sv2bzq Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Βάλε την κάρτα κανονικά στο τηλέφωνο και θα το κάνει μόνο του!! Κατά 'ρχην σε ευχαριστώ , αλλά είδα ότι η CheckROM Revo NoteHD v3 , γράφει κάτι για : Added Modules to NTFS Support , ξέρει κανείς κάτι για αυτό ??? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Δεν ξέρω... Δοκίμασε... nandroid backup πρώτα βέβαια ε μη το ξεχνάμε αυτό... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Τελικά δουλεύουν σε ολες τις εκδοσεις...Η δουλειά σου είναι όντως φανταστική...Συνχαρητηρια... Μήπως θα μπορούσες να αλλάξεις και το εικονίδιο τις καμερας είναι πια πολύ κοινο και καθόλου ομορφο αισθητικά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδια εγω φοραω την κκ5 υπαρχει cfroot γιαυτην ; αν υπαρχει μετα μπορω να περασω την κουζινα και τα λοιπα του Leomar h πρεπει να περασω καινουργια επισημη και μετα την v3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδια εγω φοραω την κκ5 υπαρχει cfroot γιαυτην ; αν υπαρχει μετα μπορω να περασω την κουζινα και τα λοιπα του Leomar h πρεπει να περασω καινουργια επισημη και μετα την v3 Υπαρχει. Ναι μετα το cf-root μπορεις να περασεις την checkrom κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Kalagas_Mixed_Theme_CheckROM_v1.0.zip - Compatible with CheckROM v3.0 http://www.multiupload.com/FUA54M3BAJ Kalagas_Mixed_Theme_Rocket_v1.0.zip - Compatible with Rocket ROM v15 http://www.multiupload.com/N1DQ6M933M Φλασάρετε ανάλογα με την ROM που χρησιμοποιείτε... Έχει πολλά νέα εικονίδια και καινούργιες εφαρμογές... Μην δώσετε link σε ξένα forums... Θα την ανεβάσω αύριο μάλλον στο xda, γιατί φτιάχνω την παρουσίαση που θα έχει... Ακούω σχόλια... Είναι μακράν η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει πάντως... Σκέφτομαι τα ίδια ακριβώς να τα βγάλω και σε grayscale μορφή... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Πολύ όμορφο. Σ' ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική δουλειά που έχεις κάνει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Τελικά δουλεύουν σε ολες τις εκδοσεις...Η δουλειά σου είναι όντως φανταστική...Συνχαρητηρια... Μήπως θα μπορούσες να αλλάξεις και το εικονίδιο τις καμερας είναι πια πολύ κοινο και καθόλου ομορφο αισθητικά... Υπομονή φίλε μου... Έχω κάνει theme μόνο 24 apk μέχρι τώρα... Τα έχω πάρει με την σειρά τώρα... Μέχρι να φτάσω τα 100+ apks έχουμε δουλειά... Όλα θα γίνουν σιγά σιγά... Πολύ όμορφο. Σ' ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική δουλειά που έχεις κάνει.:) Η οθονάρα τα κάνει όλα... Πάντως τα εικονίδια είναι πραγματικά HD... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Edited January 9, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Υπομονή φίλε μου... Έχω κάνει theme μόνο 24 apk μέχρι τώρα... Τα έχω πάρει με την σειρά τώρα... Μέχρι να φτάσω τα 100+ apks έχουμε δουλειά... Όλα θα γίνουν σιγά σιγά... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Φαντάζομαι ότι π.χ. ότι σε dialer, επαφές θα αλλάξεις και μέσα τις εφαρμογές και όχι μόνο τα εικονίδια; Ωραία δουλειά πάντως, καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Φαντάζομαι ότι π.χ. ότι σε dialer, επαφές θα αλλάξεις και μέσα τις εφαρμογές και όχι μόνο τα εικονίδια; Ωραία δουλειά πάντως, καλή συνέχεια! Καλά φαντάζεσαι... Στο DHD είχα αλλάξει πάνω 5000 εικονίδια... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλά φαντάζεσαι... Στο DHD είχα αλλάξει πάνω 5000 εικονίδια... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Αυτα είναι! Για τον φίλο που θέλει να δει μερικά screenshots από το mixed theme του φίλου kalaga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Αυτα είναι! Για τον φίλο που θέλει να δει μερικά screenshots από το mixed theme του φίλου kalaga. ευχαριστω.... ακομα κατεβαζω ενα παιχνιδι 4 φορες εχει πεταξει το wi-fi και τωρα το κραταω σε ενα σημειο που το κατεβαζει σφερα... μετα την περασα οπως δηποτε :D τα σπαει Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Είμαστε στον αέρα από σήμερα.... Καλή αρχή και είθε το Thread στο xda να έχει την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία σαν αυτό του DesireHD.... Kalagas Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 kalagas καλως ηρθες και official σου ευχομαι πολλα downloads:):):) μια απορια σε oσες custom rom εχω βαλει στην οθονη ξεκλιδωματος μου εμφανιζει οδηγιες πως να ξεκλειδωσω την οθονη, στην original rom δεν υπηρχε αυτο ειναι το μηνυμα "περαστε το δακτυλο σας για ξεκλειδωμα" εψαξα στα settings και δεν βρηκα καμια επιλογη που να το απενεργοποιει ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ !!!!!!:dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 kalagas καλως ηρθες και official σου ευχομαι πολλα downloads:):):) μια απορια σε oσες custom rom εχω βαλει στην οθονη ξεκλιδωματος μου εμφανιζει οδηγιες πως να ξεκλειδωσω την οθονη, στην original rom δεν υπηρχε αυτο ειναι το μηνυμα "περαστε το δακτυλο σας για ξεκλειδωμα" εψαξα στα settings και δεν βρηκα καμια επιλογη που να το απενεργοποιει ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ !!!!!!:dash: Έλα ντε... Και εμένα με ενοχλεί αυτό... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 kalagas καλως ηρθες και official σου ευχομαι πολλα downloads:):):) μια απορια σε oσες custom rom εχω βαλει στην οθονη ξεκλιδωματος μου εμφανιζει οδηγιες πως να ξεκλειδωσω την οθονη, στην original rom δεν υπηρχε αυτο ειναι το μηνυμα "περαστε το δακτυλο σας για ξεκλειδωμα" εψαξα στα settings και δεν βρηκα καμια επιλογη που να το απενεργοποιει ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ !!!!!!:dash: και σε official rom το λεει. Εχω την official KL7 και μου το εμφανιζει. Το κινητο μαμα χωρις ποτέ root. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 παιδια βγηκε επισημα η ICS για το Nexus S... μια ερωτηση θελω να κανω... αν περασω με odin μια επισημη εκδοση (KL7/KL8) και δεν κανω root τιποτα απολυτος θα μου βγαλει καποια στιγμη update οταν θα ερθει ωρα και σε μας? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 παιδια βγηκε επισημα η ICS για το Nexus S... μια ερωτηση θελω να κανω... αν περασω με odin μια επισημη εκδοση (KL7/KL8) και δεν κανω root τιποτα απολυτος θα μου βγαλει καποια στιγμη update οταν θα ερθει ωρα και σε μας? Αν η official rom που θα περασεις εχει το ιδιο CSC με το κινητο σου ΝΑΙ θα σου βγαλει το update για την ICS. Αν ομως η rom και το κινητο σου εχουν διαφορετικο CSC τοτε οχι δεν θα σου βγαλει update. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 πως μπορω να το δω αυτο που λες? οταν πειρα το κινιτο και το ανοιξα μου εβγαλε update και εβαλα την KL7 τωρα εχω την Checkrom... Αν βαλω απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 -----> N7000XXKL7 ------ 2.3.6 2011 December-------- N7000OXAKL7 -----------------Germany (Debitel) ------------------ Download θα ειναι ολα Οk? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 επιτελους ροοοτ ...το cmw σε τι χρησημευει ;οπως και το super user ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 επιτελους ροοοτ ...το cmw σε τι χρησημευει ;οπως και το super user ; Το εικονίδιο superuser εμφανίζεται όταν γίνεσαι root. Πλέον μπορείς να τρέξεις εφαρμογές που απαιτούν root.... κάτι αντίστοιχο του administrator για τα windows. To CWM ("custom recovery") μας επιτρέπει (πέρα από τους ελέγχους και το hard reset που κάνουμε με την stock recovery) να περνάμε κάποια custom rom. Περισσότερα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3764844#post3764844 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) παιδια εχω ενα θεματακι... κατεβασα KL8 ειναι σε zip μορφη το odin ομως δεν το αναγνωριζει.... κανω extract here και εβγαλε 6 διαφορετικα αρχεια τυπου tar.md5 (δεν ηταν μορφη zip ) αν πατησω ομως μετανομασια και σβησω το .md5 αυτοματος γινονται σε μορφη zip αλλα πιο απο ολα χρειαζομαι?? ολα πιστευω τα χρειαζεται ονοματα αρχειων : CODE_N7000XXKL8_CL840182_REV02_user_low_ship.tar.md5 EFS_N7000XXKL8_CL840182_REV02_user_low_ship.tar.md5 GT-N7000-MULTI-CSC-OXAKL8.tar.md5 KERNEL_N7000XXKL8_CL840182_REV02_eng_mid_noship.tar.md5 MODEM_N7000XXKL8_REV_05_CL1089796.tar.md5 UMS_N7000XXKL8_CL840182_REV02_user_low_ship_16GB.tar.md5 Edited January 10, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 βαζεις τα εξης στον odin PDA: CODE_N7000XXKL8_CL840182_REV02_user_low_ship.tar.md5E PHONE: MODEM_N7000XXKL8_REV_05_CL1089796.tar.md5 CSC: GT-N7000-MULTI-CSC-OXAKL8.tar.md5 τιποτα αλλο Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 ενταξη φιλε μου τα εφτιαξα ολα (στο μυαλο μου ακομα) κατεβασα και την νεα εκδοση XALA1 που βγηκε και ισως βαλω αυτη Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 N7000XXLA1 2.3.6 2012 January N7000OXALA1 Open Europe Download καινουρια rom. Open Europe ποιας χωρας ειναι? Εχει ελληνικα (menu και πληκτρολογιο)? επισης το OXA ποιας χωρας ειναι? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 N7000XXLA1 2.3.6 2012 January N7000OXALA1 Open Europe Download καινουρια rom. Open Europe ποιας χωρας ειναι? Εχει ελληνικα (menu και πληκτρολογιο)? επισης το OXA ποιας χωρας ειναι? Eχει κανονικά ελληνικά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 N7000XXLA1 2.3.6 2012 January N7000OXALA1 Open Europe Download καινουρια rom. Open Europe ποιας χωρας ειναι? Εχει ελληνικα (menu και πληκτρολογιο)? επισης το OXA ποιας χωρας ειναι? κανονικοτατα ελλινηκα εξαλου ειναι επισημη :D Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts