gepol Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Υπάρχει κάπου βήμα - βήμα για άσχετους, να ξε-ρουτάρει κανείς το τηλέφωνο και επανέλθει σε στοκ ICS? Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά μου βγάζει πολλά προβληματα το τηλέφωνο με την asylum, και θέλω να το ξεκινήσω απο την αρχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Αυτη την εχει δοκιμασει κανεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2147132 [ROM][LSA L6][THE LEGEND] Fast | Clean| Stable| Battery life Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rasidakis Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ... ΤΟ ΝΟΤΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 50% ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.. ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1% ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ... ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΧΝΕΙ 50-60% ΜΠΑΤΑΡΙΑ.. ΟΤΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ 4-5 ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΘΕΛΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ... ΤΟ ΝΟΤΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 50% ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.. ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1% ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ... ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΧΝΕΙ 50-60% ΜΠΑΤΑΡΙΑ.. ΟΤΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ 4-5 ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΘΕΛΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ/? Προφανώς. προτιμησε original μπαταρια για να αποφυγεις πιθανα θεματα. τελικα δεν αντεξα και φλασαρα με odin τη ZSLM5.Ενευριστικο που μονο το snote υποστηριζει ελληνικα και αντικατεστησα αρκετες εφαρμογες απο slc διαγραφοντας το odex αρχειο.δε βλεπω παντως και καμια ουσιαστικη διαφορα απο την slc ουτε σε ταχυτητα ουτε σε μπαταρια.ασε που λειπουν και καποια πραγματα. Ξερει κανεις που θα βρω rosemary font σε apk γιατι λειπει απο τη rom και αν ακι εφαγα τον κοσμο δεν το βρηκα Αυτη την εχει δοκιμασει κανεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2147132 [ROM][LSA L6][THE LEGEND] Fast | Clean| Stable| Battery life ακομα lsa based roms βγαζουν?? δε νομιζω να λεει και πολλα Edited February 14, 2013 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Προφανώς. προτιμησε original μπαταρια για να αποφυγεις πιθανα θεματα. τελικα δεν αντεξα και φλασαρα με odin τη ZSLM5.Ενευριστικο που μονο το snote υποστηριζει ελληνικα και αντικατεστησα αρκετες εφαρμογες απο slc διαγραφοντας το odex αρχειο.δε βλεπω παντως και καμια ουσιαστικη διαφορα απο την slc ουτε σε ταχυτητα ουτε σε μπαταρια.ασε που λειπουν και καποια πραγματα. Ξερει κανεις που θα βρω rosemary font σε apk γιατι λειπει απο τη rom και αν ακι εφαγα τον κοσμο δεν το βρηκα ακομα lsa based roms βγαζουν?? δε νομιζω να λεει και πολλα με βλεπω να γυρναω παλι σε AllianceROM ICS γιατι μαλλον θα αργησει η JB η επισημη. στειλε μου ενα μαιλ να σου στειλω την γραματοσειρα που θες για δες το εβαλα στο dropox http://dl.dropbox.com/u/27054376/%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%82/Stock_Fonts_LSC.zip Edited February 14, 2013 by koza1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Προφανώς. προτιμησε original μπαταρια για να αποφυγεις πιθανα θεματα. τελικα δεν αντεξα και φλασαρα με odin τη ZSLM5.Ενευριστικο που μονο το snote υποστηριζει ελληνικα και αντικατεστησα αρκετες εφαρμογες απο slc διαγραφοντας το odex αρχειο.δε βλεπω παντως και καμια ουσιαστικη διαφορα απο την slc ουτε σε ταχυτητα ουτε σε μπαταρια.ασε που λειπουν και καποια πραγματα. Ξερει κανεις που θα βρω rosemary font σε apk γιατι λειπει απο τη rom και αν ακι εφαγα τον κοσμο δεν το βρηκα ακομα lsa based roms βγαζουν?? δε νομιζω να λεει και πολλα Αυτό το δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ... ΤΟ ΝΟΤΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 50% ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.. ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1% ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ... ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΧΝΕΙ 50-60% ΜΠΑΤΑΡΙΑ.. ΟΤΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ 4-5 ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΘΕΛΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ/? 99.9% θες μπαταρία το είχα και εγω ακριβός το ίδιο. Υ.Γ. 1) μην γραφείς κεφάλαια είναι σαν να φωνάζεις. 2) Καλύτερα όπως ειπαι ο ο φίλος giokspy να βάλεις γνησια μπαταρία με 15-20 € θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Προσωπικά με την lsm πρώτη φορά βλέπω τόσο γρήγορο το note μου.Σε σχέση με lsc πιστεύω σε ότι αφορά την απόδοση ειναι σαφώς ανώτερη σε όλα και δεν έχει (ή τουλάχιστον δεν έχει συμβεί ακόμη) και το bug που κολλούσε στο λογότυπο.Επισης ειναι πολύ καλύτερη και στο scrolling και από τις ics.π.χ. Στην alliance ics όταν πήγαινα στον mx player σε ένα φάκελο που έχω 120 βιντεο και έκανα scrolling πήγαινε σαν το hd2 μου :p ενώ τώρα πάει σφαίρα.Το ίδιο και στο tapatalk,στο gmail όταν το πρωτοανοίγεις κτλ.Η ρομ αυτή με εξαίρεση την μπαταρία θεωρώ ότι ειναι ότι καλύτερο έχει βγει μέχρι σήμερα για το note. Παιδιά καλή, χρυσή η ρομ αλλά με τα redraw του launcher δεν έχετε θέμα; Κάνει συχνά πυκνά και το μόνο παρήγορο είναι ότι μέχρι και το θηρίο το Note 2 κάνει. Α ρε touchwiz. Edit : Γύρισα σε Nova και ησύχασα. Και εγώ δουλεύω με tsf και ειμαι οκ.Ο tw δε μου αρέσει γιατί δεν έχει παραμετροποίηση όπως resizing widgets και προσθήκη περισσότερων εικονιδίων,αφαίρεση ετικετών από τα εικονίδια κτλ Edited February 14, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 +1 και από μένα για τη γνήσια μπαταρία..Μην πάρεις τίποτα κινέζικες με παραπάνω mah η χρυσές ή οτιδήποτε άλλο...στο τρίμηνο θα θέλεις καινούρια πάλι..Δεν είναι ο κανόνας αυτός αλλά μιλάω από εμπειρία δικιά μου και γνωστών μου..Όσο για την lsm δεν υπάρχει το bug που μένει στο logo..το έκλεισα από το κουμπί ,το άφησα να σβήσει από μπαταρία ,έβγαλα την μπαταρία και μπουταρει κανονικά..Και για μένα είναι ότι καλύτερο έχω βάλει, μέχρι τώρα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Συμφωνώ και εγώ μόνο γνήσια μπαταρία και αν έχουμε δεύτερη και θέλουμε να φορτίζει σε κανονικούς χρόνους συνιστώ την αγορά του γνήσιου φορτιστή μπαταρίας της Samsung γιατί με τον κινέζικο θέλει πάνω από 7ώρες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 με βλεπω να γυρναω παλι σε AllianceROM ICS γιατι μαλλον θα αργησει η JB η επισημη. στειλε μου ενα μαιλ να σου στειλω την γραματοσειρα που θες για δες το εβαλα στο dropox http://dl.dropbox.com/u/27054376/%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%82/Stock_Fonts_LSC.zip Ευχαριστω. Περιμενα και γω να δω rosemary και γι'αυτό δεν το εβρισκα. Προς το παρον τεσταρω ακομα τη νεα rom και βαζω οτι μποεω απο lsc για ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ενα link για την lsm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 εδώ Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ο Robbie Hood της AllanceRom στο xda λεει στο post 4013 "will check the chinese rom but dont think its worth it" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Αυτη την εχει δοκιμασει κανεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2147132 [ROM][LSA L6][THE LEGEND] Fast | Clean| Stable| Battery life Απ' ότι κατάλαβα ήδη τον έκραξαν εκεί γιατί χρησιμοποιεί σπασμένα tool κλπ. Δεν βλέπω μέλλον σε αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Ο Robbie Hood της AllanceRom στο xda λεει στο post 4013 "will check the chinese rom but dont think its worth it" Από ότι κατάλαβα η lsm δεν έχει ελληνικά ούτε ροοτ. Σωστά? Edited February 14, 2013 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Από ότι κατάλαβα δεν έχει ελληνικά ούτε ροοτ. Σωστά? Εχει ελληνικα και ροοτ αλλα ειναι στα αγγλικα το μενου .γραφει ελληνικα κανονικα. Edited February 14, 2013 by koza1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Από ότι κατάλαβα η lsm δεν έχει ελληνικά ούτε ροοτ. Σωστά? Ναι δεν έχει Ελληνικά σαν γλώσσα ui...Αλλά μπορείς να γράψεις Ελληνικά..ρουτ υπάρχει απλά επειδή ο λογαριασμός του philz έχει απενεργοποιηθεί στο mediafire αν θέλεις τον κερνελ σε zip πες μου να τον ανεβάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris3333333 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Μόλις πέρασα αυτή [ROM][JB] ThaiDai Small ZSLM5 and Tutorial "Dump2CustomRom" [14.02.2013] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023907 Έρχεται σε zip οπότε ούτε με το odin μπλέκεσαι και είναι έτοιμη ρουταρισμένη, για όποιον δεν θέλει να μπλέξει. για τις εντυπώσεις αργότερα.. Παράθεση N7000 SlimWizz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Μπορείς να αντικαταστησεις το πληκτρολόγιο με αυτό της lsc. Εγώ εβαλα και το settings από την παλιά slimwizz και άλλες εφαρμογές όπως το contacts και έχω ελληνικά και στο μενού. Φιλε μου τα apk που τα βρηκες στο system/app και τα κανεις αντικατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Φιλε μου τα apk που τα βρηκες στο system/app και τα κανεις αντικατασταση? Ναι εκεί είναι τα applications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ναι εκεί είναι τα applications. Σε ευχαριστω φιλε.μπορεις να μου πεις την ονομασια για επαφες κ ρυθμισεις γιατι δεν τα βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Σε ευχαριστω φιλε.μπορεις να μου πεις την ονομασια για επαφες κ ρυθμισεις γιατι δεν τα βρισκω Συνήθως οι επαφές είναι το contacts.apk και οι ρυθμίσεις το settings.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Συνήθως οι επαφές είναι το contacts.apk και οι ρυθμίσεις το settings.apk Εμ δεν τα βρισκω κ εγω ετσι τα εψαχνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εμ δεν τα βρισκω κ εγω ετσι τα εψαχνα Θέλεις να αντικαταστήσεις τις εφαρμογές για τις ρυθμίσεις και για τις επαφές από κάποια άλλη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts