεις και τον custom binary counter, δεν βρίσκω λόγο να έχεις πρόβλημα με το service της Samsung όσον αφορά την εγγύηση. δες αυτό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1375950 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 εγω εχγ βαλει το root explorer. απλα θα κανω αντιγραφη το φκελο efs στη καρτα μνημησ? χρειαζεται να αλλαξω καποια permission πρωτα? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 εγω εχγ βαλει το root explorer. απλα θα κανω αντιγραφη το φκελο efs στη καρτα μνημησ? χρειαζεται να αλλαξω καποια permission πρωτα? Μια αντιγραφή αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 εχει χρησιμοποιησει κανενασ overclock??εχετε δει καποια διαφορα???θελω να μην πεφτει τοσο χαμηλα στα 200. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 εχει χρησιμοποιησει κανενασ overclock??εχετε δει καποια διαφορα???θελω να μην πεφτει τοσο χαμηλα στα 200. Εννοεις να μη πεφτει κατω απο 200 Μhz οταν ''κοιμαται'' το κινητο?Μα το θεμα ειναι να παει οσο χαμηλοτερα αντεχει σε αυτη τη περιπτωση για να καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια..Και 100 Mhz αν ειναι δυνατον! Τωρα για το max speed, δε θα δεις και καμια τρελη διαφορα.Μεγαλυτερο ρολο παιζουν τα διαφορα tweeks στον kernel που κανουν οι developers, παρα η συχνοτητα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Λοιπόν...μετά απο ψάξιμο βρήκα αυτη την ρομ ROCKET ROM και το τελευταιο update είναι σήμερα... v4 http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-samsung-galaxy-note/171806-rom-eybee1970-rocket-rom-kka.html Δεν ξέρω αν την δοκίμασε κανείς??? Πολύ καλές κριτικες απο μελη του φορουμ.... Για δειτε το.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Λοιπόν...μετά απο ψάξιμο βρήκα αυτη την ρομ ROCKET ROM και το τελευταιο update είναι σήμερα... v4 http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-samsung-galaxy-note/171806-rom-eybee1970-rocket-rom-kka.html Δεν ξέρω αν την δοκίμασε κανείς??? Πολύ καλές κριτικες απο μελη του φορουμ.... Για δειτε το.... Νικο δεν περιμένουμε και την καινούρια του Γάλλου απ το XDA? και μετα βλεπουμε!!! τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Λοιπόν μετά απο ψάξιμο και μόνο ψάξιμο εχουν βρεθεί κάποιες αξιόλογες αλλά και κάποιες για τον Π@@@ ρομ αλλα και κέρνελ... ΚΕΡΝΕΛ Εκτός του cf root που για μένα είναι εκπληκτικός υπάρχουν άλλοι 2 αξιόλογη κερνελ ο FMKernel 1.2 end 1.3.1 αλλά και ο Abyssnote 1.4 ROM Εκτός της στοκ ρομ(ΚΚΑ-ΚΚ9) σε 2.3.6 που είναι επίσης παρα πολύ καλή ρομ υπάρχουν και οι εξείς αξιόλογες ρομ... Θα τις τοποθετίσω με σειρά προτερεότητας πάντα απο αυτά που διαβάζω απο τους φίλους που τις δοκίμασαν η της δοκιμάζουν... 1.rocket rom v4(γερμανός ο τυπος) Ακούγονται πολλές καλές κριτικές και μου κάνει εντύπωση που ο τύπος απαντάει σχεδόν σε ολες τις ερωτήσεις που θα του κάνείς... εδω το λιγκ... http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-samsung-galaxy-note/171806-rom-eybee1970-rocket-rom-kka.html 2.rom antoniomistreta(Ιταλός ο τύπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1372619 3.romow rom (Ιταλός ο τυπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1365246 4.My sam rom (Γάλος ο τύπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1368741 5.sheep rom(Αγνωστου προς εμε προελεύσεως) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1352945 6.axLor rom (Ιταλλός ο τύπος) εδω ο λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367094 7.Cassie's XtraLiteRom(Αγγλος ο τυπος) εδω το λιγκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1365587 Να σας πω πως ακόμα δεν εχω δοκιμάσει εγω καμία απο τις παραπάνω... Είμαι ανάμεσα απο την 1 την 2 και την 4... Οποιος εχει κάποια σχετικά εμπειρία απο τις παραπάνω ας γράψει δυο τρεις γραμμες με τις εντυπώσεις του... Υ/Σ Κακό πράγμα να εχεις μάθει απο τρομερές μαγειρεμένες ρομ στο sII(κοιτα omega-checkrom)και να έχεις ενα ομολογουμένως καλύτερο κινητό(note)και να μην υπάρχει κατι αντίστοιχο... Ας ελπίσουμε οτι είναι νωρίς....Για να δουμε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts