tigio13 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 παιδια θα θελα σας παρακαλω να ρωτησω το εξης: εχω το Note1 με μια 32GB καρτα μνημης και επειδη την εχω σχεδον γεμισει (!) θελω να του βαλω τωρα μια 64GB... Θα την δει κανονικα λετε ? παιζει ρολο ποιας εταιρειας θα ειναι η καρτα ? εχετε να μου προτεινετε καποια συμβατη ? (του εχω περασμενη μεσα την τελευταια επισημη ROM της Samsung, με update μεσω KIES κανονικα). Σας ευχαριστω πολυ! :) δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα.εγω θα επαιρνα καποια class 10 samsung h sandisk.απο οσο ξερω χωρις να εχω βαλει 64αρα την υποστηριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα.εγω θα επαιρνα καποια class 10 samsung h sandisk.απο οσο ξερω χωρις να εχω βαλει 64αρα την υποστηριζει. σε ευχαριστω φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλησπερα,εχω σοβαρο προβλημα υπερθερμανσης.παντα το κινητο ειχε καπως υψηλοτερες θερμοκρασιες οταν πιεζοταν αλλα τελευταια εχει ξεφυγει.στα 5-10 λεπτα οποιουδηποτε παιχνιδιου βαραει 60-65 βαθμους.εβγαλα τη cm μηπως δημιουργουσε το εν λογω προβλημα και εβαλα τη sweet 10.5 white.τα ιδια! Αν καποιος εχει καποια λυση ευπροσδεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiouchris Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Εχω ενα N7000 μαμά εδώ και μερικούς μήνες και μου άρχισε τα κολλήματα. Αποφάσισα και εγώ λοιπόν να ψαχτώ με custom rom. Μερικές απλοικές ερωτήσεις για αρχή : 1. θα κάνω το root με το framarout app . Με ενδιαφέρει για αρχή να μπορώ να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές στην SD (Link2sd app). Σε περίπτωση που αποφασίσω μετά να το ξανακλειδώσω και να γυρίσω σε μαμά ROM (odin κλπ) , θα φανεί ότι έχει προηγηθεί ξεκλείδωμα του κινητού (στο service χτύπα ξύλο) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Έχω περάσει από χθες βράδυ την τελευταία Nightly και το κινητό είναι με την 4.4.4, πετάει και έχει 380-320mb ελεύθερα ram, με greenify φυσικά. Δεν εχω δει bugs μέχρι στιγμής (πέρα από το γνωστό που έχουν όλα τα 4.4.Χ με τους φακέλους στην κεντρική οθόνη). Σε μερικές μέρες θα σας πω το τελικό "οκ" για να την περάσετε όσοι θέλετε. :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Έχω περάσει από χθες βράδυ την τελευταία Nightly και το κινητό είναι με την 4.4.4, πετάει και έχει 380-320mb ελεύθερα ram, με greenify φυσικά. Δεν εχω δει bugs μέχρι στιγμής (πέρα από το γνωστό που έχουν όλα τα 4.4.Χ με τους φακέλους στην κεντρική οθόνη). Σε μερικές μέρες θα σας πω το τελικό "οκ" για να την περάσετε όσοι θέλετε. :) Πέτρο μπράβο!!! τώρα το είδα. Θέλουμε και άλλες λεπτομέρειες. Πρέπει να τα πούμε, από σήμερα είμαι εδώ.... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πέτρο μπράβο!!! τώρα το είδα. Θέλουμε και άλλες λεπτομέρειες. Πρέπει να τα πούμε, από σήμερα είμαι εδώ.... Αρκετά bugs, μου έσπασε τα νεύρα. Πέρασα την OmniRom 4.4.4, την χθεσινή nightly και το κινητό είναι απλά απίστευτο. 385+mb ελεύθερη ram (με greenify), ορισμένες φορές φτάνει και τα 400+. Λιγότερη παραμετροποίηση από CM, αλλά απίστευτα καλοφτιαγμένη. Το μόνο που μου λείπει είναι το answer calls with home button Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μπορείτε να δοκιμάσετε και την sokp rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος ποιο ειναι το καλύτερο modem γιατί με nameless 4.4.4 και LSO modem έχω 3G σε ελάχιστα μερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος ποιο ειναι το καλύτερο modem γιατί με nameless 4.4.4 και LSO modem έχω 3G σε ελάχιστα μερη Εγώ χρησιμοποιώ το XXLT3 που είναι και το τελευταίο και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Επιστροφή στην CM11. Καταστροφική OmniROM. Όλα καλά, μου έκανε πάνω απο 10 battery drains μέσα στην νύχτα. Πέρασα προγράμματα παρακολούθησης και είδα πως η CPU έκανε spikes στο 100% load στα καλά καθούμενα και το κινητό έπαιρνε φωτιά. Έβαλα την προχθεσινή CM11 και είναι εξαιρετική. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Και εγω απο omni και asylum ειμαο δυσαρεστημένος. Παρολο που σε ταχυτητα καμία πειραγμενη στοκ δεν τις φτανει, ειχα πολλα κολληματα επανεκκινησεις και μπαταρια να φευγει ζουμι. Με στοκ εφτανα στο τελος της μερας με 30-40% με αυτες έπαιζα στο 10-15%. Το κινητο ζεσταινοταν πολυ και ετσι εβαλα την ultimate n7000. Αργη μεν αλλα σταθεροτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 σήμερα διαπίστωσα οτι μάλλον τα έπαιξε η ορίτζιναλ μπαταρία μου. έχει φουσκώσει και ήταν ζεστή μετά το φόρτισμα. μήπως έχετε να προτείνεται καμία καλή και οικονομική μπαταρία που να είναι στο original μέγεθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 http://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=n7000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 σε ευχαριστώ αλλά στα 12+ ευρώ είναι τριπλάσια τιμή σχεδόν απο όσες βρίσκω απο Κίνα- ebay. κοιτάω για κάτι φθηνότερο, αλλά να είναι τουλάχιστον 2600mAh όπως η original (άσχετα απο το πόσο λέει οτι είναι ο κάθε πωλητής. ) αν κάποιος έχει ψωνίσει και έμεινε ευχαριστημένος ας ρίξει ένα λινκ. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Δεν έχεις άδικο, αλλά εγώ όσες πήρα απο Κίνα, ποτέ δεν μου βγήκαν καλές. Οπότε το έκοψα το έργο και παίρνω αυτές που δεν ξέρω μεν αν είναι γνήσιες αλλά κρατάνε πάνω απο 2 χρόνια.... Οσο για τα mAh, ότι έγραφε η δικιά του γράφει και αυτή... Edited August 22, 2014 by gepol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 κοιταξε και για ανκερ ειχα παρει 2 με εξωτερικο φορτιστη στα 22€.ενα χρονο μετα μια χαρα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Σε Tempered Glass υπάρχει κάτι να προτείνετε? Προσπαθώ να βρω NILLKIN 9H αλλά δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μια βοήθεια αν κάποιος μπορεί. Κάτι έχω κάνει και έχει γίνει ενα κακό μπλέξιμο. Το τηλ ειναι ρουταρισμένο με PHILZ και Cyanogenmod. Ομως πλέον δεν μπορώ να βάλω καμμία άλλη ρομ. Περαμένει η Cyanogenmod ότι και να κάνω. Οταν πάω να κάνω οποιδήποτε wipe μου βγάζει: E:unknown volume for path [ext-sd]. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μια βοήθεια αν κάποιος μπορεί. Κάτι έχω κάνει και έχει γίνει ενα κακό μπλέξιμο. Το τηλ ειναι ρουταρισμένο με PHILZ και Cyanogenmod. Ομως πλέον δεν μπορώ να βάλω καμμία άλλη ρομ. Περαμένει η Cyanogenmod ότι και να κάνω. Οταν πάω να κάνω οποιδήποτε wipe μου βγάζει: E:unknown volume for path [ext-sd]. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω? μηπως πρεπει να αλλαξεις τον philz?δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γιατι δεν μου εχει ξανατυχει αλλα απο αυτο που περιγραφεις ετσι μου φαινεται.εγω αν ημουν στη θεση σου θα περναγα μια ρομ κατευθειαν απο πανω και θα ξαναεμπαινα recovery να δω πως συμπεριφερεται.τωρα μακαρι να σου απαντησει και κανενας αλλος που το εχει παθει να εχεις μια πιο σιγουρη γνωμη.γενικα εχει ψιλοερημωσει το τοπικ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το έχω κάνει πολλές φορές,και δεν μπορώ να βάλω ούτε την επίσημη, ψάχνει και αυτή ένα E: Θενκς πάντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το έχω κάνει πολλές φορές,και δεν μπορώ να βάλω ούτε την επίσημη, ψάχνει και αυτή ένα E: Θενκς πάντως.... να σε ρωτησω κατι αλλο.προσπαθησες να βαλεις τη cm με τα εργαλεια που εχει βγαλει που συνδεεις το κινητο με το pc βαζεις και το app στο κινητο και τα κανει ολα μονο του?μηπως με αυτον τον τροπο στο στρωσει.λεω εγω τωρα.αν σε ενδιαφερει παντως στην επισημη σελιδα της cm θα βρεις οτι χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Απο recovery mode τα κάνω όλα...με το μενου του Philz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Απο recovery mode τα κάνω όλα...με το μενου του Philz Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις μια official rom μέσω odin ή να βάλεις τη ρομ που προσπαθείς να περάσεις μέσω recovery στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Αλλιώς ξαναφλασάρεις recovery με odin.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Προσπάθησα μέσω odin, αλλά μου βγάζει fail... Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει αλλά γίνονται πράγματα που δεν έχω τις γνώσεις να εξηγήσω... 1. Αν βάλω την touch philz, δουλεύει μόνο μια φορά και μετά επανέρχεαι μόνο του σε CWM. 2. Οποια rom(πλην stock) και να βάλω, ενώ ενώ εγκαθίσταται κανονικά, το τηλέφωνο μπουτάρει με cyanogenmod. 3. Προσπάθησα με SOPK, οι οποία ναι μεν εγκαταστάθηκε κανονικά, κράτησε όμως το αρχικό software της cyanogenmod (αυτό που ξεκινάει αυτόματα, να βάλεις γλώσσα, λογαριασμους, κλπ). Κατά τα άλλα έχει εγκατασταθεί η SOPK κανονικά και λειτουγεί μια χαρά. 4. Η stock δεν κάνει εγκατάσταση απο recovery, ψάχνει ενα E:sd-ext...και απο odin, βγάζει fail... Είναι σοβαρό λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts